21:26 - 16/10/2016

Σκότωσαν την 15χρονη κόρη του κορυφαίου σπρίντερ Τάισον Γκέι [εικόνες]

Διαφημίσεις

Η κόρη του κορυφαίου σπρίντερ και παγκόσμιου πρωταθλητή, Τάισον Γκέι βρέθηκε νεκρή μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το BBC, η 15χρονη κόρη του, Τσίνιτι Γκέι η οποία ακολουθούσε την καριέρα του πατέρα της και ήταν και εκείνη σπρίντερ, βρέθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αυτοκινήτων σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στο Κεντάκι.

Μια από τις σφαίρες την πέτυχε στον λαιμό και παρότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, κατέληξε.

Η αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους δράστες και έχουν γίνει ήδη δύο προσαγωγές. Ο ίδιος ο Γκέι, επιβεβαίωσε τον θάνατο της κόρης του και δήλωσε συντετριμμένος ότι δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Τάισον Γκέι είναι ο κάτοχος του ρεκόρ των ΗΠΑ στα 100 μέτρα είναι ο δεύτερος ταχύτερος δρομέας όλων των εποχών, μετά τον Γιουσέιν Μπολτ.

Σκότωσαν την 15χρονη κόρη του κορυφαίου σπρίντερ Τάισον Γκέι [εικόνες] - Εικόνα

Σκότωσαν την 15χρονη κόρη του κορυφαίου σπρίντερ Τάισον Γκέι [εικόνες] - Εικόνα1

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΑΙΓΙΩΤΗΣ 10/16/2016 @ 9:37 ΜΜ

    Κριμα 15 χρονων κοριτσακι…

  2. Αυτο μονο για οσους καταλαβαινουν..

    Ψαξτε τωρα σε μια μηανη αναζητησης το ονομα της κορης που λεγεται TRINITY GAY. Και να ψαξετε στις εικονες, θα την βρειτε αγκαλια με το μπαμπα να μας δειχνουν το γνωστο ..ματακι…

  3. Ημερομηνία 16.10.2016 φωτεινές προκηρύξεις σε έντυπη μορφή Μ.Μ.Ε. ΜΟΤΙΒΟ – ΤΟ ΑΧΝΑΡΙ ΤΩΝ 3 ΜΑΡΤΥΡΩΝ Β Κορ. 13,1 ΤΡΙΤΟΝ τοῦτο ἔρχομαι πρὸς ὑμᾶς· ἐπὶ στόματος ΔΎΟ μαρτύρων ΚΑΊ ΤΡΙΏΝ σταθήσεται ΠΆΝ ΡΉΜΑ·[ ΔΎΟ θα είναι κοινοί και αριθμημένοι μεταξύ τους ΈΝΑΣ θα είναι χωριστός και κριμένος μέσα στις ενδείξεις/λέξεις]
    The Guardian: Olympic sprinter Tyson Gay’s daughter Trinity killed in Kentucky shooting
    TMZsports: OLYMPIAN TYSON GAY DAUGHTER KILLED IN SHOOTING
    ..Tyson Gay’s 15-year-old daughter, Trinity was shot and killed early this morning in Kentucky…. believed to have been caught in crossfire of gang shooting in a Lexington restaurant parking lot… and detained 2 persons of interest who were at the scene for questioning.
    Η [15]χρονη Τρίνιτι (= 690/115 = Ελευθεροτέκτονες. Τριάς=611~911- Β Κορ. 13,1 – omne trium perfectum) κόρη του Ολύμπιου (=42 = ♃= κεραυνός – Λουκ. 10,18) Τάισον (=1110) Γκέι (15/33) Ή ΚΑΙ Τάισον Γκέι (1818), πυροβολήθηκε (=77) και σκοτώθηκε (=44) σήμερα το πρωί στο Κεντάκι (=660/110). Πιστεύεται ότι βρέθηκε ανάμεσα σε [διασταυρούμενα πυρά] (=112) σε ένα πάρκινγκ εστιατορίου στο Λέξινγκτον (=1011). Κρατούνται [2 άτομα ] που βρισκόντουσαν στη ΣΚΗΝΗ και ανακρίνονται. Η μητέρα της Σωσάνα Μπόιντ (=131~113) δήλωσε στη New York Daily News … «ήταν τόσο αθώα» (203/1301 ~ 23/113).
    …..ΔΎΟ θα είναι κοινοί [Κρατούνται 2 άτομα] ΈΝΑΣ θα είναι χωριστός και κριμένος μέσα στις ενδείξεις/λέξεις [Τρίνιτι]. omne trium perfectum. Ο αριθμός 3 Συμβολίζει τη τρίτη διάσταση (των στερεών και του χώρου) – Ενέργειες σε τριάδες έτσι ώστε να εκδηλωθούν στο φυσικό μας χώρο, στη συγκεκριμένη περίπτωση θυσία αθώου.
    Η Τρίνιτι ήταν 15 χρονών. Η μοναδική ημέρα του 2016 που συμπίπτει με τον αριθμό του Κρόνου (15) και τη μέρα (Σάββατο/Saturn’s day) είναι στις [15]/10/2016 ενώ χθες 16/10/2016 είχαμε «super moon» με αποκορύφωμα για τη σκοτεινή ελίτ, το Χάλοουιν στις 31/10 (όπου συμπίπτει με τη 2η Νέα Σελήνη- μαύρο φεγγάρι). άλλος ένας αριθμός των scull and bones. Με κάθε ένταξη 15 νέων μυστών, φωτογραφίζονται με παλιό ρολόι. Το 15 για τους ελευθεροτέκτονες είναι αριθμός της θεότητας την οποία υπηρετούν. http://65.media.tumblr.com/e108b72a7e55efd3c421c0fd8b493169/tumblr_nt7bhtF0ou1ue42vko1_1280.jpg

    • Πως προέκιψαν οι παραπάνω αριθμοί:
      [“shoot” in the English Ordinal system equals 77 “kill” in the English Ordinal system equals 44
      “OLYMPIAN” in the English Reduction system equals 42 “TYSON” in the English Gematria system equals 1110 “GAY” in the English Ordinal system equals 33 “GAY” in the English Reduction system equals 15 “TYSON GAY” in the English Gematria system equals 1818 “Kentucky” in the English Ordinal system equals 110 “Kentucky” in the English Sumerian system equals 660 Trinity/Freemasons 690/115 “Τριάς” in the Greek Isopsephy system equals 611 “crossfire” in the English Ordinal system equals 112 “Lexington” in the English Gematria system equals 1011 “Shoshana Boyd” in the English Ordinal system equals 131 “She was so innocent” in the English Ordinal system equals 203 “She was so innocent” in the English Gematria system equals 1301]

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*