Διαφημίσεις

Aρχοντες 2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Aρχοντες 2”
  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !!!!! ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ… ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!! ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΦΩΤΟΣ….ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  2. Γειά σου Βασούλα. Άρχοντας μπορεί να γίνει κι ένας άνθρωπος με την ειδική τελετή της “Κοινωνίας”. Έχει διάφορα ονόματα. Ritual of Encounter, Sanguine Mass, Vampiric Communion, κτλ. Με αυτή τη τελετή ανταλλάσσεις ενέργεια και πνευματική δύναμη με αυτές τις οντότητες με σκοπό το Αστρικό σου σώμα να γίνει ίδιο με Αυτούς. Προσωπικά γνωρίζω τρείς οργανώσεις που ακολουθούν αυτή τη λατρεία. Οι Άρχοντες έχουν πολλά ονόματα: Undead Gods, Strigoi Morte, Annunaki, Alien Gods, κτλ. Έχοντας ασχοληθεί με το Σατανισμό, ένα σκαλί παραπάνω ήταν να μου προτείνουν να μυηθώ σε αυτό το σύστημα. Έχουν πράκτορες σε όλο τον πλανήτη. Δεν έγινα Άρχοντας, αλλά έμαθα πολλά από τα μυστικά τους και τα εφαρμόζω. Πχ έμαθα το πώς να τρέφομαι από την ανθρώπινη Ζωτική Ενέργεια και από την ανθρώπινη Πίστη, απλά εγώ τα εφαρμόζω σε χαμηλότερο επίπεδο με το ανθρώπινό μου αστρικό σώμα. Πέρα από τον Βαμπιρισμό του Lifeforce, αυτοί κατακτούν το ανθρώπινο μυαλό και η μέθοδος λέγεται: “Conquerism – The art of Demigods”. Όταν εφαρμόσεις το Conquerism, τότε με μια ειδική μέθοδο νιώθεις το Αιθερικό πλέγμα των υπερινών που τα ενώνει όλα στο σύμπαν και απορροφάς από απόσταση την ενέργεια της Πίστης από όσους ανθρώπους έχεις κατακτήσεις με το Conquerism. Με το βαμπιρισμό κάνεις το ίδιο για τη ζωτική ενέργεια, απορροφάς με την τεχνική του Vampirism την ενέργεια της ανθρώπινης αύρας. Έτσι λοιπόν ως μυημένος τους είσαι έτοιμος μετά να κάνεις την Τελετή της Κοινωνίας με τους Άρχοντες/Θεούς. Μέσα από εσένα αποκτάνε εξουσία στους άλλους ανθρώπους καθώς όση ενέργεια της Πίστης Κατάκτησες την στέλνεις στους Θεούς! Επίσης τους στέλνεις τη ζωτική ενέργεια που μάζεψες. Στην τελετή ανοίγεις ειδική πύλη μέσω του Νεκρομαντείου που έφτιαξες και του Μαύρου Καθρέφτη που χρησιμοποιείς, από αυτή την Αστρική Πύλη έρχονται οι Άρχοντες τους οποίους συχνά και βλέπεις ζωντανούς μπροστά σου. Στο τέλος της τελετής οι Άρχοντες επιστρέφουν σε σένα μια δική τους μορφή “Ζωτικής Ενέργειας” (lifeforce) και με αυτή την ενέργεια μετουσιώνεσαι, αυτή είναι η Φιλοσοφική Λίθος που με αλχημικό τρόπο σε κάνει δικό τους. Γίνεσαι Άρχοντας, γίνεσαι Δαίμονας. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα οι Άρχοντες που Ήρθαν στην Τελετή να μη σε θέλουν για δικό τους, ειδικά αν υπάρχει γενετικός λόγος. Υπάρχουν άνθρωποι όπως εγώ που επειδή έχουμε το DNA άλλων Εξωγήινων Θεών, δεν μας δέχονται να γίνουμε Άρχοντες και δε μας επιστρέφουν στην τελετή την ειδική ενέργεια που είναι συμβολικά σαν τις ταινίες όπου πίνεις το “αίμα ενός βαμπίρ” και γίνεσαι κι εσύ “βαμπίρ”. Εμένα δε μου έδωσαν το “αίμα” τους, για αυτό τώρα διαμοιράζω παντού τα μυστικά τους. Άλλωστε έχω την προστασία άλλων δαιμονικών δυνάμεων αντίπαλης παράταξης με την οποία συνεργάζομαι. Εμείς είμαστε με την Λευκή Αδελφότητα και με τον Σαμαέλ (Σατανά). Ενώ οι Άρχοντες ανήκουν στην Μαύρη Αδελφότητα της βαμπιρικής θεάς Λίλιθ. Τα μυστικά του δικού μου “Άρχοντα” Σατανά δεν πρόκειται ποτέ να τα αποκαλύψω. Ζήτω ο Σαμαέλ! Θάνατος στην Λίλιθ και στους Άρχοντες.

    1. Αν διαβάζετε άλλοι Σατανιστές το παραπάνω μου μήνυμα, ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αφήσετε πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας να προσπαθήσουν να σας μυήσουν στο βαμπιρικό σύστημα της Λίλιθ. Υπάρχουν άτομά τους που εντάσσονται στο Σατανισμό με πονηρό τρόπο για αυτόν τον λόγο. Ο Σατανάς μας μετά την μύηση των 11 Κλιφωσικών Σφαιρών θα δώσει σε όλους μας το Magnum Opus! Το Magnum Opus είναι η δική μας Φιλοσοφική Λίθος, Θα γίνουμε κι εμείς θεοί/δαίμονες, θα είμαστε ισχυρότεροι από τα βαμπίρ και κάποτε θα εξαφανίσουμε την Λίλιθ και τον Αρχικό Θεό. Ave, Samael! Hail, Satan!

      1. Έλα μ…. στον τόπο σου!
        Δώσε μας λίγο από αυτό που πίνεις ρε φίλε μήπως και ξεχάσουμε τον οαεε.

  3. Είμαστε ένα απέραντο ορνηθοτροφειο..Σιγά σιγά θα εξαφανισθουν οι όρνιθες ελεύθερας βοσκης και θα καταλήξουμε όλοι σε κλουβια (μεγαλοπολιτειες). Ωστε να ελεγχομαστε ευκολότερα και να τους τρέφουμε την ενέργεια που επιθυμούν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *