Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια παλιά φωτογραφία από την περίοδο του 1919 όταν είχαν καταλάβει την Κωνσταντινούπολη τα συμμαχικά στρατεύματα, δίπλα στην γέφυρα του Γαλατά που δείχνει πολλές Ελληνικές σημαίες να κυματίζουν προκάλεσε κακές για τους Τούρκους μνήμες και το εκπληκτικό, θυμίζοντας σε πολλούς τις, «Paisios un Kehanetleri»!

Στην σημερινή Τουρκία μελετούν με… «προσοχή» τις προφητείες του Άγιου Παΐσιου! - Εικόνα0

Με την φράση «Paisios’ un kehanetleri», δηλαδή, «Οι προφητείες του Αγίου Παισίου», τουρκικές εφημερίδες όπως η Akşam, Vatan και Sabah και ιστοσελίδες όπως Gazeteoku, κάνουν συνεχώς κάποια αφιερώματα στον Όσιο Παΐσιος δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προφητείες του για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου στα όσα προφητέψει ο Όσιος Παΐσιος για την Κωνσταντινούπολη, «Yunanlıların İstanbul hayali», δηλαδή το «Το Όνειρο των Ελλήνων για την Κωνσταντινούπολη», όπως το προφήτευε ο Όσιος Παΐσιος.

Εκείνο που δεν ξεχνούν και του δίνουν μεγάλη προσοχή είναι ότι ο πατήρ Παΐσιος είναι γνήσιο τεκνό της Ανατολίας και μάλιστα της αγιοτόκου Καππαδοκίας.

Ο πάτερ Παΐσιος είχε κάνει πολλές προβλέψεις ότι η Τουρκία θα αφανιστεί και στις προβλέψεις του είχε αναφέρει ότι η Τουρκία θα διαμελιστεί και πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει:

Στην σημερινή Τουρκία μελετούν με… «προσοχή» τις προφητείες του Άγιου Παΐσιου! - Εικόνα1

TÜRKIYE BÖLÜNÜYOR = Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ (μέχρι το 2023, αμερικανικό σενάριο)

«Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ’ έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε: “Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.

Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.

Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός.»

Στην σημερινή Τουρκία μελετούν με… «προσοχή» τις προφητείες του Άγιου Παΐσιου! - Εικόνα2

Ο διάσημος Τούρκος ιστορικός Χαλίλ Ινανλτσίκ προειδοποιεί : Η Κριμαία είναι η αρχή αλλά ο βασικός στόχος των Ρώσων είναι η Κωνσταντινούπολη.

Πολλοί ρωτούσαν τον Γέροντα, -Με τόσες αμαρτίες που έχουμε οι Έλληνες πως είναι δυνατόν να μας δώσει την Πόλη ο Θεός ; -Πράγματι οι αμαρτίες μας είναι εμπόδιο που καθυστέρει τα γεγονότα, απαντούσε ο Όσιος, αλλά και οι Τούρκοι έχουν διαπράξει μεγάλες αδικίες και βαρβαρότητες απέναντι στους Έλληνες και γι αυτό θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι.

Σήμερα όταν διαβιούμε τις προφητείες του Οσίου είναι σαν να.. διαβάζουμε εφημερίδες και να ακούμε δελτία ειδήσεων για τα γεγονότα και τις εξελίξεις των ημερών.

Νίκος Χειλαδάκης Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis
apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Στην σημερινή Τουρκία μελετούν με… «προσοχή» τις προφητείες του Άγιου Παΐσιου!”
  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ .

  2. Πολλοί είναι αυτοί που διαβάζουν τις “προφητείες” των αυτόκλητων ερμηνευτών (βλ. και C.I.A. – MI6) των προρρήσεων του Άγιου Παίσιου… ανάμεσα σε αυτούς είναι και η τουρκικές αρχές.

    Μην μας τρελάνετε… υπάρχουν πραγματικές προφητείες 1.000 ετών+ που λένε για εισβολή των Ρώσων στην σημερινή περιοχή που έχει το κρατικό όνομα Τουρκία… υπάρχουν και παλιές Συνθήκες η Συμφωνίες για την περιοχή, και το πως μπορεί να διαμοιραστεί – διαμελιστεί.
    Ομοίως υπάρχουν ανάλογες προφητείες για το τι θα συμβεί και στην μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων. Οι ίδιες δυνάμεις που θα διαμελίσουν την σημερινή Τουρκία, διαμελίζουν ήδη και την σημερινή Ελλάδα. Όποιος διαβάσει το βιβλίο του Κ. Διακογιάννη “Πωλείται Πατρίς” εκδ. Γ. Λαδιάς 1977, μπορεί να καταλάβει ότι από ανέκαθεν υπήρχαν κάποια σοβαρά σχέδια στα συρτάρια των μεγάλων δυνάμεων, διαμελισμού της Βαλκανικής και Μέσης Ανατολής. Βεβαίως οι πραγματικές προφητείες (και όχι ερμηνείες τρίτων προσώπων) παρουσιάζουν μια πιθανή πραγματικότητα ενός μέλλοντος… μια πιθανή πραγματικότητα την οποία μπορούν να διαχειριστούν και να αλλάξουν οι ζώντες την συγκεκριμένη μελλοντική στιγμή, η περίοδο. Αυτά.

    1. “υπάρχουν πραγματικές προφητείες 1.000 ετών+ που λένε για εισβολή των Ρώσων στην σημερινή περιοχή που έχει το κρατικό όνομα Τουρκία” ΓΡΑΦΤΑ !!! ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!!

      1. Προ-ΦΥΤΕΙΑ vs Μαντεψιάς, Σπανάκια απέναντι σε Κόλυβα, ποιος θα προβλέψει τι να μας το πει για να ξέρουμε από ποιον θα ζητήσουμε ένα – δύο στανταράκια για το στοίχημα;

      2. Είναι άγνωστο το γιατί θα πρέπει να απαντώ σε κάθε έναν ψυχικά άρρωστο, από την στιγμή που δεν έχω αναλάβει την ψυχική και κατά επέκταση την πνευματική υγεία του…. πέραν του γεγονότος ότι δεν είμαι και ψυχίατρος στο επάγγελμα, ώστε να αναλάβω κάποιον ψυχικά ασθενή μόνο και μόνο προς μελέτη ψυχικών ερευνών! Επαναλαμβάνω ότι οι προφητείες (και όχι οι αυθαίρετες οι πρακτορικές ερμηνείες των αυτόκλητων ερμηνευτών του Άγιου “πλέον” Παίσιου) δίνουν ένα πιθανό μέλλον, το οποίο μπορεί να αλλάξει, μιας και “τα Πάντα ρει”. Ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων 4ος αιώνας μ.Χ. λέει ότι οι Ρώσοι θα εισβάλουν στην σημερινή Τουρκία, και μάλιστα δίνει των αριθμών των ρώσικων στρατιών και το που θα στρατοπεδεύση η κάθε μια! Βεβαίως οι προφητείες του Άγιου Μεθόδιου, δεν έχουν ουδεμία σχέση με τα λόγια των έμμισθων ερμηνευτών του Άγιου Παίσιου, που απλά χρησιμοποιούν λόγια… λόγια που δεν τους είπε και τα παρουσιάζουν ως προφητείες! Για παράδειγμα ο Μεθόδιος γράφει για κάποιον βασιλέα Ιωάννη… οι μισθωμένοι ερμηνευτές της C.I.A. και MI6 γράφουν για τον τέως Κωνσταντίνο, και κατά επέκταση για τον υιό του Νικόλαο!!! Εδώ και 300 χρόνια δεν υπάρχει ούτε ένα κράτος που να μην το διέλυσαν η έστω να ίδρυσαν οι δυτικές δυνάμεις, είτε ως Αγγλοσάξονες, είτε ως Φράγκοι, Βέλγοι, Ολλανδοί, Ισπανοί κ.λ.π. Ίσως μόνο ως εξαίρεση να αποτελεί η Λευκορωσία… αυτό όσοι γνωρίζουν ιστορία ξέρουν πολύ καλά ότι είναι ιστορική νομοτέλεια και δεν υπάγεται σε καμία προφητεία, η δύση μπορεί άνετα να διαλύσει και να ιδρύσει εκ νέου ολόκληρες αυτοκρατορίες. Έχω ξανά γράψει πολλάκις φορές ότι οι ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου, εις το όνομα του, ΑΝΑΙΡΟΥΝ (για τα γεωπολιτικά συμφέροντα της δύσης) ακόμα και 1.000 ετών προφητείες αγίων, τις διεμβολίζουν και τις διαστρέφουν, προσπαθώντας να φτιάξουν μια παράλληλη συλλογική συνείδηση σε ένα πιθανόν μέλλον! Εδώ μιλάμε για πόλεμο ιερατείων που χρησιμοποιούν “προφητείες” για να επηρεάσουν το ποίμνιο που ούτε θέλει, αλλά ούτε μπορεί να σκέπτεται, υπάρχει διαφορά μεταξύ πιστού και μαλάκα, ο μαλάκας δεν σκέπτεται… Οπωσδήποτε ο Κοσμάς Αιτωλός κάνει αναφορά ότι στην χώρα των Ελλήνων: “Μετά τον γενικό πόλεμο οι άνθρωποι θα τρέχουν μισή ώρα δρόμο για να βρίσκουν άνθρωπον και να τον κάμουν αδελφό”…. η γνώμη μου, είναι ότι ζω την ζωή μου, τιμώ τους προγόνους μου από τον Αχιλλέα και τον Ιδομενέα, έχω λάβει κάποια σοβαρά αντίμετρα για μια παράλληλη πιθανή ιστορική πραγματικότητα μυθολογικών διαστάσεων… μέσα στο ψυχιατρείο έχω φιλαράκι την Αλίκη…. από εκεί και πέρα στα αρχίδια μου για ότι και αν συμβεί! Αυτά.

    2. “Ομοίως υπάρχουν ανάλογες προφητείες για το τι θα συμβεί και στην μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων” ΓΡΑΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ !!! ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ, ΡΕ ! ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!!

    3. Ο/Η ΓΡΑΨΤΑ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ! ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!! λέει:

      “Οι ίδιες δυνάμεις που θα διαμελίσουν την σημερινή Τουρκία, διαμελίζουν ήδη και την σημερινή Ελλάδα” ΓΡΑΨΤΑ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ! ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!!

    4. Ο/Η ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ λέει:

      Κ. Διακογιάννη «Πωλείται Πατρίς» εκδ. Γ. Λαδιάς 1977, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ… ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ… ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΜΕΝΩΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ “ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ” ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ…

    5. “οι πραγματικές προφητείες (και όχι ερμηνείες τρίτων προσώπων) παρουσιάζουν μια πιθανή πραγματικότητα ενός μέλλοντος” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΑΥΤΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕ ΠΑ ΝΑΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ, Ω ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧ !)

      1. Ο/Η ΜΗΤΡΟΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΘΑΜΝΟΡΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ λέει:

        Προ-ΦΥΤΕΙΕΣ κάναβης στα ίδια εδάφη με τα ορυχεία ΜΑΝΤΕΨΙΑΣ, στο πλαίσιο της ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ του 11880 (το μόνο που θυμάμαι) στη χώρα του μεγάλου και εννιαίου ΙΟΥΔΑΙΣΤΑΝ και με ειδικότητα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ!
        ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ….. ΤΟΥ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ!
        Όσοι έχετε παιδιά στο Λύκειο οδηγήστε τα προς την ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ! Δεν θα πεινάσουν ποτέ, μπόλικη η πελατεία!!!

    6. ” μια πιθανή πραγματικότητα την οποία μπορούν να διαχειριστούν και να αλλάξουν οι ζώντες την συγκεκριμένη μελλοντική στιγμή, η περίοδο” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΑΥΤΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ, Ω ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧ !)

      1. Ρωτάς συνέχεια ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. Λοιπόν η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Κάποιος κάποτε!!! Τί δεν καταλαβαίνεις;;; Τα πράγματα τα έχουν αναλύσει ξεκάθαρα οι Γεροντάδες!!!! Θα χτυπήσουν σεισμοί την Ελλάδα, θα είναι 7 και 8 Ρίχτερ, θα χτυπήσουν τα νησιά μας στα σύνορα με την Τουρκία αλλά ζημιές θα έχουμε μόνο εμείς. Θα είναι κάτι σαν τοπικοί σεισμοί, θα επέλθει τοπική πείνα, τοπική θλίψη και θα βρούν την ευκαιρία να μας επιτεθούν οι Τούρκοι αλλά δεν θα προλάβουν γιατί θα τους επιτεθούν οι Ρώσοι και εμείς θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη μαζί με 25.000.000 Τούρκους! Όλα είναι ειπωμένα ξεκάθαρα και επιστημονικά ειπωμένα από τους Γεροντάδες!!! Τί δεν καταλαβαίνεις;;;;;

  3. Που καταντήσαμε…η Τουρκία μελετάει τις προφητείες των Αγίων μας και η Ελλάδα την ίδια στιγμή τις αμφισβητεί και τις εξευτελίζει,τέτοιοι είμαστε!!!

  4. Παπαριές των τούρκων ως συνήθως. Ξυπνάτε μωρέ, ετοιμάζει έδαφος για μοίρασμα αιγαίου, το άρθρο λέει για τους έλληνες που ονειρεύονται τουρκικά εδάφη. Πανε να ξεσηκώσουν την τοπική τους κοινή γνώμη οτι είμαστε απειλή.

  5. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.
    ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΟΓΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΔΙΑ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Κ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ?
    ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΠΙΛΟΤΟΣ κ.α.
    ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΔΙΑ…Ε ΒΟΔΙΑ.-

  6. Ο/Η ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΦΟΥ ΤΑ... ΣΦΑΞΟΥΝ λέει:

    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΙΔΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΛΑΚΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟ “ΦΥΤΕΙΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ “ΠΟΙΜΝΊΟΥ” (ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΛΕΜΠΑ) ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΣ, ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΡΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΤΑΝ, ΜΌΝΟ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ. ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΟΙ “ΛΥΚΟΙ” ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΑΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
    ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΕΙΤΕ
    ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ, ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ.

    1. Όσο και να φωνάζεις οι προφητείες για πόλεμο με τους Τούρκους θα πραγματοποιηθούν. Βέβαια υπάρχει μια καθοριστική λεπτομέρεια: Να μην πεθάνει ο Γράψας που είναι 80 φεύγα γιατί σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι αυτός θα είναι ο αρχηγός του Ελληνικού στρατού! Τώρα είναι απόστρατος αλλά όσο ζει έχουμε την νίκη στα χέρια μας. Μην πάθει τίποτα μόνο να ευχόμαστε: Πρέπει να χτυπάμε ξύλο και να λέμε κούφια η ώρα που το ακούει, να ζήσει ο άνθρωπος αιώνια για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι θα υπάρχει πάντα ο ηγέτης του στρατού μας γερός και δυνατός!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek