Διαφημίσεις

Ο Τασκιράν είπε για πρώτη φορά στην οικογένειά του πως ήταν ο Μεσσίας το 2011, αλλά εκείνη απέρριψαν τους ισχυρισμούς του – Τονίζει δε πως χτυπήθηκε και προσβλήθηκε από τα μέλη της οικογένειάς τουΈνας Τούρκος δικηγόρος που ισχυρίστηκε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός έχει μηνύσει τα μέλη της οικογένειάς του, γιατί απορρίπτουν τους ισχυρισμούς του και τον προσέβαλαν, ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ο Ισμαήλ Τασκιράν κατέθεσε αγωγή εναντίον των μελών της οικογένειάς του για ψυχική βλάβη. Μάλιστα, απαιτεί 10.000 τουρκικές λίρες αποζημίωση από κάθε μέλος.

Ο Τασκιράν είπε για πρώτη φορά στην οικογένειά του πως ήταν ο Μεσσίας το 2011, αλλά εκείνη απέρριψαν τους ισχυρισμούς του. Τονίζει δε πως χτυπήθηκε και προσβλήθηκε από τα μέλη της οικογένειάς του.

Κατέθεσε δε καταγγελία κατά της οικογένειάς του στην εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης, που απέρριψε τους ισχυρισμούς του μετά τη διεξαγωγή έρευνας.

Ο Τασκιράν αργότερα μήνυσε τον πατέρα του Οσμάν για ψυχική οδύνη καθώς και τη μητέρα του Γκουλσέν, τον αδερφό του Τσεμ και την αδερφή του Ραχίμ Πινάρ, λέγοντας πως περιορίζουν τις πεποιθήσεις του.

«Έχω καταθέσει μήνυση εναντίον της οικογένειάς μου, αλλά απορρίφθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Αλλά η οικογένειά μου παρενέβαινε στην πίστη μου από το 2011 έως το 2016, μια χρονική περίοδο που οι σχέσεις ανάμεσα σε μένα και την οικογένειά μου επιδεινώθηκαν. Με εμπόδιζαν να νηστεύω και να προσεύχομαι. Έτσι υπέφερα διανοητικά και επιβαρύνθηκε η ψυχολογία μου. Απαιτώ 10.000 λίρες από την οικογένειά μου, ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη» έγραψε στη δήλωσή του στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης αποδέχθηκε την υπόθεση και πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση στις 27 Φεβρουαρίου. Η δίκη αναβλήθηκε.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Τούρκος δικηγόρος λέει ότι είναι ο Ιησούς και μήνυσε την οικογένειά του γιατί δεν τον πιστεύει!”
  1. ναι ναι αυτος ειναι … μου το επιβεβαιωσε και ο πατερας του … ειμαστε στον ιδιο θαλαμο στο Δρομκαιτειο…

  2. ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΩΣ ΜΕΣΣΙΕΣ ΗΡΘΑΝ…ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΛΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Μοδάτος ο τύπος!Μισό γιακαδάκι απέξω,άμα άφηνε και μισό μουστάκι απέναντι…Ο ΄κούκος χτίζει παντού φωλιές!

  4. Εξαιρετική μορφή ο τύπος! Ας βρεθεί ένας αγιογράφος παρακαλώ, έτοιμος είναι ο Μεσσίας για να πάρει πόζα για Πορτρέτο/Αγιογραφία του. Όμως σε λάθος χωρά βρέθηκε να κάνει τις αποκαλύψεις του. Ας έρθει στην Ελλάδα… εδώ ότι δηλώσεις είσαι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek