13:03 - 08/10/2016

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ… ΗΠΑ: “Ρωσία και Συρία οι εγκληματίες πολέμου”

Διαφημίσεις

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Τζον Κερί κατηγόρησε την Ρωσία και τη Συρία για τις πολεμικές ενέργειες τους όπως ο βομβαρδισμός των νοσοκομείων στη Συρία και καλεί την διεθνή κοινότητα να διεξάγει μια έρευνα σχετικά με τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι δυο χώρες. Αυτό δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον ίδιον: “Χθες το βράδυ το συριακό καθεστώς επιτέθηκε πάλι σ’ ένα νοσοκομείο, όπου είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν”.
«Η Ρωσία και το καθεστώς της Συρίας οφείλουν να εξηγήσουν σε όλο τον κόσμο γιατί βομβαρδίζουν επανειλημμένα τα νοσοκομεία και τις ιατρικές εγκαταστάσεις, τις γυναίκες και τα παιδιά.”

Σύμφωνα με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα από τον Ιούλιο έχουν γίνει τουλάχιστον 23 επιθέσεις σε νοσοκομεία από τους αντάρτες που ελέγχουν την ανατολική πλευρά του Χαλεπίου.

Ποιος είναι ο κύριος Τζον Κέρι;

Είναι μέλος της γνωστής μυστικής αδελφότητας “Skull and Bones” («Κρανίου και Οστών»), μέλος του πανίσχυρου Council on Foreign Relations (CFR) και επίσημος προσκεκλημένος της Λέσχης Bilderberg. Αν και Καθολικός στο θρήσκευμα έχει δηλώσει ότι πιστεύει ότι «η Τορά, το Κοράνι και η Βίβλος έχουν την ίδια θεμελιώδη ιστορία που συνδέει τους αναγνώστες τους».
Ο κ. Κέρι γυρισε απο τον πόλεμο του Βιετνάμ σαν επαναστάτης, εφόσον είχε στείλει στον άλλο κόσμο δεκάδες Βιετναμέζους και τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιάσει την φιλανθρωπική του μουτσούνα…σαν μεγάλος ανθρωπιστής και ειρηνιστής…γεννημένος στην χώρα του Αμερικανικού Ονείρου…εκπαιδευμένος απο την λέσχη 322 να σκορπάει τα κρανία και οστά των Σύριων πολιτών…

Έχει έρθει η ώρα που οι δολοφόνοι των λαών θα τιμωρηθούν για τις πράξεις τους!!!

koraks



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. κοραξ εισαι μεγαλος…………

  2. koraka ..exoume kairo akomi kai oi tragelafikes eidiseis einai gia tous adaeis na tis pisteyoun
    zoume se poly endiaferontes kairous

  3. Μαριαννα 10/08/2016 @ 10:24 ΜΜ

    ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ… ΗΠΑ: “Ρωσία και Συρία οι εγκληματίες πολέμου” και ο Μιλοσεβιτς, ητανε χασαπης… και η χημειοθεραπεια σωζει ζωες… το ιδιο και τα εμβολια… και ο Κανταφι ητανε τρομοκρατης… και ο Αραφατ υπερασπιζε τους Παλαιστινιους… και τους δυο πυργους ριξανε οι αραβοπαντοφλαδες….

  4. Έχουν καταστρέψει χώρες και εξακολουθούν να μιλούν; Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τους πιστεύουν; Φωνάζουν να φοβηθούν ποιοί, τα θύματα; Έφτιαξαν διχτάτορες, δολοφόνησαν χιλιάδες και μιλούν για εγκλήματα; Ποιοί οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι; Υπάρχουν άραγε Έλληνες που τους πιστεύουν, εκτός φυσικά από τους πάντοτε …πρόθυμους και πουλημένους;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*