17:36 - 13/10/2016

Έρχεται μια παρασκευή όλο μέλι !!

Διαφημίσεις

Λοιποοον….την εβδομαδουλα που έχουμε πει ότι περνάμε και είναι μήτρα την θυμάσαι έτσι;

Όλα τα παιδάκια έχουν ευκαιρία να συντονίσουν λίγο το προγραμματισμένο κεφαλακι τους και να μην ζητούν χαζουλικα πράγματα! Να μην ζητούν πόλεμο , θάνατο, εκδίκηση , όλεθρο … αποκάλυψη !

Ωραιαααα …ερώτηση απλή…νομίζεις ότι όλα όσα στα αλήθεια συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην χώρα αλλά και παγκόσμια στα λένε;

Πχ θα σου πουν ότι δεν έχουν μια ;

Οτι ο Τούρκος είναι έτοιμος ;

Οτι περιμένουν και οι ίδιοι με ποιο τρόπο θα την κάνουν όσο αναίμακτα μπορούν;

Υπάρχει περίπτωση να σου πουν ότι μεγαλοχωμενοι στα πράγματα σχεδιάζουν πως θα έχουν τρόπο διαφυγής η καταφύγιο;

Όχι βέβαια αυτά θα τα μάθεις αφού γίνει το μπαμ…αν γίνει!!

Παρασκευή αύριο…ο προγραμματισμός λέει ότι η αρχή θα γίνει μέσα σε τριήμερο…!

Αν λοιπόν ο προγραμματισμός έχει κάπου αλήθεια …αυτή η Παρασκευή θα είναι όλο μέλι!

Τώρα ..μάθε να μην κοιτάς τα βαρελότα (άσχετα αν κάνουν εμφάνιση η όχι ώστε το σενάριο να έχει και σασπένς) αλλά να κοιτάς της γενεσιουργες αιτίες ,πράξεις και δηλώσεις!

Ήδη της πρώτες 4 μέρες μέσα από το 7ημερο που ανακοινώσαμε σαν μήτρα έχουν γίνει δηλώσεις και πράξεις ..που μαθηματικά δείχνουν ότι έρχεται σύγκρουση μεγάλων δυνάμεων!

Τώρα αύριο Παρασκευή … 14 του μήνα .. κάπου άκουσα μια ιστορία ενός χωμενου στην Ελλάδα ξένου υπηκόου όπου είπε ότι φεύγει για εξι μηνες από την Ελλάδα γιατί δεν θέλει να είναι εδώ μετά τις 14 …!!..

Ισχύει ότι κατι κακό παίζει ; Ποιος ξέρει …κανείς δεν θα στο πει…και είμαστε και σε εποχή που όποιος τολμήσει να στοχεύσει για να βοηθήσει ….και να τους αλλάξει τα σχέδια …θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι!

Βλέπεις στην τελική ευθεία δεν τους παίρνει να τους χαλάνε τα σχέδια !

Δύσκολος ο Οκτώβρης…με την μήτρα να κλείνει σε τρεις μέρες …και την 14 σαν ορόσημο..(αν έβαζα άγκυρα χρόνου στο αύριο θα γυρνούσα )

Αν λοιπόν οι πομποί … οι συντονισμένοι έδωσαν και δίνουν ακόμα στίγμα …τότε αύριο μπορεί να έχουμε ένα σοκ και δέος τεράστιο!!

Ωπα πάλι με το χρόνο τα έβαλες Stranger ….δεν γ@μιεται πάντα μόνος μου ήμουν ..αφού κανείς άλλος δεν τα λέει …τι να κάνω;

Οι γενεσιουργες αιτιες έχουν ήδη συμβεί αρα πέσαμε μέσα 100% στο 7ημερο προειδοποίησις …τωρα προσπαθούμε να αφαιρέσουμε κάποιες πινελιές από τον πίνακα που όλοι μαζί ζωγραφίσαμε…και μακάρι να το πετύχουμε!!

Το βραδάκι θα μάθω από μια φίλη κάποιες πληροφορίες μη πεδίου .. οι κλασικές πληροφορίες που λένε για κατι μεγάλο στον Οκτώβριο…βέβαια μπορεί να είναι όλα ενα απλό κουτσομπολιό !!

Γενικά μόνο το πεδίο εμπιστεύομαι και παίρνω τα ρίσκα μου απέναντι τους!

Καλό είναι όμως μιας και η Πηγή κοχλάζει να αρχίσουμε να μαζευόμαστε και να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα …η μάλλον το επόμενο λεπτό από την ηρεμία στον πανικό!

Ξέρεις υπάρχουν σκανδαλες που φέρνουν ντόμινο…τι θέλω να πω… πχ η σκανδάλη του να πτωχευσουμε θα φέρει πείνα..η πείνα θα φέρει φαγωμάρα κοκ…η σκανδάλη μιας τουρκικής πρόκλησης πολεμου θα φέρει αναστάτωση στους εντός έτοιμους και σχεδιασμένους να δημιουργήσουν αλλα προβλήματα, η σκανδάλη ενός σεισμού ανάλογα το μέγεθος μπορεί να φέρει όλα τα παραπάνω μαζί !Σύμφωνα πάντα με τον αρχετυπικο προγραμματισμό σου…!

Βλέπεις κάτι καλό στα παραπάνω σενάρια ; Έχεις δει γύρω σου κανέναν να σου μιλα για σενάρια με όμορφο ήλιο και παραλίες γεμάτες; …Αρα αν μαύρισε η συνείδηση και βλέπει πια και η κουτσή Μαρία το σκοτάδι…. ποιο σενάριο έρχεται;

Τον τσιπρα θα προλάβουν να τον κατεβάσουν ;

Θα προλάβουν να γινουν οι εκλογές στην Αμερική; Θα γινουν οι εκλογές στην Αμερική;

Όλα όσα σήμερα διερωτάσαι εσύ και χιλιάδες άλλοι πλέον στα δίνουν σαν μοναδικά δεδομένα του σήμερα ..σε παρακαλώ θυμήσου ότι στα έχουμε στοχεύσει εδώ και χρόνια …βάζοντας άγκυρα στο τώρα… !!

Δεν το είδες να γίνεται; Δεν το κατάλαβες ότι το κάνουμε; Ρώτα στα σχόλια αυτοι που ερευνούν θα στα δείξουν ένα προς ένα !

Η ερώτηση είναι και η τελευταία ….γιατί ρε Stranger ….στοχεύεις στο εδώ και τώρα του σήμερα ;

Τον Χίτλερ αν τον εκπαίδευες εσύ από μικρο …θα έκανε τόσα εγκλήματα;

Ψάξε την γενεσιουργό πράξη και αιτία !!

Αααα για να σε πειράξω… μήπως εμφανίστηκε η ζοσεφιν; Ο δρόμος εκεί; …

Stranger…

Υ.Γ Χρειάζεται πριν κλείσω αυτό το περίεργο μήνυμα !

Θα προαπαντησω στα μελλοντικά σχόλια ..

Τι έγινε ρε Stranger ..Παρασκευή και δεν έγινε κάτι …! (Γράφτηκε στο πεδίο)

Απαντηση :Μην με μαστιγώνεις πασακο μου , μαζί σου είμαι … αυτός είναι ο σκοπός , ένα μικρο άλμα στον χρόνο και στην πραγματικότητα , ένα Μαντέλα εφφεκτ … μια αλλαγή στο πεδίο ! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου την λες και που “απέτυχα”!

Δευτεερη απάντηση: Μην βιάζεσαι ακόμα δεν τέλειωσε…

Τρίτη απάντηση : Συγνώμη που δεν έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μας ….πφφφ!

Τετάρτη απάντηση : Το μέλλον είναι ένα πεδίο όπου η παρατήρηση του έχει να κάνει απόλυτα με την στιγμιαία απόφαση της συνείδησης να βιώσει η όχι … κάθε παρατήρηση σου δημιουργεί τεράστια νέα δεδομένα και χρονοσειρες όπου το κάθε γεγονός είτε παίρνει μορφή είτε οχι!

Δήλωση …

Σήμερα μαζί με σένα διαβάζουν και αυτοί που γνωρίζουν αλλά θεωρούν την μάζα – κοπάδι ανώριμη να διαχειριστεί την πραγματικότητα και τα δεδομένα !

Αυτό το μήνυμα είναι για αυτούς ..ώστε ξεκάθαρα να γνωρίζουν ότι δεν ανήκουν όλοι στο κοπάδι που νομίζουν ότι καθοδηγούν και ότι αυτοί που είναι ικανοί να αναλύουν δεδομένα ακόμα και χωρίς την αρχική πληροφορία είναι και ικανοί να γνωρίζουν και ποιοι είναι αυτοί που γνώριζαν αλλά δεν μίλησαν …!

Το όφελος όλων μας είναι αδύνατον, άνθρωποι μέτριοι, να το κρίνουν … ο εγωισμός και το συμφέρον σας δεν θα σας βοηθήσει στις δύσκολες ώρες !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ 10/13/2016 @ 5:52 ΜΜ

    Νομίζω ότι τα παραλές .Θα δω πάλι την Δευτέρα τη θα ξεφουρνισεις

    • Ανώνυμος 10/14/2016 @ 2:56 ΠΜ

      Τι θα ξεφουρνισει; 600 κιλα ψωμι 45 τυροπιτες 10 με ζαμπον και μερικα κουλουρια. Κανε μας την χαρη ρε φιλε, αφου δεν πιστευεις τιποτα τι δουλεια εχεις εδω μεσα;

  2. Παμε να το σπασουμε αν πρεπει…..δευτερα……ριγμα αταλαντης…..6,4ριχτερ…….αμεσα οι τουρκοι το εκμεταλλευονται…..εμποκη ασχημη με τους βομβαρδισμους τουρκια ρωσια αμερικη………ομπαμιας…..ευκαιρια στρατιωτικου νομου…..με γεγονος χολιγουντ

  3. eksi kai simera
    se 1 domino kai 5 eikona

  4. Ανώνυμος 10/13/2016 @ 7:37 ΜΜ

    ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩΡΕΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ…ΟΧΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Η’ ΟΛΟΙ Η΄ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ RESTART ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

  5. Παρασκευη και οντως δεν εγινε τιποτα,ασε που εχει και ωραια μερα και εχω κανονισει να ψησω…(γραφτηκε στο πεδιο)……..

  6. Μιχάλης 10/13/2016 @ 8:08 ΜΜ

    Eκλογές δεν θα γίνουν στην Ατλαντια Εσπερία…Η μαριονέτα Ομπάμιας ετοιμάζει παιχνίδι και εδώ στα υπόγεια οι μοδίστρες με τις ποδίτσες ραβουν- ξηλώνουν τα σχέδια τους…

  7. Αν αρκετοι Αμερικανοι αποφασισουν να κατεβασουν το PollMole στα κινητα τους, και το χρησιμοποιησουν στα Exit Polls, στις εκλογες της 8 Νοεμβριου, θα μπορεσουμε να διαπιστωσουμε αν ειναι ενα χρησιμο εργαλειο, η αν ειναι κι αυτο μερος της παραπλανησης με το ονομα «Κοινοβουλευτικη Δημοκρατια και ελευθερη ψηφος».
    Στην περιπτωση που αυτα που δηλωνονται εδω,
    http://www.pollmole.vote/mission/
    ειναι αληθεια, και η πλειοψηφια αποφασισει να δει ποιος δουλευει ποιον, οι εκλογες οπως τις γνωριζουμε δεν θα μπορεσουν να ξαναγινουν.
    Στην περιπτωση της Ελλαδας, η Singular Logic θα εχει αντιπαλο.
    Το κειμενο πιο κατω ειναι μια προτροπη των White Hats προς τους Αμερικανους για τις επερχομενες εκλογες:
    «We cannot allow the election to be manipulated or rigged by either of the political parties. If we want to be represented in this election, there are things that we can do to participate and one of them in downloading PollMole to our phones and taking part in the exit polls that will be conducted on November 8. We need everyone reading this, and everyone you know to download this free app and help ensure this election is won by the candidate the people choose, not the one chosen by the cabal».
    http://tdarkcabal.blogspot.com

  8. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ . ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ?? ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ !!!!
    http://www.makeleio.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%80%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7/

  9. Ισως να φανε τον Τραμπ..οποτε εκλογες τελος…

  10. Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ' ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην 10/13/2016 @ 10:17 ΜΜ

    4-11-16 ΤΟ ΜΠΑΜ

  11. Χριστινα 10/13/2016 @ 11:33 ΜΜ

    Άντε να τελειώνουμε….Αρκετά “πτώματα” μαζεύτηκαν. Είναι ώρα ν αρχίσει η ταφή.
    Βρωμά παντού ?

  12. Χριστινα 10/13/2016 @ 11:37 ΜΜ

    Κανείς δε γνωρίζει το αύριο αλλά υπσρχει σε κάθε δράση κσι η αντίδρσση. Ξυπνησαμε;

  13. Ακατάληπτο, παραληρηματικό κείμενο με ένα υπεροπτικό ύφος. Τίποτα καινούργιο. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

  14. ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 10/14/2016 @ 2:22 ΠΜ

    Αν βρεθείτε σε αγρούς και σε βουνά και δεν ξέρετε την χλωρίδα ψάξτε για φυτά πειραγμένα ή μισοφαγομένα από ζώα. Βλέποντας αυτά τα φυτά θα ξέρετε ότι είναι βρώσιμα.

  15. σκεφτομαστε παντα θετικα, αν και ειναι πολυ δυσκολο αυτη την εποχη με ολα αυτα που μας τυχαίνουν..

  16. κοίτα σύμπτωση , σκεφτόμουν αυτές τις μέρες ακόμα δεν έχει γίνει το μπαμ.διαφορετικός σκοπός διαφορετική προσέγγιση.
    αλλά έχουν κοινό παρονομαστή.
    έφτιαξε , άρα ότι έγινε έγινε.
    έκανα λάθος σε ένα γράμμα , αλλού σε παρέπεμπε.
    σαν την φώτο που είχες βγάλει , μέσα το περιείχε..
    το καλό είναι ότι , μυαλό δεν βάζουμε και δεν κατεβάζουμε ρολά.
    και για το ρίσκο σαν όνειρο ήρθε , με το να πληρώνεις κάτι , είναι και αυτό ένα ρίσκο.
    ευτυχώς το τζιζ τζιζ δεν έχει εμφανιστεί…κι αν εμφανιστεί θα γνωρίζουμε ότι κάτι μπροστά θα έρθει.

    με επιβεβαίωση με αριθμούς και πίνακες

    • τι μυστήριο ξαναχάλασε,,,απίστευτο .
      δε χρειάζεται να μιλάς σου τα λένε με εικόνες..χαχα

  17. Ο Λεφακης στο βιντεο που ειχατε ανεβασει ειχε πει, πως πιστευει η ελλαδα θα ζησει ενα τελευταια δυσκολο διαστημα απο 1η Νοεμβριου του 2016 ως τα τελη Απριλιου του 2017 και απο εκει κι επειτα θα αρχισουν να εφαρμοζονται οι νομοι. https://www.youtube.com/watch?v=zDbPvp0u8uA

    • σημαντικη πληροφορια ! 10/15/2016 @ 10:04 ΠΜ

      Και ισως να συνδιαζεται με αυτο που εχει γραφτει αλλου, οτι η πεινα θα κρατησει 6 μηνες ! απο 1η Νοεμβριου του 2016 ως τα τελη Απριλιου του 2017 !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*