Διαφημίσεις

Επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία: «Σχεδόν ολοσχερώς» καταστράφηκε η βάση – Τουλάχιστον πέντε νεκροί

Πέντε Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την αμερικανική πυραυλική επίθεση στη Συρία τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Απριλίου, η οποία κατέστρεψε «σχεδόν ολοσχερώς» την αεροπορική βάση του καθεστώτος της Δαμασκού, την οποία είχε ως στόχο, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Έχουμε επιβεβαίωση για τον θάνατο τεσσάρων στρατιωτικών, ανάμεσά τους και ένας πτέραρχος. Υπάρχουν επίσης και δεκάδες τραυματίες», δήλωσε ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντελραχμάν διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για την βάση από την οποία απογειώθηκε το αεροσκάφος που βομβάρδισε την πόλη Χαν Σεϊχούν, η οποία ελέγχεται από Σύρους αντάρτες και τζιχαντιστές στη βορειοδυτική Συρία και όπου 86 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση με χημικά όπλα.

Η βάση έχει σχεδόν ολοσχερώς καταστραφεί: τα αεροσκάφη, η πίστα, οι αποθήκες καυσίμων και το κτίριο της αντιαεροπορικής άμυνας έχουν κονιορτοποιηθεί, είπε.

«Υπήρχαν αεροσκάφη τύπου Soukhoï-22, Soukhoï-24 και Mig-23», διευκρίνισε ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου που διαθέτει μεγάλο δίκτυο ιατρικών και στρατιωτικών πηγών στη Συρία.
Η αεροπορική βάση Αλ-Σααϊράτ, η οποία επλήγη, είναι η μεγαλύτερη στη Συρία μετά την βάση της Λαττάκειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία: «Σχεδόν ολοσχερώς» καταστράφηκε η βάση – Τουλάχιστον πέντε νεκροί”
  1. καλημέρα αδέλφια

    Η προπαγάνδα θα δίνει και θα παίρνει ………….

    77 μέρες Τράμπ … ολανδρέια Σχολή Υποσχεσεολογίας και εξαπατίσεως ψηφοφόρων By N.W.O

    -Γιατί γέροντα ο Θεός επιτρέπει σε τέτοιους πολιτικούς να μας κυβερνούν ???
    -Για τον λόγο του ότι δεν υπάρχουν χειρότεροι !!

    Καλη δύναμη αδέλφια !!

    1. To zitima einai na min se kratane aihmaloto oi prakseis tou parelthontos,alla na zitas eilikrina suggnomi,na sugghoreis ton eafto sou kai na prohoriseis sto dromo tou Fotos.Kanontas lathi pano sta proigoumena lathi den kalutereveis ta pragmata.
      http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2017/04/trump-missile-attack-on-syria-is-a-sign-of-khazarian-mafia-desperation-by-benjamin-fulford-april-7-2017-the-missile-attack.html

  2. έλα που ‘ναι εδώ οι προφήτες του γλυκού νερού που μας τα ζάλισαν για τον τραμπ; και ότι έτσι και γιουβέτσι; που’ναι η οεα; που’ναι ο πεδιογράφος;
    παιδιά, από εκεί είναι η πόρτα, σας περιμένουν οι προφήτες της 21ης δεκεμβρίου 2012, χαχαχαχαχα. Πάει κόντρα ο τραμπ.. χχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαα. Και φταίνε οι εξωγήινοι αχαχαχαχαχαχαχα…

    1. Στημμένες προφητείες/ γεωπολιτικές πληροφορίες, που έχουν σαν σκοπό να μας κάνουν ν αποδεχτούμε τα σχέδιά τους, υπάρχουν πολλές, φτάνει τις ξεχωρίζουμε απ όσες αποτελούν αλήθειες.
      Βέβαια είναι και τ άλλο: Πολλές φορές τα παίρνουμε κυριολεκτικά, ενώ πολλά έχουν βαθύτερο νόημα/ μεταφορικότητα/ συμβολισμό.
      Υπάρχει φυσικά και το χάζεμα που παθαίνουν κάποιοι και τα κάνουν όλα έναν αχταρμά, σαν τον ΟΕΑ χαχαχα

  3. μηπως ειναι η δουλεια κατωπιν συνενοησης και των δυο πλευρων
    παρκαρετε οτι σαβουρες εχετε για να βορβαδισουμε και να φανω ”ΟΚ΄΄ στους δικους μου (δηλώστε και 5-6 νεκρους).

  4. Ο κύβος εριφθη… Εξομολόγηση…..τωρα και μεταλαβη… Τραμπ τελος… Ετελειωσε… Έρχονται τα δεινά…. Οι πονοι της γενας του Βυζαντίου… Και την ερημωση του πλανητη.. Δισεκατομμύρια….. Ουδετεροτητα… Ουδετεροτητα….. Ουδετεροτητα…. Ουε ουε ουε… Της ανθρωποις… Ο απολυων ερχεται.. Μεταλαβη σημαδι του αρνιου τωρα… Ξαφνικά… Εχει τρομερα οπλα ο Πουτιν.. Η υπομονη του τελειωσε… Ντασφιντανια.. Ταυτοχρονη αναφλεξη.. Μαχες στον ειτηνικο… Η κόλαση.. Θα φαίνεται οαση.. Σε σύγκριση με την υπαρχουσα κατάσταση…
    Παλιοκατασταση. Ο Θεός να μας βοηθήσει.

  5. Θαύμα! Θαύμα!
    Η συριακή αεροπορική βάση που υποτίθεται ότι καταστράφηκε ολοσχερώς απ΄τους αμερικάνους, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!

    Εν τω μεταξύ, δύο μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Αλ Σαϊράτ, η οποία επλήγη από τις ΗΠΑ. Τα μαχητικά εκτέλεσαν επιχειρήσεις στη γύρω περιοχή, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Τα αεροσκάφη αυτά “απογειώθηκαν από τη βάση Αλ Σαϊράτ, που λειτουργεί και πάλι εν μέρει, και έπληξαν στόχους κοντά στην Παλμύρα”, στην κεντρική Συρία, ανέφερε η ανακοίνωση.

    Πηγη: newsit.gr/kosmos/SOS-Pentagono-kalei-Mosxa-I-Rosia-kleinei-ton-diaylo-epikoinonias-me-ton-strato-ton-IPA/713165

  6. Γιατι ψαχνετε να βρητε κατι εξυπνο…. Συμφερον? …. πισω απο μια ηλιθιοτητα…. Μεχρι τωρα πανου συμφεροντα υπηρετουν της Αμερικής?.. Ο Ερντογαν τι υπηρετει το συμφερον της Τουρκιας?… Οι Μασονωμαριονετες στην Ελλάδα ποιν υπηρετουν την πατριδα? Οι ιεραρχες που πετανε υο σταυρο και εργάζονται υον εξισλαμισμο.. Την πανθρησκεια.. Θεια.. Για ποιο πνευματιμο συμφερον εργαζονται?τυφλοι οδηγουν…. Τυφλους?…. Τρελους?… Παραδοπιστους?… Εγκληματιες?… Ψυχασυενης υου συνδρομου της στοχολμηςωστε ο φωνιας να τους χαριστει?… Ο γκλομποφασισμος ειναι εείδος εξισλαμισμου με τη βια της μιας επιλογης… Γιαυγο και ειναι συμαχοι.. Το νερο μπηκε στο αυλακι… Ο κυβος εριφθη.. Επιμενω ειναι θεμα χρονου.. Κινουμενη αμμος… Τσακωμος στην μοιρασια….. Τρελοκομειο.. Ο πλανητης ντασφιντανια κι ο τελευταίος να κλείσει την πορτα…. Αν δεν επεμβει αγγελος κυριου… Χμμμμ… Ο θεος να μας βοηθησει…. Ο Ερντογαν ηθελε ντου στη συρια το πετυχε δια τεθλασμενης.Ο Τραμπ στο Ιραν.. Τι δε καταλαβαινεις.. Ε ουν στοχο ξεκαθαρο.. Ελεχο ενεργειας σβησιμο ρωσιας.. Κινας και ιραν.. Δρομο του μεταξιου.. Πανε μαζι.. Πακετο… ΟποΌποιος κερδισει παιρνει τα παντα ολα… Σαλαμοποιηση γινεται μπας και τους αποπρωσανατολισουν διασπασουν.. Η καθυστερησουν… Όταν εχρις τη δυναμη δεν παιζεις… Εκτος για συσπηρ ση… Αντισησπηρωση…. Ολοι θα πανε με τουςγκλομποφασιστες… Η ρωσια θα τους καψει… Η Ουδετεροτητα θα μας σωσει… Τοσο απλο.. Ο κυβος ερυφθει.

  7. Καλησπερα αδελφια………Πολλοι φανατικοι χριστιανοδεξιοι πανηγυριζαν με την εκλογη του Τραμπακουλα,να τους δω τι θα πουν τωρα και οπως ξερετε ολοι τα ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!!!!Ετσι?….κατι χρυσαυγοπουλα που μας ειχαν πρηξει για τα εθνικα κρατη και κατι θεουσες που εκαναν εσπερινους και ευχελαια για την εκλογη του Τραμπακουλα……………………………………………Ενω ειναι γνωστο απο την εποχη του Πλατωνα και του Θουκυδιδη ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ……….ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ….”” («φημί γαρ εγώ είναι το δίκαιον ουκ άλλο τι ή το του κρείττονος [ΙΣΧΥΡΟΥ] συμφέρον») ”””” …………ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΕΙ ….””’ούτω το δίκαιον κέκριται τον κρείττω[ΙΣΧΥΡΟ ]του ήττονος [ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΥ ]άρχειν και πλέον έχειν…………………………..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΨΕ ….ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ,ΑΥΤΟΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ……………γιατι οπως γραφει παρακατω….///«δυνατά δε οι προύχοντες πράσσουσι και οι ασθενείς συγχωρούσιν» δηλαδη οι ισχυροι κανουν οτι γουσταρουν και οι αδυνατοι ΤΟΝ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ……………………………………………….ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ……ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ………..ΕΡΩΤΗΣΗ?-ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ Η’ΤΙΠΟΤΕΣ?…ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ?-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ……ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΕΑΔΕΣ ?….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΛΑΙΟΚΟΠΟΥΛΙΚΟΙ?….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ?……………..Ενταξει, θελει Ο ΠΟΥΤΙΝ αλλα δεν μπορει το παλικαρι……αυτη ειναι η αληθεια………………………………ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ….μου φαινεται πως οι αμερικανοι βαραγανε στον γαμο του καραγκιοζη………ειναι δυνατον αυτη η βαση να εφαγε 60 πυραυλονια και να επισκευαστηκε σε μια μερα?….ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΜΑ………αν δειτε και εσεις οι αεροδιαδρομοι δεν επαθαν και μεγαλη ζημια…..!!!!………..ΘΑ δουμε,………ασχετο αλλα και σχετικο ……Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ!!!!!αυτο κατι λεει αδελφια/////

  8. Ο Εσταυρωμενος… Μερες που ειναι…. Ειναι ισχυρος… Η τιποτας… Μιλας για τους προγονους μας… Προ Χριστου… Η διαφορα του σκεπτικου σου βρίσκεται στο γολγοθα… Μεταξυ δεξιου… και εξ αριστερων εσταυρωμενο ληστη.. Ο ενας μιλησε οπως εσυ πανδαρε λογικα.. Ο αλλος δεχυηκε την αδυναμια του την οποια ο Χριστος την εκανε δυναμη… Εκλεψε το Παραδεισο.. Εχεις ακουσει το ηταστε.. Οντας εχοντας νικησει.. Τοις θεος μεγας.. ΙΙησούς Χριστοε…. Τραμπ.. Υπηρχε μια Ελπιδα… Οπως και με τον Τσιπρα….. Τελικα η αμπελος δεν καλιεργηθηκε.. Θα βρει ο ιδιοκτητης αλλον… Ο Πουτιν ειναι οργανο θεου οπως ο πριν τον Δαυίδ βασιλια… Ο οποιος ενω ηταν πιστος και δικαιος.. Επεσε.. Ο Θεός δεν ειναι προσωποληπτης.. Ο Πουτιν θα τους νικα.. Οσο.. Βαδιζει ορθοδοηξα…. Το ισραηλ θα παθε με τα λαθβ που θα κανει.. Μεχρι να πει μερος αυτου εογημενος ο ερχομενος ενωνοματι Κυριου… Θα σωθει μερος αυτου.. Σε καθε περιπτ ση σεβασμος απο εμας στο κραυος τους.. Και ουδετεροτητα… Εαν δε δωθει η Κωνσταντίνου πόλις στους Ελληνες για τρεις τέσσερα δεκαετιες στη τριτη Ελληνικη Αυτοκρατορια… Αντιχριστος δεν έρχεται. Όμως θα ερθει… Μετα.. Η Ελληνικη Βυζαντιο θα ειναι χριστιανικο ορθοδοξο με αδερφια οπως ειμαστε εμεις ιχωρ… Αιματος και με πνευματος αχερφια τα οποια εχουν αιμα φλεβες και αιμα στα χερια τος…. Λυκος θα ζησει με το αρνι και δεν ενωει ισλαμοορκ… Οπως και Αλβανοί ορθοδοξοι και σκοπιανοι.. Δεν ειναι ιδιοι μετα ισλαμοσαλταρισμενα.. Οπως και στο ππάρελθον… Οι τσαμηδες ηταν ισλαμοκαθολικοι… Του αλη πάσα… Βλεπε τι γινετε απο ουκρανια εως βοσνιοκροατια… Ουνιτες καθολικοισλαμιστες νεοταξιτες… Σουνιτο ισλαμοτουρκοι απο τουρκια αραβια.. Αλβανια βοσνια καυκασος… Θελει ματι για να δεις ο εχυρος δεν ειναι συμπαγής… Καθε αδυναμια κρυβει δυναμη.. Και καθε δυναμη αδυναμια… Υπομονη πραοτητα ταπεινοτητα και ουδετετοτβτα.. Η ανασταση και το μεγαλωμα και η επικρατβση της Ελληνοορθοδοξιας δε θα χρεωδει σε ανθρωπο..αλλα στον Θεο… Κατι σαν τα προτωτοκα στην Αίγυπτο… Οταν περασε ο Απολυων…. Μετανεια και προσευχη οποιος μπορει.. Μας ξεπερνανε τα γεγονοτα.. Θα.. Καονισει ο ταπεινος θεος μας… Και κανεις μαθητης ανωτερος απο φο δασκαλο…. Σηκωστε ψηλα το κεφαλι Ελληνες…. Ο Χριστος θα κανει Βυζαντιο και παλι.. Αλλα τα χειλη των ασεβων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *