Διαφημίσεις

Το μυστικό του Τραμπ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

59 σχόλια στο “Το μυστικό του Τραμπ”
  1. Δώστε κουτοχορτο και παραμύθια στο λαό! Αυτό θέλουν! Σωσιμο χωρίς κόπο! Μια επανάσταση χωρίς επαναστάτες! Μια επανάσταση χωρίς κόπο χωρίς σκοτουρες. Η επανάσταση του τζάμπα μάγκα, του απολυτου τίποτα! Θα σας σώσει ο Τραμπ γιδια! Τα έβαλε με τη FED των σιωνιστων που κόβει το χρήμα,ξέρετε αυτό που εχει κι αυτός, και τους νίκησε! Τώρα θα βγάλει και το Τραμποδολαρο το οποίο μάλιστα θα είναι σε ρητρα νομίσματος δολαρίου Σωρρα σαν εγγύηση…. Ναι του “δικού” μας δισεκατομμυριουχου τρακοδωρου και υποψηφίου “διασωστη” της Ελλάδας! Μέχρι τότε όμως θα πίνει σαμπάνια μαζί με την ομοσταυλη Κλίντον και θα γελούν μέχρι δακρύων για τη διαχρονικά διαστημική ανοησία του παγκόσμιου ποπολου !!!!! Ζητω η επανάσταση των γιδιων!!!
    https://youtu.be/NcXf9AtD9Bs

    Y.Γ.
    Ο Dow Jones πηγαίνει για νέα υψηλό όλων των εποχών και πάλι ! Δηλαδή όλο το τραπεζικό κατεστημένο που “πολεμα” ο επαναστάτης Τραμπ τον υποστηρίζει μέχρι κεραίας….. Ίσως γιατί τους αρέσει αυτή η φοβερή φράντζα του… ε πως. .. λίγο είναι αυτο;

    1. Σου μοιάζω να προάγω σωτήρες ρε Πάνδαρε με την
      περισσή μαγκιά; Ποιος μίλησε για σωτήρες;
      Ποιος τον αγιοποίησε και σκίζεις καλσόν;
      Μήπως σε βόλευε καλύτερα η σκύλαρι;

      ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΝΟ ΔΥΟ πράγματα μετέδωσε το βίντεο: 1/ ότι δεν ανήκει στους σατανόπληκτους ιλουμινάτους (όχι ότι δεν ανήκει
      πουθενά) και 2/ ότι έχει αυτιστικό παιδί.

      Κι εσύ το πήγες στην κωλοπετεινίτσα και τρια πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ.

      Μήπως να βλέπεις το βίντεο, να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
      αυτά που ακούς/βλέπεις και όχι να ακούς/βλέπεις
      αυτά που εσύ γουστάρεις να καταλάβεις;
      Γιατί μ’αυτό το ποστ που μας έριξες, το ποιος είναι το γίδι
      στην προκειμένη, παίζεται και παίζεται πολύ!
      Ελεος με το αδιαλλακτο υφάκι του στυλ “το παίζω έξυπνος” !

      1. Νομίζω πως για αυτό βάλανε τη Χίλαρυ υποψήφια για να κερδίσει ο Τράμπ. Ήξεραν πόσο μισητή είναι η Χίλαρυ, παρόλα αυτά επειδή ο Τράμπ δεν είχε ασφαλές προβάδισμα τότε επινόησαν την ασθένειά της, ώστε να χάσει στα σίγουρα.
        Στο βίντεο λέει ο Τράμπ είναι φίλος με τον Πούτιν. Δεν υπάρχουν φιλίες, ο Πούτιν ήταν εχθρός με τον ερντογάν και τώρα συνεργάζονται. Να κρατάτε μικρό καλάθι ακόμα και για τον Πούτιν.

        1. Δεν καταβαίνουν από τέτοια τσάμπα ασχολιέσαι…. Bλέπουν μονo την επιφάνεια τίποτα άλλο…. Κατά τα άλλα είναι επαναστάτες και πολύ παντογνώστες ‘’ναούμ’’ …. Συμφωνώ μαζί σου…. μόλις ανάρτησα κάτι παρόμοιο για όποιον βεβαια καταλάβει….

          ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 7 Φεβρουαρίου 2017 @ 23:04
          Αυτό είναι! ‘’Οι δύο αυτές χώρες, φοβούνται αφενός μια πιθανή συμμαχία μεταξύ Τράμπ και Πούτιν’’ ! Αυτό φοβούνται πρρρρρρράγματι που λέει και ο ροζ αριστερούλης της Goldman Sachs χωρίς Τσίπα! Επειδή ακριβώς ο Τράμπ και ο Πούτιν πρόκειται να γίνουν ‘’κολλητοί’’ έστειλε ο Τράμπ 950 άρματα στην Αλβανία για να την ενισχύσει στον επικείμενο πόλεμο με τη Σερβία…. Επίσης επειδή ακριβώς θα γίνουν κολλητοί ο Τράμπ εξουσιοδότησε το στρατό να χτυπήσει όποτε νομίζει το Ιράν, τον βασικό σύμμαχο της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή ! Τι σου είναι η πραγματική φιλία ρε παιδί μου! Ακόμα και βουνά σμίγει!!!!!! Στο άρθρο :

          Πήραν «φωτιά» τα Βαλκάνια: Β. Πούτιν προς Α. Βούτσιτς: «Η Σερβία θα δεχθεί στρατιωτικό χτύπημα από Αλβανία και Κροατία» – Σε ετοιμότητα Σέρβοι και Ρώσοι – Ραγδαίες εξελίξεις

        2. Όπως έγραψες και εσύ, “νομίζεις”… γιατί αν δεν νόμιζες, αυτά που γράφεις τώρα και εκ των προτέρων μετά την εκλογή Τραμπ, θα τα έγραφες και πριν της Αμερικάνικες εκλογές! Οπωσδήποτε κανείς σας.. μα κανείς δεν είχε πάρει θέση, και δεν έγραφε πριν της εκλογές στις Η.Π.Α. ότι θα κερδίσει ο Τραμπ, επειδή ήταν μισητή η Φαίδρα! Και αυτό λόγο της προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. σε παγκόσμιο επίπεδο, που ήταν και είναι εναντίων του Τραμπ… Αφού κέρδισε και μετά… γράφετε ως άλλοι μηνύτορες των ιουδαιοχαζάρων ένα κάρο μαλακίες… ως βαρυσήμαντη γνώμη! Δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτική και πολιτικούς, αλλά με κάτι ανώτερο, έχουμε να κάνουμε με ιερατεία. Τα ιερατεία είναι πανάρχαια βρίσκονται πάνω από την πολιτική, την φανερή θρησκεία, η τις τάσεις μόδας. Αυτά.

        3. σωστο το τελευταιο – οι δυο παγκοσμιοι πολεμοι ηταν στημενοι απο ολες τις πλευρες – το ιδιο θα ειναι και ο τριτος αν τον κανουν τελικα

      2. Κυρά Βασούλα μου μη μου τα πρήζεις και μη μου το παίζεις Μπουμπουλίνα εμένα. Η κριτική μου είναι για το βίντεο και σχίστηκα για τις απόψεις σου. Έχω τις δικές μου. Αν έχεις απαγορευτικό σχολιασμού στα άρθρα που ανεβάζεις να το ανακοινώσεις. Το τι κουτόχορτο μασάς δικό σου θέμα. Το υφάδι με τα καλτσόν κλπ εκεί που σε παίρνει γιατί αν σε αρχίσω στο στόλισμα δεν θα ξέρεις που θα κρυφτείς. Τις υπόλοιπες απορίες σου εδώ :
        http://katohika.gr/diethni/o-kalos-poutin-kakia-merkel-kai-o-asximos-ksanthos-ti-frantza-scenario-made-usa/

        1. Μην της χαλάς το όνειρο. Δεν βλέπεις ότι νοιώθει πολύ σημαντική; Πως τολμάς και διαφωνείς μαζί της; Πήξαμε στις απήδηχτες γεροντοκόρες.

      3. προσεχε τι γραφεις δεν ειναι ο Πανδαρος αυτος ειναι σοβαρος .
        Ειναι ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ο ΑΡΧΙΓΙΔΑΡΧΟΣ. τρομαρα του. ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ Η ΓΚΛΙΤΣΑ.

        1. Εισαγόμενε νεοταξίτη ροζ καραγκιοζλίκι είσαι γνωστός και για τις απόψεις σου άλλα και για την κουταμάρα σου. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο λοιπόν….

          1. Δεν μου λες ρε κοπελια και πως εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι ειμαι νεοταξιτης.

          2. Προς τον χαζοβιόλη εξ Αγγλίας

            Από την τσαχπινιά στο μάτι και την ελίτσα στον ποπό! Όλες οι ροζ νεοταξίτικες αριστερούλες αυτό το στυλάκι έχουν! Τσαχπίνα μου εσύ!

        2. Μάλλον στους Μήτσους ταιριάζει η γλίτσα αγαπητέ! Κι ας είναι εξ Αγγλίας! Τρολλαρεις και τον εαυτό σου;

        3. Καλώς το γνωστό μαλακα εισαγωγής με τα βαθυστόχαστα σχόλια του! Τι θα γινόμαστε χωρίς την εισαγόμενη σοφία σου!

          1. θα αρχισω να πιστευω οτι υπαρχει θεος αφου πιο μαλακας πεθαινεις.

      4. Και κάτι ακόμα κυρά Βασούλα μου. Το ψευδώνυμο μου είναι ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ και όχι PANDAROS……

        1. Πρώτον, ΠΑΝΔΑΡΟ σε προσφώνησα.
          Ισως θα’πρεπε να σε προσφωνήσω ΓΑΪΔΑΡΟ, βέβαια,
          αλλά τα αυτονόητα δε χρήζουν προσφωνήσεως.:Ρ

          Δεύτερον, μόνο το βίντεο δε σχολίασες.
          Άλλα αντ’άλλα της Παρασκευής το γάλα λέγεται αυτό που έκανες.

          Τρίτον, ελεύθερος εσύ να σχολιάζεις, ελεύθερη
          κι εγώ να σχολιάζω τους (άσχετους) σχολιασμούς σου.

          Και τέταρτον (αν και θα’χα κι αλλα για τη γούνα σου
          αλλά βαριέμαι αφόρητα) “κυρά” να πεις αυτές που
          ξέρεις.

          1. Κυρά βλαχοδημαρχίνα μου μάθε πρώτα τα αυτονόητα και μετα το παίζεις γνώστης και παντογνώστης… Οι αγορές των ερπετών δείχνουν πάντα ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί του συστήματος. Δεν θέλεις να το καταλάβεις χεστηκα. Μπορείς να ρεζιλεύεσαι διαρκώς. Δικαίωμα σου να σε δουλεύουν ψιλό γαζί και να το γλεντάς κιόλας! Κατά τα άλλα βλαχοκυρατσα μου γαϊδάρα θα σταματήσω εδώ γιατί είσαι γυναίκα. Μην με προκαλέσεις άλλο….

        2. Εσένα πέρα από το καθαρά εμπαθές ‘’σχόλιο’’ σου ποια ακριβώς είναι η ένσταση σου; Έτσι για να γελάσουμε και λίγο με τις απόψεις σου!

      5. Υπάρχουνε ακόμα αμφιβολίες και η κατάσταση είναι εξόχως συγκεχυμένη…..ακόμα…..γι΄αυτό και οι εκ διαμέτρου αντίθετες γνώμες…και οι διαπληκτισμοί….Συνιστώ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ….ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ….Πάνανδρε….σε σέβομαι πολύ και σε παρακολουθώ…έχεις σοβαρή επιχειρηματολογία και βάθος ανάλυσης…..Βασούλα…..δεν ξεχνάμε οτι είσαι από τις πρώτες που ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ!!!….τα δικά σου βίντεο (και οι μεταφράσεις) ξύπνησαν πολλούς….!!! Σε ευχαριστούμε ΟΛΟΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ !!!
        ….όσο για το βίντεο…μάλλον δεν προσέξατε…τι είπε για την τράπεζα των κοκκινο-ασπίδων….οτι και καλά τους πέταξε κακήν κακώς από τη Ρωσία…..Αφυπνιστής δηλ τέτοιας εμβέλειας και προβολής και να αμολάει τέτοια ΚΟΤΣΑΝΑ…αγαπητοί μου διαφωτίστε με σε κάτι…ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ JACOB ROTHCHILD ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙ-ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΑΤΟΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…??????…..ΑΝ ΝΑΙ…ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…..ΑΝ ΟΧΙ….ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ …..perfrctly well placed for the job (…για να θυμηθούμε τη δήλωση πρωην υπουργού της Αγγλίας που μου διαφεύγει τώρα το όνομά του,…όταν του ζητήθηκε η άποψή του σχετικά με την εκλογή Παπανδρέου το 2009 !!!!)….
        ……άποψή μου….??….το πράγμα θα μαυρίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μέχρι να ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ…..ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΗΜΕΡΏΣΕΙ !!

        1. ….και για τους λίγους που ΔΕΝ κατάλαβαν ΑΚΟΜΑ……τον ρώτησε Άγγλος δημοσιογράφος για την γνώμη του για την ΕΚΛΟΓΗ ! ΓΑΠ και εκείνος απάντησε : perfectly WELL PLACED !! …

          1. ARTIFACTO ευχαριστώ για την αντιμετώπιση, σίγουρα
            ανώτερης λογικής από την εμπαθή και ευτελη παρλάτα
            κάποιου “κυρίου” που θεώρησε (αβάσιμα και κουτοπόνηρα) πως με
            αυτό το βίντεο επιχείρησα να καθαγιάσω τον Τραμπ πράγμα
            που ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν έκανα. Δύο πράγματα και μόνο
            θέλησα να καταδείξω και τα είπα ήδη, μην επαναλαμβάνομαι.
            Όντως ο Παρκς είπε “για την ώρα” και συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
            Σε σχέση με αυτά που ανέφερες, όταν ο Τζέι Πι ρώτησε
            τον Παρκς αν ο Τραμπ είναι μασόνος, θα παρατήρησες ότι
            έκανε μια ωραία υπεκφυγή και στάθηκε στο πολιτικό κομμάτι
            που “βγάζει” ο Τραμπ μέσα από το ρεπουμπλικανικό κόμμα.
            Αυτό ασφαλώς αφήνει κενά, αλλά δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι
            ώστε να μην κατανοούμε ότι σε κάποια φατρία θα ανήκει και
            ο Τραμπ. Προσωπική μου άποψη (για την ώρα) είναι πως
            η δική του φατρία, δεν συνεργάζεται με τους σατανόπληκτους
            ιλουμινάτους (βλέπε καθεστώς Μπους, Κλίντον, Ομπάμα)και
            αποφάσισε να το γυρίσει αλλιώτικα, βλέποντας ότι το
            παγκοσμιοποιητικό νεοταξικό τριπάκι στο οποίο ο γερο Μπους μας έχωσε
            το 91 με επίσημο διάγγελμα, δεν πάει άλλο. Και το γυρνάνε
            οχι γιατί είναι ανθρωπιστές και μας πονάνε, αλλά γιατί
            ο πλήρης αφανισμός της μεσσαίας τάξης, σίγουρα δεν τους
            συμφέρει αφού απ’αυτήν βγάζουν τα λεφτά της αρκούδας επί
            δεκαετίες. Οι ευρωκράτες στην ευρωβουλή έχουν πάθει υστερία
            με την εκλογή Τραμπ, όπως την έχει πάθει το μέχρι τώρα
            κατεστημένο στις ΗΠΑ, που εξακολουθεί να προσπαθεί να
            δημιουργήσει εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις μέσα από τα κινήματα “αντίστασης”
            που οργανώνει και χρυσοπληρώνει ο Σόρος…

            Όσο για τον Πούτιν, είναι γνωστό (απο πέρσι)ότι έδιωξε τον συρφετό
            Ροθτσάιλντ απ’τη Ρωσία, απαγορεύοντας μάλιστα μελλοντική
            είσοδό τους στη χώρα του.
            https://www.youtube.com/watch?v=BFc5xfYXqAE
            αυτό επιβεβαιώνεται από πολλά σάιτς.
            Ενα από αυτά εδώ https://www.intellihub.com/putin-bans-rothschilds-from-russia/
            Δεν ξέρω αν το’κανε για τα μάτια ή όχι, γιατί ακόμα κι ο
            εμπειρότερος γεωπολιτικός αναλυτής δύσκολα μπορεί να αναλύσει
            τις κινήσεις τύπου ρουά ματ των ηγετών υπερδυνάμεων,
            στο βαθμό που κανείς δε μπορεί να γνωρίζει κάθε πτυχη,
            κάθε παράγοντα και κάθε πρόθεση πίσω από αυτές.
            Από εκεί και πέρα, όλα θα κριθούν (και για τον Τραμπ και
            για τον Πούτιν) από τις επικείμενες κινήσεις τους και
            τις εξελίξεις που έτσι κι αλλιώς διαδέχονται ραγδαία
            η μία την άλλη.

          2. Artifacto στην πραγματικοτητα ειπε ότι ποτε δεν
            παροτρυνε να ψηφισει ο κόσμος Τραμπ, ουτε καν
            ειπε πως ειναι καλος ανθρωπος… τελος ειπε
            οτι θεωρει πως ειναι ο καταλληλος την καταλληλη στιγμη
            Αυτο απεχει πολυ απο τις δηλώσεις των νεοταξιτων
            για την εκλογη ΓΑΠ

          3. vasoula2908 389797097 39-29-024 ν393409 OVER

            Γεωπολιτική ανάλυση επιπέδου Μίκυ Μάους από τη βλαχοδημαρχίνα! Ο Τράμπ λέει αποφάσισε ότι την είδε αλλιώς! Βαθυστόχαστη ανάλυση! Από πότε τα πιόνια, τα δουλικά πολυτελείας της μασονίας παίρνουν και αποφάσεις; Ταιριάζει απόλυτα αυτό που λες (!!!!!!) με το προφίλ των ερπετών που ελέγχουν την ανθρωπότητα, προγραμματίζουν τις κινήσεις τους δεκαετίες πριν, ελέγχουν χρήμα, δικαιοσύνη , αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες ,στρατό, ναρκωτικά, media και που βγάζουν σε χρόνο μηδέν από τη μέση όποιον πάει να τους χαλάσει τα σχέδια! Εκδώσεις ΔΡΑΓΩΝΑ είναι τα κόμικς που γράφεις; Για να ξέρω να τα βρίσκω στα περίπτερα να διασκεδάζω!

      6. Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος και πραγματικά είναι εντυπωσιακή η αντίδραση σου! Το παίζεις τίποτα γκουρού και ειδική επί των αμερικανικών θεωριών συνομωσίας και δεν σηκώνεις και κουβέντα; Γιατί δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις και πολλά!

        1. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,
          ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΖ Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΕΛΕΗΜΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.

      1. Φυσικά. Αφού το λέει ένας εκπρόσωπος του είδους σαν εσένα θα κρύβει αν μη τι άλλο εμπειρία! Όταν λοιπόν σχολιάζεις εσύ είναι επανάσταση ενώ όταν σχολιάζουν άλλοι που δεν τους κάνεις κέφι η δεν συμφωνείς τότε πρόκειται για ‘’ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ’’ ! Καλά κάνουν και σε δουλεύουν !

    2. Χίλια ‘αρέσκω’ από εμένα Πάνανδρε Έλληνα. Τα $ από τις δύο πρεσβείες (αυτής με τα πολλά αστέρια στην σημαία, και της άλλης με το μεγάλο εξάκτινο στην μέση) είναι πολλά για να αγνοηθούν. Θα μου πεις υπάρχουν και πλανεμένοι. Φάτε τον ζάπλουτο “αντισυστημικό” σας “πλανητάρχη” να γλείφει τους περιούσιους: https://www.youtube.com/watch?v=KKTJp8I8CaE , https://www.youtube.com/watch?v=07hOr75_TgA , https://www.youtube.com/watch?v=fQgDgMGuDI0 , http://www.jta.org/2016/11/14/news-opinion/politics/meet-the-jews-in-donald-trumps-inner-circle , και δεν θα έλεγα πως είναι και τόσο εχθρικός με την οικογένεια Κλίντον: http://www.politifact.com/punditfact/statements/2016/aug/28/david-plouffe/yes-donald-trump-donated-100000-clinton-foundation/

    3. Πολύ σωστά! Ειδικά αυτή η ‘’παγίδα’’ συσπείρωσης στο πρόσωπο του Τράμπ είναι διαβολικά μασονική. Έδωσε μια φαρμακευτική για συσπειρώσει στον κόσμο στο πρόσωπο του. Ποιος δεν θα τον λάτρευε αν έδειχνε ότι κάνει κινήσεις που προστατεύουν τα παιδιά του; Αυτός θα αποδειχθεί χειρότερος και από την εγκληματική οικογένεια Κλίντον.

        1. Βλέπεις πουστάκο εξ Αγγλίας ότι πράγματι είσαι για τα πανηγύρια…. Αυτός που του δίνεις διαπιστευτήρια συμφωνεί με τις δικές μου απόψεις για τις οποίες εσύ μου επιτέθηκες !! Ρε μπας και μου κάνεις καμάκι μωρη εισαγόμενη λούγκρα;

    4. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι έχουν πείσει ότι όλα τα media είναι εναντίων του και τον πολεμούν. Πρόκειται φυσικά γα μια σκηνοθετημένη επίθεση των επικυρίαρχων του πλανήτη που τα ελέγχουν και που θέλουν να πείσουν όλο τον πλανήτη ότι ο Τράμπ είναι ο λαϊκός ηγέτης που θα φτιάξει τα κακώς κείμενα και τον πολεμούν τα γνωστά συμφεροντα. Φυσικά πρόκειται περί απάτης και μονό όσοι συγκεντρώνονται στη σωστή και προσεκτική μελέτη των πληροφοριών μπορούν να το καταλάβουν. Χρειάζεται βεβαία και κοινή λογική η όποια και λείπει από την πλειονότητα των πολιτών όλου του κόσμου. Διαφορετικά δεν θα χόρευαν στο ταψί όλη την ανθρωπότητα μερικές οικογένειες.

    5. Το σχόλιο σου για τον Dow Jones είναι πολύ σημαντικό αλλά δύσκολα θα το καταλάβει ο όχλος. Δεν έχουν το επίπεδο ευρύτερης αξιολόγησης της διεθνούς πολιτικής αλλά και της σύνδεσης της με τη διεθνή οικονομία. Οι περισσότεροι σκέπτονται και δρουν σαν οπαδοί συνοικιακής ομάδας που μόλις την θίξεις ορμούν πάνω σου με συνθήματα. Δεν είδες η κυράτσα πως παρεξηγήθηκε; Σκέτη βασίλισσα στο παρανοϊκό μυαλό της! Όποιος κατάλαβε!

  2. Λίγο πολύ στο βίντεο γίνεται αναφορά σε ότι έχω γράψει σε διάφορα σχόλια για τον Ντ. Τραμπ. Δεν με παραξενεύει το γεγονός ότι πάνω από 200 στρατηγοί είναι στο πλάι του… και αυτό γιατί όπως έχω ξανά γράψει, μπορεί οι ιουδαιοχάζαροι τραπεζίτες και οι καμπαλιστές της παγκόσμιας show biz που μέσα σε αυτούς είναι και η ελίτ των πολιτικών των Η.Π.Α., προστατευμένοι σε πυρηνικά καταφύγια, να θέλουν και να προωθούν ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα με την Ρωσία… αλλά οι στρατιωτικοί που θα εμπλακούν άμεσα σε ένα τέτοιο πόλεμο, με τις δικές τους οικογένειες χωρίς καμία προστασία, είναι φυσικό ότι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο. Ο Ντ. Τραμπ είναι ύστατη λύση για πολλά προβλήματα που θέλουν κάποιοι να επιβάλουν μέσα από την Ν.Τ.Π. και σίγουρα δεν είναι Τζ. Κένεντι, οι εποχές έχουν αλλάξει… λόγο των απαιτήσεων του συστήματος, έτσι σε περίπτωση κάποιου “ατυχήματος” του Τραμπ, θα υπάρξει απάντηση με πολλά άλλα “ατυχήματα” άλλων. Οι τέκτονες αγγλοσάξονες και οι διεθνιστές σιωνιστές πλέον έχουν αρχίσει να συγκρούονται ανοικτά, για την επόμενη ηγεμονία του πλανήτη, βεβαίως αναφέρομαι για τις 2 μεγάλες τάσεις που οδήγησαν τον δυτικό πολιτισμό τα τελευταία 300 χρόνια… έρχονται μεγάλες αλλαγές, όπου αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν άμεσα την ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Οπωσδήποτε δεν είναι θέμα “καλού” και “κακού”, η ζήτημα σωτηρίας… Μετά τον Β΄Π.Π. ιδρύθηκε από τους σκληροπυρηνικούς Σκοτικού τύπου τέκτονες της δύσεως ένας ισχυρός εμπορικός δεσμός, ανάμεσα στις μεγάλες εταιρείες που βρίσκονται στις 2 πλευρές του Ατλαντικού, αυτός ο πανίσχυρος δεσμός – Λέσχη, ιδρύθηκε σε κάποιο ξενοδοχείο της Ολλανδίας ονόματι Bilderberg. Από το όνομα του ξενοδοχείου ο εμπορικός δεσμός των τεκτόνων Σκοτικού τύπου, πήρε το όνομα Club bilderberg. Αργότερα με πρωτοβουλία του Χάζαρου στην καταγωγή Z. Brzezinski ιδρύθηκε κάτι ανάλογο, που εμπεριείχε και την Ιαπωνία, έτσι τα βασικά εμπορικά μέρη γινόντουσαν 3 τον αριθμό και για αυτό αυτός ο εμπορικός δεσμός ονομάστηκε Trilateral Commission. Βεβαίως τόσο το Club, όσο και η Commission γεννήθηκαν μετά από ένα καταστρεπτικό Β.Π.Π. όπου ηγέτιδα δύναμη αναδείχθηκαν οι Η.Π.Α. Αυτό που θέλω να γράψω είναι ότι με το πέρασμα των ετών, οι ιουδαιοχάζαροι τραπεζίτες, άπληστοι όπως είναι, πρόδωσαν τους παλαιούς εμπορικούς δεσμούς που είχαν οι Η.Π.Α. μέσω Club bilderberg και Trilateral Commission… και πήγαν στην Κίνα μεριά! Με αποτέλεσμα η Κίνα να εποφθαλμιά την παγκόσμια εμπορική ηγεμονία των Η.Π.Α. και κατά επέκταση στο Club bilderberg και Trilateral Commission! Και όπως δήλωσε πρόσφατα ο Κινέζος μεγαλοεπιχειρηματίας Τζακ Μα (δεύτερος ποιο πλούσιος στην Κίνα), “Όλοι ανησυχούν για τους εμπορικούς πολέμους. Όταν σταματά το εμπόριο αρχίζει ο πόλεμος”. http://katohika.gr/diethni/otan-stamata-emporio-arxizei-polemos-proeidopoiei-kinezos-idritis-alibaba/ Αυτά. Υγ. Σε όλο αυτό το παιχνίδι, κερδισμένος βγαίνει η Κίνα, που α) παίρνει πολεμική τεχνολογία από ένα εθνικό πόλο όπως η Ρωσία, λόγο έχθρας με Η.Π.Α. β) Ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει πολιτική τεχνολογία και εμπορική ισχύ, από τους διεθνιστές Χάζαρους υπέρ τραπεζίτες.

  3. Afksiste tous kradasmous sas,einai o monos tropos na eleftherotheite apo to matrix.
    Why did Trump get elected? He has a vibration of 36. Much better than -400 for Obama and Hillary. Trump wants to do good things; he just doesn’t know the best way to do it. That’s pretty much where most Americans, Canadians and Europeans are. Trump is the way he is because he’s a reflection of the consciousness of the people. The people created him, not the other way around.
    https://www.spiritualselftransformation.com/blog/spiritual-transformation/consciousness-shift/is-the-war-ending-or-starting/

  4. ΠΑΝΑΝΔΡΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΜΕ!!!!!!
    ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΒΩ… ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ… ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ???? ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΑΣΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕΚΑΝ ΠΟΙΟΣΕΙΝΑΙ???ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…. ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΑ ΕΠΟΧΗ… ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Π…. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕΛΥΣΗ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ…. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΑΝΤΕΣ….. ΓΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙΜΑΣ ….. ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ …
    ΑΠΟΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ Η ΒΑΣΟΥΛΑ… ΑΥΤΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ …. ΜΕΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

    1. Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε οι περισσότεροι είναι το προφανές. Ο άνθρωπος είναι συνοδοιπόρος και ομοϊδεάτης της Κλίντον και με ίδιο αφεντικό. Το ότι φαινομενικά ειδικά εμάς τους Έλληνες μας συμφέρουν οι κινήσεις του δε σημαίνει ότι είναι Άγιος και ήρωας. Ο ‘’άνθρωπος προετοιμάζει Τρίτο Παγκόσμιο και Παγκόσμια διακυβέρνηση. Το ότι λίγο αργότερα θα φανούν ξεκάθαρα οι κινήσεις του δεν πρεπει να εξακολουθούμε να τρώμε το καλαμπόκι που μας πετάει. Καταρχήν αυτός προετοιμάζει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία για να ρίξει τον Ερντογάν το έχετε καταλάβει; Γιατί νομιζετε είπαν αμερικανοί αξιωματούχοι ότι σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με την Τουρκία στην παρούσα φάση θα ‘’νικήσουν’’ οι έλληνες; Παρακολουθείτε σοβαρά την ειδησιογραφία η πιάνετε μονό σκόρπιες επικεφαλίδες; Αν το καταφέρει τότε θα ανέβουν στην εξουσία οι οπαδοί του Γκιουλέν αυτοι που σχεδίαζαν τις βαριοπούλες…. Κατάλαβες η ακόμη; Και αν πάρει την Τουρκία ξανά με το μέρος του ΝΑΤΟ και διασπάσει την πλασματική συμμαχία Ρωσίας – Τουρκίας ετοιμαστείτε για πόλεμο…. Και να είστε σίγουροι ότι τότε η Αμερική θα είναι και πάλι με το μέρος της Τουρκίας….

        1. Τώρα να σε πλακώσω πάλι στα μπινελίκια….; Ας μη το κάνω αφού τείνεις χείρα φιλίας….

          1. οταν σου λεω οτι εισαι μπαγλαμας να τον ακους το θειο το Μητσο. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.Αλλα οταν γραφεις μαλακιες θα τα ακους . α και που εισαι μην σταματας το βρισιδι γιατι ειναι παρατηρημενο οτι τους τελευταιους 2 μηνες που με βριζεις ολα μου πανε μια χαρα.οταν δεν με εβριζες κανα δυο βδομαδες ειχα στραβομαρες σε ενα project που δουλευω. Μεχρι που πηρα και αυξηση.Αμα συνεχισεις ετσι ισα που θα σου βγαλω και ποσοστα,

          2. Μεγάλη φαντασία έχεις ότι ασχολούμαι μαζί σου ! Αυτοπροσδιορίστηκες και σημαντικός βλέπω! Κλασσικό χαρακτηριστικό των ηλίθιων! Το κατάλαβα ότι θα βγάλεις χρήμα…. Έρχεται ο στόλος στην Κρήτη…. Καλή διασκέδαση! – Ένας μη σημαντικός ……

          3. βλεπω το εμαθες πρωτος οτι ερχεται ο στολος στην Κρητη. Ειδες οτι οποιος ενδιαφερεται τα μαθαινει πρωτος τα καλα τα νεα.
            Αντε και καλους απογονους.

          4. Το έμαθα από κάτι φίλους στη Κρήτη που γνωρίζουν καλά την ‘’τέχνη’’ σου και με πληροφόρησαν για την άφιξη και προετοιμασία σου! Σε καλή μεριά!

        2. Αλούα αλούα ουά! Χου χου ά, χου χου ά! Ά ου, ά ου, ά ου! Ούγκα ούγκ, ούγκα ούγκ! Ού α, ού α, χού χου ά, χού χου ά! ΑΙΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟ!

  5. Πάνδαρε-γάιδαρε, η απίστευτη ανικανότητά σου
    να κατανοήσεις τα στοιχειώδη, έχει καταντήσει γελοία και
    σε καθιστά επίσημα, άτομο ΠΕΕ (περιορισμένης εγκεφαλικής ευθύνης)
    με δεδομένο ότι αυτό το ρημάδι το scripta manent (τα γραπτά μένουν)
    σε ρεζιλεύει και σε διαλύει στα εξ ων συνετέθης.

    Εσυ κατάλαβες πως έγραψα ότι “ο Τραμπ αποφάσισε να το γυρίσει αλλιώς”,
    ελα όμως που εγώ έγραψα ΟΤΙ Η ΦΑΤΡΙΑ στην οποία ανήκει το αποφάσισε.
    (κάνε ένα νοητό scroll up με τα αλλοίθωρά σου να το ξαναδιαβάσεις,
    καθότι όπως ήδη είπα scripta manent!)
    Αναπτύχθηκες δε επ’αυτού, επαληθεύοντας και επιβεβαιώνοντας ξανά
    εμένα που σου έλεγα ότι είσαι τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ,
    και άλλα αντ’άλλα της Παρασκευής το γάλα.

    ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ μπορέσεις ποτέ να βγεις από την εγκεφαλική
    μαλάκινση που σε μαστίζει, τότε και μόνο τότε θα μπορέσεις
    να κρίνεις και σωστά αυτά που γράφει κάποιος με σαφέστατα (για όσους
    έχουν ματάκια υγιή και ικανότητα κατανόησης) ελληνικά.
    Βέβαια, για να νιώσεις και αυτά που γράφω και αυτά που παραθέτω τώρα,
    θα πρέπει να’χεις και το στοιχείο του πραγματικού ΕΛΛΗΝΑ,
    που η έλλειψή του πάνω σου είναι όχι μόνο εμφανής, αλλά
    τραγική. Το ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ σου (ψευδές όνομα) δεν αρκεί για να
    πείσεις ότι το διαθέτεις… θέλει οξύνοια, ευρύνοια, ευγένεια
    και σεβασμό,πράγματα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ σου λείπουν.

    Τράβα αλλού να παίξεις με τις μαγκιές του κομπλεξικού
    βλαχοκόκορα (με ανάλογο κοκοροεγκέφαλο) και πάψε
    να ασχολείσαι μαζί μου, γιατί εκτός του ότι ξεφτιλίζεσαι
    δημοσίως, καταντάς και οδυνηρά βαρετός.

    1. Oυπς! Με τόσες απύθμενες κοτσάνες που διαβάζω πάνε
      τα ματάκια μου κι εμένα. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ λοιπόν και όχι
      Πάνδαρος… Ακυρο το “γάιδαρος” που προσκολλούσα πάνω σου
      και έθιγα και τα συμπαθέστατα γαϊδουράκια.
      ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ-ΑΝΑΝΔΡΟΣ θα προσφωνείσαι από μένα αν συνεχίσεις να
      μου κάνεις επισημάνσεις γκούφι.
      ΕΛΛΗΝΑΣ σε καμία περίπτωση, γιατί αυτό (εκτός των άλλων
      που ανέφερα πιο πάνω) θέλει και μαγκιά,
      και αρετή και ΑΝΔΡΕΙΑ. Εσύ μόνο κουραδομαγκιά διαθέτεις.

      1. Η σεξουαλική στέρηση έχει χτυπήσει κόκκινο και φαίνεται από μίλια μακριά…. Τόσοι τράγοι μέσα στη στάνη σου και κανένας δε σε φρόντισε; Φαντάσου τι μπαζο είσαι!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ;αχα Μπαζοβασιλω !!!!!!!!!

        1. Μεγάλο ντουβρουτζά έχεις πάθει (Π)ΑΝΑΝΔΡΕ.
          Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια καλό μου :Ρ
          Κανει μπαμ όταν γίνεται αυτο.

          1. Κυρά βλαχοβασιλω μου αν είχες δει τη χαρά που έχω δει και βλέπω στη ζωή μου θα κοκκίνιζες από ζήλια…. άλλωστε ο στερημένος φαίνεται…. και εσύ ,δυστυχώς για σένα, φαίνεσαι από μίλια μακριά… Συνέχισε να γκαρίζεις βλαχομπαζο…. σε κάνω πολύ χάζι ! Ρίξε μας άλλη μια ‘’Τραμποαναλυση’’ να γελάμε για κανένα μήνα!

        2. Ρε, εσένα περιμένουμε! Άιντε θα το τραγουδίσεις καμιά ώρα; Θα δεις για σένα εύκολο θα ναι, συνηθισμένος θα σαι…

      2. Σου έχω απαντήσει πολλές φορές αλλά το σχόλιο δεν ‘’θέλει’’ να ανέβει….

  6. ΑΛΟΥΑ ΑΛΟΥΑ ΟΥΑ ΧΟΥ ΧΟΥ Α ΧΟΥ ΧΟΥ Α ΟΥ Α ΟΥ Α ΟΥ Α ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚ ΟΥ Α ΟΥ Α ΟΥ ΧΟΥ Α ΟΥ ΧΟΥ Α!

    1. ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ:
      Αλούα αλούα ουά! Χου χου ά, χου χου ά! Ά ου, ά ου, ά ου!
      Ούγκα ούγκ, ούγκα ούγκ! Ού α, ού α, χού χου ά, χού χου ά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *