Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:59 - 21/11/2016

Δημιουργία Κουρδικού κράτους εις βάρος της Ελλάδας…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Αμερικάνικη πολιτική είναι ίδια και υπάρχει συνέχεια στις όποιες αλλαγές κυβερνήσεων. Ο Τράμπ δεν έχει δώσει ακόμη δείγματα εξωτερικής πολιτικής και ιδιαίτερα πολιτικής στη Μεσόγειο, αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρξει μία συνέχεια. Ο Αμερικανικός παράγοντας θέλει δημιουργία κουρδικού κράτους… ας πάρουμε όμως έναν-έναν τους πρωταγωνιστές:

Αμερική: Η Αμερική έπρεπε να έχει «φαλιρίσει» μέχρι τώρα πολλές φορές ειδικά τα τελευταία χρόνια όπου το χρέος της είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Έχει όμως την υποστήριξη να κόβει όσο χρήμα θέλει και να σώσετε, φτάνει φυσικά να εκτελεί και αυτή «εντολές άνωθεν». Έτσι παραμένει μία από τις 3 υπερδυνάμεις (Αμερική-Ρωσία-Κίνα). Δημιούργησε το χαλιφάτο για να ανατρέψει τον Ασσάντ αλλά της γύρισε μπούμερανγκ και τώρα δεν μπορεί να το μαζέψει.

Ο Ρώσος ανέκαμψε και πλέον φιγουράρει ξανά σαν υπερδύναμη του πλανήτη και φυσικά θέλει να έχει λόγο στην Γεωστρατηγική σκακιέρα έτσι παρέμβηκε στην Συρία για να «καθαρίσει» το χαλιφάτο.

Οι κούρδοι «έπαιξαν» πολύ έξυπνα. Έγιναν η ενεργή εμπροσθοφυλακή των Αμερικάνων στη Συρία στο «καθάρισμα» των τζιντιστών του ISIS. Οι κούρδοι δεν ανέλαβαν την αποστολή αυτή χωρίς αντάλλαγμα. Το αντάλλαγμα που θα πάρουν είναι η δημιουργία Κουρδικού κράτους με εδάφη από Συρία αλλά κα πολλά εδάφη εντός της Τουρκίας.

Ο Τούρκος που έχει τσατίσει πολύ τον Αμερικάνο με τα «κολλητιλίκια» του με τον Πούτιν, ξέρει από χρόνια ότι ο Αμερικάνος θέλει την δημιουργία Κουρδικού κράτους αλλά τώρα αυτό βρίσκεται ποιο κοντά από ποτέ. Μην μπορώντας να φέρει αντίρρηση στο θέλημα των Αμερικάνων δέχτηκε την δημιουργία Κουρδικού κράτους αλλά και αυτός με πολλά ανταλλάγματα. Τα ανταλλάγματα φυσικά είναι πάντα κατά της Ελλάδας.

Τι ζήτησε; Φυσικά το μισό Αιγαίο από τον 25ο μεσημβρινό και μετά δηλαδή την νοητή γραμμή που περνάει από την Σαμοθράκη και χωρίζει το Αιγαίο στη μέση. Σ’ αυτό λοιπόν το χώρο «παίζονται» ήδη πολλά γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά παιχνίδια με «γκριζάρισμα» νησιών και περιοχών. Σ’ αυτή την περιοχή θα «παιχτεί»  συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους των πετρελαίων και του φυσικού αερίου. Δεν είναι όμως μόνο αυτή η περιοχή που ζήτησαν οι Τούρκοι. Ζήτησαν και την Δυτική Θράκη όπου εκεί έχουν φροντίσει με προπαρασκευαστικές ενέργειες να έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για μελλοντική απόσχισή της από την Ελλάδα. Με την περίεργη (στα όρια της προδοσίας) ανεκτικότητα των Ελληνικών αρχών έχουν αφήσει το Τούρκικο προξενείο και πράκτορες να «αλωνίζουν». Ήδη έχουν γίνει και ενέργειες για την κάθοδο «Τούρκικου μειονοτικού κόμματος» στις εθνικές εκλογές. Η Τουρκία έχει συστηματικά στείλει μουσουλμάνους εποίκους στην Θράκη μας και έχει στήσει τούρκικες τράπεζες που δίνουν δάνεια με χαμηλά επιτόκια.

Μια άλλη περιοχή που έχει πολύ μεγάλη σημασία και που μάλλον θέλουν να χαθεί είναι το Καστελόριζο, το οποίο μόνο τυχαίο δεν είναι… Είναι το κλειδί για την χάραξη Ελληνικής ΑΟΖ με την Αίγυπτο που ήδη έχει επέλθει συμφωνία. Αν το Καστελόριζο χαθεί η Τουρκία αποκτά δικαιώματα σε ΑΟΖ.

Και ερχόμαστε στην «Ψωροκώσταινα» Η οποία απλά κάθεται και παρακολουθεί τις συνταρακτικές γεοπολιτικές – γεωστρατηγικές εξελίξεις στην περιοχή της και σε χώρους συμφερόντων της και δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει τίποτα.

«Τα σύρματα» έχουν ήδη «πέσει» και οι εδώ δούλοι τους έχουν δώσει τα κλειδιά… Γιατί νομίζετε ότι ήρθε ο Ομπάμα εδώ; Γιατί νομίζεται ότι ο Ερντογάν έχει «ξεσαλώσει» μετά το πραξικόπημα εναντίων του και προκαλεί σε καθημερινή βάση; Η γνώμη μου είναι ότι θα προσπαθήσει να δημιουργήσει κάποιο θερμό επεισόδιο τύπου Ίμια η ποιο χοντρό ώστε να προκαλέσει την παρέμβαση του ΝΑΤΟ και ειδικά των Αμερικάνων ώστε να λυθεί το θέμα. Το ΝΑΤΟ ποτέ δεν υποστήριξε την Ελλάδα έτσι πάλι βλέπω να έχουμε ένα «ευχαριστώ τους Αμερικάνους» που μας «γκρίζαραν το Αιγαίο».

Εδώ όμως υπάρχει μια ουσιώδης λεπτομέρεια. Είσαι μέσα στο σπίτι σου έρχεται ο γείτονας και σου λέει κάτσε να το συζητήσουμε ώστε να το μοιράσουμε και να βγούμε κερδισμένοι και οι 2 (win-win ή καζάν – καζάν όπως είπε και ο Σαμαράς ;=)» Αν κάτι σου ανήκει και το διαπραγματεύεσαι μόνο χάσιμο μπορεί να έχεις.

Αυτά είναι τα σχέδια για την Ελλάδα! Διαμελισμός εδαφών και αυτό το έχουν συμφωνήσει για εμάς χωρίς εμάς…

Bad Premonition



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Οτι είπαν οι Άγιοι δηλαδή για μια ακόμα φορά..
    Όλοι είστε αναξιόπιστοι.. ΌΛΟΙ!
    Και που και που πέφτετε στα λόγια των Αγίων της Ορθοδοξίας που τα έχουν πει εδώ και χρόνια..
    Γατάκια..

    • Φυσικά και Σέβομαι απόλυτα τις προβλέψεις των αγίων της ορθοδοξίας μας κε σκυλάκο. Πέφτω τις περισσοτρες φορές μέσα και όχι που και που το ίδιο και οι υπόλοιποι στα κατοχικά. Έχουμε νου εχουμε γνώσεις και βλέπουμε δεν είμαστε μάντεις ούτε προσπαθούμε να το παίξουμε… ο έχων νου και ανοιχτά μυαλά καταλαβαίνει…

  2. Ανώνυμος 11/21/2016 @ 3:02 ΜΜ

    Αυτά τα έγραφε ο ίδιος Κ. Διακογιάννης ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1970… αλλά από ότι ξέρω ακόμα δεν έχει γίνει κάποια πρόταση προς την αγιοποίηση του… ίσως στο μέλλον. Και μια συμβουλή… γράφετε που γράφεται με ψευδώνυμο κάποιο άρθρο… βάλτε στο τέλος και κάποια παραπομπή… μόνο Λιακόπουλο και Βελόπουλο έχετε διαβάσει;! Αυτά.

    • Αγαπητέ, δεν ξέρω και ποιός είναι αυτός ο Διακογιαννης που αναφέρεις. Οσο για Λιακόπουλο και Βελόπουλο δεν παρακολουθώ. Όλα τα άρθρα μου αν προσέξεις είναι προιόν λογικής και συμπληρώματος παζλ γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών καταστάσεων. Εχω νού και βλέπω τα πράγματα απο κανέναν απο τους παραπάνω δεν παίρνω ιδέες οπότε τι παραπομπή να βάλω είναι απλά δικά μου λογικά συμπεράσματα. Έχω τις σχετικές γνώσεις για να κρίνω.. Όσο για το ψωευδόνυμο εσύ δίνεις το όνομα σου;

      • Μητσος εξ Αγγλιας 11/22/2016 @ 2:04 ΠΜ

        Σε επιασε αδιαβαστο ο δασκαλος ομως. Καλο θα ηταν να τον μαθεις το Διακογιαννη (ευελπιστω οτι ξερεις τον Ποσδαγλη)ωστε στο επομενο τεστ να μην πιαστεις αδιαβαστος Το δις εξα μαρτειν ουκ ανδρος σοφου Το τρις εξαμαρτειν ανδρος παραφρονος γηρασκω αει διδασκομενος

    • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/22/2016 @ 12:19 ΠΜ

      Εσύ μπάρμπα μαλακας ήσουν και μαλακας παραμένεις. Οι κυβερνήσεις πέφτουν αλλά ο ‘’Αυτιάς’’ των κατοχικών παραμένει…. Συμφορά μας !

    • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11/22/2016 @ 12:26 ΠΜ

      Κάποιο έλλειμμα γνώσης έχεις. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός τα έχει πει κάποιες εκατονταετίες πίσω. Αλλά βλέπεις, η ‘’μόδα’’ των ‘’σοφών νεοελλήνων είναι να βρίζουν και να λοιδορούν τον Άγιο Παισιο κάτι μπετοβλακες που ουλάνε πνεύμα σαν εσένα οπότε γίνονται ρεζίλι την ίδια στιγμη. Ουστ ρε εβραϊκά μιάσματα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*