Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Σας γράφω τώρα (05.34) αφού η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση και πλέον δεν χρειάζεται να βοηθήσουμε περαιτέρω.
Η μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, των τοπικών αρχών του Δήμου Φυλής (συγχαίρω το σύνολο των ανδρών μελών του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας που ήταν στο σημείο και έσβηναν τη φωτιά, σε αντίθεση με άλλους δημοτικούς άρχοντες που προτιμούν τις δηλώσεις στα κανάλια), του εθελοντές από Όλη την Αττική και φυσικά τους χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν στο σημείο της πυρκαγιάς!

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επικεντρώθηκε στο δίκτυο υψηλής τάσης του ΔΕΗ γιατί από εκεί περνάει το κεντρικό δίκτυο διανομής Νότιας Ελλάδας και φυσικά στο μεγάλο βουνό μας, την Πάρνηθα και οι υπόλοιποι στην κατάσβεση της φωτιάς που είχε μπει στις παρυφές της πόλης.

Ο θλιβερός απολογισμός: 2 σπίτια καμένα και 1 αυτοκίνητο. αρκετές αυλές σπιτιών πήραν φωτιά λουλούδια και ξερόχορτα.

Η ώρα 05.34 η φωτιά σε ύφεση και πλέον αντικρύζω μόνο τα γνωστά κεράκια, που όμως με ανέμους 8-9 μποφόρ είναι άκρως επικίνδυα.

Εδώ ένα βίντεο από τα σπίτια που κάηκαν και το αυτοκίνητο και ανέβασα live την στιγμή που έφθασα στο βουνό :

 

https://youtu.be/1oWNG8NKJ-0

 

http://www.e-koutsobola.gr/2016/08/0445.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek