Διαφημίσεις


Κράτος οίκος ανοχής : Ο Υπουργός Άμυνας δεν ήξερε ότι οχήματα του στρατού έφτιαχναν νέο χοτ σποτ σε στρατιωτικό χώρο… Ρε δεν τρώμε κουτόχορτοοοοο

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύθηκε στο veteranos.gr με τίτλο : «STOP» Στις Εργασίες του Στρατοπέδου «Λεμονούς»…Διέταξε ο Πάνος Καμμένος!

Κατά την ταπεινή μας άποψη δείχνει το μαύρο χάλι της συγκυβέρνησης, τα συνεχόμενα ψέμματα των ΑΝΕΛ που ξέρουν ότι ψήφο δεν θα δουν ούτε από την μάνα τους και κάνουν τα πάντα για να μην πέσει η κυβέρνηση και χάσουν το εικοσαχίλιαρο…
___________________________________________________

Με δήλωση του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κάνει γνωστό ότι με εντολή του διακόπτονται οι συνεχιζόμενες εδώ και δυο μέρες εργασίες διαμόρφωσης σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας στην περιοχή Λεμονού βόρεια της Μυτιλήνης.

Εργασίες οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση του Δήμου και της Περιφέρειας αλλά και άλλων φορέων της τοπικής κοινωνίας που κατήγγειλαν «εν κρυπτώ και ενάντια στα συμφωνηθέντα δημιουργία ενός ακόμα Hot-Spot στη Μυτιλήνη».

«Καμία εργασία δεν θα πραγματοποιηθεί στο παλιό στρατόπεδο της Λεμονούς και όλες όσες πραγματοποιήθηκαν δεν είχαν την έγκριση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις στη Λέσβο με εξαίρεση την εμπλοκή τους στα έργα και στη διαχείριση του Hot-Spot της Μόριας ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων της χώρας και πέραν τούτου ουδέν άλλο.

Ο χώρος μάλιστα του παλιού στρατοπέδου της Λεμονούς συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί άμεσα με τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος στο Δήμο Λέσβου προκειμένου να το χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες λειτουργίας υπηρεσιών του» δήλωσε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο κ. Πάνος Καμμένος.

Όσον αφορά τις εργασίες που γίνονται στο παλιό φυλάκιο – στρατόπεδο της Λεμονούς, μας δήλωσε:

«Μας ζητήθηκε από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Τόσκα ένας χώρος κοντά στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας. Προφανώς έγινε παρεξήγηση και εν αγνοία μου ξεκίνησαν οι εργασίες στο φυλάκιο της Λεμονούς, που απέχει πολύ μακριά από την Μόρια.

Επίσημα στο Υπουργείο μας δεν υπάρχει κανένα αίτημα για παραχώρηση δικής μας έκτασης για τη δημιουργία νέου Hot-spot. Έδωσα αμέσως εντολή να σταματήσουν όλες οι εργασίες που γίνονται εκεί.

Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, στον οποίο εξήγησα ότι σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, μπορεί αν θέλει σαν Δήμος να νοικιάσει το χώρο που βρίσκεται το παλιό φυλάκιο και να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του Δήμου.»

Σχόλιο : Μακάρι να είναι έτσι …

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Κράτος οίκος ανοχής : Ο Υπουργός Άμυνας δεν ήξερε ότι οχήματα του στρατού έφτιαχναν νέο χοτ σποτ σε στρατιωτικό χώρο… Ρε δεν τρώμε κουτόχορτοοοοο”
  1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ…. ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ….

  2. ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ….ΑΠΟ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΔΙΠΛΑ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ – ΚΑΛΩΣ ΧΡΟΝΙΑ-….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 4 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ,εκλεισε και τωρα εγινε ξενωνας ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ .ΨΑΞΤΕ ΤΟ !!ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠ,ΤΗ ΧΑΡΑ τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek