Διαφημίσεις

Σοβαρά επεισόδια κατά πληροφορίες, ξέσπασαν απόψε στις 10.00 στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετανάστες-λαθραίοι, έχουν βάλει φωτιά σε σκηνές, με αποτέλεσμα από τους βανδαλισμούς να γίνεται λόγος για έναν νεκρό, είδηση που μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, προς το παρόν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι αυτός και από που κατάγεται.

Σύμφωνα με πηγές από τον καταυλισμό και από τοπικούς παρατηρητές, δύο παιδάκια από τον καταυλισμό έχουν υποστεί εγκαύματα και μεταφέρονται στην Αθήνα.

Επίσης γίνεται λόγος και για μία γυναίκα που φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, ορισμένοι εξ αυτών εγκλώβισαν τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα της δομής και τους επιτίθενται με πέτρες και καδρόνια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ :Πληροφορία για νεκρό και σοβαρά τραυματίες

Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το hot spot της Μόριας, καθώς εδώ και λίγη ώρα επικρατεί μεγάλη ένταση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία ακόμη φωτιά σε σκηνές προσφύγων και μεταναστών, η οποία σύντομα προκάλεσε αφορμή για συμπλοκές μεταξύ μεταναστών.

Update 11:40:Η φωτιά που ξέσπασε, προκλήθηκε σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Αστυνομία, από έκρηξη σόμπας με υγραέριο ή από γκαζάκι. Μέχρι να διαπιστωθεί το πως και γιατί έγινε η έκρηξη (υπήρξαν φόβοι μέχρι και ύπαρξη… βόμβας), προκλήθηκε μεγάλη ένταση, καθώς υπήρξαν σοβαρότατοι τραυματισμοί, με τις νέες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό μετανάστη και δύο σοβαρά τραυματίες. Δυστυχώς από τη φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη σε σκηνές, υπάρχουν και παιδιά που έχουν τραυματιστεί και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η ένταση είναι μεγάλη αυτή τη στιγμή και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μεταβαίνουν στο κέντρο, ενώ ένταση επικρατεί και στο γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς πληροφορία που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, κάνει λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό μετανάστη.

www.emprosnet.gr

ωρα: 12:25 —Τεταμένη είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σημειώθηκε μία έκρηξη γκαζιού – προφανώς ήταν αναμμένη σόμπα – από την οποία έχασε τη ζωή της μία γυναίκα και ένα παιδάκι.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκαν ακόμα 3 τραυματίες ενώ τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρουν συνεχώς τραυματισμένα άτομα…

ώρα 12:55 – Μπορεί το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται αναπόφευκτα στις ανθρώπινες ζωές αφού δυστυχώς πριν από λίγη ώρα διαπιστώθηκε ο θάνατος μίας γυναίκας και ενός μικρού παιδιού, αλλά πολύ δύσκολη παραμένει η κατάσταση και πίσω στη Μόρια. Εκεί όπου η φωτιά έχει πάρει μεγάλη έκταση –κατά πολύ μεγαλύτερη από την προηγούμενη που είχε καταγραφεί- με αποτέλεσμα πολλοί μετανάστες να είναι εκτός του κέντρου.
15224549_554704318068058_718602364_o
Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που κουβαλούν τα πράγματά τους και φεύγουν από το κέντρο, αφού έχουν καεί ολοσχερώς οι σκηνές τους!
15205570_554704958067994_1803342956_o
Η κατάσταση είναι εκρηκτική και εξαιρετικά δύσκολη και για τις αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις και δυστυχώς κανείς δεν ξέρει τι θα μείνει πίσω όταν ξημερώσει η μέρα.

Νεότερα σε λίγο.

lesvonews.gr
makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ”
  1. Άραγε έβαλε κάποιος το χεράκι του για να δωθεί η αφορμή να τους βάλουν μέσα σε σπίτια; Από ένα γκαζάκι να σκοτωθουν τρεις; Και μάλιστα γυναίκα και παιδιά μονο;Κανείς δεν πιστεύει πια σε “τυχαία” γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Και ειδικά όταν αφορούν τους “καημένους”…

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ!! ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!
      ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ (ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ” ΣΤΑ HOT-SPOT…!!!!!
      ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ)
      ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΟ ΕΔΩ, ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΑ “ΑΣΤΕΡΙΑ” ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΜΑΣ:
      http://kerberos-hellas. blogspot.gr/2016/11/blog-post_ 65.html

  2. ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΆ 66 ΧΡΟΝΏΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΆΚΙ 6 ΧΡΟΝΏΝ ΝΕΚΡΟΊ! !!! ΉΤΟΙ, 6 6 6 …. ΠΕΡΊΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΏΣΕΙΣ. . ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *