Διαφημίσεις

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ «ΥΠΟΠΤΕΣ» ΜΚΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Είναι περίεργα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.Σαν να λειτουργεί ένα κράτος δίπλα σε άλλο κράτος, πότε στα Εξάρχεια και πότε με αλληλέγγυους.

Γιατί επιτρέπει η ελληνική πολιτεία την δημιουργία υπονοιών περί διαπλοκής κάποιων με ύποπτες ΜΚΟ που εδρεύουν πλέον στα νησιά μας; Τόσος θόρυβος, τόσες διαμαρτυρίες δεν συγκινούν κανέναν;

Σε παλαιότερό δημοσίευμά του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γιώργος Παπαχρήστος με αφορμή τον ρόλο ορισμένων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά νησιά, κάνει λόγο για «απέραντο χάος» και μιλά ακόμη και για ενδεχόμενο ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Αφορμή γι’ αυτό αποτέλεσε είδηση ότι ΜΚΟ πέραν όλων των άλλων δίνει και μισθούς, οι οποίοι κυμαίνονται από 1.200 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως σε… «εθελοντές» της (μόνον στην Ελλάδα οι… εθελοντές αμείβονται, όπως και στους Ολυμπιακούς του 2004) και μάλιστα μετρητά. Δεν απαιτείται κάποιος έλεγχος από το πού προέρχονται τα χρήματα, μέχρι το πώς μπαίνουν στην Ελλάδα των capital controls και αν μέσω της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης γίνεται και ένα ωραίο ξέπλυμα μαύρου χρήματος;

(Υπήρξε απαίτηση μιας ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται στη Λέρο, οι έμμισθοι «εθελοντές» της, Έλληνες και ξένοι, να κάνουν κάθε πρωί ομαδική προσευχή πριν ξεκινήσει η ημέρα για το μεροκάματο).

Η ιστοσελίδα lesvospost, που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τα πράγματα, αναφέρει ότι η δράση τους έχει προβληματίσει πρώτα απ’ όλα τις τοπικές κοινωνίες και Αρχές (με την εμφάνιση και μιας «ισλαμικής προέλευσης», η οποία δρα στην Μυτιλήνη, και για την οποία είχα αναφερθεί σε προηγούμενο σημείωμα).

Συμπτωματικώς (οι συμπτώσεις στην Τουρκία, δεν πείθουν και πολύ), ο τουρκικός Τύπος (Aydınlık, Milli Gazete, δημοσιεύματα των οποίων μετέφερε ο δημοσιογράφος Ν. Χειλαδάκης) αναφέρεται εκτενώς στην δραστηριότητα του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος διέθεσε στην Τουρκία περί τα… 11 δισ. δολάρια σε ΜΚΟ και για την προώθηση μουσουλμάνων μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τα εκατομμύρια του Σόρος ρέουν σαν ποτάμι στην Τουρκία και χρηματοδοτούν μια σειρά οργανώσεων και ιδρυμάτων που απλώνονται σε όλο το φάσμα της τουρκικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα, από τον Τζορτζ Σόρος ελέγχονται -σύμφωνα με κατάλογο που δημοσιεύτηκε στα τουρκικά ΜΜΕ- πάνω από 30 κοινωνικοπολιτικά Ιδρύματα. Πολλά από αυτά τα Ιδρύματα έχουν σχέση με ομοφυλοφίλους με την προώθηση του πολυπολιτισμού, αλλά και με την αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες, και την προώθησή τους προς την Δύση.

Αλλά οι διασυνδέσεις του Τζορτζ Σόρος με την προώθηση των μεταναστών προς την Ελλάδα αποκαλύφτηκε σε όλη της την έκταση, όταν τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Jonathan Samuels, ανταποκριτής του Sky News στη Λέσβο αποκάλυπτε για ένα εγχειρίδιο made by Soros το οποίο είχαν τυπώσει και διανέμει ΜΚΟ ελεγχόμενες και χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος, το οποίο προμηθεύονται οι μετανάστες για να έρθουν στην Ελλάδα και το οποίο έχει συμβουλές, χάρτες, αριθμούς τηλεφώνων και οδηγίες για να περάσουν μέσα στην Ευρώπη.

Ο πρόχειρος οδηγός αυτός είναι γραμμένος στα αραβικά και περιλαμβάνει αριθμούς οργανισμών όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους πρόσφυγες. Πίσω από αυτούς τους οργανισμούς υπάρχει ο οργανισμός του Σόρος W2EU δηλαδή Welcome to Europe (καλωσήρθατε στην Ευρώπη).

Είναι περίεργα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Και όχι μόνον με τις ΜΚΟ. Σαν να λειτουργεί ένα κράτος δίπλα σε άλλο κράτος, πότε στα Εξάρχεια, πότε με αλληλέγγυους, αλλά και πότε με τροφοδοσίες προσφύγων, περί των οποίων άλλη φορά.

voria.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ «ΥΠΟΠΤΕΣ» ΜΚΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;”
  1. Τίποτα να μην μείνει δεν αξίζουμε να είμαστε Έλληνες ρε κότες τους βλέπουμε και δεν κάνουμε τίποτα άχρηστοι

  2. Ο Σόρος φυσικα και με αποδείξεις μάλιστα. Γιατι το δέχονται οι πολιτικοι της ΕΥρωπης, ειδικα της Ελλαδας;;;;; Πρώτον γιατι τα λεφτά ειναι πολλα και δεύτερον επειδη ετςι κρατάνε τις θεσούλες τους η ιςως επειδη, για την Ελλαδα μιλαμε τωρα, ιςως επειδη μισούν την Ελλαδα και θελουν να την καταστρέψουν.
    Το σχέδιο αλλοίωσης του Ελληνικου εθνους, και γενικα της ΕΥρωπης ειναι ολοφάνερο πλεον. Οι μάσκες έπεσαν και ολοι βλεπουμε το άσχημο πρόσωπο του …..ανθρωπισμού…κάποιων.
    Του επιλεκτικού ανθρωπισμού, αρα της υποκρισίας.
    Στα νησιά μας αυτο που πρεπει να κανουν ειναι να διώξουν τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους. Αλλιως, μαύρα μαντάτα και γι αυτους στα νησιά μας και για εμας στην ηπειρωτική Ελλαδα.
    Αυτοι που ερχονται, ερχονται, η μαλλον τους φέρνουν για να μεινουν, τα υπόλοιπα ειναι μπαρούφες. Εμας θα διώξουν,μας δεν ξυπνήσουμε και δεν αναλάβουμε δράση.
    Εξω οι ΜΚΟ και αλληλέγγυοι και απαγόρευση των κινητών των λαθρο. Τα κινητά ειναι πολυ επικίνδυνα εργαλεία.
    Μηπως να κανουμε κι εμεις μια ΜΚΟ εναντιον της εισβολής στην πατριδα μας;;;;; Λέτε να μας χρηματοδοτήσει κανεις η θα μας κυνηγήσουν οι ….αγνοί…..δημοκράτες;;;;

    1. Φυσικά και θα μας κυνηγήσουν αμέσως οι κυβερνητικοί Ηλέκτρα. Μην ξεχνάς πως όλοι οι εξουσιαστικοί παράγοντες στην χώρα -τρανταχτά επιβεβαιωμένα παραδείγματα ο Τσίπρας και ο Καμίνης- πέρνουν για κάθε τους επόμενο βήμα κατευθείαν εντολή από τον Τζωρτζ Σόρος δια τηλεφώνου.
      Τα πλοκάμια αυτά (χρωματιστά χαρτάκια που λέει κι ο Νίκος) έχουν εξαπλωθεί και στον Στρατό και στην Δικαιοσύνη και ΠΑΝΤΟΥ!
      Επομένως είμαστε μόνοι μας κι ίσως βοηθήσει κι ο Θεός αν αποφασίσουμε να δράσουμε. Αυτήν την βοήθεια εγώ την μεταφράζω ως πυροδότηση των γεγονότων απέξω, μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, δηλ.Γ’Π.Π.

  3. ΠΟΛΎ ΑΠΛΌ .ΒΆΛΑΤΕ ΜΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΜΚΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΝΤΡΟΠΉ ΕΠΆΝΩ ΣΑΣ.ΞΕΥΤΗΛΕΣ

  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΛΙΕΣ. Η ΑΓΡΙΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΣΙΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΚΛΙΤΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ!!!!……………………………………..
    ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ;;; ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ!!!!!

  5. Ο πούστης ο Ερντογάν τα παίρνει από το Σόρρο για να φέρνει λαθρομετανάστες τα παίρνει από την ΕΕ για να μην τους φέρνει… Κάνει ό,τι γουστάρει και οι προδότες οι δικοί μας του κάνουνε και χώρο…

    ΑΨ

  6. ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ .ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΝΕΡΓΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΜΚΟ ΜΕ 2500 ευρω τον μηναΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek