Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:49 - 27/03/2017

Λέξεις την κατάλληλη στιγμή

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πάμε να δούμε λίγο το  τοπίο .

Ας συλλογιστούμε όμως με εμβρίθεια .

Μια νέα λέξη έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγα χρονιά   , η λέξη ισλαμοφοβια .

Για να δούμε όμως τι ακριβώς θέλει να μας πει αυτή η λέξη .

Ουσιαστικά κατηγορεί όσους δεν αποδέχονται το ισλάμ , τους ισλαμιστές  …

Ενδιαφέρον έχει ότι οι αναρχικοί που χρησιμοποιούν όσο περισσότερο γίνεται αυτή την λέξη , πέφτουν σε μια αντίφαση .

Από εκεί που θεωρητικά ήταν άθεοι , τώρα υπερασπίζονται μια θρησκεία . Και εναντιώνονται σε οποίον είναι κατά του ισλάμ .

Ναι , οι αναρχικοί (της ευπ να τα λεμέ και αυτά ) , οι ίδιοι  που μέχρι χθες έλεγαν ότι οι θρησκείες είναι το όπιο των λαών .

Τώρα ξαφνικά υπερασπίζονται με σθένος το ισλάμ , μέσα από την δόνηση της λέξεως ισλαμοφοβια . Και για μια ακόμη φορά στο παιχνίδι της πληροφορίας πήραν μια νίκη .

Επειδή πολύ απλά εμείς δεν ελέγχουμε πλέον τις λέξεις . Σας λένε ισλαμοφοβικους , πείτε τους χριστιανοφοβικους , Χριστοφοβικους , δωδεκαθεοφοβικους κτλ . Δημιουργήστε Χάος , δημιουργήστε λέξεις .  Ας προκαλέσουμε Χάος σε αυτόν τον πολιτισμό που βρωμάει από τάξη . Ας δημιουργήσουμε νέους ορούς , νέες συμβάσεις  , ακόμα και μια νέα ισχυρή φωτεινή λέξη μπορεί να κάνει τον αρχιτέκτονα να χρειαστεί  νέο σώβρακο . Τι θα γίνει όταν η πρώτη ομάδα δημιουργήσει το πρώτο πεδίο…

Οι αναρχικοί έχουν καπηλευτεί για τα καλά την λέξη Χάος και την λέξη αναρχία .  Κάθε άλλο πάρα Χάος και αναρχία . Αντιθέτως είναι μόνο τάξη και αρχηγούς .

Πάμε παρακάτω όμως , ταυτόχρονα η προπαγάνδα για το προσφυγικό θέμα βρίσκεται στην κορύφωση της , προσφυγές , πρόσφυγες , πρόσφυγες , οικονομία και άλλη οικονομία , δώστε τρόμο στον κοσμάκη . Πως και ξαφνικά έπιασε η φιλανθρωπία τις κυβερνήσεις της δύσης που οι ίδιοι στο κάτω κάτω δημιουργήσαν το πρόβλημα ?  Γιατί τώρα , μέρα και νύχτα όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης πλασάρουν αυτό το θέμα ?  Τι συμφέρον να κρύβεται άραγε πίσω από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ?

Τέλος αναφέρομαι σε εσένα τραγοπουστρα , ναι πιθανόν σε πονάει ακόμα η κλεις . Ακόμα σε πονάει το τι έχει τολμήσει η Αγάπη .

Μήπως το σχέδιο ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς ? Και η υβριδοποίηση του ανθρώπου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς  .  Μήπως βιάζεσαι για κάτι μικρέ μου τραγοκαραγκιοζη ? Ξέρω ότι αυτό το κείμενο κάπως θα φτάσει σε εσένα στο κάτω κάτω τι βλάκας , γ@μημένος παντεπόπτης είσαι αν δεν μπορείς να δεις αυτό το μικρό κείμενο , που είναι από τα λίγα που σε βρίζουνε κατά πρόσωπο .

Διάβασε το προσεχτικά λοιπόν , ξέρω ότι είμαστε μια από τις πιθανότητες που φοβάσαι και τις φοβάσαι πολύ και ας μην το έχεις καταλάβει … μπορώ να σου δώσω μια εγγύηση όμως , η φωτιά έχει ανάψει , δεν έχει σημασία ποιος θα σε κάψει , σημασία έχει η ΤΙΣΙΣ … ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ  .

Άκου τα πιόνια πως τρίζουνε πάνω στην επιφάνεια της σκακιέρας …

ΜΑινεται Νέμεσις ΤΙΣις …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Μάντις
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ : mantiskatohika@mail.com

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΑ!

  2. Τι εγινε ρε παιδια,χθες που σας αφησα μονους βγηκε ενας νταης και μοιραζε φαπες;Ας ελθει να λογαριαστουμε.Οριστε μας!

  3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 03/28/2017 @ 7:50 ΠΜ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΟ

    2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ?

  4. η κάθε λέξη στον καθένα αντηχεί διαφορετικά . Πώς γίνεται με μια λέξη να σε ταρακουνήσει; Αυτή η λέξη συνδέεται άθελα της με έναν κύκλο που ακολουθεί ένα άλλο κύκλο και η ιστορία να συνεχίζει τους κύκλους να τους προσθέτει με συναισθήματα να κυριεύουν το είναι σου.
    Εκεί που ξεχνάς ο άλλος σου θυμίζει..Διαπιστώσεις που δεν σε αφήνουν να μείνει ασυγκίνητος. Τελείες τελείες να προσθέτουν την εικόνα της ματιάς.

  5. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 03/28/2017 @ 4:58 ΜΜ

    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΕΣ Η ΠΙΚΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ,

    ΤΑ ΜΗ ΝΟΘΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΦΟΡΟΥΝ

    ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*