Διαφημίσεις

Και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον επικεφαλής του κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατάφερε να σύρει μαι του σε έναν εθνικιστικό διαγωνισμό ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Τη στιγμή που ο Τούρκος Πρόεδρος με δηλώσεις του για τη σημαία της Κύπρου προκαλούσε για μία ακόμα φορά καθώς την αμφισβητούσε ενώ έκανε λόγο για «αίμα Τούρκων ηρώων στο νησί», ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου επανέφερε σε ομιλία του το θέμα των βραχονησίδων υποστηρίζοντας ότι τα μικρά νησιά του Αιγαίου κατέχονται από την Ελλάδα.

«Θα πάρετε πίσω τα 18 νησιά ή όχι;» είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους βουλευτές του κόμματος του θέτοντας το ερώτημα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.

«Είναι αυτά τα νησιά δικά μας; Είναι, λένε (σ.σ. η τουρκική κυβέρνηση). Θα πρέπει να σηκωθεί η σημαία μας εκεί; Ναι, απαντούν. Αλλά υπάρχει ακόμα εκεί η ελληνική σημαία, γιατί δεν παρεμβαίνετε;» αναρωτήθηκε ο Κιλιτσντάρογλου.

Παραλήρημα και από τον Κιλιτσντάρογλου: Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 βραχονησίδες, θα τις πάρουμε πίσω; - Εικόνα

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Παραλήρημα και από τον Κιλιτσντάρογλου: Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 βραχονησίδες, θα τις πάρουμε πίσω;”
  1. Ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι κατι συμβαινει,τοση ανησυχια απο τους τουρκους ,δειχνει πολλα. Σαν να περιμενουν κατι. Η λογικη λεει οτι φτιαχνουν κλιμα ετσι ωστε οταν θα κανουν οι κουρδοι κρατος ανεξαρτητο κλπ ,και χασουν εδαφος οι τουρκοι, να προσπαθησουν να παρουν κατι απο το αιγαιο. Πχ θελαμε 18 ,αλλα πηραμε 2.και ολα καλα. Οπως και να μαλλον δεν εχει διαβασει ο κιλιντσαρογλου τις προφητειες παισιου ,γιατι αμα τις ξερανε δεν θα κανανε αυτα τα λαθη

  2. Ούτε 17… ούτε 19! Θέλουν 18 νησιά ακριβώς! Ταυτόχρονα με αυτές τις δηλώσεις… έλεγαν ότι θέλουν να ρίξουν και τον Άσαντ στην Συρία! Πολλά θα ακούσουμε ακόμα από τον Αλέξη… από τον Ταγίπ… προσεχώς και από τον Κυριάκο! Προς στιγμήν και με αυτό το κρύο συμβιβάζεστε να σας κεράσουμε ένα πιάτο φασολάδα να μας κλάσετε 18 μάντρες αρχίδια; Αυτά.

    1. Δεν μετρησαν καλα και τα εβγαλαν 18. Ειναι αλλα δυο(2) και ενα(1) ‘ακρωτηρι’ να διεκδικησουν : ΣΥΝΟΛΟ : ΤΡΙΑ (το ενα ειπαμε ειναι μακρυτερο). Καλη μας δυναμη

  3. ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΣΤΙΚΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΔΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΥΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΜΩΜΗ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ 18 ΟΡΟΦΩΝ ΑΝΕΥ ΘΕΜΕΛΙΩΝ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *