Διαφημίσεις

Μία ημέρα μετά το ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Βουλής για «πάγωμα» των ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε την απειλή του να στείλει 3 εκ. πρόσφυγες στην Ευρώπη, δηλαδή στην Ελλάδα.

Η απειλή αυτή αποτελεί ξεκάθαρη κήρυξη πολέμου στην Ελλάδα από την πλευρά της Τουρκίας.

Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ζητήματα προσφυγιάς και ανθρωπισμού. Είναι επιθετική ενέργεια και θα γίνει ως αντίποινα της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση που όμως θα τα εισπράξει αποκλειστικά η Ελλάδα.

Και θα τα εισπράξει αποκλειστικά η Ελλάδα διότι η «Βαλκανική Οδός» είναι κλειστή στα Σκόπια, οι πρόσφυγες δεν έχουν δρόμο να φύγουν προς την κεντρική Ευρώπη, οπότε θα μείνουν όλοι εδώ.

Η αποστολή 3 εκ. προσφύγων στην Ελλάδα των 11 εκ. Ελλήνων θα σήμαινε την απόλυτη δημογραφική αλλοίωση της χώρας, αλλά πριν συμβεί αυτό η Ελλάδα θα έχει ήδη καταρρεύσει οικονομικά, και στη συνέχεια θα συρθεί σε εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και προσφύγων μουσουλμάνων, πράγμα που θα μετατρέψει τη χώρα μας σε πεδίο μάχης παρόμοιο με της Συρίας.

Από τα παραπάνω εξάγεται το λογικό συμπέρασμα ότι η αποστολή 3 εκ. προσφύγων στην Ελλάδα σημαίνει μόνο μια λέξη: εισβολή. Σημαίνει πολεμικό γεγονός.

Ο μόνος τρόπος να αποτραπεί είναι να αντιμετωπιστεί από την ελληνική πλευρά ως εισβολή και ως πολεμικό γεγονός. Μόνο αυτή η στάση θα απέτρεπε τους πρόσφυγες να περάσουν το Αιγαίο ακόμα κι εάν τους έβαζε στις βάρκες με τη βία ο Ερντογάν.

Κανείς δεν φεύγει από έναν πόλεμο όταν γνωρίζει πως οδεύει σε έναν άλλον.

Απέναντι μας δεν έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση. Στην Άγκυρα έχει εγκατασταθεί ένα ισλαμοφασιστικό καθεστώς, εκλεγμένο φυσικά όπως εκλεγμένος ήταν κι ο Αδόλφος Χίτλερ.

Αυτό το ισλαμοφασιστικό καθεστώς, αυτή η μαφία, δεν έχει κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Και θα εκμεταλλευτεί τον δικό μας ανθρωπισμό για να τον στρέψει εναντίον μας και να μας καταστρέψει.

Οφείλουμε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα, με όποιον τρόπο κριθεί ως ο καταλληλότερος κι αυτός δεν είναι απαραίτητα ο «φωναχτός», ότι ο ανθρωπισμός μας δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη, όπως κι ότι δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί ως Κερκόπορτα για να αλωθεί ο τόπος μας.

Ότι θα υπερασπιστούμε, στο όνομα του ανθρωπισμού και του δυτικού πολιτισμού, των οποίων είμαστε μήτρα και προμαχώνας τις αρχές και τις αξίες μας απέναντι στην ισλαμιστική του βαρβαρότητα.

Ο Ερντογάν οφείλει να καταλάβει ένα πράγμα. Ότι δεν τον παίρνει. Ότι σε περίπτωση που αμολύσει 3 εκ. πρόσφυγες προς την Ελλάδα τα αντίποινα της χώρας μας θα είναι καταστροφικά για την Τουρκία.

Ήδη πρέπει να προετοιμαζόμαστε. Ο στρατός και το έθνος πρέπει όλοι να προετοιμαζόμαστε.

Τι είπε ο Ερντογάν

Μιλώντας ενώπιον γυναικείων οργανώσεων στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά πως η «Τουρκία σιτίζει 3 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες. Τι θα συμβεί αν ανοίξει τις πύλες η Τουρκία;» και τόνισε πως «η ΕΕ δεν έχει εκπληρώσει τις υποσχέσεις της».

«Ακούστε καλά. Εάν προχωρήσετε περαιτέρω, αυτά τα σύνορα θα ανοίξουν, βάλτε το καλά στο κεφάλι σας!», είπε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε «εμείς δεν σηκώνουμε απειλές».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

«Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορα μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί», τόνισε ο Γιλντιρίμ.

«Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη», πρόσθεσε.

Η ζημιά φυσικά δεν θα «ακουμπήσει» την Ευρώπη. Θα ακουμπήσει αποκλειστικά την Ελλάδα.

Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς στον ημιπαράφρονα: «Ούτε εμείς σηκώνουμε απειλές. Εάν το τολμήσεις, μέσα σε 24 ώρες η Σμύρνη κι άλλες πόλεις σου στα παράλια θα έχουν ισοπεδωθεί. Γιατί έχουμε τα όπλα και την απόφαση να το κάνουμε».

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Ο Ερντογάν απείλησε ξανά με εισβολή 3 εκ. στην Ελλάδα – Αυτό σημαίνει πόλεμος!”
      1. καλε αναγνώστη και φίλε GRTE, “Ο Μωαμεθανισμός υλοποιεί τα σχέδια των παγκοσμοιοποιητών μια χαρά.” Κι απαντάς ότι οι αριστεροί υλοποιούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών πιο πολύ. ——– Σε ποιούς αριστερούς αναφέρεσαι; Τους αριστερούς μωαμεθανούς; Ή τους αριστερούς τραπεζίτες, ολιγάρχες και υπερ-πλούσιους; Γιατί αν δεν το έχεις αντιληφθεί, αυτοί είναι, δηλαδή οι τραπεζίτες κι οι ολογάρχες και οι κάτοχοι του πλούτου και της δύναμης που θέλουνε την παγκοσμιοποίηση ή μήπως δεν είναι έτσι; —– Ή μήπως εννοείς ότι οι αριστεροί φταίνε για όλα; Να, όπως όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα από το ’74 ως τώρα φταίνε που χρεοκοπήσαμε πάλι – αν και δεν ήταν αριστεροί, έτσι δεν είναι; Ή όπως οι Εβραίοι φταίνε για όλα; Ή ότι οι γύφτοι φταίνε για όλα, ή οι ομοφυλόφιλοι με τις παραξενιές τους; —– Πάντως να ξέρεις, εσύ δεν είναι μέλος της Αρίας φυλής, οπότε είσαι κι εσύ στον κατάλογο όσων φταίνε. Ω, ναι! * ξεκάρδισμα * Άργος

        1. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΡΗΣΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

          1. Μα κι αυτός χαλβάς είναι. Δεν το κατάλαβες απ’ τα λεγόμενα του;

  1. Τον βλεπω νευρικο τον ερντογαν, μαλλον ειναι τελειωμενο ,θα.γινει κουρδικο κρατος. Και σου λεει κατσε να τα πατσισω με αιγαιο,πετρελαια κλπ.,για να δουμε θα προλαβει; γιατι υποψιαζομαι συμμαχια τραμπ,πουτιν να την στηνουν στον ερντογαν και στην γερμανια που τον στηριζει

  2. Τουλάχιστον 24 Βούλγαροι αστυνομικοί τραυματίσθηκαν και 400 μετανάστες συνελήφθησαν κατά τη σύγκρουση αστυνομίας- μεταναστών, στο μεγαλύτερο στρατόπεδο φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη Χαρμανλί της Βουλγαρίας.
    Στις συγκρούσεις συμμετείχαν περίπου 1500 μετανάστες και εξαιτίας της μεγάλης έκτασής τους, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ακύρωσε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ουγγαρία.
    Ο Μπορίσοφ ανακοίνωσε ότι οι μετανάστες θα μεταφερθούν σε κλειστό στρατόπεδο και ελπίζει ότι αυτό θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Ορισμένοι από τους μετανάστες θα αποσταλούν στο Αφγανιστάν, χώρα καταγωγής τους.

    Μετά τη σύγκρουση, συνελήφθησαν περισσότεροι από 400 αιτούντες άσυλο, σύμφωνα με τους αξιωματούχους, προσθέτοντας ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε πλαστικές σφαίρες και κανόνια νερού για να ηρεμήσει την αναταραχή.

    «Με βάση τη συμφωνία ΕΕ και Αφγανιστάν, θα αρχίσει διαδικασία έκδοσης Αφγανών μεταναστών, που θα τεθεί σε εφαρμογή στις αρχές Δεκεμβρίου. Όλοι όσοι συμμετείχαν στις βίαιες συγκρούσεις θα μεταφερθούν σε κλειστό στρατόπεδο», είπε ο Μπορίσοφ στους δημοσιογράφους.

    Οι μετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν, έκαψαν λάστιχα και λιθοβόλησαν περίπου τους 250 αστυνομικούς και πυροσβέστες.

    Η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης στο Χαρμανλί, Νίνα Νικόλοβα, δήλωσε ότι οι μετανάστες διαμαρτυρήθηκαν γιατί τέθηκε σε καραντίνα το στρατόπεδο εξαιτίας επιδημίας ψώρας.

    Η Βουλγαρία φιλοξενεί περίπου 13000 μετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν.

  3. Ο/Η Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά. Κοιμηθείτε άφοβα. λέει:

    Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. Έλληνες, σας βεβαιώνω ότι οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά ποτέ. Μην ακούτε τους γέροντες της ορθοδοξίας που είναι όλοι πράκτορες της CIA. Όλοι όσοι το παίζουν ‘’ειδικοί’’ στα γεωπολιτικά είναι βλάκες. Μόνο ΕΓΩ ξέρω τις λέω γιατί ΕΓΩ είμαι ΕΓΩ και κανένας άλλος. Τους τουρκοπράκτορες που αποβιβάζουν παράνομα στα νησιά μας το κάνουν για να αντισταθμίσουν την υπογεννητικότητα των νεοελλήνων και να κάνουν την οικονομία ‘’ανταγωνιστική’’. Έτσι κι αλλιώς οι τούρκοι είναι ‘’αδέλφια’’ μας και μας αγαπάνε ! Και μην πάει ποτέ το μυαλό σας ότι πάνε να δημιουργήσουν μουσουλμανικές μειονότητες έτσι ώστε μετα να επέμβουν στρατιωτικά όπως στη Κύπρο για να τις υπερασπιστούν.… Το πολύ πολύ να πουν στον Τσίπρα ‘’δωσε μας τα νησιά, τη Θράκη και την Κρήτη σ’ εμάς και στους φίλους μας τους αλβανο-σκοπιανούς μοίρασε τη Μακεδονία και όλα θα πάνε μια χαρά. Δεν θα επέμβουμε στρατιωτικά. Δεν θα χυθεί ‘’αδελφικό’’ αίμα ! Και φυσικά εμείς αφού θα μας το πει ο μέγας ηγέτης Αλέξης Τσίπρας θα το υπακούσουμε όλοι τυφλά και θα ανοίξουμε τα πόδια όλο στοργή και αγάπη. Ακούτε μόνο εμένα. Έτσι και αλλιώς με τα ψέματα σας φέραμε στα χάλια που έχετε οπότε σίγουρα θα με πιστέψετε γιατί είμαι το πεπρωμένο σας. Κοιμηθείτε άφοβα. ΑΠΑΥΤΑ , γεωπολιτικές αναλύσεις, σάμαλι , κανταΐφι, κόκ, ηλιόσποροι , καλαμπόκι κλπ … όλα για τον παθητικό τηλεθεατή και αναγνώστη… ΑΠΑΥΤΑ η εγγύηση στην ψυχαγωγία ! Α Π Α Υ Τ Α

      1. Μα νομίζω ότι αυτός πρεπει να είναι και ο στόχος του σχολιαστή. Σατιρίζει το ‘’νούμερο’’ των κατοχικών νέων. Και μαλιστα με απόλυτη επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *