Διαφημίσεις

ΡαδιοΓραφήματα ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ, Νίκη του Τραμπ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “ΡαδιοΓραφήματα ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ, Νίκη του Τραμπ”
  1. Ζαχαρια το μετάνιωσες που στήριζες κι εσυ κι όλοι στα Κατοχικα την αποχή στις προηγούμενες εκλογες???
    Τότε που κάνατε πλύση εγκεφάλου να κάτσουν όλοι στον καναπέ κι εσυ πηγές οικογενειακή εκδρομή?
    Έπρεπε να το δούμε στις ΗΠΑ για να το καταλάβουμε??

    1. Παμε παλι ελενη σε μια διαφωνια … αλλα πως γινεται να διαφωνησω αλλα να μην βγαλω την αντινοηση σου σαν σχολιο; …Τι ειδαμε ακριβως στη Ηπα που μας κανει να μετανοιωνουμε για οτι λεμε για τις εκλογες ΕΛΕΝΗ; … θα ερθεις εδω στο ιδιο σχολιο σε εξι μηνες οταν καταλαβεις οτι οι Αμερικανοι εκαναν μια τρυπα στο νερο με την ψηφο τους να πεις τα ιδια; Προσωπικα μιλαω σαν κατοχικα νεα και δεν γνωριζω τι υπερασπιστηκε στην ομιλια του ο Ζαχαριας ο οποιος θα σου απαντησει και αυτος σιγουρα.. ! Δεν μετανιωνει το κατοχικα νεα για ολα οσα το ιδιο εχει συμβουλευσει η προβλεψει η δημιουργησει συστημα η προτεινη σαν λυσην…..μιας και θα σας παρει χρονια να κατανοησετε ..ποιοι σας τα εδειξαν πριν γινουν ολα ..ποιοι μεσα στον χρονο καταφεραν να προλαβουν να σας ενημερωσουν μπας και σωθειτε απο την στανη και την συγκομιδη!Δεν υπαρχει καμια ψηφος ΠΟΤΕ…καμια επιλογη ΠΟΤΕ!!

      1. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΙΣΧΕΙΕΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΟΝΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ Ή ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Ή ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΦΤΙΑΧΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ).
        ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ 40 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΕΙΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ! ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
        ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ….
        ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
        ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ, ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΔΕΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΣΑΙ.
        ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο-Λ-Ο, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ, ΑΜΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΣ ΘΑ ΛΕΡΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
        ΑΡΑ ΑΠΟΧΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

    2. Επειδή καταφανώς βγάζει ΨΕΥΔΗ και ΧΟΛΗ πάρε την απάντηση μου :

      Την μέρα των εκλογών:
      http://katohika.gr/gn-blog/kalimera-pame-na-tous-psofisoume/

      Πάρε και την πρόβλεψη 4 μέρες πριν:
      http://katohika.gr/gn-blog/zaxarias-provlepsi-eklogikou-apotelesmatos/

      Πάρε και εδώ περί της λευκής ψήφου:
      http://katohika.gr/gn-blog/parakalo-tin-prosoxi-sas-mia-poli-simantiki-anartisi-sxetika-me-ti-lefki-psifo/

  2. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΧΗ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΝΓΚΟΣΜΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΝΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .(ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑΝΕ.) ΕΝΟΕΙΤΕ Η ΠΟΛΗ.

  3. Αγαπητη Ελενη εχω διαβασει αρκετα σχολια σου και ομολογω οτι εχεις ενδιαφερων αποψεις αρκετες φορες. Σε θεωρω αρκετα εξυπνη κοπελα. Πως γινεται λοιπον να μην γνωριζεις οτι στο matrix που ζουμε οι πρωθυπουργοι δεν εκλεγονται…αλλα ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ! ποσο μαλλον δε στο Αμερικα. Τον δικο μας τον Αλεξη τον προετοιμαζαν απο τη δεκαετια του 90.

    1. Αγαπητέ φίλε ευχαριστώ για την απάντηση και τα καλα σου λόγια!
      Γνωρίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ΟΛΑ ειναι στημένα και εδω και παντού, ειδικά στις ΗΠΑ.
      Όσες φορές εγώ προσωπικά ψήφισα, το έκανα για να δηλώσω την θέση μου και να δώσω μια ευκαιρία για έστω για μία στο άπειρο πιθανότητα…
      Το σχόλιό μου αφορούσε στο διάλογο Βασουλας-Ζαχαρια όπου το γύρισαν στο να πάμε πλέον να ψηφίσουμε και να μην απέχουμε, και ότι κακώς ειρωνευομασταν τα “Αμερικανακια”….
      Ο Ζαχαριάς και οι υπόλοιποι εδω ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ….
      Είπα λοιπόν: το μετάνιωσαν, αναθεώρησαν?
      Δεν ειναι καθόλου κακό να αλλάζεις γνωμη όταν νέα δεδομένα προκύπτουν…
      Αυτό ερώτηση και τίποτα άλλο, αλλα δεν διακρίνω πρόθεση ειλικρινούς διαλόγου….

      1. Αγαπητή Ελένη. Επειδή ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ, θα σου θυμίσω ότι ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ 100% ΑΚΡΙΒΕΙΑ, 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ, την ώρα που ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις όχι απλά δεν έδιναν νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ήττα και με 2 μονάδες πίσω.
        Επίσης να σου θυμίσω ότι ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟ 100% Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
        Αν βρεις άρθρο ΔΙΚΟ ΜΟΥ (ξέρεις αυτά που ξεκινάμε με “Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός”) που να προπαγανδίζει την αποχή σε παρακαλώ να μου τα παραθέσεις.

  4. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΦΑΝΕΡΆ. .ΛΈΤΕ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΈΤΕ. .ΜΑΣ ΠΉΞΑΜΕ ΌΤΙ Η ΧΊΛΑΡΙ ΤΟ ΈΝΑ Ή ΧΊΛΑΡΙ ΤΟ ΆΛΛΟ Η ΧΊΛΑΡΙ ΈΧΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΆΚΙ ΛΌΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ ΠΑΊΖΕΙ ΜΠΆΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.ΜΕΤΑ ΒΓΉΚΕ ΚΑΙ Ο WIKILEAKS SMOKE SCREEN.ΚΑΙ ΜΑΣ ΈΛΕΓΕ ΌΤΙ ΉΔΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΉΤΑΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΆΚΙ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ.ΤΩΡΑ ΚΈΡΔΙΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ. ..ΠΈΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ..ΚΈΡΔΙΣΕ Ο ΝΤΌΝΑΛΝΤ ΓΙΑΤΊ ΈΧΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ?? ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ? ?ΆΡΑ ΚΆΝΕΤΕ ΛΆΘΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΈΤΕ ΌΤΙ ΑΥΤΟΊ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. .ΕΑΝ ΌΜΩΣ ΈΧΕΤΕ ΔΊΚΙΟ ΌΤΙ ΑΥΤΟΊ ΚΆΝΟΥΝ ΌΤΙ ΘΈΛΟΥΝ .ΆΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΊ ΚΑΙ ΌΛΑ ΠΉΓΑΝΕ ΒΆΣΗ ΣΧΕΔΊΟΥ. ΆΡΑ ΜΗΝ ΧΑΊΡΕΣΤΕ. .ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΜΕΤΡΆΝΕ ΤΟΥΣ ΨΉΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ. ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΌΤΑΝ Η ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΧΑΡΤΆΚΙ ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΌΝ .ΝΑ ΔΈΧΕΣΑΙ ΌΤΙ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ. .ΑΠΛΩΣ ΒΑΡΆΤΕ ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ ΤΗΝ ΠΙΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΉΣΕΤΕ.

    1. Δεν νομιζω να μιλας για το κατοχικα νεα φιλε ..εκτος και αν η ενημερωση ειναι τυφλη κατα το δοκουν… εμεις δεν πανυγηριζουμε για κανεναν …εμεις ειχαμε προβλεψει την νικη του τραμπ… εμεις θεωρουμε ολους μα ολους τους διους απο την ιδια σκατοφαρα…αρα μαλλον δεν μιλας για εμας ..εκτος και αν και εσυ μπερδευεις την δικη μας αποψη με τις αναδημοσιευσεις …πραγμα που αν ναι καταντα οχι απλα αστειο αλλα ξεκαρδιστικο

  5. ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΕΛΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝΕ (ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΣΕΙΣΜΟ) ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙ. ΛΕΩ ΕΓΩ,,,,,,,,,

  6. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΑΚΌΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΎΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΆΔΕΣ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ Η ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΟΜΆΔΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ. ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ? ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ. ΆΡΑ Ο ΣΤΌΧΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΟΙΝΌΣ.ΟΙ ΔΎΟ ΟΜΆΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΣΉΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΑΎΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΛΛΗ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΌΡΩΝ ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΠΕΠΟΊΘΗΣΕΏΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ ΟΥΔΈΝ ΡΌΛΟ ΣΤΟ ΌΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΕΤΡΆΕΙ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΟΜΆΔΕΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΧΏΡΙΣ ΑΥΤΌ ΝΑ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ. …ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ? ?? Εκεί στα ραδιογραφηματα??

    1. Αν η παρουσία κι ο φανατισμός των φιλάθλων δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα γιατί κάθε ομάδα προτιμά να παίζει στην έδρα της;
      Αν και οι δύο ομάδες ανήκουν στο ίδιο άτομο η νίκη της καθεμιάς διαφοροποιεί τις αποφάσεις του…

  7. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΖΑΧΑΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ “ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ” (ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ), ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΖΩΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΡΑ Η ΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    1. Συμφωνώ 100000000%. Και αυτό θέλω να αναδείξω με τα άρθρα μου, ότι βρισκόμαστε σε μια νέα δεκαετία του ΄40 (30-39) όπου τα “πατριωτικά” κόμματα οδήγησαν τον κόσμο στον παγκόσμιο πόλεμο, ακριβώς όπως θα κάνουν και τα σημερινά.

  8. Α, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΕΞΙΤ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΣΑΥΡΑ!
    Α ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ.

    1. Πανηγυρίζω για δύο λόγους :
      α)Γιατί επιτέλους τα σχέδια ΤΟΥ ΘΕΟΥ μπαίνουν σε εφαρμογή
      β)Γιατί την ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και δικαιωθήκαμε εμείς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

  9. Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω Ζαχαρία αλλά θα δειτε μέσα στα 3-4 επόμενα χρόνια ποιος είναι ο Τράμπ. (Όχι ότι θέλαμε την Χίλαρι!!!). Αλλά μην πιστεύετε τίποτα.Τα πάντα είναι δρομολογημένα… Μιλάμε για μεγάλη κολοτούμπα!!!!!! Όποιος κι αν έβγαινε, η Δημοκρατία θα βασίλευε…

    1. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Το λέμε και στο ηχητικό. Ξέρουμε τι είναι ο Τραμπ, το θέμα είναι η νίκη ενάντια σε αυτό που ήθελαν τα κανάλια.

  10. Επειδή κάιποι από τους φίλους αντέδρασαν (και δικαίως) και ίσως να παρεξήγησαν τα κέφια μου σ΄’αυτή την εγγραφή (κέφια που πήγαζαν ΜΟΝΟΝ από το γεγονός ότι δε βγήκε αυτή η κυρία) παραπέμπω σε κάποιες σκέψεις μου που έγραψα στο σάιτ μου… http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=276437#p276437

    ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

    1. Εδώ (για κάποιο λόγο) το λινκ που έδωσα εδώ δεν βγάζει επακριβώς στο ποστ μου. Το βγάζει όμως επακριβώς αν το κλιάρει κανείς από την περιγραφή αυτού του βίντεο.
      Ευχαριστώ

    2. Donald Trump’s cabinet will be full of old, white men
      http://www.news.com.au/finance/work/leaders/country-for-old-men-the-men-in-their-60s-and-70s-who-will-form-donald-trumps-cabinet/news-story/d8f2b34fc3abe79720ff08df11407569 Δεν μας το κάνεις καλύτερα μετάφραση για να χαρούμε και εμείς με τους λεβέντες που θα κυβερνήσεων το Αμερικα?

  11. αν θελουν να καθυστερησουν την (συγκομιδη) οπως λεει ο stranger η τελοσπαντων την εκπληρωση του στοχου τους ισως ο τραμπ να τους βολευει στην επιβραδυνση.ας μην ξεχναμε το ποσσο μεθοδικοι ειναι σε βαθος χρονου.ολοι ξερουμε πως ειναι βαθια η τρυπα του λαγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek