08:49 - 01/02/2017

Ραγδαίες Οικονομικές Εξελίξεις! ΚΟΥΡΕΜΑ καταθέσεων και ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ

Διαφημίσεις

Οι υπάλληλοι του του Εθνικού Νομισματοκοπείου οι οποίοι σχεδιάζουν ήδη το Νέο Εθνικό Νόμισμα, ετοιμάζονται για «νέα κόλπα».

Την Ευρωδραχμή.

Το ΔΝΤ βρίσκεται ήδη εκτός προγράμματος μετά και την ομολογία Τσακαλώτου ότι η Ελλάδα δεν έκανε το 70% όλων όσων όφειλε να κάνει.Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης πρόσφατης επιστολής Τσακαλώτου θα αποδειχθεί εξίσου επιβλαβές με τις πρωτοβουλίες του ΓΑΠ το 2009 και το 2010 ο οποίος μάς έβαλε στο μνημόνιο.

Αυτή η παραδοχή έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες το άλλοθι στους επιτελείς του Τραμπ να ζητήσουν από το ΔΝΤ να παραμείνει εκτός προγράμματος. Αυτό αυτόματα σημαίνει και έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, η επιστολή του μοιραίου Τσακαλώτου προς τους δανειστές αναφέρει ότι:

– το 1/3 των όρων που συνδέονται με τη δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος έχει ολοκληρωθεί
– άλλο 1/3 των προαπαιτούμενω είναι σε εξέλιξη και “αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες”
– το υπόλοιπο 1/3 “μπορούν να εφαρμοστούν πλήρως εντός δέκα ημερών από τη στιγμή που θα υπάρξει μια συνολική συμφωνία”, όπως φέρεται να υπόσχεται ο κ. Τσακαλώτος-που έχει έξω τα λεφτά του!!!

Μόνο που αυτή τη στιγμή στο Λευκό Οίκο βρίσκεται ο Τραμπ και το ΔΝΤ δεν έχει περιθώρια να χορέψει στους ρυθμούς της ελληνικής κυβέρνησης. Αρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο της χώρας από το ευρώ με προσωπική ευθύνη του μοιραίου Τσακαλώτου αλλά και του Τσίπρα εάν όλα αυτά έγιναν κατόπιν οδηγιών του. Επίσης όπως γράφουμε σε προηγούμενες αναρτήσεις σας, το κούρεμα των καταθέσεων βρίσκεται προ των πυλών.

Στο μεταξύ για το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών αποτελεί προυπόθεση η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα τόσο με χρήματα όσο και με τεχνογνωσία. Αυτό πλέον δεν υφήσταται και ήδη κουδουνίζουν οι Ευρωδραχμές και το κούρεμα των καταθέσεων με ιστορική ευθυνη του Τσακαλώτου ο οποίος θα ψάχνει ελικόπτερο όταν οι ουρές του πλήθους θα λεηλατούν τα σούπερ μάρκετ αλά Βενεζουέλα!

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα σημαίνει απαραίτητα τόσο την παροχή τεχνογνωσίας όσο και την παροχή οικονομικής στήριξης.

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών-μεταδίδει ο Παναγιώτης Κουπαράνης για την DW- σχολιάζει στο κυβερνητικό μπρίφινγκ τις πληροφορίες που φέρουν τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να εισηγείται Grexit σε περίπτωση που αποχωρήσει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα. Αφορμή για την αναφορά στο κυβερνητικό μπρίφινγκ ήταν είδηση που δημοσιεύτηκε στην BILD. Επικαλούμενη κύκλους των Χριστιανοδημοκρατών η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σκοπεύει να εισηγηθεί την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ σε περίπτωση που το ΔΝΤ αρνηθεί τελικά να συμμετάσχει στο τρίτο δανειακό πρόγραμμα. Σύμφωνα με την BILD, ο κ. Σόιμπλε σκοπεύει να τηρήσει τη δέσμευση που έδωσε πριν δύο χρόνια ότι η βοήθεια προς την Ελλάδα εξαρτάται από τη συμμετοχή του ΔΝΤ. Στο ίδιο άρθρο ο επικεφαλής της επιχειρηματικής πτέρυγας των Χριστιανοδημοκρατών, Κάρστεν Λίνεμαν, υποστηρίζει ότι θα πρέπει μελλοντικά στην ευρωζώνη να προβλέπεται η διαδικασία πτώχευσης, όπως και ή δυνατότητα εξόδου ενός αφερέγγυου κράτους. Ερωτηθείς για το άρθρο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Γιούργκ Βάισγκερμπερ αρκέστηκε να δηλώσει ότι «δεν υπάρχει κάτι το νεότερο».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, την Πέμπτη το Eurogroup είχε καλέσει την Ελλάδα «να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και να δημιουργήσει κατά αυτόν τον τρόπο τις προϋποθέσεις τόσο για μια γρήγορη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης όσο και για τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.» Με αυτή την ευκαιρία το Eurogroup είχε τονίσει ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ είναι «απαραίτητη».

Ο κ. Βάισγκερμπερ παρέπεμψε ακόμη στη δήλωση του Eurogroup το Μάιο του 2015 αλλά και στην πρόσφατη διαβεβαίωση της διευθύντριας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στο Νταβός ότι το Ταμείο θα συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, «ότι το ΔΝΤ θα τηρήσει την υπόσχεσή του. Και είναι πολύ νωρίς για να υποθέσει κανείς το τι θα γίνει σε αντίθετη περίπτωση».

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 02/01/2017 @ 9:47 ΠΜ

    Καλημέρα… καλό μήνα! https://www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw Αυτά.

  2. Ορθοδοξος ελληνας 02/01/2017 @ 10:32 ΠΜ

    Η δικη μου εκτιμηση ειναι πως δεν ειμαστε ακομα ενα βημα πριν την εξοδο απο το ευρω.πιστευω πως δεν ειναι τουτη η ωρα.απ’οσο μπορω να διακρινω θελουμε ακομα λιγο χρονο,καποιους μηνες.ισως τελος του χρονου.ειμαστε στον προθαλαμο της εξοδου.παντως δεν πιστευω σε τιποτα πως η γερμανια και το υπολοιπο συναφι θελουν να μας βγαλουν απο το ευρω.το αντιθετο! μας απειλουν με αυτο που δεν θελουν.αν φυγουμε,μονο λογω αμερικης θα γινει.

  3. Ανώνυμος 02/01/2017 @ 10:32 ΠΜ

    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!
    ΔΡΑΧΜΗ,ΔΡΑΧΜΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ Δ!ΡΑΙΧ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΑΚΙΑ.

    • Ένας Ανήσυχος Πολίτης 02/01/2017 @ 2:51 ΜΜ

      Εδώ που μας έχουν φτάσει, δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Καταρχήν για την έξοδο από το ευρώ και την δυνατότητα ανόρθωσης της οικονομίας και κατ’ επέκταση του έθνους, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να τηρηθούν τουλάχιστον οι παρακάτω 4 όροι:
      1. Εθνικοποίηση της τράπεζας της Ελλάδος ώστε να σταματήσει η άσκηση οικονομικής πολιτικής από την κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα.
      2. Επιβολή φόρου εισροής χρήματος, (και μάλιστα σε ποσοστό άνω του 25%), ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν “πλιάτσικο” οι ξένοι ή οι “έλληνες” που έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό.
      3. Αναδιοργάνωση της παραγωγής ώστε να αποκτήσει αυτάρκεια το κράτος και να μπορέσει να καλύψει την ζήτηση σε προϊόντα πρωτογεννούς παραγωγής που θα υπάρξει το πρώτο κρίσιμο διάστημα μέχρι να επέλθει ισσοροπία.
      4. Στρατηγικές συμμαχίες σε στρατιωτικό επίπεδο γιατί οι Τούρκοι και άλλοι γείτονες καραδοκούν !!!

      Εννοείται φυσικά ότι υπάρχουν δεκάδες ακόμη συνθήκες που πρέπει να δημιουργηθούν εκ του μη όντος, απλά αυτές οι 4 πρέπει να υπάρχουν από την 1η ημέρα της εξόδου.

      Και έρχομαι λοιπόν στο επίμαχο ερώτημα. Είναι ικανοί αυτοί οι οποίοι μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την τήρηση των παραπάνω;;;; Κι έστω ότι δημιουργούν στα χαρτιά αυτές τις συνθήκες, θεωρούμε ότι η σχεδίαση θα είναι αρκούντως ικανοποιητική ώστε το σχέδιο εξόδου να υλοποιηθεί με τις ελάχιστες απώλειες;;;;

  4. Το να παμε σε εθνικο νομισμα.. Χωρίς συγκρουση με επαχθες χρεος…. Φυλακη απο Σιμητη εως κουλη… Και αποδοση ευθηνων.. Σε αυτους που μας εβαλαν στο ΔΝΤ… Ως καταχρηση εξουσιας… Και ιδιων οφελος οικονομικο κρατωντας καρεκλες με στηριξη εξοθεν.. Αποτεελει εγκλημα επανω στ ο εγκλημα κατ εξακολουθηση… Οταν δεχεσαι τα χρεη του αερα.. Το να πας στη δραχμη…. Δεν εγκληματεις απλως.. Δεν υπαρχει προσδιορισμος βαθμου ηλιθιοτητας και προδοσιας… Μονο με ριξη.. Σε εθνικό νομισμα…με ολες τις μασονοπολιτικες… Πρωτα αποδοση ευθηνων… Πρωτα καθαριζεις μετα χτιζεις το νεο… Βυζάντιο… Επανιδρυση του κρατους… Δεν ειναι διαχειρισιμο με ευρω με δραχμη.. Θα ειναι? Καινουριο νομισμα ταλαντο… Με δικεφαλο αναγλυφο.. Και υποψια χρυσου.. Ταινια ασφαλειας στο χαρτονομισμα…. Εντελως νεο νομισμα.. Ονομασια σχεδιασμος, ψυχολογία… Πρέπει να τιμωρηθουν… Μαλιστα εθελοντικα να το παριυν πανω τους… Οι μασονοκολοκυθες… Σιμητικουληδες.. Για απαλαγη του νέου κρατος.. Επανιδρυση… Βυζάντιο.. Πρέπει να κοπει η αλυσιδα της συνεχειας του κρατους μαριονετα ψωροιφηγενεια μασωνομπιλντεμλεργκ… Οταν εχεις εξουσια εχεις ευθηνες… Χαρακιρι… Στο γουδι… Ειναι μονοδρομος… Η καθαρση.. Στους πεφωτισμενους που επραταν για εμας χωρις εμας.. Η αφανιζεται η πατριδα… Εκ των πραγμάτων.ο Σιμητης εβαλε τον ιο ΕυρωΗ1Ν1 νομισμα δανειστικο…. Αγοραζαμε το νπμισμα κι ανοιξαμε κερκοπορτες.. Παραδιδοντας πιστη και χωρα σε χωρο εποικισμου… Σαμποταροντας απο μεσα με σφεταιρισμο της εξουσιας φτιαγμενη στα μετρα με απυροβλητο ακαταδιωκτο και μη ευθηνη των ανευθηνων.. Ψευτων… Ο χασισοκαμενος ψευτης δεν υπαρχουν πετρελαια.. Προλαβε μας εδεσε στα μνημονια στο καστελοριζο… Η δικαιοσυνη πετουσε χαρταετο.. Η αστυνομία πηγαινε συνοδεια τον χρηστοφορακο.. Να την κανει λουις οι τραπεζιτες.. Δωστα ολα παρτα ολα ανακεφαλαιωση.. Και τον λογαριασμό φουσκωμενο στην δαρβινομαιμου.. Ελληνα… Καθαρση αποδοση ευθηνων πρωτα ο ελληνας και η ορθοδοξια.. Με αποσχηματισμο ολης της ιερας συνοδου.. Του ηλεκτρονικού σφραγισματος και της απιστιας προς το ποιμνιο… Για τον μισθο του δημοσιου… Αυτο μονο με στρατο.. Και καθαρση σε βαθος.. Και θα γινει.. Και ξερεται γιατι.. Γιατι ειναι μονόδρομος… Νεοταξιτικα γκλομποφασιστικα ορφανα της μπιλντεμπεργκ.. Πανθτησκευτικα σε κριση προς κριση….. Ππσοι ναναι ολοι αυτοι.. Δωδεκα χιλιαδες ανθρωποι οσο οι αλβανοιστον ελληνιμο στρατο.. Πιστευω λιγοτεροι.. Βαλτε τους επικοιστες ισλαμοσαλταρισμενουε με μισθο τετρακοσια ευρω δωρεαν περιθαλψη και επιδοτουμενο σπιυι χχωρίς φορους… Διαλεξτε .. Η αυτοι η η Ελλάδα… Εκτος κι αν αυτοι ειναι η Ελλάδα…αεραααααα να φυγει η μασονονεοταξιτικοαντιχριστη χολερα….το ειπε ο Παισιος…. Και… Ετσι θαγινει… Μεχρι το καλοκαίρι… Μαλλον ηδομεν.

  5. ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.ΤΟ ΡΑΙΧ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΩ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*