23:06 - 08/02/2017

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ

Διαφημίσεις

Ξέρετε πολύ καλά τουλάχιστον εσείς που ψάχνεστε και ερευνάτε, ότι ο στόχος εις βάρος της ανθρωπότητας, ήτανε να ελεγχθεί ο νους του ανθρώπου. Ακόμα εσείς που έχετε ερευνήσει, έχετε κατανοήσει ότι τα χρήματα ή πολύτιμα μέταλλα ήτανε για να μπορέσουνε να έχουνε θέση στον πλανήτη κάθε μορφής εξουσία, και αυτές με τη σειρά τους υποδουλώνουν τον νου τον ανθρώπων από τις ταμπέλες ή αλλιώς “μαντριά” που εκπροσωπούν.
Επειδή πλέον οι μάσκες έπεσαν τελείως, όλο αυτό το παγκόσμιο σύστημα ελεύθερου κανιβαλισμού, όχι απλά δεν κρύβεται, απεναντίας σου λέει ότι “εμείς είμαστε και θα κάνετε αυτό που σας λέμε θέλετε- δεν θέλετε.
Κι έτσι απροκάλυπτα, χωρίς κανένα φραγμό, από τη μία μεριά έχετε απίστευτο κοράνι, και από την άλλη να αφαιρεθεί με οποιοδήποτε τρόπο το σπέρμα του άντρα.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, όταν κάποιος άντρας ήθελε να κοιμάται μόνο με άντρες, αυτοί που το γνώριζαν τον ονόμαζαν παλιόπουστα, μετά εξελίχθηκε σε πούστης, μετα εξελίχθηκε και έγινε “γκέι” και τα τελευταία λίγα χρόνια εξελίχθηκε ακόμα πιο πολύ και του επιτραπηκε κιόλας το σύμφωνω συμβίωσης.
Η εξέλιξη όμως συνεχίστηκε και πλεόν 2 άντρες μπορούν να θεωρηθούν απο τις πολιτικες εξουσίες οικογένεια, και να υιοθετούν παιδιά ή να δώσουν τα σπέρματά τους ή ο ένας ή και οι δύο σε κάποια άλλη γυναίκα και να μεγαλώσουν μωρά.
Πλέον δεν έχει σταματημό η “εξέλιξη”. Ένα παιδί θα μπορεί πλέον στα 10 ετη να προσδιορίζει το φύλο του. Η γυναίκα ή αλλιώς  η θυλυκή ενέργεια είναι να γεννάει, η αντρική ενεργεια μεσα απο ολες αυτες τις αλλοιωσεις σε τοσο τρυφερη ηλικια εχοντας εκπαιδευτει μ ολες αυτες τις στημενες τρικλοποδιες θα μπορει να βρει το δρομο του να κατανοησει τι σημαινει αντρικη ενεργεια?
Αμα κοιμηθεις με τυφλο, το πρωι δεν αλληθωρίζεις?
Αλλα απλα το σχεδιο πλεον μετα τον ελεγχο του νου και οπως γνωριζετε εντελως απροκαλυπτα στοχευει 100% στην αφαιρεση του σπερματος με ολους αυτους τους δολιους τροπους.
Και γνωριζετε πολυ καλα οτι οτιδηποτε μεταλλαγμενο δεν φερνει νεο καρπο και ουτε φυσικα κατι το οποιο θα ναι κλωνοποιημενο, θα επιτρεπεται απο τον δημιουργο να μπει θεικος σπινθηρας- ψυχη μεσα σ ενα ανθρωπινο σκευος.
Ετσι λοιπον μην απορειτε για τιποτα πλεον. Μετα τον απροκαλυπτο ελεγχο της ανθρωποτητας στον νου, ξεκαθαρα ο στοχος ειναι να μην ζουν πλεον αντρας-γυναικα που να εχει θεια σπορα. Στοχος ειναι στον πλανητη πανω να ζουν μονο σωματα τα οποια να μοιαζουν πλεον  με ανθρωπους και φυσικα μεσα τους να ειναι εντελως αδεια σαν τα ρομποτ που βλεπετε στις ταινιες
Ετσι στον πλανητη πλεον που καθε στιγμη ειναι ετοιμος να ξεκινησει το οτιδηποτε (3ος παγκοσμιος πολεμος) οικονομικες κρισεις, η οποιαδηποτε παγκοσμια φυσικη καταστροφη βαστηξτε τουλαχιστον εσεις που θελετε οτι μεταξυολων των δεινων της ανθρωποτητας απο τις στημενες εξουσιες πλεον στοχος ειναι και το αντρικο σπερμα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ... 02/09/2017 @ 1:42 ΠΜ

    Σου φταίει που το σύστημα “επικροτεί” την αμαρτία κάποιων (ομοφυλοφιλία) και δεν σου φταίει που το “αντι”-συστημικό περιβάλλον που το ποστάρεις, επικροτεί έμμεσα με τις διαφημίσεις του τον αυνανισμό, τον τζόγο, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τις μούφα δίαιτες και σε όποια άλλη ανασφάλεια των ανθρώπων πατάνε οι δαίμονες για να τους κάνουν να αμαρτάνουν.. και όλα αυτα στον βωμο του χρήματος!!
    Και η σωστή λέξη δεν είναι “επκροτεί” αλλά “προωθεί” γιατί η ζημιά που κάνουν είναι δεδομένη γιατί δρουν έτσι κι αλλιώς στο υποσυνείδητο!

    Μην κράζετε τον συνάνθρωπό σας επειδή αμαρτάνει με διαφορετικό τρόπο από εσάς!!
    Και αν θέλετε να αλλάξετε την κοινωνία, ξεκινήστε από την οικογένειά σας, το περιβάλλον σας, το σάιτ σας, τον εαυτό σας!!

  2. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΕΔΩ 02/09/2017 @ 3:08 ΠΜ

    Πριν 5 χρόνια ο μεγαλύτερος γενετιστης δήλωσε στην Μόσχα ότι μετά το 2025 δεν θα χρειάζεται πλέον σπέρμα ώστε να μένουν οι γυναίκες σε ενδιαφέρουσα. Αλλά ούτε και γυναίκες να κυοφορουν.Διότι οι κύησης θα μπορεί να γίνεται σε τεχνητες μητρες

  3. Μαγκες εδω ειναι η λυση την εχω στο συρταρι! Απο δω και περα το πραγμα θα εχει ως εξης ας μεγαλωνουνε παιδια σε τεχνικες μητρες και με τεχνικες διαδικασιες να γεννιουντε τα παιδια ερμαφροδιτα καλου κακου δηλαδη να εχουν και πεος και αιδοιο διοτι δεν μπορεις να γνωριζεις αν το παιδι θελει να ειναι αντρας η γυναικα ετσι εξυπηρετουντε πολλοι σκοποι τερμα οι υψηλες δαπανες για υοθετησεις και τεχνητες εγκυμοσυνες διχως συνουσια τερμα οι πολεμοι αναπτυξη και μητρικου και πατρικου ενστικτου λιγοτερη καταναλωση γαλακτος σε σκονη και αλλα πολλα και εσχατο αλλα κορυφαιο θα μπορει πλεον μια οικογενεια να βλεπει χαρουμενη ποδοσφαιρο στη τηλεοραση χωρις τσακωμους!!

  4. Ανώνυμος 02/09/2017 @ 8:44 ΜΜ

    Γεια σας

    Χαίρομε που το μονό που σου έμεινε από αυτά που είπα είναι ότι είσαι ένα εγωιστικό ων . Και έτσι είναι .Όχι μονό είσαι εγωιστής αλλά θέλεις να γίνεις και καλύτερος εγωιστής.

    Μην στεναχωριέσαι φίλε μου όλοι είμαστε εγωιστές. Ο εγωισμός μας είναι αυτός που επισκιάζει ότι πιο αγνό και όμορφο έχουμε μέσα μας.

    Ένα μωρό όταν γεννιέται είναι πανέμορφο φεγγοβολάει και είναι αγνό.
    Γιατί;

    Γιατί δεν έχει εγώ, δεν έχει διανοητικό, καμιά πεποίθηση ,κανείς δεν το προγραμμάτισε και κανείς δεν του είπε ποιος είναι.

    Έτσι το μωρό ακτινοβολεί την αγνότητα αυτής τις υπέροχης πνευματικής ουσίας που όλοι έχουμε μέσα μας.

    Σιγά σιγά αρχίζει η εκπαίδευση από τους γονείς, τους δασκάλους, τους πολιτικούς, και γενικά τις κοινωνίας.

    Έτσι αρχίζει ο πνευματικός ευνουχισμός μας .

    Που είναι τώρα αυτό το όμορφο μωρό που ήμασταν;
    Που είναι αυτή η καθαρότητα; η αγνότητα;

    Είναι ακόμα μέσα μας και περιμένει να την ανακαλύψουμε.

    Αλλά πρώτα πρέπει να καθαρίσουμε όλα αυτά που την επισκιάζουν.

    δεν είμαστε ένα εγώ αλλά μια συνειδητότητα.

    Τα εγώ είναι κάτι που έχουν προστεθεί στην ψυχολογία μας από έξω!!!ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΕΟΤΑΞΗΣΜΟς ΜΑΤΡΙΞ

    Η ταύτιση με τα εγώ δημιουργεί τον ψυχολογικό μας εαυτό.

    Αλλά αυτό που πραγματικά είμαστε είναι πέρα από τον νου και πέρα από όλες τις εντυπώσεις.

    Τώρα αυτά που λέω είναι λόγια. Αλλά εάν ένας άνθρωπος θελήσει να μάθει ποιος είναι; και έχει μια σωστή κατεύθυνση, τότε μπορεί να βιώσει το μυστήριο τις ύπαρξης.

    Δεν υπάρχει ανώτερο και κατώτερο εγώ .Αυτό είναι μια πλάνη. Υπάρχει συνείδηση και ανάπτυξη αυτής με την αποταύτηση από αυτό που δεν είναι.

    Κάποτε σε ένα μοναστήρι μέσα σε μια αίθουσα ήταν ένας δάσκαλος με τον μαθητή του. Ξαφνικά μπαίνει από το ανοιχτό παράθυρο ένα πουλί.

    Το κακόμοιρο ενώ ήταν ανοιχτό το παράθυρο δεν μπορούσε να βγει έξω.
    Πολλές φορές στάθηκε στο ανοιχτό παράθυρο μα πάντα πέταγε σε λάθος κατεύθυνση.

    Τότε ο Δάσκαλος όταν είδε το πουλί να κάθετε στο ανοιχτό παράθυρο πήγε και χτύπησε με δύναμη τα δυο του χέρια.

    Το πουλί δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ και πέταξε τρομαγμένο έξω από το δωμάτιο. Για λίγα λεπτά η καρδιά του κόντεψε να σπάσει από την τρομάρα που πήρε όμως μετά από αυτό κατάλαβε πως είναι ελεύθερο στον ουρανό.

    Έτσι είμαστε και εμείς πουλιά μέσα σε ανοιχτά κλουβιά. Ένα σοκ την κατάλληλη στιγμή μπορεί να μας βγάλει έξω από το κλουβί.

    Η μόνη διάφορα είναι ότι μπορεί να βγαίνουμε από το ένα κλουβί και να μπαίνουμε κατευθείαν στο άλλο. Αλλά κάποια στιγμή θα είμαστε ελεύθεροι στον ουρανό.

    Όταν συναντάμε έναν άνθρωπο που μας κατηγορεί πρέπει να νιώθουμε ευγνωμοσύνη γιατί εκείνη την στιγμή αυτός ο άνθρωπος μας δείχνει κάτι από τα εγώ μας. Κάτι από αυτό που επισκιάζει αυτό το φως μέσα μας.
    Το σοκ δεν ειναι ευχάριστο αλλά μπορεί να γίνει ευεργετικό.

    Από την καρδιά μου.

    Να είστε καλά

    ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

    KLEMENO

  5. Φανέρωσέ μου τη μάσκα που κρύβεις
    κάτω απ’ τη μάσκα που φοράς …

  6. Ανώνυμος 02/10/2017 @ 7:56 ΜΜ

    Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ’ ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ’ ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*