Διαφημίσεις

Ανέκαθεν η στρατιωτική θητεία ήταν για αρκετούς Έλληνες μια ιδιαίτερη περίοδος της ζωής τους. Πολλοί είπαν οτι ήταν άχρηστη,ανούσια,αγγαρεία,που απλά “κλέβει” πολύτιμο χρόνο απο την καλύτερη και πιο δημιουργική εποχή ενός άντρα. Άλλοι πάλι ,οτι ήταν υπερβολικοί οι μήνες θητείας, ειδικά παλαιότερα. Επίσης χαρακτηρίστηκε ως “πεδίο” εκτόνωσης πάσης φύσεως κομπλεξικών με αίσθημα κατωτερότητας(απλών φαντάρων,μονίμων αξιωματικών).

Η άποψη μου για την θητεία δεν έχει αλλάξει απο τότε που απολύθηκα δηλαδή εδω και 23 χρόνια!!!(19μηνο τριζωνικο τότε,με 10 μήνες παραμεθόριο στην ΚΩ,για να μην ξεχνιόμαστε).Πάντα πίστευα οτι ο χρόνος της θητείας θα μπορούσε να ήταν λιγότερος ΑΛΛΑ πιο εμπλουτισμένος και με καλύτερη εκπαίδευση. Νομιζω οτι 6 μήνες σκληρής εκπαίδευσης θα ήταν αρκετοί. Όλοι ξέρουμε οτι μετά την βασική και την τοποθέτηση στην παραμεθόριο απλά ξεκινούσε η σκοπομαχια,η αγγαρεία και οι πάσης φύσεως άσχετες με τον στρατό ασχολίες.

Πέρα απο αυτά αν χάσεις και 1-2 καλές ευκαιρίες για δουλειά στο μεσοδιάστημα (όπως εγώ)τότε είναι που δεν θέλεις και πολύ να “σαλτάρεις”……..!!!Παρ’ολα αυτά ποτέ δεν ένιωσα κορόιδο και ούτε έδωσα σημασία στους ηλίθιους(στελέχη η’ οχι).Πάντοτε πίστευα και πιστεύω οτι έκανα το χρέος μου ,όπως άλλωστε και εκατοντάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ερχόμαστε λοιπόν στους τάχα  ιδεολόγους κουτοπονηρουληδες,τεμπελχανάδες,ανικάνους ,δειλούς,αυτάρεσκους και εγωιστές 

συμπατριώτες” μας που δηλώνουν Αντιρρησίες Συνείδησης για να αποφύγουν την θητεία. ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Απο τότε τους θυμάμαι να ιδρώνουν και να ξεϊδρώνουν μη τυχόν και βάλουν το χακί. Φυσικά. Είναι δυνατόν αυτά τα άτομα που η “συνείδηση” τους δεν τους το επιτρέπει να πιάσουν όπλο,να πειθαρχήσουν,να ζουν με κανόνες,να κάνουν Γερμανικό νούμερο,……..να καταταχτούν;;;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Κατα τα άλλα μπορούμε να πετάμε μολότοφ ,να καταστρέφουμε δημόσια περιουσία,να δηλώνουμε “αντιεξουσιαστες”(είναι και της μόδας)να θεωρητικολογούμε για την τέλεια αταξική κοινωνία των ονείρων μας,να το βουλώνουμε για τους μισθούς πείνας και απλά να περιμένουμε τον γνωστό μας να μας τακτοποιήσει κάπου στο δημόσιο η’ ως μετακλητούς !!!(Ας πούμε σύμβουλος πρωθυπουργού).Πόσο τους ταιριάζει η φράση ασυνείδητοι Ελληνες!!!

Αυτά τα άτομα λοιπόν σήμερα ,είναι τα λεγόμενα βαρίδια της ψευτοδημοκρατιας τους,τα ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ της απόλυτης αναρχίας και διάλυσης της εθνικής συνείδησης που απαιτεί σεβασμό προς την πατρίδα.Τα αυγά του φιδιού ,που θέλουν και αρέσκονται στην ιδέα να ανέβει ο Τουρκος στο κρεβάτι τους. Αλλά ποια πατρίδα;;;

Οι συγκεκριμένοι μισούν την πατρίδα,πόσο μάλλον τον Ελληνικό στρατό. Όσοι υπηρετήσαμε είμαστε κορόιδα για αυτους.ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ. Δηλωνουν αντιρρησίες συνείδησης και δεν ντρέπονται που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ τολμούν να θέσουν τον εαυτό τους υπό πίεση και να ανακαλύψουν,ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ τα σωματικά και ψυχικά τους όρια. Δεν σέβονται με την δειλία τους ούτε καν αυτούς τους καψερούς γονείς τους που τους έφεραν στον κόσμο και στην πιο περήφανη χώρα. Δεν σέβονται ούτε καν την γη που πατάνε ,και νοιώθουν πετυχημένοι και ολοκληρωμένοι όταν απολαμβάνουν τον φραπέ που τους σερβίρουν με ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Δειλοι,άτολμοι,κρυμμένοι πίσω από ένα ΤΣΑΤΣΟΧΑΡΤΟ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ,εκλιπαρούν να μην υπηρετήσουν κοροϊδεύοντας μόνο τον εαυτό τους.

Όλοι εμείς νοιώθουμε περήφανοι που υπηρετήσαμε στον Ελληνικό στρατό (άλλοι χειρότερα και άλλοι καλύτερα)!!!Αλλα να είστε σίγουροι για ενα πράγμα                        “κύριοι αντιρρησίες”!!!

Σας μάθαμε,σας ξέρουμε,σας αναγνωρίζουμε,σας φτύνουμε….!!!. Είστε εσείς, που κάνετε τουμπεκί

όταν αρχίζουν οι ιστορίες για τον στρατό στην παρέα,είστε εσείς, που βρίζετε το στρατό σε κάθε ευκαιρία και μας κοιτάτε σαν ηλίθιοι όταν ακούτε την λέξη REO και νομιζετε οτι μιλουν για …….μπισκοτα!!! Τέλος, είστε εσείς ,που γίνεστε υπαλληλισκοι, σύμβουλοι και παρασυμβουλοι των ομοϊδεατών σας,από σπόντα. Άχρηστοι και κουτοπόνηροι ,ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΙΚΑΝΟΙ να αμυνθείτε …… πετώντας ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ!!! Νομίζω οτι ο χαρακτηρισμός ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ σας αδικεί. Δεν είστε τίποτα άλλο παρά φθηνοί 

ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ!!!

Elldefender



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Elldefender

Αντιστεκομαι ........και πιστευω πως, "Ότι δεν λύνεται.....κόβεται!"

10 σχόλια στο “Αντιρρησίες συνείδησης η’ ασυνείδητοι Έλληνες;;;”
  1. Είναι γεγονός οτι το να προσφέρεις στην πατρίδα είναι πολύ μεγαλο και υποχρέωση η πατρίδα τι πρέπει να προσφέρει; Υπηρέτησα τριαντα μήνες στο στρατό οταν απολύθηκα μου έλειπαν ορισμένα πράγματα απο αυτά που είχα παραλάβει νεοσυλεκτος μετα απο ενα μήνα μου έστειλε αυτό το κράτος η πατρίδα να πληρωσω δια μεσου του δημόσιου ταμειου 1200 δραχμές αυτό αγαπητέ πως μπορείς να το εξηγήσεις απο την πλευρά μου καθήκον αλλά απο την αλλη πλευρά τι;;;;Για αυτό αγαπητέ πρέπει να βρούμε πατριωτες πολιτικούς και οχι προδότες .

  2. 6 ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ 18 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ…ΑΥΤΑ.

  3. Συμφωνω σε αυτό που λες περι ποιότητας εκπαίδευσης, αλλα για να φτιαξεις μυρμιδόνες θες και χρόνο και χρήμα. Εκτός απο το γεγονός οτι 6 μήνες είναι λίγοι, στο τέλος θα φύγεις. Αν δεν έχεις συνεχή τριβή, αν το αφήσεις δηλαδή, θα σε αφήσει και η εκπαίδευση. Με τις νέες τεχνολογίες, θες επαγγελματίες αναγκαστικά. Με οπλοκατοχή στο λάο (είναι μεγάλη συζήτηση αυτό) και ομάδες πολιτοφυλακής ίσως έχεις τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχούς σχήματος. Η Ελλάδα όμως έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που την καθιστούν “δύσκολη υπόθεση” …

  4. Υπάρχει ο όρος οπλίτης για αυτόν που γνωρίζει να χειρίζεται το όπλο, και όχι στρατιώτης, φαντάρος κ.λ.π. στην αρχαία Αθήνα και όχι μόνο, είχαν ορίσει την τάξη του πολιτεύματος, όποιος δεν ήταν πρώτα οπλίτης, δεν είχε δικαιώματα πολίτη. Αυτά είναι τετριμμένα… οι έννοια των λέξεων οπλίτης, πολίτης, πολίτευμα και πολιτεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και έχουν ως αποτέλεσμα το είδος πολιτισμού. Επί των ημερών μας όποιος δεν θέλει να υπηρετήσει αυτό τον στρατό με τα όποια γνωστά προβλήματα του, θα έπρεπε αυτόματα να αναγράφονταν στην ταυτότητα του ως Γραικός και όχι ως Έλληνας, η φορολογία θα ήταν στο διπλάσιο, ενώ δεν θα είχε πολιτικά δικαιώματα για το υπόλοιπο της ζωής του, ούτε θα είχε το δικαίωμα να πουλήσει μέρος της περιουσίας του. Εάν και εφόσον ο όποιος αντιρρησίας θα έφευγε για μόνιμη κατοικία στο εξωτερικό, αυτομάτως θα δημεύονταν η περιουσία του. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς όπου για σοβαρούς και αποδεδειγμένους λόγους υγείας δεν θα μπορούσαν να υπηρετήσουν την θητεία είτε ως οπλίτες, είτε ως στρατιώτες, η φαντάροι. Αυτά.

  5. H ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ 70.000.000 ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 15 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ 10.000.000 ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ??? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ…
    ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ 400.000.000 ΕΥΡΩ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2017, ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΠΛΙΖΟΜΑΣΤΕ…..
    ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΙΣΡΑΗΛ+ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΟ ΕΩΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ….

    1. Φιλε μου συμφωνω μαζι σου.Φυσικα και δεν εννοω να γινει 6 μηνες η θητεια.Απλα πιστευω 6 μηνες πραγματικης εκπαιδευσης αρκουν για να μην ξεχασεις.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ως επιστρατοι και τελος οπωσδηποτε οπλο στο σπιτι.Ετσι κρατας μάχιμο στρατο!!!

      1. Για να παρεις όπλο στο σπίτι πρέπει η δικαιοσύνη κάποια στιγμή να ορίσει που ξεκινά και που τελειώνει η αυτοάμυνα. Δεν είμαι σίγουρος οτι θέλουν να το κάνουν αυτό γιατι μετά χάνουν βαθμούς ελευθερίας ως προς την ερμηνεία του νόμου και άρα, δύναμη. Είναι μεγάλο το παιχνίδι στη δικαιοσύνη.

  6. ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟΓΌΝΟΥΣ ΆΦΗΣΕ Ο ΛΕΩΝΊΔΑΣ. .ΑΛΛΆ ΜΕ ΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΉΜΕΡΑ. ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΌΤΙ Ο ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΉΤΑΝ ΠΟΛΎ ΚΑΡΠΕΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *