Διαφημίσεις


Αποκάλυψη: 6 μήνες δεν έχουν δοθεί νόμιμα έγγραφα σε δικαιούμενους πρόσφυγες με αποτέλεσμα να έχουν κολλήσει στη χώρα μας! Γιατί; Μήπως πήραν εντολή από το Γερμανία; 

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μεταναστευτικό πρόβλημα η ελληνική κυβέρνηση μιλάει συνεχώς για πρόσφυγες και όχι για μετανάστες.

Εδώ όμως έχει δημιουργηθεί το εξής οξύμωρο.

Αναγνωρίζοντας ένα άτομο ως πρόσφυγα, πρέπει να ακολουθήσει τα ειδικά πρωτόκολλα και τις διεθνής συμβάσεις περί προσφύγων.

Αν το έκανε όμως αυτό  θα όφειλε να τους παράσχει με τα προβλεπόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να φύγουν και ναταξιδέχουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ!!!

Με λίγα λόγια δεν θα μπορούσε να τους εγκλωβίσει στα κέντρα διαμονής και χώρους άτυπης  κράτησης, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί θα βρισκόταν μπροστά στην απειλή της διεθνούς κατακραυγής και της απειλής σοβαρότατων χρηματικών κυρώσεων.

Και όμως ενώ θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα κατά 40-45% (τόσοι υπολογίζονται οι πρόσφυγες, αφού οι μετανάστες δεν πάνε να καταγραφούν και οι περισσότεροι κρύβονται) αρνείται να βγάλει τις αποφάσεις χαρακτηρισμού, καθυστερεί τις διαδικασίες αναγνώρισης και είναι να απορεί κανείς;

Τελικά ποιανού τους σκοπούς εξυπηρετούν;

Όπως έγραψε μια αναγνώστρια τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες και κροκοδείλια δάκρυα των υποκριτών της πρώτης φορά Αριστεράς για να καπιλευθουν τα δις της Ευρώπης για αυτό το σκοπό.

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Αποκάλυψη: 6 μήνες δεν έχουν δοθεί νόμιμα έγγραφα σε δικαιούμενους πρόσφυγες με αποτέλεσμα να έχουν κολλήσει στη χώρα μας! Γιατί; Μήπως πήραν εντολή από το Γερμανία;”
  1. Το παραμυθακι αυτο τελειωσε ειδικα τωρα που βλεπουν αυτοι που υποστηριζουν αυτες τις πολιτικες τα ποσοστα τους να μειωνονται. Ο μοναδικος λογος που δεν εχουν και επισημα κλεισει τα συνορα με την ελλαδα οι ευρωπαιοι ειναι γιατι δεν υπαρχει λογος να μεταφερουν το προβλημα στην ιταλια π.χ. ασε να μαζευονται ολοι στην ελλαδα και οταν δεν θα υπαρχει τιποτα αλλο να περασει με την πρωτη αφορμη κλεινουμε συνορα και ετσι απλα γλιτωνουν απο το προβλημα και τελειωνουν και τη ρατσα του ελληνα. Κοιμισου ελληνα εχει τσουλου αυριο , κοιμισου και μαζευε να πληρωνεις φορους… οταν καταλαβεις τι σου εστησαν θα ειναι αργα…

  2. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ:

    Είναι οι ‘’φρουροί του συστήματος……. είναι οι ‘’σωτήρες’’ των απανταχού προδοτών και συμμάχων του σιωνισμού και της μασονίας….. πρόκειται για το ‘’πολυεργαλειο’’ των αντίχριστων…… μπορούν να δημιουργήσουν χάος, να σκοτώσουν , να κάψουν , να βιάσουν , να βανδαλισουν , να βεβηλώσουν …… και όλα αυτά με μια υπόσχεση …… όταν σας πούμε ….. ότι κλέψετε θα είναι δικό σας….. για ότι βιάσετε και σκοτώσετε δεν θα σας κυνηγήσει κάνεις…… εκεί που πάτε η γη θα γίνει δική σας …… θα γίνετε εσείς αφεντικά και οι γηγενείς οι σκλάβοι……. και όλα αυτά με μια υπόσχεση……. ‘’δημιουργήστε χάος όταν το σύστημα κινδυνέψει’’…….. Φουκαράδες μου…….

    1. Ιωσήφ Βατοπεδινός: Η Ελλάδα θα έχει θύματα από την πείνα που θα έρθει, αλλά τα περισσότερα θύματα θα τα έχει από τους αλλοδαπούς!

      http://www.pentapostagma.gr/2015/03/%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%ae%cf%86-%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%b8%cf%8d%ce%bc.html#ixzz3VdT8yHCc

      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ….. (Αφιερωμένο σε όλα τα μασονικά αιδιόπανα που ισχυρίζονται ότι τα γερόντια της ορθοδοξίας κοιμίζουν τους Έλληνες……)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *