Διαφημίσεις

Αυτό υποστηρίζει ο Ταγίπ Ερντογάν επικαλούμενος αστυνομικές πηγές – Ερώτημα αν το παιδί πυροδότησε μόνο του τα εκρηκτικά ή αυτό έγινε με τηλεχειρισμόΝέες διαστάσεις στην τραγωδία που συγκλονίζει από το βράδυ του Σαββάτου την Τουρκία με την έκρηξη σε γάμος στην πόλη Γκαζίαντεπ από την οποία έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τουλάχιστον 51 άνθρωποι δίνει η δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας που σκόρπισε τον όλεθρο ήταν ένα ανήλικο παιδί ηλικίας από 12 έως 14 ετών.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος επιμένει στην εκδοχή ότι πίσω από την αιματηρή επίθεση βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος, 69 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και άλλοι 17 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αν η πληροφορία για τον ανήλικο βομβιστή αυτοκτονίας επιβεβαιωθεί τότε θα πρόκειται για την πρώτη φορά που χτύπημα τέτοιας έκτασης εκτελείται από παιδί και όχι από κάποιον ενήλικα, μια φρικώδη εξέλιξη στον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει κατά της Δύσης οι τζιχαντιστές.

Όπως είπε, επίσης, ο Τούρκος πρόεδρος επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, ερώτημα παραμένει αν η βόμβα που μετέφερε ο ανήλικος πυροδοτήθηκε με τηλεχειρισμό ή από τον ίδιο το μικρό παιδί.

Σε προηγούμενη δήλωσή του για την επίθεση ο Ερντογάν είχε υπογραμμίσει σε ανακοίνωσή του ότι δεν υπάρχει “καμία διαφορά” ανάμεσα στον αυτοεξόριστο μουσουλμάνο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν –τον οποίο κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία–, το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και τη τζιχαντιστική οργάνωση ΙΚ, “που είναι πιθανώς και ο δράστης της επίθεσης στην Γκαζιάντεπ”.

“Η χώρα μας, το έθνος μας, δεν μπορούν παρά να επαναλαμβάνουν επίμονα το ίδιο μήνυμα προς αυτούς που μας επιτίθενται: θα αποτύχετε!”, τόνισε επίσης ο Ερντογάν.

Φρίκη: Τον θάνατο στον γάμο στην Τουρκία σκόρπισε παιδί 12-14 ετών! - Εικόνα 0

Φρίκη: Τον θάνατο στον γάμο στην Τουρκία σκόρπισε παιδί 12-14 ετών! - Εικόνα 1

Φρίκη: Τον θάνατο στον γάμο στην Τουρκία σκόρπισε παιδί 12-14 ετών! - Εικόνα 2

Φρίκη: Τον θάνατο στον γάμο στην Τουρκία σκόρπισε παιδί 12-14 ετών! - Εικόνα 3

Η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει μπροστά στην “πρόκληση” που συνιστά η επίθεση στο Γκαζιάντεπ, αλλά θα δείξει αντιθέτως “ενότητα, αλληλεγγύη και αδελφοσύνη”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Τούρκος πρόεδρος.

Η Άγκυρα δηλώνει ότι δεν κάνει διάκριση ανάμεσα στις “παράνομες” οργανώσεις που πολεμούν οι ένοπλες δυνάμεις της και ζητεί από τη Δύση να δείξει μια πιο σκληρή στάση απέναντι στο PKK.
protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Φρίκη: Τον θάνατο στον γάμο στην Τουρκία σκόρπισε παιδί 12-14 ετών!”
  1. Περιμενουν τη δολοφονια του Ερτογαν,
    την προβλεφθεισα απο σχετικο κειμενο Παναγιωτη Τραιανου,
    με την ταυτοχρονη ανοδο κεμαλικης χουντας
    απο τα τελη Αυγουστου 2016 μεχρι τα μεσα Σεπτεμβριου 2016,
    με το αργοτερο στα τελη Σεπτεμβριου 2016,
    ωστε μεσα σε ενα μηνα, – κατα την προφητεια – να εχουν εισβαλλει οι κεμαλικοι στο Αιγαιο,
    που τους περιμενουμε να αποβιβαστουν στο Καστελοριζο
    και στη Βορεια Ροδο στην περιοχη του Αεροδρομιου, που ειναι απεναντι απο τη τουρκικη βαση της Μαρμαριδας,
    οπου εκανε «διακοπες» ο Ερτογαν,
    με την αποβαση να γινεται στα τελη Οκτωβριου 2016,
    ( ισως Παρασκευη, ανημερα μεγαλης γιορτης )
    μεσα στα πρωτα 24ωρα της αναμπουμπουλας μετα το ΚΡΑΧ στην Ελλαδα
    – μαλλον απο μη πληρωμη μιας δοσης του χρεους – ,
    διοτι μετα απο τις επομενες εκλογες, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – και αυτο ειναι μια «Πολιτειακη Ανωμαλια» και «θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο».

    Ειναι και μια «Πολιτειακη Εκτροπη» και κατα τον Αγιο Πορφυριο τον Καυσοκαλυβιτη, οποτε, θα βγει ο Στρατος στους δρομους για να επιβαλει την ταξη.

    Για ρωτα ενας,
    το μλκ τον Μπρεζινσκι και το αλλο μλκ τον Κισσινγκερ,
    και οποιον αλλο μλκ ξερετε,
    εαν συμφωνουν ή διαφωνουν με τα παραπανω…..

    Και να μας πουνε και το γιατι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *