Διαφημίσεις

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν θεωρεί τα αμερικανικά πλήγματα κατά της Συρίας «επίθεση κατά κυρίαρχου κράτους» που βασίσθηκαν «σε κατασκευασμένα προσχήματα», ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

«Ο πρόεδρος Πούτιν θεωρεί τα αμερικανικά πλήγματα κατά της Συρία επίθεση κατά κυρίαρχου κράτους, κατά παραβίαση των κανόνων του διεθνούς δικαίου, με βάση σε κατασκευασμένα προσχήματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου, οι επιθέσεις θα προκαλέσουν «σημαντικές ζημιές στους δεσμούς ΗΠΑ-Ρωσίας» και ένα «σημαντικό εμπόδιο» για τη δημιουργία ενός διεθνούς συνασπισμού που θα νικήσει τον ISIS.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θεωρεί τα χτυπήματα ως μία προσπάθεια να εκτρέψει την προσοχή του κόσμου από τους θανάτους αμάχων στο Ιράκ – όπου τουλάχιστον 150 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια σειρά από αεροπορικές επιδρομές του συνασπισμού στη Μοσούλη τον περασμένο μήνα.

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Πούτιν κατά Τραμπ για τον βομβαρδισμό της Συρίας: Θα προκαλέσει σημαντικές ζημιές στις σχέσεις μας”
  1. Ο διεθνής ερπετοσιωνισμός απειλεί να τινάξει το σύμπαν στον αέρα για να εκπληρωθεί μια ψευτοπροφητεία περί Αντιχρίστου και άλλων ανοησιών. Για τον ερπετοσιωνιστικό καρκίνο το μόνο που τον νοιάζει είναι πως να καταρρεύσει το σύμπαν ως απόρροια του διαμελισμού της Γης από τα κρυφά πυρηνικά του ΝΑΤΟ και το εξωγήινο υπεροπλοστάσιο της DARPA.

    1. kai ti θεσ ρε τρομπα? να αρχισει αν ριχνει πυρηνικα?? αν γινει η αρχη δεν σταματαει με τιποτα μετα.. θα καει ο πλανητης ολος. κοιταει μεχρι τελευταια στιγμη μηπως γλυτωσει το ολοκαυτωμα. εσενα επρεπε να σου κανουν λοβοτομη λογω βλακειασ.ετσι ευκολα πατας το κουμπι και καισ τον κοσμο. πολεμισταρα μου εσυ.. πανηλιθιε.αυτο που θλελω να πω για τουσ υπολοιπουσ που διαβαζουν, ειναι οτι δυστυχως απεδειξε ο μασελασ-περουκασ τραμπ οτι ειναι μια απο τα ιδια.. και τον παγκοσμια τελιακ δεν θα τον γλυτωσουμε

  2. Και ο τρομπας στο παιγνιδι των εβραιων.Τιποτα δεν αλλαξε.Βαστα Πουτιν.Αυτοι θελουν να ανατιναξουν τον πλανητη.Ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μυτη.

  3. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    triklopodia.gr/ο-τρίτος-παγκόσμιος-πόλεμος-άρχισε-κα/

  4. Ko κο κο κανει η κοτουλα…τι εγινε μεγα τσαρε;ετσι προστατευεις τους συμμαχους σου;που ειναι οι φοβεροι S-400 και ολα τα αλλα συστηματα που δεν αφηνουν ουτε κουνουπι να περασει;
    Κριμα στους Συριους που χανονται απο την “υψηλη πολιτικη” της Μοσχας

    1. O Πουτιν κρατησε την υποσχεση του περι αμοιβαιας ασφαλειας των πτησεων στην Συρια !! ΟΙ ΗΠΑ Τραμπ , την καταπατησαν , και τωρα συστοιχιζονται οι λοιπες χωρες με τα Αμερικλανακια !! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΑΥΤΟ….,ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ !!!…….ΔΥΣΤΥΧΩΣ…,ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ..,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ !!!………..ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ) ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ !!!……….ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!

  5. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Μερικοι βλακες δεν καταλαβαινουν πως οι ρωσοι και ο πουτιν ΔΕΝ ξαναλεω ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ξανα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ την παρουσα στιγμη γιατι τωρα κανουν μπιζνες αλλα οι αμερικανοι πανε γυρευοντας ο πουτιν ειναι στα ορια του

    http://www.triklopodia.gr/ektakto-fonika-pirinokinita-ipovrixia-mazi-iper-fregata-admiral-grigorovich-piraulous-ss-n-27-sizzler-stelnei

    Αντι να λετε βλακειες καντε το σταυρο σας γιατι τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα ο θεος να μας λυπηθει!!!

    1. Καλα θα κανεις να σταματησεις εσυ τις βλακειες και την απεραντη υποτελεια σου στους Ρωσους και να σκεφτεις ορθολογιστικα και ελληνικα,εκτος αν η ρωσολαγνεια σου δεν το επιτρεπει.
      Αν εριχναν τους πυραυλους οι Ρωσοι θα ξεκινουσε πολεμος;μαλλον οχι μιας και δεν προσβαλεται μοναδα που να εχει ανθρωπους επανω.
      Αλλα οπως ομολογησες,κανουν μπιζνες τωρα οποτε ποιος υπολογιζει τους ερμους τους συριους,ας ειναι καλα τα χρυσοποικιλτα βελουδα του Κρεμλινου και τα περι χριστιανων και προστατων πανε για μπανιο στην Μεσογειο.
      Κατα τα αλλα,υπεροπλα που κλειδωνουν ολη την Α.Μεσογειο και την Τουρκια και παπαριες του ειδους.Αν δεν μπορεις να ριξεις δεκα τομαχωκ με τοσα συστηματα που εχεις,καθεσαι και το παιζεις και παραγοντας στην περιοχη;
      Ετσι δεν εκαναν και με μας;ξεχνας τα ορλωφικα;συνεχισε να το παιζεις το παιχνιδι τους.

      1. Για ποια υποτελεια μιλας ρε ανωνυμε εγω δεν προσκυναω κανεναν σου ειπε κανενας πως ο πουτιν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα; ο πουτιν τα συμφεροντα του και το συμφερον της ρωσιας κοιταει αν δωσεις θα παρεις ετσι ειναι,ενω κατι μαλακες ελληνες ψηφισαν τον τσιπρα (δεν ξερω αν και εσυ εισαι μεσα σε αυτους τους μαλακες αν εισαι περαστικα σου)που ειναι απδεδειγμενα προδοτης με το ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ και πουτανακι τον γερμανομογγολων ολοι αυτοι τι ειναι δεν ειναι υποτελεις;;; φυσικα θα υποστηριξω τους ρωσους γιατι εκτος του οτι ειναι ομοδοξοι ξερεις πολυ καλα οτι τα χημικα δεν τα εριξε ο ασαντ η οι ρωσοι και οι ρωσοι ποτε δεν εχουν χτυπησει αμαχους, τα τελευταια χρονια ποσους πολεμους εχουν κανει οι ρωσοι και ποσους οι αμερικανοι;καταλαβες προσκυνημενο ανθρωπακι, θες πολυ να δεις τα οπλα του πουτιν; καλο ειναι να μην τα δεις ποτε γιατι αν τα δεις μπορει να ειναι και το τελευταιο πραγμα που θα βλεπεις

        1. ΤΙ εγινε ρωσοπληκτε;καταλαβες την παπαρια που εγραψες και επεσες σε συγχιση;τα κανες αχταρμα.Αφου δεν μπορεις να εισαι ελληνας και χρειαζεται να γλυφεις τον τσαρο,εισαι αξιος της μοιρας σου.Οσο για το ομοδοξος ξερεις που το εχει γραμμενο ο κοντος.Αλλα αφου ομολογεις κυνικα οτι ετσι ειναι τα πραγματα,παρε την ομοδοξια σου,βραστην καντην εμπλαστρο και δωστην στους Συριους να αναπαυθουν απο τις πληγες και τον πονο και βεβαια μπορεις να κανεις πολλες χρησεις ακομη και προσωπικες μπας και βρεις το νοημα της ζωης.
          Δεν υπαρχει λογος να δουμε τα δηθεν τρομερα οπλα,οταν δεν ειναι σε θεση να ριξει εστω συμβολικα καποιους πυραυλους η να μηδενισει τις απωλειες ειδοποιωντας τους συμμαχους του,για μενα ειναι απαραδεκτος.
          Συνεχισε να τον υποστηριζεις,καποιοι γενηθηκαν χειροκροτητες οπως καποιοι αλλοι κωφαλαλοι.

        2. Με τοσο γλειψιμο στους Ρωσους εχεις ιδια εμπειρια απο βρωμικα χνωτα.Παντως εβαλες πηγη που ξερει τα πραγματα απο μεσα.Και μιας και ξερουν τοσα δε μας λενε και που ειναι τα συντριμια η μηπως θα μας παρουσιασουν και κει τπτ λαμαρινες σαν τους δηθεν πυραυλους που εριξαν;Και γω σου λεω οτι δεν εριξαν ουτε εναν και αφηνουν απλα υπονοιες οτι εκαναν και εραναν να μην ρεζιλευτουν εντελως.Συνεχισε το παραληρημα σου,ειπαμε χειροκροτητης εισαι,απεραντη συμπαθεια στην κατασταση σου.

  6. Έλα Ντόναλντ ειμαι  ο Βλαδίμηρος είδες τι εγινε στην Συρία .Ο φιλος ο Ασαντ βρίσκετε σε δύσκολη θέση.Κάποιοι του έβαλαν τρικλοποδιά.Ενώ όπως θυμάσαι είχαμε αποφασίσει οτι θα έμενε στην εξουσία άσχετα εαν οι Εβραίοι δεν τον γουστάρουν.Λοιπόν εδώ ειναι η ευκαιρια  .Θα χτυπήσεις την βάση στην Συρία .Έτσι θα δειξουμε οτι όχι μονο δεν είμαστε φιλαράκια αλλα οτι  οι σχέσεις μας ειναι τεταμένες.Έτσι ο κόσμος θα καταλάβει οτι η Αμερική δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις δύσκολες όταν χρειαστεί.Έτσι μετα εγώ θα βρω ευκαιρία για αντίποινα. Θα ισοπέδωσο τους αντιπάλους του Ασαντ .Αυτούς που χάιδευε ο Ομπάμα οι Εβραιοι και το ΝΑΤΟ .Έτσι θα δειξουμε οτι η Ρωσία δεν κολωνει πουθενά.Οταν πλεον θα τους εξαφανίσουμε .Τότε θα αποδειχθεί οτι αδίκως κατηγορήθηκε ο Ασαντ .Αρα και εσυ και εγώ θα τον διατηρήσουμε στην εξουσία .Αφου βέβαια δεχτεί να υπάρξει το Κουρδικό κράτος.Αυτο θα κανει το Ερντογάν εξω φρένων.Τότε θα του σκάψουμε τον λακο και θα διαλύσουμε την Τουρκία Όπως θα μας συμφέρει .ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΈΛΕΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΝΌΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΆΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ..

  7. Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές. “ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ..
    ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ
    Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
    Τελικα μπροστα στα μεγαλα συμφεροντα .. Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα Οι ανθρωποι ειναι απλως παραπλευρες απωλειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *