Διαφημίσεις

ΧΑΜΟΣ σε εμπορικό κέντρο στη Σουηδία! ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ σκαρφαλώνουν και ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! -«ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ…»

«Soon in your country» …. το σχόλιο από τη μακρινή Σουηδία….

-Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Σουηδία.
-Η μειοψηφία των φιλοξενούμενων ισλαμιστών, προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις της, με τη βία, ξεστολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του Εμπορικού…

diethni

Δυστυχώς η «πολιτισμένη» Ευρώπη, είναι αδύναμη ή δεν θέλει να αντιδράσει. Να ευχηθούμε να μην το πληρώσουμε ακριβά…

Αυτό το βίντεο για όλους εμάς που ακόμη(;) απορούμε για την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη…

https://youtu.be/LpXx5WRwfJk

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “ΧΑΜΟΣ σε εμπορικό κέντρο στη Σουηδία! ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ σκαρφαλώνουν και ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! -«ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ…»”
  1. ΕΔΩ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ, ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ “ΑΛΛΑ”…..
    ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΚΟΥΤΑΓΚΩΝ [Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ], ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ. ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΝΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ [ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΟΕΙΔΕΣ], ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΒΡΑΙΑ BARBARA SPECTER. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ [ΩΣ ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ] ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΚΤΙΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ. [ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ]….

  2. Ο ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΙΟΣ!

    ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΒΑΚΙ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.

  3. Το περίεργο είναι η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων….ή οτι και οι περισσοτεροι από τους υπόλοιπους κατά βάθος συμφωνούν με τις ακροδεξιές απόψεις και ας μην το παραδέχονται ;

  4. Κάπου φταίνε κι οι Σουηδοί…
    Πολύ γερό το δέντρο για να πέσει να τους πλακώσει.
    Ε ρε θα τους ισοπέδωνα ευχαρίστως.

  5. ε αμα τους ταζεις οτι ο γηινος παραδεισος ειναι η ευρωπη, αμα τους δινεις και λεφτα για να ερθουν και μετα τους κοροιδευεις τι να κανουν;;; γιατι…
    το σκηνικο της εντασης και της βιας μεταξυ θρησκευτικων ομαδων ειναι μεθοδευμενο, καλοσχεδιασμενο και καλοπληρωμενο 🙂 🙂

    1. Οταν φεύγεις από την χωρα σου, προφανώς επειδή δεν σου αρέσει η ζωή εκεί, ΔΕΝ κάνεις τα ίδια στην αλλη χώρα που πας, γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα, πας να αλλάξεις ζωή, οχι να κάνεις τα ίδια. Το μόνο που μπορεί να σταματήσει ολο αυτό ειναι δυστυχώς ΜΟΝΟ κάποιος ολοκληρωτικός πόλεμος…

  6. ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ . ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΣΚΑΔΙΝΑΒΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΠΩΣΕΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ .

  7. Δεν υπάρχει ένα οπλοπολυβόλο γι αυτούς τους μούλους; τόσο καλοί άνθρωποι είμαστε εμείς οι χριστιανοί; αυτοί είναι δαίμονες με ανθρώπινη μορφη.

  8. αυτα για να μαθεισ και την αληθεια που τοσο σε ενδιαφερει αλλα τοσο καλα την κρυβεις παπαρα δημοσιογραφε …Το δέντρο κρύβει μικρά δώρα για τα παιδιά και τα καλύτερα δώρα, βρίσκονται ψηλά στην κορυφή. Οι άντρες που βλέπουμε να σκαρφαλώνουν, ψάχνουν να βρουν τα δώρα στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου και να τα δώσουν στα παιδιά που περιμένουν κάτω.
    Το βίντεο όμως δεν είναι από τη Σουηδία, ούτε από τη Γαλλία. Είναι από το εμπορικό κέντρο, Mall of Arabia στη Αίγυπτο….

    1. εμεις σχολιασαμε ωσαν να ηταν το Δενδρο Της Ζωης του ευρωπαικου πολιτισμου που καταστρεφουν τα αλλοδαπα ζωα και οι εβραιοι προαγωγοι τους

  9. Άλλο ένα καλό στοιχείο εναντίον των ισλαμοορκ, για τα περι δημοκρατίας, ανοχής κλπ.
    Όλα τους πίσω από εκεί που ήρθαν, γιατί μόνο για κει είναι (με πόλεμο ή χωρίς πόλεμο).

  10. Παιδια ειναι απλα μια γιορτη. Με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ, ειναι ευκολο να βρεις πως δεν καταστρεφουν κανενα δεντρο.

  11. Άλλη μια “έγκυρη” πληροφορία του Χίου!!!! Ντροπή σε όσους κάνουν τέτοια άθλια προπαγάνδα, μεγαλύτερη ντροπή σε όσους δημοσιεύουν ο,τιδήποτε χωρίς διασταύρωση εξυπηρετώντας αλλότρια σχέδια, αλλά η μεγαλύτερη ντροπή, ή καλύτερα κατάντια θα έλεγα, για όσους αποδέχονται σαν αλήθεια ότι παπαριά τους σερβίρουν!…. Αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Σουηδία θα καταλαβαίνατε τί θα γινόταν μόνο αν είχατε δει ποτέ Σουηδό αστυνομικό, άνδρα ή γυναίκα!!!! Ξυπνάτε Έλληνες σας οδηγούν σε λάθος ατραπούς!!!!

  12. άλλη μια μουφα…
    ” μα δεν την γραψαμε εμεις, εμεις απλα το ποσταραμεε !!! ”
    πιθηκακια ειναι αυτοι πουκαταπινουν αμασητα οτι του σερβιρουν

    1. ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΜΕ ΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΑΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΑΞ ΜΕΓΑΛΕ … ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ … ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΜΒΩΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ..ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ…ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΜΕ 1.200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ … ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΠΑΡΑ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΙΚΗ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ…ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ….ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 1.200.000 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΟΑΞ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΑΞ!!! ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ… ΕΔΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!

      1. ενταξει επιθεωρητη Κλουζώ …
        εκτεθηκες για ακομη μια φορα κ το ξες …
        οσο για του χαρακτηρισμους σου …. ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ

  13. κατοχικα ΗΟΑΧ επρεπε να λεγεσαι…κριμα και εισαι και επικινδυνοσ γιατι εχεισ επιγνωση του τι κανεισ…

    1. Ρε ηλιθιε αυτο κανουμε φερνουμε τα παντα για ερευνα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΘΙΕ … για να μην αναγκαζομαστε να πηγαινουμε στην φαρα σου τους εβραιους να μας λενε τι ειναι χοαξ και τι οχι …ΜΑΛΑΚΑ… στημενε προββοκατορα … αυτο κανουμε γιδι ερευνουμε τα παντα ΕΜΕΙΣ και οχι οι ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ … ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΕ ΟΛΟΙ … 1.200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ..ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΡΕΜΑΛΙ…ΣΥΝΗΘΙΣΤΕ ΤΟ …ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ …ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΙΣΤΕ ΤΟ ..ΤΟ ΑΓΚΑΘΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ !!

    2. Για να ξέρουμε τί λέμε, ΗΟΑΧ σημαίνει φάρσα, αστείο. απάτη, εξαπάτηση, κοροϊδία! Αυτό το βιντεάκι δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω για να θεωρηθεί ΗΟΑΧ. Απλά είναι αισχίστου είδους προπαγάνδα, είτε κατά των προσφύγων και των λαθρομεταναστών, είτε κατά όσων έχουν ακόμα ανθρώπινα αισθήματα και συναισθήματα, είτε (το πιό ανησυχητικό) κατά της Ελλάδος, γιατί απεργάζονται αλλότρια σχέδια κατά της πατρίδας μας θέλοντας να δημιουργήσουν απρόβλεπτες, επικίνδυνες και μη αναστρέψιμες καταστάσεις για την χώρα μας, την ΜΟΝΗ χώρα της Ευρώπης που όχι μόνο δεν έχουν γίνει τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της, αλλά δεν έχει απειληθεί καν από ισλαμιστές ή γενικά από αραβόφωνους λαούς!

      1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

        Ρε γιωργακη δεν μας λες ποια ειναι η διευθυνση σου να σου στειλω καμια 100 ομορφα μελαμψα παλικαρια αφου εισαι τοσο πονοψυχος;

  14. Ρε ηλιθιε…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΘΙΕ …στην φαρα σου τους εβραιους ..ΜΑΛΑΚΑ… στημενε προββοκατορα … ΗΛΙΘΙΕ …ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΡΕΜΑΛΙ…ΤΣΟΥΖΕΙ …ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ…ok τουσ επεισεσ…οι εβραιοι βγαζουν λαδι τουσ μουσουλμανουσ και εσυ με 1 500 000 ερευνητες δεν μασατε κουτοχορτο …κολημενοσ ειμαι εγω και οχι εσυ που οταν σε πνυγει το αδικο το μονο που ξερεισ ειναι να βριζεις…ΑΙΝΤΑ στο καλο και σιγα μην το δημοσιευσεισ!!! τωρα τι ρολο βαρασ ασ το ψαξουν 1500 000 ερευνητες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *