Διαφημίσεις

Του Βασίλη Καπούλα

«HΠΑ και Νότια Κορέα θα πληρώσουν το τίμημα για την απόφαση τους να αναπτύξουν προηγμένης τεχνολογίας πυραυλικό σύστημα το οποίο αναπόφευκτα θα ωθήσει σε αντεπίθεση» ανέφερε η εφημερίδα Λαϊκή Ημερησία επίσημο όργανο έκφρασης του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας . Φαίνεται ότι οι συμμαχίες στον πλανήτη έχουν διαμορφωθεί και όλοι περιμένουν ποιος θα κάνει την αρχή.

«Αν οι ΗΠΑ και η Ν.Κορέα βλάψουν τα στρατηγικά συμφέροντα ασφαλείας των χωρών της περιοχής (και Βόρεια Κορέα υπονοεί) συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας τότε είναι το πεπρωμένο τους να πληρώσουν το τίμημα και θα λάβουν την κατάλληλη αντεπίθεση» ανέφερε.

Τον Ιούλιο οι ΗΠΑ αποφάσισαν από κοινού με την Νότια Κορέα να αναπτύξουν το τερματικό σύστημα αεράμυνας μεγάλου ύψους Thaad για να προστατευθεί η Νότια Κορέα από την Β.Κορέα η οποία είχε προχωρήσει στην τέταρτη πυρηνική δοκιμή.

Το όλο αμερικανικό σχέδιο έχει εξοργίσει την Κίνα η οποία πιστεύει -και έχει δίκαιο- ότι το Thaad έχει ως στόχο την ίδια καθώς το Thaad διαθέτει πανίσχυρο ραντάρ.

Η εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας είπε ότι το Thaad δεν αλλάζει κάτι σε σχέσει με την Β.Κορέα αλλά αντίθετα αποτελεί σοβαρή απειλή για την περιφερειακή στρατηγική ισορροπία ασφαλείας.

«Όπως κάθε άλλη χώρα η Κίνα δεν μπορεί να αδιαφορήσει για ζητήματα ασφαλείας που επηρεάζουν τον στενό πυρήνα των συμφερόντων της» ανέφερε η εφημερίδα.

Την Πέμπτη ο Υπουργός Άμυνας της Κίνας τόνισε με έμφαση ότι «εμείς ότι λέμε το εννοούμε».

Τον προηγούμενο μήνα σε μια προκλητική επίδειξη ισχύος οι ΗΠΑ έστειλαν σε σχηματισμό και τα τρία στρατηγικά βομβαρδιστικά τους B-52, B-1B και B-2  σε πτήση πάνω από τη Νότια Σινική Θάλασσα… Αποδέκτης της απειλής η Κίνα.

Αργότερα δύο αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1 Lancer πέταξαν πάνω από τη Νότια Κορέα, σε μια επίδειξη ισχύος, αλλά και ενεργού αμυντικής συμπαράστασης των ΗΠΑ προς τη Νότια Κορέα.

Τα δύο βομβαρδιστικά πραγματοποίησαν διέλευση χαμηλού ύψους πάνω από την αεροπορική βάση Οσάν στη Νότια Κορέα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 77 χλμ., από την αποστρατικοποιημένη ζώνη στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα και περίπου 40 χλμ., από την πρωτεύουσα Σεούλ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα0

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα1

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα2

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα3

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα4

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα5

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα6

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα7

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα8

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα9

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα10

More info: #US and #SouthKorea THAAD deployment (via @XHNews) – #China pic.twitter.com/LnVb5kp7Yz

— Already Happened (@M3t4_tr0n) October 1, 2016

B-1 #Lancer, B-2 #Spirit and a B-52 #Stratofortress together taking off (first time in history). Like and SHARE! pic.twitter.com/lCQ4jLF8n8

— Military Machine (@mil_machine) September 23, 2016

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απείλησε η Κίνα τις ΗΠΑ – Σε «νευρικό κλονισμό» ο πλανήτης (βίντεο-εικόνες)”
  1. καλημερα,τωρα φαινεται ο ρολος του ψυχοπαθη Κορεατη δικτατορα οπως φαινεται και για ποιον δουλεύει …..Οι αμερικανοι αφησαν την Β.Κορεο να παιξει μπαλα με τα πυρηνικό και τωρα εντρομοι οι Νοτιοκορεατες χεσμενοι απο τις πυρηνικες δικιμες ζητουν απο τα Αμερικανα αντιπυραυλικη προστασία …..Ποιος μπορει να αρνηθει αντυραυλικη προσπασια σε χωρα που γειτονευει με αυτον τον ψυχοπαθη ;;;;;;Ο ΚΙΜ δεν ξερω πως ακριβως λεγεται ,επαξε τον ρολο του ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ…ετσι χαρη σε αυτον τα Αμερικανα θα βαλουν ΤΟ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ…………

    1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΣ ΚΟΜΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!! ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ!! ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ “ΓΝΗΣΙΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ” (ΧΑΧΑ!) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ-ΜΑΡΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΚΙΜ-ΓΙΟΝΚ-ΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..

    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ……..ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΗΣ…..ΚΟΠΡΙΤΗ.

      1. χαχαχαχα…..δεν είμαι τελώνης ρε παλιοτρολι …. εκτελωνιστής είμαι …. βιοπαλαιστής.!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *