Διαφημίσεις

Ο πρώην αρχηγός του κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) Νάιτζελ Φάρατζ, προειδοποίησε άπαντες ότι «θα υποστούν ένα πολύ μεγαλύτερο σοκ το 2017» και ότι η επιθυμία τους για «περισσότερη Ευρώπη» έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη επιθυμία των λαών οι οποίοι έχουν βαρεθεί με την προοπτική.

Πιο συγκεκριμένα ο Ν.Φάρατζ είπε:

«Νομίζω ότι παρακολουθώ μια συνεδρίαση μιας θρησκευτικής κάστας σήμερα το πρωί.

»Είναι σαν η παγκόσμια επανάσταση που συνέβη το 2016, το Brexit, ο Τραμπ και το ιταλικό δημοψήφισμα να μην σας άγγιξαν καθόλου.

»Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι αυτό το κύμα πρόκειται να σαρώσει όλη την Ευρώπη στις επερχόμενες εκλογές του 2017.

»Όλο και περισσότεροι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι αυτή η μορφή της κεντρικής διοίκησης απλά δεν μπορεί να δουλέψει.

»Εν μέσω αυτών των συγκλονιστικών αλλαγών κάποιος είπε σε αυτή την αίθουσα ότι «οι λαοί θέλουν περισσότερη Ευρώπη». Δεν θέλουν. Οι πολίτες θέλουν λιγότερη Ευρώπη.

»Το βλέπουμε αυτό ξανά και ξανά όταν χώρες έχουν δημοψηφίσματα και απορρίπτουν τις πολιτικές της Ε.Ε.

»Αλλά κάτι πιο ουσιαστικό πρόκειται να συμβεί εκεί έξω.

»Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί από εσάς πρόκειται να αισθανθείτε άσχημα για τους ίδιους σας τους ψηφοφόρους, από αυτό που θα πω, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα το ίδρυμα Chatham House δημοσίευσε μια δημοσκόπηση για 10 ευρωπαϊκά κράτη και μόνο το 20% αυτών που ρωτήθηκαν θέλουν την μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες να συνεχιστεί. Μόνο το 20%.

»Κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι σας επιθυμούν πολύ σκληρότερη στάση από αυτή που κρατά τώρα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντ. Τραμπ, ή ακόμη και εμένα τον ίδιο και τους περισσότερους από εσάς εδώ.

»Δεν μπορώ να πιστέψω να το γεγονός ότι είστε τόσο τυφλοί που ακόμη και η Α.Μέρκελ έχει κάνει μια αναστροφή πορείας 180 μοιρών και θέλει να στείλει αρκετούς πίσω. Ακόμη και ο κ. Σούλτς το θεώρει ως καλή ιδέα.

»Και η πραγματικότητα είναι ότι η Ε.Ε. δεν έχει κανένα μέλλον στη μορφή που είναι τώρα.

»Και υποψιάζομαι πως θα υποστείτε ένα τεράστιο σοκ το 2017 όπως πάθατε και το 2016».

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Νάιτζελ Φάρατζ: Προετοιμαστείτε για το ΣΟΚ της ζωής σας το 2017”
  1. Καλος ο ναιτζελ αλλα εχει ακομη βρετανικη λογικη δηλ εκτος τοπου και χρονου οταν λεει οτι η ΕΕ δεν εχει μελλον και μαλλον αγνοει βασικα πραγματα δηλ ποιοι εφτιαξαν και γιατι την εφτιαξαν την ΕΕ.

      1. πες τα βρεε φιλε…. Δεκατος εκτος αιωνας : BANK OF ENGLAND και ROYAL MINT και ο πρωτος διευθυντης, ο sir Isaak Newton !!!! Το πρωτο “τραπουλοχαρτο” τραβηξε η Τερεζα Μει (great legs!) και γραφει “ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ” ! τερμα, τους τα διαλυσε ολα, τους τα εκανε μπουρδελο ολα, οι 60.000 επιχηρησεις οι Ελληνικες απο Βουλγαρια φυγανε για Λονδινο, την αλλη μερα, !!!

    1. εσυ δεν τους ξερεις καλα τους εγγλεζους, δεν τους εχεις ζησει, τι “σκακιστες” ειναι… χαρτινη λιρα του 1600, ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗς ΚΑΙ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ !!! Ο Εγγλεζος πριν κανει κινηση, εχει φερει τις περιπτωσεις ολες αναποδα…. Τερεζα Μει ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, φορολοικο παραδεισο ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, “ειναι ενας λαος αυτοι και συνεργαζονται” …. Ο εγγλεζος εχει πυρινικα, κατσε καλα, στο νησι του δεν πατησε Χιτλερ….

    2. να κλαις τον Γερμανο απο τωρα, ειναι γιγαντας με μυαλο μικρου παιδιου, ειναι ενας χρησιμος ηλιθιος, του ειπανε να χεσει και αυτος ξεκολωθηκε, τον βαλανε τοποτηρητη Ε.Ε, και αυτος οπου βρηκε τρυπα πηγε και εχωσε μεσα το πουλι του, αχρηστος ανικανος, επεσε στην παγιδα απληστιας και μεγαλομανιας, αγγλοι, ολλανδοι, γαλλοι, ιταλοι, μεχρι τον ιουνιο 2017, εναντονονται, αντι Ε.Ε, μεχρι εδω ητανε, εαν εχεις σχεση με Ε.Ε. φυγε και τρεχα παρε τα βουνα απο τωρα…..

  2. Να δεις τι σου έχω για το 2020-21…. Χαχαχα θα κλαψουνε μανούλες… Το μόνο που επιτρέπετε ν αναφέρω είναι να είστε έτοιμοι ψυχικά…θα εφαρμοστεί η τεχνική του Σοκ και Δέος.

    1. ωπα ρε μεγαλε υπερπρακτορα… “το μονο που μου επιτρεπεται να αναφερω” χαχαχαχα

    2. Χαχα δεν είμαι πράκτορας… Απλός εργάζομαι στο εξωτερικό σε οικονομικό τομέα που αφορά την χρηματοδότηση της Ελλάδος από την Ευρώπη… Αλλά αν σας έλεγα μια προφητεία του τάδε Αγίου όλοι θα το πιστεύετε.. Χαχαχα…

      1. εντωμεταξυ, μικρε σιωνιστομασονακο, παρε δυο προφητειες και θα δουμε ποιανου θα του βγει : Βατοπεδινος : “ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ” και “ΤΟ ΕΤΟΣ 2020 ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ”

        1. Καλά τώρα φοβήθηκα… Πω πωωωωωω σοβαρά ??? Αα και το βρήκες βρε άχρηστο κρέας από 10 λέξεις που έγραψα ότι είμαι μασονος… Μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος… Θα πάθετε πολλά χειρότερα με τα μυαλά που κουβαλατε.. Όμως θα είναι αργά.. Αντε τώρα στα τέσσερα να μην σε δει ο ιαχβε σου και σε τιμωρησει… Χαχαχαχαχα

          1. Δεν χρειαζεται να φοβηθεις, μυθομανη, θα χεστεις απανω σου μολις δεις τι σου ετοιμαζουνε απο το 1988, δες πριν 30 χρονια το Εκονομιστ ! Δες την εικονα εξωφυλλου, δες τα χαρτονομισματα να καιγονται, να καταλαβεις τι σε περιμενει…. “Να δεις τι σου έχω για το 2020-21” ??? “Χαχαχα θα κλαψουνε μανούλες” ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχα οι μανουλες θα κλαψουνε εφετος, και πρωτη απο ολες, η δικια σου… 2020 ? 2021 ? ετσι σε ποτισανε να λες ????? χαχαχαχαχαχαχα !!! σε λιγους μηνες θα δολοφονηθει ο Ερτογαν απο τους κεμαλικους, και αυτοι θα μας επιτεθουνε στο αιγαιο, αλλα εσυ προσκυνας τους μπινεδες που σε μισθοδοτουνε…. Νατανε τουλαχιστον…. Θεοι, να λεγα…. εχουμε τωρα ετος 2017, και αυτοι σεου σχεδιαζουνε το 2018 ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!! socioecohistory.files.wordpress.com/2014/07/theeconomist-phoenix_get_ready_for_world_currency_by_2018.jpg χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!! οι προφητεις σε μαρανανε τωρα, μπας και θες και να σε προσκυνησουμε κιολας ? τα μημονια τα φερανε οι εδω τοπικοι λακεδες τως Μπινεδουν που σε μισθοδοτουνε, εαν βεβαια ειναι οπως τα λεςς…. Και τωρα, οι Ευρω-Μπινεδες, αδειαζουνε τους εδω λακεδες !!! 40 χρονια, δεν εβλεπες τι γινοτανε ? Εσενα τα μνημονια σε ξυπνησανε ? Και ποιος εισαι εσυ που ξερεις το μελλον ? Για να σου φρεσκαρω τη μνημη, θυμασαι τον κυριο παπουλια που ειχε πει οτι δεν θα ειναι προεδρος το γεναρη του 2015, για να κοψει την πιτα ? Για ψαξε τις ειδησεις για τη δηλωση του …. και τι εγινε ? Ο Δημας ΔΕΝ βγηκε προεδρος, ΚΑΙ ο κυριος καρολος….. την εκοψε την πιττα, το γεναρη του 2015… ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, !!!! ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε.Ε. ΤΟ 2020 ???? χαχαχαχαχαχαχα !!! το 2021 ???? χαχαχαχαχαχαχα !!!! κακομοιρη, Ολλανδοι, Λε πεν, και εκτακτες εκλογες Ιταλιας Ιουνιο 2017, και αντιο Ευρωπη !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

            Flashback 1988: “Get Ready For A World Currency by 2018″ – The Economist Magazine! socioecohistory.wordpress.com/2014/07/26/flashback-1988-get-ready-for-a-world-currency-by-2018%E2%80%B3-the-economist-magazine/

          2. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!! “Μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος” χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα !!!! “Θα πάθετε πολλά χειρότερα με τα μυαλά που κουβαλατε” ??????? χα χαχα χα χα χ αχα χα χα χ αχα χα χα χα χα χα ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ, 50 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΣ ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ, ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ??? ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΦΟΛΚΣ-ΒΑΓΚΕΝ, ΣΕ ΠΕΙΡΑΧΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ? ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ, ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΠΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ? ΠΟΙΟΣ ΙΑΚΒΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ? ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ? σημερα ο τουρκος βαραγε με αληθινα πυρα, μεσα σε Ελληνικα χωρικα υδατα, σοβαρα πιστευςι οτι θα περιμενει το 2020 – 2021 ???? αυτα σχεδιαζετε εκει μεσα ? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!! κυττα μη σε παρει ΕΣΕΝΑ η μπαλα, με αυτους που εμπλεξες !!!! Ο ΚΟΣΜΟς ΣΑς ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΕς ΛΙΡΕς, και τροφιμα μακρας διαρκεια;σ, ΚΑΙ ΕΣΥ….. ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ….. χρηματοπιστωτικο συστημα της ευρωπης ??? χαχαχαχαχαχαχαχαχα κακομοιρη, φυγε απο εκει, και τρεχα παρε τα βουνα !!!!

      2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα «Να δεις τι σου έχω για το 2020-21» ??? «Χαχαχα θα κλαψουνε μανούλες» ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχα οι μανουλες θα κλαψουνε εφετος, το ετος 2017, και πρωτη απο ολες, η δικια σου… ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “αχρηστο κρεας”‘ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΥ !!! εσυ δε, εισαι χειροτερος απο τους πιστους προφητειων, διοτι τουλαχιστος αυτοι σου λενε “θεμα θρησκειας το πιστευω μου” ενω εσυ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, πιστευεις, οτι ΔΕΝ θα γινει αυτο που περιγραφουν οι προφητειες για το 2018, και το 2020… και ταυτοχρονα θελεις να ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ (ναι διοτι και εσυ ενας τυπος πιστου εισαι ) ΝΑΙ, και παλι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, πιστευεις λοιπον, οτι ΘΑ γινει “για το 2020-21” αυτο που σου ειπανε οι προισταμενοι σου, που σε πληρωνουνε…. Ο Αγιος Παισιος ειπε “ουτε 7 χρονια δεν θα κρατησουν” : μετρα λοιπον 7 χρονια απο ποτε Εγινε πρωτος προεδρος ο Χερμαν βαν Ρομπαι…. και δες τι σε περιμενει απο μηνα σε μηνα, κακομοιρη : ΜΑΡΤΗΣ 2017 = Ολλανδοι, ΑΠΡΙΛΗΣ – ΜΑΗΣ 2017 = Λε Πεν (σε 6 μηνες κοβει φραγκα γαλλικα), και εκτακτες εκλογες Ιταλιας Ιουνιο 2017, και αντιο Ευρωπη !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!

      3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΖΑ, σου λεω οτι εντος ολιγων βδομαδων (μολις φυγουν τα κυμματα ψυχους απο Ευρωπη), πλακωνουνε ΔΥΟ πολεμοι, ο ενας Ουκρανια, και νικανε οι Ρωσσοι…… και ο αλλος στο Κοσοβο, και παλι νικανε οι Ρωσσοι…. Ωστε εσυ ξερεις το μελλον ? Μηπως το ξερουνε οι Μπινεδες που σε πληρωνουνε ? Για να δουμε ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!

    3. ….. “εργάζομαι στο εξωτερικό σε οικονομικό τομέα που αφορά την χρηματοδότηση της Ελλάδος από την Ευρώπη” ????? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ…. ΓΙΑΥΤΟ “αυτοι που ξερουν δεν μιλουν, και αυτοι που μιλουν δεν ξερουν” …. ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ? σε ποια συνωμοταξια ?

    4. Αχ κοριτσάκια όλα εδώ μέσα που τα γνωρίζετε όλα!!! Τότε πως φτάσετε σε αυτήν την κατάσταση ?? Και δεν πιστεύω όμως γνωρίζω λόγο θέσης κάποια θέματα… Αντε άνεργε καναπεδατε πάνε πιες καφέ και σήμερα… Θα έρθει ο Θεός η δικαιοσύνη ο βασιλιάς κάποιος θα έρθει όπως πιστεύετε να σε σώσει… Όχι δεν πιστεύω σε τίποτα… Βάση στοιχείων και γνώσης προχωράω.. Η Τουρκία κάνει ότι κάνει για να καταφέρει να περάσει τα νομοσχεδια του ο ερντογαν όπου θα τον κάνουν απόλυτα δυνατό και θα ελέγχει τα πάντα… Όμως το γεμάτο καφέ και τσόντα μυαλό σας δεν πάει παρακάτω.. Ας ξυπνησετε έστω και πριν το τέλος.. Ναι κρέατα εργάζομαι για αυτούς είναι τα αφεντικά κυριολεκτικά της Ελλάδος…και αν είμαι εδώ ζώα είναι για να σας πω προετοιμασία και αντίσταση…αντε και πολύ ασχολήθηκα με κρέατα αμορφωτοι βαρβαροι χωρίς ίχνος του θάρρους των προγόνων μας…

  3. 0 ΝΑΙΤΖΕΛ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ME ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ GREXIT-FRAXIT-ITAXIT ME ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΗΠΑ+ΑΓΓΛΙΑ+ΡΩΣΙΑ (ΣΥΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΙΜΠΛΕ)

  4. Μεγάλη κουφάλα και παμπόνηρος ο τύπος. Μόλις κλήθηκε να συμμετέχει στην εφαρμογή του Brexit, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Άρα εξ αρχής ήταν βιτρίνα άλλων. Πάντως οι ομιλίες του στο ευρωκοινοβούλιο ήταν επικές…

  5. το θεμα είναι πού θα τους στείλουν πίσω; σε μας;;;
    υποκρισίες
    τα παιρνετε και ζείτε ζωάρα όλα τα αλλα είναι για να δικαιολογειτε τους μισθους κάτι πρεπει να λετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *