Διαφημίσεις

Ο Ουμπέρτο Έκο έχει διαψευστεί εδώ και πολλά χρόνια, ειδικά στην Ελλάδα. Τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις? Ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει …να ‘χουμε παράπονο.Τα μπάνια του λαού συνοδεύονται πάντα από καυτές εξελίξεις…Το κακό είναι ότι κάθε χρόνο μπάνια κάνει όλο και μικρότερο ποσοστό από το λαό! Οι μόνοι που εξακολουθούν να τα χαίρονται είναι οι ισχυροί και οικονομικά εξασφαλισμένοι. Σ΄ αυτές τις κατηγορίες συμπεριλαμβάνονται και οι πολιτικοί μας.

Ειδικά για τον χώρο των ΕΔ ο φετεινός Αύγουστος πολλά “κυοφορεί”. Στην πλατεία Συντάγματος κάποιοι από το οικονομικό επιτελείο πασχίζουν να βρούν το επόμενο “κόλπο” μέσω του οποίου θα μπορέσουν να “βάλουν χέρι” στις τσέπες των στρατιωτικών, χωρίς να το καταλάβουν! Το τρικ της προσωπικής διαφοράς “κάηκε” με την αποκάλυψή του. Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να σκαρφιστούν, αλλά τους έχουμε εμπιστοσύνη. Όταν πρόκειται για περικοπές μισθών πάντα κάτι σκέφτονται. Στις περικοπές δαπανών δεν τα πάνε καλά…

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, πολιτική και στρατιωτική μπορεί να έχει παρασυρθεί από το Αυγουστιάτικο χαλαρό κλίμα. Οι ανώτατοι αξιωματικοί πιθανότατα να μην καταλαβαίνουν το κλίμα που επικρατεί στο προσωπικό που διοικούν. Οι περισσότεροι είναι στα θέρετρά τους τα οποία χρησιμοποιούν ακόμη κι όσοι θα μπορούσαν να μην τα χρησιμοποιήσουν δίνοντας ίσως την δυνατότητα και σ΄ άλλα στελέχη να κάνουν μερικές ημέρες διακοπές. Η αλληλεγγύη δεν επηρεάζει την ιεραρχία…Αλλά αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα.

Ο Αύγουστος και η “χαλαρότητά” του θα περάσει πολύ σύντομα. Όσοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει το κλίμα που επικρατεί στο προσωπικό των ΕΔ θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα. Όχι δεν πρόκειται να γίνει κανένα …πραξικόπημα, όπως κατά καιρούς διάφοροι γραφικοί …παρακαλούν με τις γραφίδες τους. Οι στρατιωτικοί είναι πολύ πιο δημοκράτες απ΄ όλους αυτούς που διαφημίζονται ως τέτοιοι.

Αυτό που μπορεί όμως να συμβεί, είναι να ενδυναμωθεί το “σύνδρομο του …αϊ σιχτίρ”! Οι στρατιωτικοί έχουν “φορτωθεί” με ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Έχουν κληθεί να καλύψουν κάθε “τρύπα” του ανύπαρκτου κρατικού μηχανισμού. Ανέλαβαν με το έτσι θέλω της κυβέρνησης εξ ολοκλήρου το προσφυγικό. Για να τα βγάλουν πέρα λειτουργούν κυριολεκτικά στο “κόκκινο”. Ως …ανταμοιβή λαμβάνουν πολλά “μπράβο” και “ζήτω” αλλά διαπιστώνουν ότι μόλις τα χειροκροτήματα κοπάσουν, ετοιμάζονται να τους κόψουν κι άλλο το μισθό! Δεν μπορεί λοιπόν κανείς να τους κατηγορήσει αν “προσβληθούν” από το προαναφερόμενο “σύνδρομο το αϊ σιχτίρ”.

Στην κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουν ότι δεν αρκεί να λειτουργούν οι ΕΔ στο “ρελαντί” όπως θα ΄πρεπε να γίνεται σε περίοδο ειρήνης. Αν το προσωπικό απογοητευθεί για ακόμη μια φορά και φυσιολογικά “κατεβάσει στροφές” πολλοί θα τρέχουν και δεν θα φθάνουν. Για να μην συμβεί αυτό ας φροντίσουν μόλις επιστρέψουν από παραλίες και θέρετρα αυτοί που έχουν λόγο και θέσεις υψηλές να είναι έτοιμοι να επιβάλλουν τις αποφάσεις που πρέπει στους “γιάπηδες” του υπουργείου Οικονομικών. Απ΄ ότι φαίνεται έχει και η πρώτη-δεύτερη φορά Αριστερά μπόλικους τέτοιους…

militaire.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

70 σχόλια στο “Το “σύνδρομο του αϊ σιχτίρ” στις Ένοπλες Δυνάμεις! Έρχεται τον Σεπτέμβριο;”
  1. …..και γιατί όχι πραξικόπημα;φοβάστε μήπως χάσετε τις καρέκλες σας ή μήπως ελευθερωθει η Πατρίδα;
    Αντε νούμερα…

    1. Όπως βλέπετε καθαρά παρακάτω, υπάρχουν συγκροτημένες ομάδες πληρωμένων μασόνων σχολιαστών , τα hasbara, που επιτίθενται με λύσσα και μανία σε κάθε άρθρο η σχόλιο που έχει αντικείμενο την ορθοδοξία…. Περισσότερα εδώ:

      ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ …. ΦΥΛΑΞΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ….

      http://katohika.gr/ellada/stoxeumeni-apaksiosi-profiteion-tis-orthodoksias-filaksou-ellina/?replytocom=280699#respond

      Εδώ επίσης μπορείτε να δείτε το ίδιο άρθρο οπού ένας σχολιαστής οβριός έμπαινε με διαφορετικά ‘’πρόσωπα’’ και σχολίαζε αλλά τον ξεβράκωσε η παντελονιού Πόπη Σουφλη… :

      http://attikanea.blogspot.gr/2016/08/blog-post_1.html

  2. Οι στρατιωτικοί δεν θα κάνουν κάτι…. όχι επειδή είναι πολύ δημοκράτες… αλλά επειδή έχουν αποκτήσει νοοτροπία δημόσιου υπάλληλου!

    Βεβαίως και είναι χαλαρές οι Ένοπλες Δυνάμεις… όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κάθε καλοκαίρι είναι χαλαροί!… και αν είχαν κάποιο τρέξιμο οι πιλότοι των πολεμικών για την εκπαίδευση των Τούρκων σε αεροναυτικές ασκήσεις στο Αιγαίο… …. τώρα με τα γεγονότα στην Τουρκία, και αυτοί θα κάθονται!

    Είναι και το άλλο… Τούρκοι ανώτατοι αξιωματικοί δηλώνουν ότι ούτε σε 10 χρόνια δεν θα μπορέσει να ανακάμψει ο τούρκικος στρατός… πράγμα που σημαίνει… πάπαλα τα περί εισβολής στο Αιγαίο, έξη μίλια κ.λ.π. όπως λένε οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου!! Τα θέματα θα κλείσουν με πολιτικούς τρόπους…

    Κάποιοι δεν μπορούν είτε να καταλάβουν… είτε να πιστέψουν, ότι το νεότερο δυτικό κρατίδιο που στήθηκε από το 1826 και εντεύθεν έχει κλείσει τον ιστορικό του σκοπό και ρόλο… τα μηνύματα από δύση και ανατολή το φωνάζουν… όσοι έχουν ώτα ακούν… ήδη δεν υπάρχει εθνικό κράτος μέσω των μνημονίων… έχει αφομοιωθεί, και θα πρέπει κάποιοι να μας εξηγήσουν με γνώμονα την λογική, γιατί θα πρέπει να υπάρχει εθνικός στρατός; Η δικαιολογία ότι πρέπει να έχουμε εθνικό στρατό για την παρασκευή των γευμάτων στους λαθραίους, δεν ευσταθεί…

    Αυτά.

    1. Φιλαρα, τον εχεις παρει πολυ ψηλα τον αμανε !

      Οτι ειπε ο Αγιος Παισος, οχι μονο θα γινει, αλλα και θα γινει ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το εχει πει, αυτο ειναι το νοημα της Αγιοτητας, εξαλλου…

      Ελπιζω να μην εισαι απο τους πληρωμενους σχολιογραφους, και χανω αδικα τον καιρο μου μαζι σου…

      Τα “γεωπολιτικα” σου ειναι του κ_λ_, και κανε τα ρολο, και κατσε επανω τους, μπας και ο πονος σε ξυπνησει… εκτος… εκτος και σου αρεσει η αισθηση….

      Παρε μια δοση, για το τι σε (μας) περιμενει, διοτι και εγω συμφωνω πανω-κατω με τον συντακτη, του παρακατω κειμενου :

      1. Πρωτα θα γινει η δολοφονια του Ερτογαν, και, ακολουθως, μεσα σε ενα μηνα, θα γινει ο πολεμος Ελλαδος τουρκιας hggiken.pblogs.gr/2016/07/otan-ton-skotwsoyn-mesa-se-ena-mhna-na-perimeneis-polemo-.html

      2. Δολοφονια Αμπτουλαχ Οτσαλαν, ή η ανακοινωση οτι ο Αμπτουλαχ Οτσαλαν ειναι ηδη νεκρος εδω και μηνες : ΅Οταν θα σκοτωσουν αυτον που το ονομα του αρχιζει απο Ομικρον΅ λεει μια προφητεια. Αυτο δε θα εχει συνεπεια την εξεγερση των Κουρδων, οπως περιγραφεται στο φημισμενο εξασελιδο του Γεροντα Ιωσηφ Βατοπεδινου

      3. Το κειμενο του εξασελιδου του Γεροντα Ιωσηφ Βατοπεδινου :
      anargyros61.blogspot.com/2013/06/blog-post_21.html τωρα περιμενουμε πρωτα να γινουν οι σφαγες των αμαχων της Γεωργιας απο τους Ρωσσους…. και σχεδον ταυτοχρονα να εξεγερθουν οι Ουκρανοι εναντιων των Ρωσσων.

      4. Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος, ειχε αρχισει και ελεγε το ετος 2008 : σε 10 χρονια θα ημαστε απεναντι, εννοωντας στα παραλια της Ιωνιας. Τον ειχε ακουσει παρα πολυς κοσμος να το λεει αυτο. Το ετος 2018 ειναι και η διπλη Πασχαλια, συμπιπτουν δηλαδη οι επετειοι Ευγγελισμου και Αναστασης με το παλιο ημερολογιο.

      5. Γερων Σοφρωνιος Σαχαρωφ, του Εσσεξ : ΅Το ετος 2020, η πρωτευουσα της Ελλαδος θα ειναι η Κωσταντινουπολη΅

      6. Αγιος Πορφυριος Καυσοκαλυβιτης : Με ΜΑΥΡΟ προεδρο, θα γινει η τεραστια καταστροφη των ΗΠΑ… Υποψιν, ο μαυρος Ομπαμα, θα ειναι μεχρι τις εκλογες της 8 Νοεμβριου 2016…. μετα, οποιος βγει θα ειναι λευκος, γιαυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει αυτη η καταστροφη ΠΡΙΝ τις αμερικανικες εκλογες, των 8 Νοεμβριου 2016.
      7. παπα Γιαννης Καλαιδης : οι ΗΠΑ θα παθουν γιγαντια γεωλογικη’βιολογικη καταστροφη, για τα κακα που εχουν προξενησει στον πλανητη.
      Μαλλον εννουν οι δυο προαναφερθεντες, το υπερηφαιστειο Γιελοουστονε που απο το Πασχα 2016, χειροτερευει μερα με τη μερα, εχει βγαλει λαβα, κλπ.

      8. Νοστραδαμος : Τοσο μεγαλη καταστροφη και τοσο συντομη, τα νερα θα φτασουνε στην Ολυμπιακη φλογα. δηλαδη στα 30 μετρα περιπου, στο Λος Αντζελες και στην Ατλαντα, εκει που ειχανε γινει Ολυμπιακοι Αγωνες… Τα δυο υπερ’ηφαιστεια Yellowstone και New Madrid επιδρουν σε Λος Αντζελες και Ατλαντα.

      9. Προφητεια : Όταν θα φύγει ο Ερντογάν, πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες…
      hggiken.pblogs.gr/2013/05/otan-tha-fygei-o-erntogan.html

      10. Τότε θυμήθηκα τα λόγια μιας άλλης γερόντισσας από ένα γυναικείο φιλοθεΐτικο μοναστήρι που με βεβαιότητα επέμεινε ότι «η πείνα θα κρατήσει 6 μήνες, είπε ο γερό-Παΐσιος»… Ταίριαζε…

      11. Προφητεια απο δυο Αγιοριτες, τον Γεροντα Ευθυμιο, και τον παπα Γιαννη απο το Βατοπαιδι : Τα νησια που θα μπουνε οι τουρκοι ειναι η Ροδος και το Καστελοριζο.

      Κοντος ψαλμος – Αλληλουια, Φιλαρακο, για να δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος…

      Για την ωρα ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ :

      δες το BREXIT = ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΣ ΜΟΝΟΥΣ ΣΑΞΩΝΑΣ,
      φευγει και σκωτια
      δες μαχες στην ουκρανια, αρχισανε….
      δες δολοφονια Ερτογαν και κεμαλικη χουντα που ερχεται….
      Δες το νεο κρατος τησ Κουρδιας,
      ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ?

      Ολα προφητευμενα, τοσε δεκαετιες πριν, που τοτε εσυ και οι ομοιοι σου γελαγατε…

      “ΕΛΑ ΜΩΡΕ, Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ” ……

      “ΕΛΑ ΜΩΡΕΣ, ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ” …….

      “ΕΛΑ ΜΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ”

      Ρε συ, μπας και εισαι “Περιουσιος” ?

      1. Αδελφέ, ο συγκεκριμένος είναι και γεωπολιτικα άσχετος και τις προρρησεις δεν γνωρίζει σε βάθος. .. καταλαβαίνω όμως ότι ίσως να μην τον βοηθά και το μυαλό του

      2. Φιλάρα και… παπάρα και ότι να είναι!
        Λοιπόν αυτός που επέλεξες να κάνεις μαζί του διάλογο, είναι από τους σχολιαστές που όταν θελήσει να σχολιάσει ένα άρθρο, το κάθε σχόλιό του αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την ΑΦΥΠΝΗΣΗ του Ελληνισμού!
        Αν είσαι καινούριος εδώ μέσα ψάξε τον σε παλιότερες αναρτήσεις, διάβασέ τον μήπως και ξεστεαβωθείς και αφήσεις κατά μέρος τους θρησκευτικούς φανατισμούς και τις αηδίες που αφησε στην παράδοσή μας ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ, χρησιμοποιώντας τον ΑΓΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!

        Γέρων Σοφρώνιος Σαχάρωφ του Έσσεξ
        ΚΑΙ
        Γερόντισα Αντιφρωνούσα Αλάτωφ του Ντιξάν.

        Όταν σκοτώσουν αυτό που το όνομά του αρχίζει από Ομικρον
        Θα γεννηθεί αυτός που το όνομά του τελειώνει σε Ωμέγα.

        Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης
        ΚΑΙ
        Οσία Κοκκινίδου Ερημοσπίτισα.

        Προφήτης είπε
        ΚΑΙ
        Μανάβης απάντησε.

        Γερόντισα από φιλοθεϊστικό(;;;) μοναστήρι
        ΚΑΙ
        Γέροντας με φιλοζωϊκό σκαλιστήρι.

        Προφητεία από τον γέροντα Ευθύμη και τον παπά Γιάννη
        ΚΑΙ
        Φυτεία καπνού από την γερόντισα Μαρίκα και την παπαδιά Κατίνα (τι αξιόπιστη βιβλιογραφία που παραθέτουμε κι οι δυό;)

        Ρε συ (και οι υπόλοιποι όμοιοί σου) ξέρεις πόση λύπη μας προκαλείτε όλους τους Έλληνες έτσι που σας έχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ο εχθρός;
        Διαβάζετε τι γράφετε, καταλαβαίνετε τι αηδίες σκέφτεστε;

        Ρωτάς τον συνέλληνα αν είναι “περιούσιος” αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι εσύ είσαι δυστυχώς μεγάλο ΘΥΜΑ των… “περιούσιων”!!!

        1. ‘’το κάθε σχόλιό του αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την ΑΦΥΠΝΗΣΗ του Ελληνισμού! ‘’

          AXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!! OYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

          Η αποθέωση της αλληλοϋποστήριξης των αντίχριστων hasbara !!!!! πρώτη φορά ακούω για πατριώτες Έλληνες που λοιδορούν συνεχώς τα ιερά και τα όσια του 90+ % των ελλήνων !!! που κάνουν ακριβώς την ίδια προπαγάνδα με τη μασονία χτυπώντας το βασικότερο συστατικό του τριγώνου πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια που κρατά ένα έθνος ενωμένο με σκοπό να δημιουργήσουν διάσπαση των ελλήνων! το γνωστό ‘’διαίρει και βασίλευε’’
          Ρε σκατομασονοι που τα λέτε αυτά ρε….. η εποχή που ένα hasbara έμπαινε με 10 διαφορετικά ψευδώνυμα και έκανε προπαγάνδα σε άρθρα ΤΕΛΕΙΩΣΕ…. Σας πήραμε χαμπάρι ρε τομάρια….. θα ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι Έλληνες θέλουν δε θέλουν λόγο πείνας και μετα να δείτε τι θα πάθετε….. και αυτό το ‘’μετα’’ είναι πολύ κοντά…..
          Που είσαι οβριέ….. ο συνάδελφο σου περισσότερο σε σκατοθηκη φέρνει παρά σε παρακαταθήκη…. :
          Ανώνυμος 1 Ιουλίου 2016 @ 14:07
          ……………………………………………………………………………………………………………………..
          ‘’Από εκεί και πέρα μπράβο στους Γερμανούς που όχι μόνο κατάφεραν να ανανήψουν μετά από 70 χρόνια, αλλά προπάντων γιατί κατάφεραν να επιτύχουν ότι δεν μπόρεσαν σε 2 παγκόσμιους πολέμους οι πρόγονοι τους, χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά! ‘’
          …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
          Αυτά.
          http://katohika.gr/ellada/katalaves-malaka-ellina/

          εδώ θάβει μια ελληνική προσπάθεια που όλοι οι Έλληνες θα χειροκροτούσαν:
          Η άλλη Ελλάδα – Στρατιωτικό τζάκετ που παράγει …ενέργεια και είναι made in Greece!
          http://katohika.gr/ellada/alli-ellada-stratiotiko-tzaket-paragei-energeia-einai-made-greece/

          και φυσικά τα άπειρα σχόλια της ‘’παρακαταθήκης’’ (!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!) του οβριού ενάντια στην ορθοδοξία , την επίσημη , συνταγματική και κυρίαρχη θρησκεία των ελλήνων……….

          έχετε μεγάλη πλάκα μασοναικα… επιβιώνατε μόνο χάρις την αδιαφορία του Έλληνα….. η πείνα όμως αρχίζει και ξυπνά όλο και περισσότερους…..

          ‘’το κάθε σχόλιό του αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την ΑΦΥΠΝΗΣΗ του Ελληνισμού! ‘’

          AXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!! OYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

          Η αποθέωση της αλληλοϋποστήριξης των αντίχριστων hasbara !!!!! πρώτη φορά ακούω για πατριώτες Έλληνες που λοιδορούν συνεχώς τα ιερά και τα όσια του 90+ % των ελλήνων !!! που κάνουν ακριβώς την ίδια προπαγάνδα με τη μασονία χτυπώντας το βασικότερο συστατικό του τριγώνου πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια που κρατά ένα έθνος ενωμένο με σκοπό να δημιουργήσουν διάσπαση των ελλήνων! το γνωστό ‘’διαίρει και βασίλευε’’
          Ρε σκατομασονοι που τα λέτε αυτά ρε….. η εποχή που ένα hasbara έμπαινε με 10 διαφορετικά ψευδώνυμα και έκανε προπαγάνδα σε άρθρα ΤΕΛΕΙΩΣΕ…. Σας πήραμε χαμπάρι ρε τομάρια….. θα ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι Έλληνες θέλουν δε θέλουν λόγο πείνας και μετα να δείτε τι θα πάθετε….. και αυτό το ‘’μετα’’ είναι πολύ κοντά…..
          Που είσαι οβριέ….. ο συνάδελφο σου περισσότερο σε σκατοθηκη φέρνει παρά σε παρακαταθήκη…. :
          Ανώνυμος 1 Ιουλίου 2016 @ 14:07
          ……………………………………………………………………………………………………………………..
          ‘’Από εκεί και πέρα μπράβο στους Γερμανούς που όχι μόνο κατάφεραν να ανανήψουν μετά από 70 χρόνια, αλλά προπάντων γιατί κατάφεραν να επιτύχουν ότι δεν μπόρεσαν σε 2 παγκόσμιους πολέμους οι πρόγονοι τους, χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά! ‘’
          …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
          Αυτά.
          http://katohika.gr/ellada/katalaves-malaka-ellina/

          εδώ θάβει μια ελληνική προσπάθεια που όλοι οι Έλληνες θα χειροκροτούσαν:
          Η άλλη Ελλάδα – Στρατιωτικό τζάκετ που παράγει …ενέργεια και είναι made in Greece!
          http://katohika.gr/ellada/alli-ellada-stratiotiko-tzaket-paragei-energeia-einai-made-greece/

          και φυσικά τα άπειρα σχόλια της ‘’παρακαταθήκης’’ (!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!) του οβριού ενάντια στην ορθοδοξία , την επίσημη , συνταγματική και κυρίαρχη θρησκεία των ελλήνων……….

          έχετε μεγάλη πλάκα μασοναικα… επιβιώνατε μόνο χάρις την αδιαφορία του Έλληνα….. η πείνα όμως αρχίζει και ξυπνά όλο και περισσότερους…..

          HASBARA …….
          Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

          Πληροφοριες εντος….. :

          http://avragioz.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8553.html

          1. Ρε “ήρωα” του… 2021 ΑΡΜΟΔΩΡΕ ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΩΝΗ, μήπως είσαι ΡΟΜΠΟΤ ρε ζαβό και βραχυκύκλωσες με αυτά που σου λέμε και επαναλαμβάνεις τα ίδια;
            Τι είναι αυτό που έγραψες πιο πάνω ρε γίδα του κατηχητικού; (λόγω… “ποιμνίου” το λέω, μην παρεξηγήσαι)
            Είναι σχόλιο δύο σε ένα! Κεκεδίζεις και όταν γράφεις ρε ή τα έχεις έτοιμα και κάνεις copy paste;
            Δεν πιστεύω να μας έπαθες κανέα εγκεφαλικό, αλλά τι λέω το εγκεφαλικό προϊποθέτει εγκέφαλο και εκεί στην εκκλησά σας έχουν κάνει ΛΟΒΟΤΟΜΗ από μικρά, έτσι!

            ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΟΥ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ,
            ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!
            Αρμόδωρος Καυλοσπυρώνης

            (για ξαναπές το… “εσείς πάτε και γαμάτε”;;;; χαχαχαχαχαχα και που πάτε ωρέ 40 αγάμητα “παληκάρια”, ήρθε καμιά καλή πουτάνα στη γειτονιά, πάει το χαρτζηλίκι του μπαμπά, του λάχιστον όταν σας έχωνε το παπαδάκι το κερί από πίσω ήταν δωρεάν! Να πας σε δερματολόγο για τα σπυράκια! χαχαχαχα)

          2. κερατοσπυρωνη οβριε….

            Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ενώ ξέρεις…. πάμε και γαμ@με τις γυναίκες αυτών που είναι στις συναγωγές ….. εσύ τσεκάρισες τι κάνει η δικια σου όταν είσαι εκεί…?

            Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω….. είναι καθαρά του δημοτικού…… να σου χαρίσω και τίποτα κουβαράκια αν θέλεις να διασκεδάζεις περισσότερο….

        2. Που είσαι οβριέ…. Πάρε μια ειδησουλα για τη συγκρίνεις με την πιατοθήκη …εεεε αυγοθήκη …… εεεεε …. ‘’παρακαταθήκη’’ ήθελα να πω (!!!!!) και σύγκρινε την με τα γραφόμενα του κρυφομασόνου ‘’ΑΥΓΑ’’ που θαυμάζεις – αν δεν είσαι ο ίδιος βέβαια… ……. Πριν καν στεγνώσει το μελάνι….. !!!! ??????????????????????????
          ??????????????????????????

          ΘΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ…ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!

          Δημοσιεύθηκε 8 Αυγούστου 2016 18:19
          http://www.triklopodia.gr/tha-epitethoun-giati-apofasisame-oristika-giata-milia-stin-thalassa/

          ??????????????????????????
          ??????????????????????????

        3. ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ

          «Λοιπόν αυτός που επέλεξες να κάνεις μαζί του διάλογο, είναι από τους σχολιαστές που όταν θελήσει να σχολιάσει ένα άρθρο, το κάθε σχόλιό του αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την ΑΦΥΠΝΗΣΗ του Ελληνισμού!»

          ΕΔΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ…. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ…..

          ΤΟ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ……. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ….

          ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ? ΤΥΠΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΕ 10 – 20 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ….. ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ….

          ΕΓΩ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ…..

          ΔΙΟΤΙ :

          ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ …. ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΙ, ΟΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΝΟΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ……

          ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ …. ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ( ΚΑΙ ΕΓΩ ) ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ, ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.

          Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΟΣ ΕΙΠΕ : « ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ» ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.

          ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

          Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΕΤΙΚΗ.

          ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΙΚΩ ΜΕ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΩΜΑ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ, ΚΛΠ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.

          ΝΑ, ΓΙΑΔΕΔΩ, ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙΣ !

          ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ :

          ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΡΤΟΓΑΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016,

          ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΤΣΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016,

          ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ ΕΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2016.

          ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 2016, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΚΛΠ

          ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΛΕΣ ΟΤΙ :
          ……. «πάπαλα τα περί εισβολής στο Αιγαίο, έξη μίλια κ.λ.π. όπως λένε οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου!! Τα θέματα θα κλείσουν με πολιτικούς τρόπους…» ……

          ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ! ! !

          ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ WILLIAM HILL, ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ…..

        4. ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΣΟΥ :
          « Ρε συ (και οι υπόλοιποι όμοιοί σου) ξέρεις πόση λύπη μας προκαλείτε όλους τους Έλληνες έτσι που σας έχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ο εχθρός; Διαβάζετε τι γράφετε, καταλαβαίνετε τι αηδίες σκέφτεστε;»
          ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 100 % ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,
          ΟΠΟΤΕ, ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΩΣ ΕΧΕΙ ! ! !

          ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ – ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ – ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ «ACTIVE DENIAL» : ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ…. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ ? ΜΙΑ ΖΩΗ 99% ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΙΤΑΛΟΙ, ΡΩΣΣΟΙ, ΙΣΠΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ? ΟΙ «ΦΡΑΝΚΟ-ΤΣΙΤΣΟ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ?

          ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ «ACTIVE DENIAL», ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΙΟ «ΗΠΙΑ» ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΠΟΝΗΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ : « ΜΙΑ 1 ΣΤΙΣ 100 ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΩ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΑΓΙΟ, ΑΣ ΕΧΩ 20 ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ ΑΛΕΥΡΙ » ΑΣ ΕΧΩ ΛΑΔΙ, ΖΑΧΑΡΙ, ΑΛΑΤΙ, ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ, ΜΕΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΣ ΤΟ ΕΧΩ «ΔΙΠΟΡΤΟ» ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟ 30 ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ 30 ΠΑΚΕΤΑ ΡΥΖΙ, ΑΠΟ 30 ΠΑΚΕΤΑ ΟΣΠΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΞΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ, ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ…..

          ΑΛΛΑ ΟΧΙ ….

          Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ «ACTIVE DENIAL» «ΤΡΕΛΑ» ΣΟΥ, ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙ, KANEI “ASSUME” ΚΑΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ…. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ! ! ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΑΝ ΤΟΝ Μ-Λ-Κ ΤΟΝ ΦΟΥΚΟΥΓΙΑΜΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ…… ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ! ΕΙΠΕ ΤΕΡΜΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ! ! !

          ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ, ΑΚΟΜΑ :

          “ASSUMPTION IS THE MOTHER OF ALL FUCKUPS” !

        5. « Αν είσαι καινούριος εδώ μέσα ψάξε τον σε παλιότερες αναρτήσεις, διάβασέ τον μήπως και ξεστεαβωθείς και αφήσεις κατά μέρος τους θρησκευτικούς φανατισμούς» :

          ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΕΣΥ ?

          ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ : « Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος, ειχε αρχισει και ελεγε το ετος 2008 : σε 10 χρονια θα ημαστε απεναντι, εννοωντας στα παραλια της Ιωνιας, ΚΑΙ το ετος 2018 ειναι και η «Διπλη Πασχαλια», συμπιπτουν δηλαδη οι επετειοι Ευγγελισμου και Αναστασης με το παλιο ημερολογιο.
          ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ? ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΙΘΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ !

          ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΣ 2016, ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ, ΤΟ 2018 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ! ΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ! ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ? ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ….. «ΚΑΤΑΡΙΨΕΙΣ», ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ….. «ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ» ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ? ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ ?

          ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ – ΟΣΟΙ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ- ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ !

          ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ : «Γερων Σοφρωνιος Σαχαρωφ, του Εσσεξ : Το ετος 2020, η πρωτευουσα της Ελλαδος θα ειναι η Κωσταντινουπολη»
          ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ?

          ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ !
          ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΣ 2016, ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ, ΤΟ 2020 ΘΑ ΔΟΥΜΕ !
          ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ? ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ : «Γερόντισα Αντιφρωνούσα Αλάτωφ του Ντιξάν». / «αυτός που το όνομά του τελειώνει σε Ωμέγα.» «Οσία Κοκκινίδου Ερημοσπίτισα». «Μανάβης απάντησε». / «Γέροντας με φιλοζωϊκό σκαλιστήρι». «Φυτεία καπνού από την γερόντισα Μαρίκα και την παπαδιά Κατίνα» ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ?

          ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΕΙ – ΕΣΥ Η ΚΑΠΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ – ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2016, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ?

          Ο ΙΔΡΥΤΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ : «ΟΣΤΙΣ ΠΙΣΤΟΣ, ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ» ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ !

          « και τις αηδίες που αφησε στην παράδοσή μας ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ, χρησιμοποιώντας τον ΑΓΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!»

          ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΟΤΙ :

          ΚΑΙ Ο Γέρων Σοφρώνιος Σαχάρωφ του Έσσεξ,
          ΚΑΙ Ο Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης,
          ΚΑΙ Η Γερόντισα από φιλοθεϊστικό (;;;) μοναστήρι, ( ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ «ΦΛΑΣ» ΤΟΥ 2018 ΔΗΛΑΔΗ )
          ΚΑΙ Ο Γέροντας Ευθύμης και ο παπά Γιάννης
          ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ…………..

          ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ !

      3. Από πότε γίναμε φιλάρες και δεν το έχω καταλάβει;

        Μεγάλη πλάκα… από όσα όλα έγραψα σε πείραξε η αναφορά μου για τους αυτόκλητους ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου, και όχι το ότι η νοοτροπία του στρατού μας, είναι νοοτροπία ένστολων δημόσιων υπαλλήλων!!!… εσείς οι ερμηνευτές έχετε μεγάλο καημό και κωλοφαγούρα, σε τέτοιο βαθμό που θα παραξενεύονταν ακόμα και ο Άγιος Παίσιος!!!

        Έχουμε κάνει αναφορά στο θέμα…. Όσα αναγράφονται ότι είπε ο Άγιος Παίσιος είτε ΔΕΝ τα έχει πει ο Άγιος Παίσιος… είτε ήταν προρρήσεις που τις ερμηνεύουν κατά το δοκούν οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του. Η λέξη “αυτόκλητοι” θα πρέπει να χαρακτηριστεί αθώα… Υπάρχει προσωπική βιβλιογραφία του Άγιου Παίσιου… έχει αφήσει πνευματικό έργο, τίποτα από όσα του προσάπτουν ότι είπε, δεν έχει κάνει έστω και ελάχιστη αναφορά.

        Είναι παράξενο το γεγονός ότι κανείς, μα κανείς από τους νεότερους ορθόδοξους προφήτες… δεν έχει κάνει καμία προφητειολογική αναφορά στους δολοφονημένους αρχιερείς και ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας, όπως τον Χριστόδουλο Αθηνών, τον Πέτρο Αλεξανδρείας.. σε σχέση με τα γεγονότα του εκδιωχθέντα κακήν κακώς, Αρχιεπισκόπου Ειρηναίου στα Ιεροσόλυμα!

        Κατά την γνώμη σου (δηλαδή πάρε το αυγό και κούρευτο)… τα γεωπολιτικά μου είναι του κώλου… βεβαίως κατά την γνώμη μου χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για την γνώμη σου… ομοίως δε και ότι στην προκείμενη περίπτωση, ο κώλος είσαι εσύ! Αλλά αυτά δεν έχουν και πολύ σημασία…

        Δεν θα το πιστέψεις! Μπορώ να σου βρω ακριβώς τον ίδιο αριθμό από ορθόδοξους προφήτες…. που λένε ακριβώς τα αντίθετα με αυτά που αναφέρεις! 🙂 και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

        Οι αναφορές σου είναι παιδικές!… και γιατί θα πρέπει να χάνει κάποιος τον χρόνο του, απατώντας σε παιδικές αναφορές, η επισημάνσεις;

        Με όλα αυτά δεν γελάω… απλά το βλέπω ως φαινόμενο ψυχιατρικής… ο κάθε άνθρωπος θέλει να πιστέψει κάπου… και πιστεύει ότι του πασάρουν!!!

        Η διάλυση της σημερινής Τουρκίας.. και της σημερινής Ελλάδος.. οι δολοφονίες πολιτικών… καταστροφές και πόλεμοι… ΔΕΝ είναι προφητείες! Αποτελούν μέρος περιοδικού κύκλου… έγιναν στο παρελθών, θα γίνουν και στο μέλλον αμέτρητες φορές. Το αίμα κινεί την ιστορία…

        Αυτά.

        1. Τις κουτοπονηριές οβριέ να τις αφήσεις κατά μέρος….. η ‘’δουλεία’’ σου εδώ έχω παρατηρήσει ότι είναι να το παίζεις πατριώτης , να προσπαθείς να τονώσεις το ‘’εθνικό αίσθημα’’ και τη ‘’λαϊκή οργή’’ σε διάφορα σχόλια αλλά κάθε λίγο και λιγάκι να και ένα αντίχριστο σχόλιο για την ορθοδοξία…. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο …..

          Με λίγα λόγια απευθύνεσαι σε εντελώς ηλιθίους που δεν βλέπουν παρά μόνο την επιφάνεια και όχι την ουσία αλλά που , δυστυχώς, αποτελούν τη μεγάλη μάζα….. δεν θα σου αφήσουμε ούτε εσένα ούτε της παρέας σου να την καταπιείτε αυτή τη ‘’μάζα’’ γιατί απλούστατα θα τη χρειαστούμε στα γεγονότα που έρχονται ….. όλοι οι Έλληνες μια γροθιά και όχι διαιρεμένοι…..

          Υ.Γ.
          Μου χρωστάς ακόμη μια απάντηση. …. Τα «αυγα» είναι μάτια η ομελέτα;
          ??????????????????????????
          ??????????????????????????

        2. « εσείς οι ερμηνευτές έχετε μεγάλο καημό και κωλοφαγούρα »
          ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ !

          ΕΣΕΙΣ ΟΙ «τιποτα δεν θα γινει» ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ «μεγάλο καημό και κωλοφαγούρα» ΟΤΙ «τιποτα δεν θα γινει» ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.
          ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ…. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ? ΓΙΑ ΔΕΣ, ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?

          ΟΚ, ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ…. ΕΣΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ «ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ» ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ : 14 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ 42 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ …. «ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ» ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΧΤΙ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ…. ΠΟΥ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΡΤΟΓΑΝ ?

          ΕΣΥ ΛΕΣ : «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

          ΕΜΕΙΣ – ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ – ΛΕΜΕ « ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ »
          ΟΜΩΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ – ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ? ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΔΩ ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ?

          ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΣΕΚΛΕΤΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ? ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΖΟΡΙ ?

          ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Π.Χ. Ο ΘΕΟΣ, Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΝ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?
          ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤ’ ΕΣΕΝΑ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ?

          ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ : «πάπαλα τα περί εισβολής στο Αιγαίο»

          ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ : έξη μίλια κ.λ.π. όπως λένε οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου!!»

          ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΠΙΣΗΣ : «Τα θέματα θα κλείσουν με πολιτικούς τρόπους…» ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑΝ ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΡΤΟΓΑΝ, ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ !

          1. “Αυτόκλητε” πρέπει να δεις την ταινία “WAG THE DOG” η οποία είναι του 1997 και δείχνει πως η ΕΞΟΥΣΙΑ χρησιμοποιούσε πάντα την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ και προϊδεάζει από τότε για μερικά από τα ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ που χρησιμοποιουν σήμερα για να χειραγωγούν τις μάζες των ΑΦΕΛΩΝ!
            Αυτά τα τεχνάσματα έχουν ως στόχο την ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ και τα… “ΕΡΓΑΛΕΙΑ” είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ!!!
            Πάντα τον ρόλο αυτόν τον είχαν οι “εκκλησές” όλων των θρησκειών όλης της ανθρωπότητας!
            Έχεις σκςφτεί ότι όλα αυτά τα ΑΓΑΘΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ (με την καλή έννοια του όρου το λέω), μπορεί να μην ήταν τίποτε παραπάνω από ταλαίπωρα ανήμπορα ανθρωπάκια που βρήκαν (ή τους βρήκαν) καταφύγιο σε μοναστήρια και όλα αυτά τα δήθεν “χαρίσματα”, οι προΦΥΤΕΙΕΣ(καπνού), οι προρρήσεις (πριν να κατουρήσεις δεν είναι τίποτε παραπάνω από νέους λοχίες Σούμαν κατα την ταινία που προανέφερα; (ψάξτε και δείτε το WAG THE DOG)
            Για να σου το ξεκαθαρίσω, όταν σου απαντώ δεν απευθύνομαι σε εσένα, γιατί πιστεύω ότι ούτε με την ταυτόχρονη παρουσία κορυφαίου μεταφραστή και αυθεντίας ψυχιάτρου δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διάλογο οι δυό μας, κάτι για το οποίο μπορεί να φταίω και εγώ!!!
            Απλά προσπαθώ να σώσω όσους από τους συνέλληνες θεωρώ ότι έχουν κάποιο υποφερτό ψυχοπνευματικό επίπεδο αλλά είναι ΑΔΑΕΙΣ και μπορεί να παρασυρθοΰν από τις απόψεις σας τις οποίες εγώ θεωρώ ως απόρροια ψυχοσυναισθηματικού νοσήματος, για το οποίο μόνο εσείς δεν φταίτε, παρά μόνο συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας που σας έκαψαν με δόλο το μυαλό!
            Θα συνεχίσω να απαντώ για αυτούς και όχι για να σε προσβάλω για αυτό και θα σου ζητήσω να μην με παρεξηγείς από εδώ και πέρα, δεν τα έχω μαζί σου, δεν μπορώ να συμβάλω σε θεραπεία ανίατης κατάστασης παρά μόνο να προλάβω την εξέλιξη αυτών που βρίσκονται σε αρχικά ιάσιμα στάδια!
            Συγχώρα με αν θα συνεχίζω να σε κακοκαρδίζω μα δεν γίνεται αλλιώς!

        3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΙΕΡΑΡΧΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ

          «Μεγάλη πλάκα» … : ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ = ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ! ! !

          « από όσα όλα έγραψα σε πείραξε η αναφορά μου για τους αυτόκλητους ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου, και όχι το ότι η νοοτροπία του στρατού μας, είναι νοοτροπία ένστολων δημόσιων υπαλλήλων!!! »

          FIRST THINGS FIRST !

          ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ, «ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ» ! ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ !

          ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ! Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ : ΕΚΠΟΝΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΜΥΝΗΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΚΛΠ 24 / 7.

          ΕΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΦΙΑ, η ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΗ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΣΚΟΤΩΣΕΙ», ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΟΥ….. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΗΣ» ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !

          ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕΣ, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΕΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ…….

          ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ «ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ» ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΗΛΑΙΔΟΝΗΣ… ΔΗΛΑΔΗ :
          ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΙΡΑΝ (ΠΕΡΣΙΑ), ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΡΤΟΓΑΝ / ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΡΩΜΕΙΚΟ….

      4. Ρε ιουδαιοπαρμένε αλαφροΐσκιωτε ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΛΗΝ, εσύ που χρησιμοποιείς παλιοδιαθηκίτικες βλακείες με ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ και ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ παραδόσει για προ…ΦΥΤΕΣ, προΦΥΤΕΙΕΣ, “προρρήσεις” και όπου βρεις να κατουρήσεις, τι νομίζεις ότι κάνεις στους Έλληνες και τον Ελληνισμό καλό;
        Δεν γράφεις σε κανένα site των… “αγίων τόπων” σου της Χάιφα και του Τελ Αβίβ!
        Κόψε τις βλαχομαγκιές και τα σάλια μπάλια και να δεις εσύ τι πνευματική πρωκτοχάλαση θα φας σε δικό μου σχόλιο για τις εβραϊκές δεισιδαιμονίες που προσπαθείς να ταΐσεις στους αφελέστερους των συνελληνων!
        ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ…. ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ… “ΠΡΟΦΗΤΟΜΑΝΗΣ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ” ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

        1. Χε χε. … άλλη μια επιβεβαίωση ότι ο “αυγά ‘ είναι κρυφομασονος. …έσπευσαν τα hasbara προς υποστήριξη του συναδέλφου οβριου. .. αν δεν είναι και ο ίδιος βέβαια. ….

          Ρεθύμνης μαλ@κισμενα ούτε πουλί δεν έχετε να παίξετε και κάνετε και τους διαδικτυακούς κηρυκες;

          Πολύ γέλιο! !!

          1. ΠΡΟΣ “ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟ” ΑΝΑΝΔΡΟ ΑΦΕΛΗΝ

            Όταν λες και μια ΠΑΠΑΡΑ,
            Νάσου έρχεται hasbara(;;;),
            “σταυροφόρε” σαχλαμάρα,
            Θα σου φύγει η σαγιονάρα,
            Τράβα το πουλί και βάρα,
            μαμακία σαν καμάρα,
            προ…ΦΥΤΕΙΕΣ για ΤΣΙΓΑΡΑ!

            ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΗΣ
            ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΤΟΥΜΠΟΥΖΑ

          2. Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙΝ 8 Αυγούστου 2016 @ 22:04

            Είσαι τοσο γελοίος όσο και το ψευδώνυμο που διάλεξες να σε εκπροσωπεί…… σου ταιριάζει απόλυτα !

            Οι κλόουν σαν εσένα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι… συνέχισε … γουστάρω !

        2. Μοιαζεις με ενα κοπροσκυλο στην γειτονια μου ,που γαυγιζει ο,τι βλεπει γυρω του …και οταν δεν βλεπει κατι….γυριζει γυρω απο τον εαυτο του σαν σβουραδαγκωνοντας την ουρα του !!
          ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….

          1. Καλώς και τον ποντικό της στέππας, τον ΚαΚΑ!
            Εσύ καμιά προΦΥΤΕΙΑ λιβανιού δεν έχεις να μας τραγουδήσεις;
            Τι έγινε, στέρεψαν οι ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;
            Ρίξε δυό προρρήσεις, πριν να κατουρήσεις!
            Άντε ξεκινάτε με φουσκωτό για τους… “άγιους τόπους”, για Χάϊφα, για Τέλ Αβίβ, να δείτε και κανένα ματσάκι!
            Έχει Μακαμπί Τέλ Αβίβ – Χαποέλ Μπερ Σεβά!
            Καμιά πρόρρηση – πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα δεν έχουμε από τον Εφραίμ της Αριζόνα, που μονομάχησε με καυτά εξάσφαιρα με τον Σεραφείμ του Όρεγκον!!!

          2. Α ΚαΚά – φτού κακά 8 Αυγούστου 2016 @

            Βρε βλάκα οβριέ, όσο χάνεις τη ψυχραιμία σου φαίνεται και η ανίκητη βλακεία σου !

            φανερώθηκες πάλι…… πάει το μεροκάματο της πρεσβείας !

    2. Ρε κρυφομασονε “ΑΥΓΑ”, δε σου έχω πει να μην ακουμπας τα γεωπολιτικα γιατί δεν κατεχεις και θα γίνεις ρομπα;

      Η επιμονή σου όμως μάλλον σχετίζεται με τη σταθερή λάσπη που ρίχνεις στους αγιους μας αλλά και γενικότερα στην ορθόδοξια.

      Το παίζεις πατριωτης αλλά σε κάθε ευκαιρία κάνεις την ίδια ακριβώς προπαγάνδα κατά του χριστιανισμου που κάνουν και οι μασονοι. … οπότε καταλάβαμε. ..

      Θα φας όμως σύντομα σε σχόλιο μου μερικά πεοσκαμπιλα γύρω από της μακακιες που έχεις γράψει υπέρ της Τουρκίας αλλά και γενικότερα διάφορες αμερικανοθρεμενες “προφητειες” του κwλου που έχεις γραψει για τα γεωπολιτικα δρώμενα. … τρομάρα σου

      Χαιρετισμούς στους Γερμανούς φίλους σου που εκθεαζεις. ..

      Υ.Γ.
      Μου χρωστάς ακόμη μια απάντηση. …. Τα “αυγα” είναι μάτια η ομελέτα;
      ??????????????????????????
      ??????????????????????????

        1. Προφανώς αναφέρεσαι στα αργύρια…… μπα….. φτωχομπινες είναι….. ποιος πληρώνει τέτοιο βλάκα για τοσο οφθαλμοφανή προπαγάνδα…..

          Τα ‘’αυγά’’ πάντως είναι σίγουρα κλούβια ….

      1. Γεια σου Πανανδρούλα! Ακόμα συνεχίζεις να τον παίρνεις στην χώρα των Ελλήνων; Όσο και να μου κολλάς να στον δώκω δεν πρόκειται!… δεν πάω μα πουστράκια…

        Άδικα ρίχνεις λάσπη κωλοτρυπίδα της C.I.A…. ακόμα δεν έχω γράψει τίποτα εναντίων ούτε κάποιου Αγίου… ούτε βεβαίως εναντίων της ορθοδόξου εκκλησίας… σίγουρα έχω γράψει εναντίων των τοπικών πρακτόρων ειδικά της C.I.A. και ελάχιστα της B.N.D. που έχουν πλασαριστεί ως ερμηνευτές προφητειών (ειδικά του Άγιου Παίσιου), όπως έχω γράψει εναντίων κάποιων ξεπεσμένων Αρχιερέων, όπως του Ιερώνυμου, Βαρθολομαίου κ.λ.π. οπότε τσάμπα τρίβεσαι αγαπητή κωλοτρυπίδα της C.I.A.

        Δεν υπάρχει καμία επιμονή, έστω και αν καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί… να στιγματίζω την νέο προφητειολογική προπαγάνδα της C.I.A. στην περιοχή… πράγμα όμως που εκμεταλλεύεται η ρωσική F.S.B.! Τόσο πρόσφατα με την πληροφόρηση μέσω της Σερβίας για τις νήσους Οινούσσες, όπου αποτράπηκε η πολυπόθητη νεοπροφητειολογική τουρκική πρόκληση.. όπως και με την παρέμβαση της F.S.B. στο επερχόμενο πραξικόπημα εναντίων του Ερντογάν!

        Διότι οι Ρώσοι που είναι πολύ σοβαροί… διαβάζουν τους αυτόκλητους ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου… γνωρίζοντας ότι διαβάζουν την C.I.A.! Με αποτέλεσμα ως παίχτες που είναι, να μπαίνουν εμβόλιμα στα προφητειολογικά σχέδια με γεωπολιτική και γεωστρατηγική υφή, του Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια!!! Χαμός Πανανδρούλα!… 🙂

        Αγαπητή Πανανδρούλα…. εάν δεν ήσουν πισωγλέντης, και πνευματικά ανέραστος, θα είχες καταλάβει το ότι σου έχω ήδη απαντήσει σε άλλο γελοίο σχόλια σου, για το αυγό, που τόσο ποθείς. Το αυγό θα είναι καυτό… σφιχτό… και θα στο βάλουν μουσουλμάνοι σουνίτες στην σκουρόχρωμη τρυπίδα του πρωκτού σου… όταν έρθει η ώρα! Για αυτή την προσωπική σου μεγάλη ώρα.. ψάξε στις δήθεν προφητείες των αυτόκλητων ερμηνευτών του Άγιου Παίσιου, αναγράφεται!

        Αυτά.

        Υγ. Προς τους αγαπητούς θαυμαστές μου! :)… Όλους αυτούς που μου δίνουν μεγάλη αξία με τα λόγια τους και προσδιορισμούς τους, περί τέκτονα, αντίχριστο, περιούσιο, μαλάκα, καπιταλιστή, κομουνιστή, φασίστα, εθνικιστή κ.λ.π. έστω και αν όλες αυτές τις επευφημίες τις ακούω εδώ και 30 χρόνια… σας ευχαριστώ, αλλά ταυτόχρονα σας προτρέπω να συνευρεθείτε και φιλοσοφικά πάντα, η και θεολογικά, να πάτε να… γαμηθείτε. Όσο ακόμα προλαμβάνεται…

        1. Μ@λακιες του βουνού και διάφορα χόρτα του μασονισμού …..

          Γριά πουστογρια ‘’ΑΥΓΑ’’, το ποιος κάνει τι και σε ποιον θα το γράψει το πολυ συντομο μέλλον και όχι το κομπιουτεράκι σου…… μέχρι τότε…… όσο χτυπάς την ορθοδοξία θα είμαι πάντα πίσω σου και θα βλέπεις τα ωραία ζουμερά μέζεα μου αλλά δεν θα μπορείς να τ’ αγγίξεις όσο και αν προσπαθείς……

          Σου σηκώνεται μωρη ‘’περήφανη’’ γριά με το στριγκάκι ? ….. έχω ακούσει ότι στις εγχειρισμένες σαν εσένα δεν……….

          Και που είσαι Πιπίτσα….. εμείς πάμε και γ@μαμε…. εσύ μπορείς ?

          Χαιρετισμούς στους Γερμανούς φίλους σου που εκθεαζεις. ..

          Υ.Γ.
          Μου χρωστάς ακόμη μια απάντηση. …. Τα «αυγα» είναι μάτια η ομελέτα;
          ??????????????????????????
          ??????????????????????????

          1. KALA EIΠAME, O “ΑΥΓΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!! ΗΡΕΜΗΣΕ!!
            ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΕΣΥ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;;;
            ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΜΕΤΥΠΕΙΑ…..ΠΩ ΠΩ ΠΩ …ΠΙΠΕΡΙ ΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ…
            ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΜΕΤΥΠΕΙΑ…..
            ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΡΑ(!!!), ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο 15-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ..

          2. Ο/Η ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΗ "ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΕ" ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ (ΑΦΟΥ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ) λέει:

            “εμείς πάμε και γ@μ@με”;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
            Ρε συ, ακόμη πληρώνεις για να γ@μή$εις και εμείς εδώ καθόμαστε και κάνουμε διάλογο μαζί σου και δεν το λέω υποτιμητικά για εσένα αλλά για εμάς!
            Ρε με τον ΑΓΑΜΗΤΟ ΠΟΡΔΕΛΙΝ τα βάζουμε που έχει ακόμη υπαρξιακά προβλήματα;
            Αυτός ρε ξεσπάει την αγαμία του στο διαδίκτυο!
            Άσε που τον έχουν ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ στο κατηχητικό με αμαρτίες και μαλακίες και αν τον στρίμωξε μικρότερο και κανένα παπαδάκι και του βαλε και κανένα δάχτυλο, κλάφτα Χαράλαμπε, πάει η ζωή στράφι, θα…. “γ@μ@ει” με τα πλήκτρα!!!
            Είμαι σίγουρος ρε σκυλομούρη ότι είσαι γεμάτος καυλόσπυρα και βλέπεις στο καθρεφτάκι που έχεις για το μακιγιάζ σου ότι είσαι ο Κολοκοτρώνης!!! χαχαχαχα
            Περισσότερο κάνεις για ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΩΝΗΣ ή ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΑΚΗΣ, ένδοξοι πολεμιστές στον πόλεμο κατά της ΑΓΑΜΙΑΣ!
            ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ!!!!
            Άκου παπαδάκι, όσο και να βρίζεις στο διαδίκτυο, όσο και να κάνεις τον ήρωα σταυροφόρο που βλέπεις στις ταινίες………..ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
            Όσο και να πας στα κόκκινα φωτάκια, αν δεν βρεις γυναίκα το ίδιο σκατά θα αισθάνεσαι τις ίδιες μαλακίες θα σκέφτεσαι και θα γράφεις, την ίδια οργή θα έχεις και τις ίδιες παραισθήσεις ότι θυσιάζεσαι σαν εκκλησιομάχος!
            Και για να ξεκινήσεις να αποβάλλεις τα ψυχολογικά προβλήματα που σου δημιούργησαν αυτοί οι αλήτες εκεί στην εκκλησσά, πάνε και βάλτους στον κώλο το εξαπτέρυγο που σε έβαζαν να κουβαλάς, είτε είναι η μαυροφορεμένη Λούλα της ενορίας σου που το παόζει και πνευματικός, είτε ο καντηλανάφτης, είτε ο έφορος ή πως στο διάολο τους λέτε εκει μέσα!
            Άκου τις παλιολουμπίνες να διακορεύουν τα παιδάκια όπως ο πανανδράκος, που τα στέλνουν οι γονείς εκεί για ασφάλεια;
            Ότι χρειαστείς μικρέ εδώ είμαστε!

            Υ.Γ.: Προς τους υπόλοιπους σχολιαστές:
            Ρε παλικάρια, αυτά τα κοκοράκια όπως ο ΠΑΝΑΝΔΡΑΚΟΣ (πανάθεμά σε “άντρακλα”, καλύτερα το ΠΑΝΜΠΕΜΠΗΣ θα ταίριαζε), είναι από εκείνα τα καημένα που μπαινοβγαίνουν στις εκκλησές και τα κατηχητικά, που στολίζουν τον επιτάφιο, που βγάζουν δίσκο τις Κυριακές, που κρατάν τα εξαπτέρυγα και άλλες ιστορίες!
            Θα κάνατε ποτέ διάλογο από κοντά με αυτά που είναι σαν βλαμένα!
            Μην ξεχνάτε ότι πίσω από την οθόνη μπορεί να κάνουμε διάλογο με τον οποιονδήποτε.
            Ακόμη και να τον βρίζετε τον ΜΠΑΝΑΝΑΝΔΡΟ μπαίνετε στο παιχνιδάκι της ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ του, όπου για να συνομιλεί με εμάς σημαίνει ότι τον υπολογίζουμε σαν ενήλικο, για να τον βρίζουμε σημαίνει ότι τον υπολογίζουμε σαν ενήλικο και στο κάτω – κάτω, για να δίνει ο
            ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΙΑΡΗΣ έναν “τόσο σημαντικό αγώνα”…δεν μπορεί, θα είναι “σταυροφόρος”, άρα πολεμιστής, άρα έγινε…. “ΑΝΔΡΑΣ”!
            Α ρε ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΕ ΑΝΤΡΑΑΑΑΑ, ΑΝΤΡΑΑΑΑΑΑ, μην τον παίζεις με λερωμένα χέρια γιατί θα πάθει καμιά λοίμωξη το γαριδάκι σου και τελικά δεν φεύγουν τα σπυριά έτσι!
            ΓΥΝΑΙΚΑ βρες, είναι γελοίο σε τέτοια ηλικία να παίζεις με το πουλάκι σου και φαντάζομαι και με κουβαδάκια, που αν συνεχίσεις έτσι πρέπει να τα πάρεις και να βρεις άλλη παραλία!
            Ρε τον ΜΠΑΝΑΝΑΝΔΡΟ τον ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΩΝΗ που τα έχει και… “ζουμερά” χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
            ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!

          3. ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΗ “ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΕ” ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ (ΑΦΟΥ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ) 9 Αυγούστου 2016 @ 08:25

            Όπως σου είπα και πάλι ‘’περήφανε’’ κλόουν οβριέ…. Για την ταρίφα ρώτα τη γυναικά σου…. αυτή ξέρει τη πληρώνει…… !
            χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

            Υ.Γ.
            Η προσπάθεια σου να γελοιοποιήσεις μια κατάσταση αρνητική προς την μασονική προπαγάνδα σας είναι κλασσική περίπτωση προπαγάνδας που μπορεί να τη βρει ο καθένας σε διάφορα εγχειρίδια μασονικής βιβλιογραφίας που κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Αυτό φυσικά αποτελεί και απόδειξη του ρόλου που παίζετε και γράφετε στα μπλοκ. Ευχαριστώ πολύ για την απύθμενη βλακεία σας να φανερώνεστε πια έτσι προκλητικά. Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για τους εναπομείναντες κοιμωμένους Έλληνες μπας και ξυπνήσουν…. Συνέχισε !

    3. Δηλαδη ρε ξεφτιλισμενε ραγια τι προσπαθεις να μας πεις; Οτι δεν πρεπει να υπαρχει στρατος γιατι οι Τουρκοι δεν μπορουν να μας χτυπησουν η γιατι ολα τα εχει κανονισει η ελιτ αρα πρεπει να καταργησουμε τις ενοπλες δυναμεις γιατι πλεον δεν χρειαζονται; Ουτε τα απλυτα του Τσιπρα μαζι με τον Ερντογαν δεν θα σκεφτοταν κατι τετοιο ρε ανθελληνικο σκουληκι…….

      1. Τα ίδια έγραφε και εδώ για μια ελληνική στρατιωτική πατέντα…… προτιμά φαίνεται τις γερμανικές και τις ισραηλιτικές των αφεντικών του…

        Η άλλη Ελλάδα – Στρατιωτικό τζάκετ που παράγει …ενέργεια και είναι made in Greece!

        http://katohika.gr/ellada/alli-ellada-stratiotiko-tzaket-paragei-energeia-einai-made-greece/

    4. ‘’ΑΥΓΑ’’, που είσαι …. ‘’μεγαλοσχολιαστη’’ με την ‘’παρακαταθήκη’’ (χαχαχαχαχαχα) , που μάλλον ‘’αυγοθήκη’’ είναι, πες αλεύρι…….

      ΘΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ…ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!

      Δημοσιεύθηκε 8 Αυγούστου 2016 18:19
      http://www.triklopodia.gr/tha-epitethoun-giati-apofasisame-oristika-giata-milia-stin-thalassa/

      1. Ο/Η ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΩΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΚΜΗ ΠΑΣΑ - Ο ΜΠΑΝΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ λέει:

        “ΘΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ…ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!”
        …είπε ο Χειλαδάκης, έγραψε ο Λαμπρόπουλος και ολοκλήρωσε ο Dr Βαρδάκας!!!!!
        Ρε ΜΠΑΝΑΝΑΝΔΡΟ ΚΟΥΝΕΛΙΝ, πολύ σοβαρές οι πηγές σου!
        Φαίνεται δεν… “πήγατε να γαμήσετε” εχθές έτσι;
        (πόσο πάει η ταρίφα ρε λιμά;)
        Άντε να πάρουμε τα βουνά! Δεν μου λες, ξεκίνησε ήδη το μποτιλιάρισμα από την μαζική έξοδο των Ελλήνων… προσφύγων λόγω πολέμου; χαχαχαχαχαχαχαχα
        Τι λες βρε παιδί μου, τώρα μας αποστόμωσες με την ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων του πολέμου!
        Α ρε θυματάρα ΜΠΑΝΑΝΑΝΔΡΕ ΚΟΥΝΕΛΙΝ, περισσότερο σημαντική θα είναι η ανακοίνωση όταν θα σε ξεπαρθενιάσει σε σχέση καμιά γκόμενα και όχι πουτάνες και τότε σου υπόσχομαι πρωτοσέλιδο από εμένα!
        Φαντάσου τίτλο:
        “ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, Ο ΜΠΑΝΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ!!!
        ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ!!!”

        ή

        “Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 25 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΓΥΝ;ΙΚΑ”

        Άκου… “εμείς πάμε και γαμάμε”!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

          1. Εγώ είμαι ανύπαντρος αλλά καλύτερα να ρωτήσουμε τη μάνα σου και αν αυτή δεν θυμάται οι γείτονες θα ξέρουν!

    5. ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ «ΦΙΛΑΡΑ»

      ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ «ΠΑΠΑΡΑ» ? ? ?

      « Οι στρατιωτικοί …………. έχουν αποκτήσει νοοτροπία δημόσιου υπάλληλου!» : ΠΑΝΤΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΙΧΑΝ, ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ! ΕΑΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΠΟΥ ΔΕΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ – Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ( ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ «ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ» ! ΠΡΩΤΑ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΤΕΛΕΙ !

      ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗ-ΜΑΣΩΝΙΚΗ, ΜΗ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ !

      ΚΑΙ ΤΟ «ΨΕΥΤΟ –ΡΩΜΕΙΚΟ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ «από το 1826» ΘΑ ΦΥΓΕΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ : «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΡΩΜΕΙΚΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΩΒΟΥΣΑ» ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΩΟΣ ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ! ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ, ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ( ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΝΤΑΛΑΓΚΡΕΤΣΙΑ ΚΛΠ ) ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΡΙΤΗ/ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΣΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ !

      ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ !

      Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, Η ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ? ? ?

      «Βεβαίως και είναι χαλαρές οι Ένοπλες Δυνάμεις…» : ΧΑΛΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΛΑΡΟ ΕΙΝΑΙ …. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ….

      « τώρα με τα γεγονότα στην Τουρκία, και αυτοί θα κάθονται!» : ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ! ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ! ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ « τώρα με τα γεγονότα στην Τουρκία, και αυτοί θα κάθονται!» ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

      Είναι και το άλλο… Τούρκοι ανώτατοι αξιωματικοί δηλώνουν ότι ούτε σε 10 χρόνια δεν θα μπορέσει να ανακάμψει ο τούρκικος στρατός… : ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ… ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΛΟΙΠΟΝ, ΚΥΤΤΑ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ «Τούρκοι ανώτατοι αξιωματικοί» ΝΑ ΤΟ ΧΑΦΤΕΙΣ, ΡΕ ΧΑΠΑΤΟ !!!

      «πράγμα που σημαίνει… πάπαλα τα περί εισβολής στο Αιγαίο», ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

      έξη μίλια κ.λ.π. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

      όπως λένε οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου!!
      Τα θέματα θα κλείσουν με πολιτικούς τρόπους… : « ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ ! ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΕΣΥ…. ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕ – ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ! »

      «το νεότερο δυτικό κρατίδιο» : ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ! ΚΡΑΤΟΣ, ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΓΛΩΣΣΑ, ΒΙΒΛΙΑ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ «κρατιδιο» ΚΑΙ «νεωτερο» ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ?

      Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ?

      ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ / ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ – ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΣΤΟ «ΚΥΛΙΚΕΙΟ»…. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ / ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ «ΚΥΛΙΚΕΙΟ», ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «το νεότερο δυτικό κρατίδιο» ? ? ?

      ΑΡΑΓΕ….. ΣΤΟΝ ΦΕΡΜΑΡΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ «OPEN YOUR MIND» ?

      ΑΡΑΓΕ….. ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ?

      ΑΡΑΓΕ….. ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΦΙΛΗ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ ( ΛΑΣΚΟΣ ) ?

      ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΑΒΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ?
      ΚΑΙ ΠΩΣ ? ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ?

      ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ / ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΛΠ ΛΕΞΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ? ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΝ ?

      ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, Ο ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΕΤΡΗΣΕ……
      …….. ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΣΟΥ ΒΟΛΟΔΕΡΝΑΝΕ ( ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ) ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΟ ΣΑΝ ΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ, ΤΟΝ ΑΣΤΟΛΑΒΟ ΜΑΣ, ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, MADE IN GREECE ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ «το νεότερο δυτικό κρατίδιο» ! ! ! ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ? ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ?

      που στήθηκε από το 1826 και εντεύθεν έχει κλείσει τον ιστορικό του σκοπό και ρόλο… : ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΡΕ ΟΡΝΙΟ…. ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΡΤΟΓΑΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ… ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ… ΜΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ?

      ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ( π.χ. δεν θα γινονται πια πολεμοι, τιποτε σημαντικο δεν θα γινει, θα παγκοσμιοποιηθουμε ολοι, ολα καλα, και ολα χλιαρα, κλπ κλπ ) ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ «ΦΟΥΚΟΥΓΙΑΜΑ», ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ « ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ » ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ?

      τα μηνύματα από δύση και ανατολή το φωνάζουν… : ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ «ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΕΓΓΙΔΩ, 17 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΙΦΑ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ» ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ. ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ…. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ : « Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ » ….. ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΙΛΑΕΙ ?

      ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΙΦΑ, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΧΑΙΦΑ ?
      όσοι έχουν ώτα ακούν… ήδη δεν υπάρχει εθνικό κράτος μέσω των μνημονίων… : ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ή Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΔΥΟ 750.000 ΕΥΡΩ ΑΜΑΞΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ KANA R.P.G ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ? ? ? ΤΑ ΣΟΥΑΠΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ, ΚΛΠ ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ή ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΗΛΙΘΙΕ ! ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ !

      ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ! ΞΥΠΝΑ !

      Α. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΩΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ !
      Β. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΣΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΕΚΕΙ…. ΣΕ ΛΙΓΟ !

      έχει αφομοιωθεί, : ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ, ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ? ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΚΑΙ 180 ( ΝΑΙ, ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ) ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016, ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ?
      ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016, ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ – ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ – ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ :

      ΠΩΣ ? ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ? ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ! ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ? ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ! Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ –ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ – ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ, ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ !

      και θα πρέπει κάποιοι να μας εξηγήσουν με γνώμονα την λογική, γιατί θα πρέπει να υπάρχει εθνικός στρατός; : Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ – ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΟΥ….

      Η δικαιολογία ότι πρέπει να έχουμε εθνικό στρατό για την παρασκευή των γευμάτων στους λαθραίους, δεν ευσταθεί… ΑΥΤΗ ΤΗ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ» ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΣΥ, ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΠΑΤΕΙΣ…

      Αυτά. : ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΩΣ «ΝΙΚΟΣ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ» ΚΑΙ «ΠΡΑΚΤΩΡ ΧΦΜΔ» ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?

    6. Λοιπον, προσπαθω να ξεχασω την παπαρια που εγραψες, μα δεν μπορω :

      «πράγμα που σημαίνει… πάπαλα τα περί εισβολής στο Αιγαίο»…….

      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

      «πράγμα που σημαίνει… πάπαλα τα περί εισβολής στο Αιγαίο»…….

      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

      «πράγμα που σημαίνει… πάπαλα τα περί εισβολής στο Αιγαίο»…….

      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

      ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ !

      ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ !

      ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝΕ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΙΘΑΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ? ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΝΕΚΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ…

      ΓΙΑ ΒΡΣΣ ΠΩΣ “ΦΑΓΑΝΕ” ΤΟΝ ΑΝΟΥΑΡ ΣΑΝΤΑΤ…. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ….

      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

    7. (τι αξιόπιστη βιβλιογραφία που παραθέτουμε κι οι δυό;)

      ΕΓΩ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΝΩ ΕΣΥ ……
      – ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΥ –
      ……… ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑΥΤΟ !

      ΜΠΑ ? ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ?

      Ε, ΤΟΤΕ, ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ……. ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ! ! !

      ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, – ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ – ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ γέροντα Ευθύμη ΚΑΙ τον παπά Γιάννη ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΗΣ …. ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ… ΑΚΟΜΑ….

      ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΖΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ – ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ… ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ… ΑΚΟΜΑ….

      ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΗΛΕΣΙ – ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ – ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ : «ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ» ? ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ….

      ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΔΙΟΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΝ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !

      ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ, ΝΑ ΡΩΤΑΓΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ… ΕΝΟΣΩ ΖΟΥΣΕ….. ( ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΕΠΗΓΑΙΝΕΣ, ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ)….

      ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ… Η ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΒΙΒΛΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ )

      ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ «ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ» ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ «ΕΞΑΣΕΛΙΔΟ» ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ! ! ! ‘

      ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !

      XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA !!!

      1. Να πάω να βρω τον γέροντα Ευθύμη, τον παπά Γιάννη, τον μπαρμπα Νεκτάριο και τις καλόγριες από το Κακοσάλεσι και να τους ρωτήσω να μου πουν για το αν θα γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και να τους ζητήσω να μου κάνουν ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ του… ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!!!!
        Οι απομονωμένες γυναίκες και τα ναυάγια της ζωής γεροντάκια, που μιλάνε με τον θεό και άντε και μιλάνε αλλά κι Αυτός τους λέει για μάχες και πολέμους, έτσι;
        Φοβερές συζητήσεις, πολΰ cool ο Θεός, αν παίζει και τάβλι θα του ζητήσω κι εγώ να κάνουμε παρέα!!!!
        Ρε είσαι τρελοοοοοοοοοοοός και εγώ παλαβοοοοοοοοοός που κάθομαι και συζητάω σοβαρά μαζί σου;;;;;;;;;;
        Μετά φταίνε οι άλλοι που σας λένε ΙΟΥΔΑΙΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ, αφού τέτοιες παπαριές είναι εφεύρεση του ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ, αγαπημένο σπορ του ΓΙΑΧΒΕ (Ο θεός για τους Εβραίους – ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ ή όπως τους λες) και σε στυλ Ταλμούδ!
        Αυτοί ρε δουλεύανε ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ στους απολίτιστους και αγράμματους μεσανατολίτες της εποχής!!!
        Λοιπόν, επισκέψου άμεσα ειδικό επί των ψυχικών νοσημάτων πριν είναι αργά και αν το έχεις ήδη κάνει μην παραμελείς την αγωγή σου!!!
        Αυτό που πρεσβεύεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!
        Είναι μια διασταύρωση – κράμα με ιστορικά στοιχεία χριστιανισμού, δογματικό φανατισμο ισλαμισμού και τρομολαγνεία ιουδαϊσμού!!!
        Δείχνει πόσο σας έβαλε το μυαλό στο μίξερ το διαδίκτυο, αφού πρώτα σας το είχαν κάνει κουρκούτι εδώ και χρόνια οι μυαλοπώληδες – βιβλιοπώληδες, ενώ ήταν ήδη καμένο από την εκκλησά!!!
        ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
        Πάντως αν αισθανθείς ποτέ την ανάγκη για βοήθεια εδώ είμαστε!!!

        1. Εσύ το μόνο που μπορείς να βρεις είναι τον Κότσο το λεβέντη που σε σκίζει κάθε ξημέρωμα για να σου πάει ‘’γλυκά η μέρα !

          Καλή διασκέδαση ‘’περήφανε’’ κλόουν οβριέ !

          1. Ο/Η ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΩΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΚΜΗ ΠΑΣΑ - Ο ΜΠΑΝΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ λέει:

            Στην Πόπη, στην Ποπίτσα τρέχα και κλάψου μικρή θλιβερή ΚΛΑΝΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ και πες της να έρθει να με κάνει ντα επειδή πειράζω την ΜΠΑΝΑΝΑΝΔΡΗ ΚΟΥΝΕΛΑ, την πουτανίτσα που προστατεύει!
            Ο εραστής σου
            Μπάμπης Διδιμοτύχης

          2. Γουστάρω πολύ τις ξεσκισμενες πορνομασονες να με κυνηγάνε με καψουρα. …. σας ετσουξα γερά κούκλες μου; ΓΟΥΣΤΆΡΩ! !!!

          3. Βρωμόγρια, τον άντρα δεν μπορείς να τον πας κόντρα στο μπινελίκι πάρτο απόφαση!
            Μπορεί η ΠΑΣΟΚΑΡΑ σας να σας έβγαλε στο κλαρί τις δεκαετίες ’80 – ’90 και να σας έκανε τη χαρά του σερβιτόρου την “ημέρα της γυναίκας”, με την παραμύθα της ΙΣΟΤΗΤΑΣ που τη μεταφράσατε σε ΚΡΕΑΤΟΒΕΡΓΕΣ, αλλά διαπιστώσατε στην πορεία ότι άλλο ΠΕΟΣ και άλλο ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ που κάνει το ΠΕΟΣ!
            Από χιλιόμετρα φαίνεται τόσο το φύλλο σου, όσο η διάλεκτος Στάθη Ψάλτη και η ηλικία σου και στα αντρικά θέματα δεν τόχεις ρε απολίθωμα των ’80s!
            Άκου… “εμείς πάμε και γαμάμε” (δεν παίζει στα αρσενικά τέτοια έκφραση μωρή πατσαβουρόγρια)και… “η πόπη η παντελονιού” (παντελονάτη ναι, αρχιδάτη ναι, στρινγκάτη σαν κι εσένα ναι, αλλά παντελονιού όχι)
            Εκείνο πάλι το… “Οβριοί”, με βάση την ηλικία που είσαι το έλεγε η μανούλα ή η γιαγιάκα έτσι;
            Στην εποχή μας κυρίως οι κυράτσες το λένε και εσύ το χρησιμοποιείς κι αλλού συνέχεια και καρφώνεσαι.
            Για να μην πω για εκείνο το συνεχόμενο Repeat με τα “σε ξεβράκωσα”, τα “πορνομασώνες”, τα “κλόουν” είναι τραγικά, είναι παλιομοδίτικα και πολύ ίδια μωρή τουρκογύφτισα!
            Για το άλλο με το… ΓΑΝΤΙ που πετάς χρειάζεται να πω κάτι;
            Πέτα ρε μουσείο καμιά σερβιέτα καλύτερα, κανένα γκλίτερ ή καμιά κρέμα για τις ρυτίδες σου, πέτα καμιά κρέμα για τις αιμοροίδες σου, καμιά από τις λίγες μαραμένες γουνότριχες από το σε αποσύνθεση ξεχειλωμένο πεϊνιρλί σου και άσε τα γάντια για τον Δον Κιχώτη, για τους Τρεις Σωματοφύλακες και για τον Σέρλοκ Χόλμς!
            ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!!
            Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα ΘΗΛΥΚΟ ονοματάκι όπως σου πρέπει, (πιστεύω ότι αλλού την λες σε αυτούς που κρύβονται κι εδώ κάνεις το ίδιο εσύ)και να είσαι σίγουρη μωρή χαμουρίτσα ότι και οι άλλοι θα είναι πιο καλοι μαζί σου!
            Έτσι κι αλλιώς δεν φοβίζεις κανέναν με τις μικρές υγρές εκρήξεις του ξεχαρβαλωμένου σφιγκτήρα σου!
            Οι επαναλαμβανόμενες πορδίτσες σου μονο γέλιο βγάζουν!

            Αυτές τις σκατομαγκιές της χειραφετειμένης γκόμενας της ΠΑΣΟΚοεποχής του τότε ξέχασε τες, μάζεφτα και απλώσου αλλού γεροντοτσόλι

            Πρώτα πάνε φτιαξε την ΠΡΩΚΤΟΧΑΛΑΣΗ που σου προκάλεσε η… “κοντινή” επαφή με τις “στελεχαρες” του ΠΑΣΟΚ της γειτονιάς την εποχή της… ΔΟΞΑΣ σου!

        2. γέροντα Ευθύμη, τον παπά Γιάννη, ¨: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ»

          ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ! ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ?
          « αν θα γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ? ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ! ΑΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΥΓΟΣ, ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΕ ΕΙΝΑΙ !

          « και να τους ζητήσω να μου κάνουν ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ του… ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!!!!» ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ! ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Κ_Λ_ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ! ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΚΡΙΝΤΙ ΤΙΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ !

          ΕΙΠΑ…. ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ! ! !

          ΕΙΠΑ …. ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΘΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ – ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ – ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !

          ΕΙΠΑ ! ….. ΔΥΟ ΤΟΜΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΙΤΛΟΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ» ΕΠΒΝΥΜΩΣ ΚΑ-ΤΑ-ΘΕ-ΤΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ !
          ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ! ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ….. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΡΑ ?

          « Οι απομονωμένες γυναίκες » ? ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙ ? ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ? ΤΑ ΒΟΘΡΟ-ΚΑΝΑΛΑ ? Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ…. DARK WEB ? ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΟ ΨΑΞΕΣ ΠΟΤΕ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ? ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ? ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ? Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ! ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ? ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΟ ΨΑΞΕΣ ΠΟΤΕ ? ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !

          ΑΥΤΕΣ ΟΙ «απομονωμένες γυναίκες » ? ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ « Οι «απομονωμένες γυναίκες » ! ΕΣΥ ( ΚΑΙ ΕΓΩ ) ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ? ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΥΤΤΑΜΕ ! ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ?

          « και τα ναυάγια της ζωής γεροντάκια,» ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΟΤΙ… ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ! ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ! ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ! ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ! ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ !

          ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑΥΑΓΙΑ ? ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΟΣΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗ ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ… ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ! ! ! ΜΕ 50 ΤΡΙΣ ΧΡΕΟΣ, ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ !

          ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ? ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ 400.000 ΕΥΡΩ ! ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΑΝΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ? ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ? ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ! ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΜΕΣΑ…. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ! ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ, ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ !

          ΣΤΙΣ ΗΠΑ ( ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ? ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ! ΣΤΟ ΓΙΕΛΛΟΟΥΣΤΟΥΝ, ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ !

          που μιλάνε με τον θεό και άντε και μιλάνε αλλά κι Αυτός τους λέει για μάχες και πολέμους, έτσι;
          ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ? ΟΤΙ ΤΟ « ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1826 ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ »

          ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΚΑΝΩ COPY-PASTE ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ….

          Φοβερές συζητήσεις, πολΰ cool ο Θεός, : ΑΑΑΑΑΑ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΘΕΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ( SOFT MACHINE ) ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΙΘΗΚΟΥ…….

          αν παίζει και τάβλι θα του ζητήσω κι εγώ να κάνουμε παρέα!!!! Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ! ΑΛΛΑ ESY ΠΡΟΣΕΧΕ, ΔΙΟΤΙ «ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ» ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ! ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ, ΚΡΑΤΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΕΑ !

          Ρε είσαι τρελοοοοοοοοοοοός και εγώ παλαβοοοοοοοοοός που κάθομαι και συζητάω σοβαρά μαζί σου;;;;;;;;;;
          ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ! !
          ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ! ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο «τρελοοοοοοοοοοοός και εγώ παλαβοοοοοοοοοός που κάθομαι και συζητάω σοβαρά μαζί σου » !!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ! ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΑΠΟΨΗ !

          ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ

          ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ! ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΑΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ

          ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ, ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ !

          ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ !

          ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ !

          ΟΙ ΓΕΩ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟΥ Κ_Λ_ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΔΕΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ !

          Λοιπόν, επισκέψου άμεσα ειδικό επί των ψυχικών νοσημάτων πριν είναι αργά και αν το έχεις ήδη κάνει μην παραμελείς την αγωγή σου!!!
          ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΙΟΤΙ ΝΟΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ !

          ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟ-ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ !

          « Αυτό που πρεσβεύεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ! ! !»
          ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΤΗ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΙΑ ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, Ο ΓΙΑΧΒΕ,

          ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ?

          ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΝΕΟΦΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΥΣ, AΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ
          ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΟ

          ΕΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΤΡΟΜΟ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ, ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ !

          ΑΥΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΗΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ !

          αφού πρώτα σας το είχαν κάνει κουρκούτι εδώ και χρόνια οι μυαλοπώληδες – βιβλιοπώληδες, ενώ ήταν ήδη καμένο από την εκκλησά!!!
          ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ?
          ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ? ΔΗΛΑΔΗ, 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

          « Πάντως αν αισθανθείς ποτέ την ανάγκη για βοήθεια εδώ είμαστε!!!» : ΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !
          ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΤΕ «ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» (ΓΚΟΥΡΤΖΙΕΦ)
          ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ,
          Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ !

          ΤΟΥΣ ΨΥΧΟ-ΛΟΓΟΥΣ + ΨΥΧ-ΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ…
          ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΩΡΑ… ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ

          ΓΙΑ ΡΩΤΑ, – ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟ-ΕΙΔΙΚΟΣ – ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΜΕΓΑ-3 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ EPA ΣΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ DHA ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ ANATOMY OF MELANCOLY” ΕΜΜΕΣΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ? ΓΙΑΤΙ Η JANSEN ΕΚΤΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ, ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΖΑΚ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΥΠΤΟΦΑΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΖΑΚ, – ΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΥΠΤΟΦΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ 5-ΥΔΡΟΞΥΤΡΥΠΤΟΦΑΝΗ – ΣΙΩΠΗΛΑ ΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΖ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΖΑΚ, ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΖΑΚ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΡΥΠΤΟΦΑΝΗ ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΤΡΥΠΤΟΦΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ, – ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝΕ ΩΣ ΤΟΞΙΚΗ ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ “ TRYPTOPHAN LOADING TEST ” ? ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΤΡΙΚΥΚΛΙΚΑ, ΕΝΩ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Η ΙΜΙΠΡΑΜΙΝΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΙΚΥΚΛΙΚΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΟ SURVECTOR ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΜΙΝΕΠΤΙΝΗ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΚΟΜΑ Η ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΟΥΣΙΑ ΤΙΑΝΕΠΤΙΝΗ ?

          NAI, ΓΙΑ ΤΡΕΧΑ ΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΝΑ ΔΩ ΕΓΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΣΟΥΝΕ…. ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΚΙ ΜΟΥ…..

          ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, – ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΜΑΣ – ΕΣΕΙΣ – ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ Κ_Λ_ , – ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ :
          « Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΠΛΟΦΑΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΠΑΛΙ»

          ΑΛΛΑ….. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, …… ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

          ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΡΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, …… ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

          ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ……. Ο ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΟΠΟΥ ΣΕ 6 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ …… ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

          ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ «ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ….. ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ «ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ» ……

          ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

        3. «να δεις την ταινία» : ΜΠΑ ? ΤΙ ΒΛΕΠΩ ? ΚΑΤΕΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΟ-«ΜΟΡΦΩΣΗ» ? ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ? ΣΑΝ ΤΗΝ Ν.Τ.Π ΚΑΙ ΕΣΥ ? ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΡΩΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ? ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΕΙ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ? ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ?

          ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ? ΕΣΥ…. ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ Η …… «ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ» ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ «ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ» ? ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ….. ΤΑΙΝΙΑ ?

          ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ! ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ? ΟΕΟ ? ΠΟΥ ? « ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ και τα… «ΕΡΓΑΛΕΙΑ» είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ!!! Πάντα τον ρόλο αυτόν τον είχαν οι «εκκλησές» όλων των θρησκειών όλης της ανθρωπότητας!» : ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΦΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ?

          « Έχεις σκςφτεί ότι όλα αυτά τα ΑΓΑΘΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ » : ΝΑΙ, ΠΑΠΑΡΟ-ΚΕΦΑΛΕ, ΜΟΥ, ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ !
          ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ !
          ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ….

          ΓΙΑΥΤΟ …..

          ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ – ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΡΗΜΑ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ» ? ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΠΙΤ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ-ΤΟΥΡΚΟΥ : ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΟΥ «ΠΑΙΖΟΥΝΕ» ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ?
          ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ – ΜΕ FYZZY LOGICK – ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ…. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ….
          ΑΥΤΟ, – ΚΑΤ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ – ΤΟ «ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ «ΕΡΘΕΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑΝΕ ΚΑΙ « απόρροια ψυχοσυναισθηματικού νοσήματος / ανίατης κατάστασης » ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ, ΛΥΠΗΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ…. ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ ΟΤΙ – ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2016….
          ΕΣΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΝΕ « Τούρκοι ανώτατοι αξιωματικοί δηλώνουν ότι ούτε σε 10 χρόνια δεν θα μπορέσει να ανακάμψει ο τούρκικος στρατός » ΜΑΣ ΤΟΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΙΕΡΑ, ΡΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΟΥ Κ_Λ_ ! ! ! ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ! ΚΑΙ «ΕΣΤΕΙΛΕΣ» ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ! ! ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ…. « Τούρκοι ανώτατοι αξιωματικοί δηλώνουν ότι ούτε σε 10 χρόνια δεν θα μπορέσει να ανακάμψει ο τούρκικος στρατός » ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ! ! ! ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ !

          ΕΣΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, « Έχεις σκςφτεί ότι όλα αυτά τα ΑΓΑΘΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ (με την καλή έννοια του όρου το λέω)» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ «ΣΚΕΥΗ ΕΚΛΟΓΗΣ» ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ ?
          ΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ?
          ΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, ΠΛΕΟΝ, ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ?
          ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ !

          ΕΝΩ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ – ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ! – ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΣΥ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΣΥΦΙΛΙΑΣΤΗΚΕΣ ! ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ « ψάξτε και δείτε το WAG THE DOG » ! ! ! ΜΑ ΕΑΝ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΗΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ! ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ, ΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΑ ! ΕΣΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ …. ΝΑ ΠΩ «ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΣΑΝ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ» ?
          ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ….. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ?
          ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑ-ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ, ΜΑΥΡΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ, (ΠΟΥ ΛΕΝΕ), ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ : «ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΕΝΙΝ, ΜΑΡΞ, ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ, ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ, » ΔΙΑΒΑΖΕ ΟΤΙ ΘΕΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ» ΗΤΑΝΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ…
          ΜΕΤΑ, ΠΑΩ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ, ΠΙΟ ΛΕΝΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΑΝΕ : «ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΜΑΙΝ ΚΑΜΠΦ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ, ΚΛΠ» ? ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ «ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ, ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ» … ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» … ΕΙΔΕΣ Ο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» ? ΕΦΥΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΡΙΝ ΜΕ «ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ»…. ΑΠΟ ΤΙΣ «ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ» ΜΟΥ…..

          ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ! ! ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ…

          ΑΛΛΑ… ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ? Η Ο ΑΛΛΟΣ ?
          ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΡΩΜΕΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ «ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ» ΚΑΙ «ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ» ΚΑΙ «ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ»…. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ, ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΩΜΙΚΗ….

          ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ – ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, ΟΧΙ ΕΣΥ – ΞΕΜΕΙΝΑΝΕ ΑΠΟ «ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ» …..
          ( ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΡΕ ΚΟΥΛΑ ! )
          «και μπορεί να παρασυρθοΰν από τις απόψεις σας» : ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΑΡΑΓΕ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΕΑΝ «ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ?

          ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ?

          ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ 11Η ΕΝΤΟΛΗ «ΙΔΟΥ ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙΝΗΝ ΔΙΔΩΜΙ» ΚΛΠ ?

          ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ «ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝΜΕ» ? ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ, Ε !

          ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΚΑΡΟΥΝΕ ΑΠΟ 30 ΠΑΚΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ?

          ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΚΑΡΟΥΝΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΛΑΤΙ ΕΔΩΔΙΜΟ, ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ? ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ – ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝ – ΚΡΑΧ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ? ΓΙ ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΕ …. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΧΛΕΥΣΗ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΙΙ» ΚΑΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΙΙΙ» ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ? 50 ΤΡΙΣ ΧΡΕΟΣ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ! ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΕΧΝΗΤΑ !
          ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΕΑΝ «ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ?

          ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Ο ΕΝΑΣ «ΦΙΛΟΣ» ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ «ΦΙΛΟΥ» ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ? (ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ ) : «ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ» , ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…

          ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ 300.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ( ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ )

          ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ» Η «ΜΙΖΑ» ΤΑ «ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΑ» ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΕΤΣΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ… (ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ)

          ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ? «ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ»

          ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΠΟΤΑ ? ΟΙ ΜΛΚΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ, (ΚΩΡΟΠΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ) ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ Η… ΑΜΣΤΕΛ ! ΤΗ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ! ΤΗ ΣΤΙΚΟΥΔΗ !

          ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ AUDI, MERCEDES, ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ?

          ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗΣ ΤΟ ΠΟΝΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ?

          ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΙΣ ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ-ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΠΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΓΜΣΝ ? ( Η ΑΛΛΑΞΕ ΠΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ ) ?

          ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΟ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΩ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ? ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΕΙ…. ΗΔΗ ( ΑΓΓΛΙΣΤΙ – ALLREADY ! ) ΣΕ ΤΟΠΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΩΜΙΚΟ – ΟΣΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΩΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΒΙΔΩΝ, ΤΩΝ ΣΕΥΧΕΛΩΝ, ΤΗΣ ΜΠΟΡΑ-ΜΠΟΡΑ – ΤΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ….. «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» ? ΠΟΥ ΡΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !
          ΝΑΙ, ΘΕΛΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ, ΕΑΝ «ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ !
          «τις οποίες εγώ θεωρώ ως απόρροια ψυχοσυναισθηματικού νοσήματος» : ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΟΟΟΤΙ ΘΕΣ, ΑΛΛΑ…. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΑΤΡΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ…. ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ, ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΙΑΤΡΟΣ… ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ…
          ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ – ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΑΙΣΘΗΜΑ – ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ «ψυχοσυναισθηματικού νοσήματος» : ΤΥΠΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ : «ΨΕΥΤΟ-ΔΗΘΕΝ» «ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ» «ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΩΣ» …. ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!! ΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ! ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ! ! ! ΤΟΛΜΑΣ ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ !

          για το οποίο μόνο εσείς δεν φταίτε, παρά μόνο συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας που σας έκαψαν με δόλο το μυαλό!
          ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ !
          ΑΛΛΑ…. ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ !
          ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ « συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας»
          ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ « σας έκαψαν με δόλο το μυαλό!»
          ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ : « πάπαλα τα περί εισβολής στο Αιγαίο, έξη μίλια κ.λ.π. όπως λένε οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του Άγιου Παίσιου!!»
          ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ – ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ – ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ! ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ?
          «Θα συνεχίσω να απαντώ για αυτούς» : ΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΜΠΑΡΟΦΟ-ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ? «ΛΟΓΟΝ ΔΙΔΟΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΘΑΙ» !
          « δεν μπορώ να συμβάλω σε θεραπεία ανίατης κατάστασης » ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ «ΔΙΑΓΝΩΣΗ» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ «ΘΕΡΑΠΕΙΑ» ? ? ? ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΤΣΙ ?
          ΕΝΩ ΕΣΥ, ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ…. ΤΟΝ «ΔΙΑΓΝΩΝΕΙΣ» ΤΡΕΛΛΟ !!!!
          ΒΡΕ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !
          ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ?
          ΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ !
          ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ….. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ !!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ…. «ΘΕΡΑΠΕΙΑ» !!!!
          ΒΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ! ! ! ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΧΕ Ο ΙΩΣΗΦ ΒΗΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ (ΣΤΑΛΙΝ) ? Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ?
          ΒΛΕΠΩ ΕΙΔΙΚΕΥΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ… ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΝΟ… ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΙΣΑΙ «ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ» ….
          ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ… ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΤΕ…
          « παρά μόνο να προλάβω την εξέλιξη αυτών που βρίσκονται σε αρχικά ιάσιμα στάδια!» : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΡΕΜΟΣ ΦΡΑΠΕΣ ΣΟΥ (ΜΑΣ) ΤΗΝ 30Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ !
          ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. «HELL BREAKS LOOSE» !
          Συγχώρα με αν θα συνεχίζω να σε κακοκαρδίζω μα δεν γίνεται αλλιώς! : ΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ! «Συγχώρα με αν θα συνεχίζω να σε κακοκαρδίζω μα δεν γίνεται αλλιώς! » ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !
          ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ : «μόνο να προλάβω την εξέλιξη αυτών που βρίσκονται σε αρχικά ιάσιμα στάδια! » ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ !
          ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΕΞΑΣΕΛΙΔΟ
          ( ΠΑΡΤΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΣΙΤΑΣ, ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ, ΠΑΡΤΟΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥ ΦΑΞ, ΠΑΡΕ ΤΑΡΟΠΛΑΝΟ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝΕ ΒΡΗΣ, ΑΝΤΕ, ΜΠΡΟΣ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ? ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ? )
          ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ : ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ :
          ΣΦΑΓΕΣ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ !
          ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑΣ ( ΜΕ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ) ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !
          ΚΑΙ ΕΣΥ «Αυτα», ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ «γεωπολιτικη» ΘΕΛΕΙΣ !
          ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ «μόνο να προλάβω την εξέλιξη αυτών που βρίσκονται σε αρχικά ιάσιμα στάδια! » ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ :
          ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ => ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΤΟΥΡΚΙΑΣ !

          ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ => ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ 6 – 7 ΜΗΝΕΣ !

          ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ !

          ΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ !

          ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΑΤΙ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΡΥΖΙ, ΑΛΕΥΡΙ, «ΠΑΙΖΟΥΝΕ» ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ! ΖΑΧΑΡΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, Η ΖΑΧΑΡΗ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΣΟ Η ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝΕ – ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ- ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΑΡΚΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ…. ΠΑΠΑΛΑ ! ! !

          ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ !

          1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΟΟΛΕΕΕΜΟΟΟΣ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑΑΑΑ, ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΑΑΡΕΙΕΙΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΟΟΛΟΟΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΕΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΟΟΣ!
            ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ ΚΙ ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΚΟΣ ΡΟΥΒΑΑΑΑΣ!
            ΠΑΡΤΕ ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑΑΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΚΑΡΠΙΑΑΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑΑΑ ΟΥΪΣΚΙΙΙΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟΟΟΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙΟΙΟΙ!
            ΗΡΘΕΕΕ ΤΟ ΤΕΕΕΛΟΟΟΟΣ, ΗΡΘΕΕΕ ΤΟ ΤΕΕΕΛΟΟΟΣ!!!!!!!

            Αχ ρε κακομοίρη τι ζημιά σου έκαναν στο θολό μυαλουδάκι;
            “Το Άγιο Πνεύμα είναι το… ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ….”(;;;;)
            Ποιό τρίτο ΠΡΟΣΩΠΟ βρε ταλαίπωρε, λες και είναι εραστής ή ερωμένη που χώνεται σε γάμο!
            Τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ της Αγίας Τριάδας είναι ΔΥΝΆΜΕΙΣ φουκαρατζίκοοοο!!!

            “Ο Χρυσαυγίτης που είναι ο φασίστας και ο ΚΚΕς που είναι δημοκράτης!
            Ρε πας καλά ή σε αμολύσανε από κάπου;
            ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ανάθεμα αν μπορείς να δώσεις ετυμολογία της λέξης) γιατί και οι δύο πιστεύουν σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, απλά ο ένας σε ΕΘΝΙΚΗ (φυλετική) και ο άλλος ΤΑΞΙΚΗ (προλεταριάτο) και η μόνη τους διαφορά είναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ με τον ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ αλλά και οι δύο έχουν βάση το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ σύστημα διοίκησης της κοινωνίας!
            NAtional soZIalismous = εθνικός ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ο πραγματικός και όχι η κουράδα του ΠΑΣΟΚ)
            ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΚΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ, Ο ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΥΜΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ!
            Τώρα γιατί μισιούνται; Απλούστατα για τον ίδιο λόγο που μισιέστε κι εσείς με τους καθολικούς ενώ και οι δύο είστε “χριστιανοί” (ο πραγματικός Θεός να σας κάνει!)
            ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ
            ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ.
            Κατά τα άλλα μην μπερδεύεσαι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο “ΑΥΤΑ” που δεν το κρύβω ότι πολλές φορές μου αρέσει ο λόγος του αλλά και διαφωνώ με κάποιες από τις απόψεις του!
            Κατά τα άλλα γεροντάκια που… “τα κάλεσε ο… Θεός”, ο οποίος “συνομιλεί μαζί τους” και μάλιστα “συζητάει και για πολέμους”
            Μου είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να φανταστώ καν την κατάσταση του εγκεφάλου σας!
            Έχεις σκεφτεί ποτέ τον ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, το ποια θέση – ποσόστοση καταλαμβάνει ο πλανήτης μας σε αυτό το ΧΑΟΣ αι παράλληλα πόσο ελάχιστο είναι το ΕΙΔΟΣ μας αι ακόμη πόσο ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ είναι ο κάθε ένας από εμάς!
            Ο ΘΕΟΣ με όλο Του το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ασχολείται ενεργά με αυτή την ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ που έχεις στο μαλουδάκι σου;;;;
            Όπως αντιλαμβάνεσαι είμαι βαθιά ΕΝΘΕΟΣ, πιστεύοντας στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ όμως και όχι σε αυτό που εσείς προσαρμόσατε στα μέτρα της ΜΙΚΡΟΤΗΤΑΣ του είδους που ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΊΣΤΗΚΕ ως ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
            Δεν τα λέω ουσιαστικά σε εσένα γιατί είναι ίσως αδύατον να τα κατανοήσες έτσι όπως σου έχουν ΜΟΤΙΒΑΡΕΙ τον… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ!
            Μονόλογο κάνω μήπως και ακούσει κανείς έστω και λίγο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
            Α είσαι καλά και συνέχισε να πιστεύεις στα εξασέλιδα του Βησαρίωνα, στον γέροντα Ευθύμη, στον παπά Γιάννη και σε όλους τους ανάλογους “ήρωες” του μυαλού σου, ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
            Καλή συνέχεια!!!

  3. Ο γραφικος εισαι εσυ αθρογραφε.Οι στρατιωτικοι ειναι δημοκρατες.Πρωτα απο ολα θα επρεπε να ειναι πατριωτες.Ο στυλοβατης του ελληνα ηταν ο Ελληνικος στρατος.Δυστυχως πλεον εχουμε καταλαβει.Βολεψηματιες δημοσιοι υπαλληλοι φιλιπινεζες των πολιτικων.Αι σιχτιρ πια.Αλλα ο Στρατος…Δυστυχως

  4. Ρε μαλακες εχετε ιδεα τι κανετε;;;;;;
    Σε τετοιες εποχες τσακωνεστε φραστικα!Αν εισαστε παροντες θα ερχοσαστε και στα χερια;;;;;;Παλιομαλακες!!!
    Ενωμενοι ρε!!!!
    Ενωμενοι!!!!
    Μη δινεται δικαιωματα!!!!
    Ολοι μαζι παρ’ ολες τις διαφορες μας!!!!
    Δεν καταλαβαινετε οτι θελουν να μας φανε;;;;
    Ενωμενοι ολοι!!!!!

    1. Αυτοι που θέλουν να ενωθούν σέβονται την πιστή της συντριπτικής πλειοψηφίας….. δεν τη λοιδορούν…… και σε κάθε περίπτωση ΚΑΝΕΙΣ δεν τους λέει να την ασπαστούν….. επιβάλλεται όμως να τη σεβαστούν…..

      Αντίθετα…. αυτοι που θέλουν να διασπάσουν πολεμούν τα ιερά και όσια των πολλών κάτω από τη ‘’σημαία’’ του νεοταξίτικου φιλελευθερισμού και του μασονικού αντιχριστιανισμού….

      1. Άντε μέτρα τις εκκλησές σε όλη την Ελλάδα, πολλαπλασίασε επί των γεροντιών που πάνε κάθε Κυριακή και θα βρεις πόσο… “συντριπτική” είναι πλέον η πλειοψηφεία των ΙΟΥΔΑΙΟΠΑΡΜΕΝΩΝ!!!
        Σου κάνω δώρο και μια αύξηση 2% επί του συνόλου, όταν ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ για… “προσκύνημα” κανένα κοκαλάκι από το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού καποιου… “αγίου”, το νυχάκι κανενός… “οσίου” ή έστω τά γυαλιά του Παϊσίου (λαϊκή εντολή του… ΠΟΙΜΝΙΟΥ να γίνει ΟΣΙΟΣ και ο ΟΠΤΙΚΟΣ που έφτιαξε τα γυαλιά του αγίου).
        Αυτά συζητάτε εκεί στα κατηχητικά που πας και κλείνεσε με τα άλλα τα βλαμένα…. μετράτε τις γριές που μαζεύονται κάθε Κυριακή;
        Μου θυμίζεις τους οργανωμένους στο ΚΚΕ που μαζεύουν και ελάχιστα παιδάκια στην ΚΝΕ και κάθε εκλογές πιστεύουν ότι θα ανέβουν τα ποσοστά τους και μετά τις εκλογές νομίζουν ότι τους κυνηγάει το σύστημα!
        Βγες από τη γυάλα ρε γιουσουφάκι του παπαδαριού, έχει και έξω κόσμο, άντε και πρόσεχε μην σου βάλει από πίσω κανένα κερί κάποιο παπαδάκι, γιατί η ανωμαλ´α εκεί μέσα δίνει και πέρνει!
        ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΤΕ!!!

        1. Ποια κατηχητικά βρε κλόουν οβριέ……… ευτυχώς που η ανίκητη βλακεία σας αρχίζει και βγαίνει αυθόρμητα οπότε όλοι πια μπορούν να καταλάβουν τι ρόλο παίζουν οι πληρωμένοι μασόνοι σχολιαστές

          Όπως καταλάβατε όλοι μόλις δέχτηκαν επίθεση στη προπαγάνδα τους οι οβριοί άρχισαν το γνωστό θέατρο της κουταμάρας προσπαθώντας να γελοιοποιήσουν και να καπελώσουν την κουβέντα….

          Γνωστά πραγματα και οφθαλμοφανή….

  5. Αυτο που μπρει καποιος να εξαγει ως συμπερασμα απο τις “συζητησεις” σας εδω μεσα ειναι οτι η μοναδικη λυση που υπαρχει για την χωρα αλλα και τον πλανητη ειναι ο απο-Ελληνισμος.

    Ο ευεργετικος απο-Ελληνισμος του πλανητη μπορει να ξεβρομισει τον τοπο απο τους κομπλεξικους και τους κουτοπονηρους ειδωλολατρες που μιλανε επισης για καποιον και καλα “αγνο Χριστιανισμο” που υπαρχει μονο στην φαντασια τους και που ειναι και καλα “Ελληνικος” και ταυτοχρονα θα ξεβρομισει ο τοπος και απο την “Ελληνοθροδοξια”.

    Σε σχεση με τα προβληματα σας παλι καλα που οι Καθολικοι και οι Προτεσταντες ειναι υπερτριπλασιοι απο τους Οθροδοξους αν και οι Ρωσοι για παραδειγμα σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο στενομυαλοι.

    Αυτο το σχημα και καλα κακος “Εβραιος” Χριστος και καλος “Ελληνας” με επικεντρο μαλιστα την αρχαιοπληξια μπορει να κυκλοφορησει αναμεσα σε θλιβερα Ελληνοκαραγκιοζακια που εχουν εντρυφησει στην επιστημη της μαλακιας και της πουστιας, αλλα δεν παει παραπαρα, ουτε ακομα και αναμεσα στους νεοναζι αλλων εθνικοτητων.

    Ολη αυτη η φαση με τον ρατσιστη “Χριστο” ειναι βασικα κωμικοτραγικη και το πιθανοτερο ειναι να σας παρει ολος ο πλανητης με τις πετρες και θα εχει και δικαιο.

    Καταρχην για να γινει ενα θρησκευτικο reformation πρεπει να γινει θεολογικος διαλογος και οχι εθνικολογικος και φυλετικος “διαλογος”. Το “λατρευεω τους “προγονους” μου” (σκατα προγονοι σας ειναι οι αρχαιοι) και τον εαυτο μου επι της ουσιας και ως Ορθολοξος και ως αρχαιοπληκτοβλακας, απλα θα σας κρατησει στην απομονωση και βασικα οτι και να παθετε θα το αξιζετε και θα ειναι και λιγο.

    Ασφαλως και δεν ειναι προγονοι σας οι αρχαιοι, καθως οπως λενε και αρχαιοπληκτοι εδω μεσα τα 3/4 του πληθυσμου της αρχαιας Ρωμης ηταν “αψυχοι” και οι περισσοτεροι ξενοφερτοι δουλοι που τους εδωσε ψυχη ο Εβραιος Ιησους και οχι οτι σας ενδιαφερει να μαθετε για την πνοη του θεου και για το Κα και γενικα για την ΠΗΓΗ και της Ελληνικης παραδοσης, καθως και οι “προγονοι” σας και αρχαιοκαπληοι ηταν και λαμογια και αλαζονες και κομπλεξαρες και περα απο το τεραστιο και υπερτροφικο εγω τους δεν τους ενδιεφερε παρα ελαχιστων εξαιρεσεων (βλεπε Πυθαγορειοι) η πηγη της Σοφιας, αλλα και των αρχαιων παραδοσεων.

    Αυτες οι ελαχιστες εξαιρεσεις τωνν εσωτεριστων “Εωσφοροριστων” υπηρχαν απο παντα και ηταν απο παντα κυνηγημενοι απο τα κατωτερα στοιχειακα που εξουσιαζουν τις θλιβερες πραγματικοτητες σας.

    Μεσα στην Χριστιανικη πραγματκοτητα ειναι classified ως Χριστιανοι Εσωτεριστες αν και στις μερες μας ελαχιστοι εσωτεριστες αποδεχονται αυτον τον προσδιορισμο και υπαρχουν απλα αυτοι που λενε οτι ακολοθουν τον Ιησου και προσπαθουν να αποβαλουν την ταμεπλα η οποια συνδεεται με τα πολιτικα παιχνιδια των ιερατειων.

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_denominations#Esoteric_Christianity

    Ακολουθος του Ιησου ηταν και ο Καζατζακης και θεοσοφος και καπου σε αυτο το υψος παιζετε το διανοητικο παιχνιδι σε σχεση με τις δομες του κατω που αφορα βασικα κυριως τον αποκρυφισμο και οχι τις κουραδες που παραγει το μυαλο σας και για αυτο αλλωστε η πιστη σε μια ανωτερη εξωκοσμικη δυναμη και επι του προκειμενου στον Ιησου σωζει.

    Εδω περα οταν μιλαμε για το δικο σας επιπεδο μιλαμε για τον πατο που ασχολειται αποκλειστικα με το διανοητικο κουτακι της Ορθοδολοξιας, με την καταγωγη του Ιησου και με τις αρρωστημενες συχνοτητες των νεοναζι και των υπολοιπων Σατανιστων και γενικα ολων των αποβλητων της υπαρξης που ειναι ασφαλως ολοι “δικοι σας” και ειδικα οι νεοναζι που ειναι και αυτοι “Ελληναρες” ασχετως αν λατρευουν για παραδειγμα τον Σατανα και το “αστραφτερο σκοταδι του Εωσφορου”.

    Μιλαμε για τα ψυχοπνευματικα αλλα και διανοτηικα αποβλητα της υπαρξης και δεν υπαρχει πιο κατω. Εχετε πιασει πατο και τωρα απλα κυλιεστε μεσα στην λασπη οπως και ολα τα γουρουνια και βασικα λογω και του γεγονοτος οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι εισαστε γουρουνια, καλο θα ηταν η επομενη μερα να σας βρει ενωμενους. Ολα τα γουρανια μαζι εναντια στην ανθρωποτητα με σημαια σας ασφαλως την Ελληνοπληξια με την φατσα του καθενος απο εσας στην προσωπικη σημαια του και οχι φυσικα τον σταυρο.

    Τουλαχιστον τα 3/4 των προγονων σας λοιπον δεν ηταν Ελληνες αλλα Ελληνοφωνοι δουλοι που λογικα ακολουθησαν τον Ιησου εναντια στην επι της ουσιας ειδωλολατρια (και οχι στις θεωριες) της Ρωμης. Λογικα οι καταπιεσμενοι δουλοι βρηκαν το εδαφος για να παρουν στο κυνηγι τους βολεμενους της τοτε εποχης, και ειτε ισχυουνν ειτε οχι οι αριθμοι των σφαγιασθεντων παγανιστων μπορει καποιος να υποθεσει με ασφαλεια οτι ελαχιστοι επιβιωσαν και σιγουρα δεν μπορουμε να μιλαμε σε καμια περιπτωση για “φυλετικα καθαρους” απογονους των αρχαιων χωρις μαλιστα να υπολογιζουμε και τις φυλετικες προσμιξεις που εγιναν στην συνεχεια και για αυτο αλλωστε ο Ελληνοκεντρισμος σε συναρτηση με τον φυλετισμο/ναζισμο και τις θεωριες με τα “μαγικα” γονιδια Ε κλπ θα σας οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια στην αυτογελοιοποιηση.

    Οχι δεν αξιζει τον κοπο να ασχολειστε με τον εαυτο σας. Ανοιξτε καμια χαραμαδα προς το πνευμα και την ανατολη μηπως περασει καμια ακτινα ηλιου μεσα στην σκοτεινη βρωμια σας οπως αλλωστε εκαναν οι αρχαιοι, αλλιως ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα βουλιαξετε μεσα στα σκατα σας, οπως και οι αρχαιοι “προγονοι” σας αλλωστε.

    Σας το εχω εξηγησει οτι η αρχαιοπληξια ειναι μια εμφυτευμενη δαιμονικη αρρωστια που ειναι ξεκαθαρα ειδωλολατρια (οχι ετσι οπως το καταλαβαινετε αλλα και να σας εξηγησω και παλι θα ειναι σαν να μιλαω σε κουφους και στραβους, αρα τσαμπα κοπος) και γελαγατε και τωρα να δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος που καθεστε και ασχολειστε στα σοβαρα με τον “Αυτα” και γενικα ολοι θα παρετε αυτο που αξιζετε.

    Σε σχεση τωρα με τις χυδαιολογιες. Αυτοι εισαστε και αυτοι ησασταν απο παντα και καλυτερα θα ηταν για την υπολοιπη ανθρωποτητα να σας βαλουν ολους σε καραντινα για να βρομιζετε και να κταστρεφετε ο ενας τον αλλο και να μην προχωρησει παραπερα η αρρωστια σας.

    Σε σχεση με τον Παισιο φαινεται να ηταν ενας καλος και αγαθος ανθρωπος και πολλα απο αυτα που ειπε μοιαζουνν με προφητειτες και αλλα που ειπε μπορει να επαληθευθουν. Τα υπολοιπα που λενε οι φανατικοι και αλαζονες και κομπλεξικοι οπως παντα “Ελληναραδες” ειναι περιττα, και αφορουν βασικα πμευματικα μικροβια και τετοιος ειναι και ο “Αυτα” που ονειρο του ειναι λεει να γινει Ελληνας. lol

    Πηγαινε να πηδηξεις κανενα παιδακι να γινεις “αξιος” απογονος των αρχαιων για να αποκτησεις καποια αξια μεσα στην μιζερια σου και προσεχε να μην συναντησεις καμια πραγματικη Μεδουσα, εκει στις εσχατιες της δυσης και μεσα στις χαμηλες συχνοτητες οπου αυανιζεσαι και φτασει το σκατο σου στην καλτσα, που θα μιλησεις εσυ και για την Αιγυπτιακη παραδοση και τους αρχαιους θεους αξιολυπητε Ελληνοτραγελαφε που αμα συναντησεις τους θεους και ξυπνησεις στην πραγματικοτητα των ανωτερων συχνοτητων θα βουλιαξεις μεσα στο σκατο σου και εκει θα μαθεις και για τον Εωσφορο που νομιζεις οτι το νοημα ειναι ενα παιχνιδι για τους νοητικους αυνανιστες που παριστανουν τους φιλοσοφους.

    Σε σχεση τωρα με τον εμφυλιο πολεμο που επιδιωκουν οι αρχαιοελληνοπληκτοι, απλα να πω να προσεχετε να μην τα παρει στο κρανιο κανενας Πουτιν και να ευχεστε να μην εκλεγει ο Τραμπ και γινει τιποτα και ενωθουν Καθολικοι, Προτεσταντες και Ορθοδοξοι και μετα δεν σας σωζει ουτε ο Τσιπρας που ονομασε τα παιδια του Φοιβο και Ορφεα και δεν παντρευτηκε ασφαλως σε εκκλησια. Θυμαστε τι παθανε οι πραγματικοι σας προγονοι απο τους Ναιτες;

    Αμα δεν εχετε τιποτα καλυτερο να κανετε απο το να ψαχνεστε για θρησκευτικους πολεμους μπορειτε να παρτε ενα σχοινι να το τυλιξετε γυρω απο τον λαιμο σας and you know the rest.

    Μην περιμενετε να επανελθω. Αρκετα βρωμισα με τους δαιμονες σας και για αυτο αλλωστε αποφασισα να ασχοληθω με την υπολοιπη ανθρωποτητα.

    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! Ο “LOL” ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!
      ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…

      1. Ο/Η Η ΘΟΛΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥ (ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ) λέει:

        Ρε ΖΗΤΩΩΩ, όχι ο “LOL” αλλά Η LOL!!!! Κοριτσάκι είναι με καλή μαμά και αυστηρό μπαμπά.

  6. Μερικες διορθωσεις.

    Αυτο που μπορει καποιος να εξαγει ως συμπερασμα απο τις «συζητησεις» σας εδω μεσα ειναι οτι η μοναδικη λυση που υπαρχει για την χωρα αλλα και τον πλανητη ειναι ο απο-Ελληνισμος.

    Ο ευεργετικος απο-Ελληνισμος του πλανητη μπορει να ξεβρομισει τον τοπο απο τους κομπλεξικους και τους κουτοπονηρους ειδωλολατρες που μιλανε επισης για καποιον και καλα «αγνο Χριστιανισμο» που υπαρχει μονο στην φαντασια τους και που ειναι και καλα «Ελληνικος» και ταυτοχρονα θα ξεβρομισει ο τοπος και απο την «Ελληνοθροδοξια».

    Σε σχεση με τα προβληματα σας παλι καλα που οι Καθολικοι και οι Προτεσταντες ειναι υπερτριπλασιοι απο τους Ορθοδοξους αν και οι Ρωσοι για παραδειγμα σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο στενομυαλοι.

    Αφου οι Ελληνοπληκτοβλακες τραγελαφοι που ψαχνουν για τον ταφο που θα τους χωσουνν ολους μμεσα δεν παιρνουν απο λογια και αφου ο Λογος για αυτους εχει τοση αξια οσο ενα τραβεστι στην Συγγρου να παραθεσω και τους αριθμους μηπως και ξυπνησουν στην πραγματικοτητα:

    Catholicism 1.2 Bilion
    Protestantism 800 Million
    Eastern Orthodoxy 225-300 Million

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_denominations_by_number_of_members

    Αυτο το σχημα και καλα “κακος” Εβραιος Χριστος και “καλος” Ελληνας με επικεντρο μαλιστα την αρχαιοπληξια μπορει να κυκλοφορησει αναμεσα σε θλιβερα Ελληνοκαραγκιοζακια που εχουν εντρυφησει στην επιστημη της μαλακιας και της πουστιας, αλλα δεν παει παραπερα, ουτε ακομα και αναμεσα στους νεοναζι αλλων εθνικοτητων.

    Ολη αυτη η ιστορια με τον ρατσιστη «Χριστο» ειναι βασικα κωμικοτραγικη και το πιθανοτερο ειναι να σας παρει ολος ο πλανητης με τις πετρες και θα εχει και δικαιο.

    Καταρχην για να γινει ενα θρησκευτικο reformation πρεπει να γινει θεολογικος διαλογος και οχι εθνικολογικος και φυλετικος «διαλογος». Το «λατρευεω τους προγονους μου» (σκατα προγονοι σας ειναι οι αρχαιοι) και τον εαυτο μου επι της ουσιας και ως Ορθολοξος και ως αρχαιοπληκτοβλακας, απλα θα σας κρατησει στην απομονωση και βασικα οτι και να παθετε θα το αξιζετε και θα ειναι και λιγο.

    Ασφαλως και δεν ειναι προγονοι σας οι αρχαιοι, καθως οπως λενε και αρχαιοπληκτοι εδω μεσα τα 3/4 του πληθυσμου της αρχαιας Ρωμης ηταν «αψυχοι» και οι περισσοτεροι ξενοφερτοι δουλοι που τους εδωσε ψυχη ο Εβραιος Ιησους και οχι οτι σας ενδιαφερει να μαθετε για την πνοη του θεου και για το Κα και γενικα για την ΠΗΓΗ και της Ελληνικης παραδοσης, καθως και οι «προγονοι» σας και αρχαιοκαπηλοι ηταν οπως και εσεις και λαμογια ηταν οπως και εσεις και αλαζονες ηταν οπως και εσεις και κομπλεξαρες ηταν οπως και εσεις και περα απο το τεραστιο και υπερτροφικο εγω τους δεν τους ενδιεφερε παρα ελαχιστων εξαιρεσεων (βλεπε Πυθαγορειοι) η πηγη της Σοφιας, αλλα και των αρχαιων παραδοσεων.

    Αυτες οι ελαχιστες εξαιρεσεις τωνν εσωτεριστων «Εωσφοριστων» υπηρχαν απο παντα και ηταν απο παντα κυνηγημενοι απο τα κατωτερα στοιχειακα που εξουσιαζουν τις θλιβερες πραγματικοτητες σας τα οποια θα σας συνοδευσουν ολους στα Ταρταρα.

    Μεσα στην Χριστιανικη πραγματκοτητα ειναι classified ως Χριστιανοι Εσωτεριστες αν και στις μερες μας ελαχιστοι εσωτεριστες αποδεχονται αυτον τον προσδιορισμο και υπαρχουν απλα αυτοι που λενε οτι ακολοθουν τον Ιησου και προσπαθουν να αποβαλουν την ταμπελα η οποια συνδεεται με τα πολιτικα παιχνιδια των ιερατειων.

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_denominations#Esoteric_Christianity

    Ακολουθος του Ιησου ηταν και ο Καζατζακης και θεοσοφος και καπου σε αυτο το υψος παιζετε το διανοητικο παιχνιδι σε σχεση με τις δομες του κατω που αφορα βασικα κυριως τον αποκρυφισμο και οχι τις κουραδες που παραγει το μυαλο σας και για αυτο αλλωστε η πιστη σε μια ανωτερη εξωκοσμικη δυναμη και επι του προκειμενου στον Ιησου, σωζει.

    Εδω περα οταν μιλαμε για το δικο σας επιπεδο μιλαμε για τον πατο που ασχολειται αποκλειστικα με το διανοητικο κουτακι της Ορθοδολοξιας, με την καταγωγη του Ιησου και με τις αρρωστημενες συχνοτητες των νεοναζι και των υπολοιπων Σατανιστων και γενικα ολων των αποβλητων της υπαρξης που ειναι ασφαλως ολοι «δικοι σας» και ειδικα οι νεοναζι που ειναι και αυτοι «Ελληναρες» ασχετως αν λατρευουν για παραδειγμα τον Σατανα και το «αστραφτερο σκοταδι του Εωσφορου».

    Μιλαμε για τα ψυχοπνευματικα αλλα και διανοτηικα αποβλητα της υπαρξης και δεν υπαρχει πιο κατω. Εχετε πιασει πατο και τωρα απλα κυλιεστε μεσα στην λασπη οπως και ολα τα γουρουνια και βασικα λογω και του γεγονοτος οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι εισαστε γουρουνια, καλο θα ηταν η επομενη μερα να σας βρει ενωμενους. Ολα τα γουρανια μαζι εναντια στην ανθρωποτητα με σημαια σας ασφαλως την Ελληνοπληξια με την φατσα του καθενος απο εσας στην προσωπικη σημαια του και οχι φυσικα τον σταυρο.

    Τουλαχιστον τα 3/4 των προγονων σας λοιπον δεν ηταν Ελληνες αλλα Ελληνοφωνοι δουλοι που λογικα ακολουθησαν τον Ιησου εναντια στην επι της ουσιας ειδωλολατρια (και οχι στις θεωριες) της Ρωμης. Λογικα οι καταπιεσμενοι δουλοι βρηκαν το εδαφος για να παρουν στο κυνηγι τους βολεμενους ανωμαλιαρηδες της τοτε εποχης, και ειτε ισχυουνν ειτε οχι οι αριθμοι των σφαγιασθεντων παγανιστων μπορει καποιος να υποθεσει με ασφαλεια οτι ελαχιστοι επιβιωσαν και σιγουρα δεν μπορουμε να μιλαμε σε καμια περιπτωση για «φυλετικα καθαρους» απογονους των αρχαιων χωρις μαλιστα να υπολογιζουμε και τις φυλετικες προσμιξεις που εγιναν στην συνεχεια και για αυτο αλλωστε ο Ελληνοκεντρισμος σε συναρτηση με τον φυλετισμο/ναζισμο και τις θεωριες με τα «μαγικα» γονιδια Ε κλπ ειναι ενα κωμικοτραγικο φαινομενο που θα σας οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια στην αυτογελοιοποιηση.

    Οχι δεν αξιζει τον κοπο να ασχολειστε με τον εαυτο σας. Ανοιξτε καμια χαραμαδα προς το πνευμα και την ανατολη μηπως περασει καμια ακτινα ηλιου μεσα στην σκοτεινη βρωμια σας, οπως αλλωστε εκαναν οι αρχαιοι, αλλιως ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα βουλιαξετε μεσα στα σκατα σας, οπως και οι αρχαιοι θεοκαπηλοι «προγονοι» σας αλλωστε που νομιζαν οτι μπορουν να παιζουν με τους θεους οπως αλλωστε εξηγησε και ο Ιαμβλιχος και τελικα πηραν αυτο που τους αξιζε, αλλα απο οτι φαινεται δεν ηταν αρκετο και πρεπει να παρουν και οι κατα φαντασιαν απογονοι τους την δοση τους.

    Σας το εχω εξηγησει οτι η αρχαιοπληξια ειναι μια εμφυτευμενη δαιμονικη αρρωστια που ειναι ξεκαθαρα ειδωλολατρια (οχι ετσι οπως το καταλαβαινετε αλλα και να σας εξηγησω και παλι θα ειναι σαν να μιλαω σε κουφους και στραβους, αρα τσαμπα κοπος) και γελαγατε και θα δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος, που καθεστε και ασχολειστε στα σοβαρα με τον «Αυτα» και γενικα ολοι θα παρετε αυτο που αξιζετε.

    Σε σχεση τωρα με τις χυδαιολογιες. Αυτοι εισαστε και αυτοι ησασταν απο παντα και καλυτερα θα ηταν για την υπολοιπη ανθρωποτητα να σας βαλουν ολους σε καραντινα για να βρομιζετε και να κταστρεφετε ο ενας τον αλλο και να μην προχωρησει παραπερα η αρρωστια σας.

    Σε σχεση με τον Παισιο φαινεται να ηταν ενας καλος και αγαθος ανθρωπος και πολλα απο αυτα που ειπε μοιαζουνν με προφητειες και αλλα που ειπε μπορει να επαληθευθουν. Τα υπολοιπα που λενε οι φανατικοι, αλαζονες και κομπλεξικοι οπως παντα «Ελληναραδες» ειναι περιττα, και αφορουν βασικα πμευματικα μικροβια και τετοιος ειναι και ο «Αυτα» που ονειρο του ειναι λεει να γινει Ελληνας και ειναι okay φυσικα για τον κομεπλεξαρα Ελληπληκτοβλακα να σας βριζει και να σας λεει οτι δεν εισαστε αξιοι να λεγεστε Ελληνες και θα πρεπει να βαλετε πρφανως ενα παλουκι στον κωλο σας για να πεταξετε στους ουρανους της διανοησης. lol

    Φαγατε ολα τα αρρωστακια το παραμυθι του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ που σας γεμιζει το κεφαλι με ΣΚΑΤΑ και εχετε λερωσει τα χερια σας με αγιο αιμα για να ταισετε την ΑΡΡΩΣΤΙΑ σας και τα ΣΚΑΤΑ που παραγει ο πρωκτος που εχετε για εγκεφαλο. Να γιατι ο Εωσφορος δεν ειναι το παιχνιδακι του καθε αρρωστου πρωκτοσοφου που σας πουλαει εξυπανδες και κομπλεξισμο.

    Αυτοι που σπερνουν τον ΚΑΡΚΙΝΟ της Ελληνοπληξιας και τον ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ και αυτοι που σας γεμιζουν ψυχολογικα προβληματα σε σχεση με τους αρχαιους παιδεραστες, ειναι “φιλοι” σας και ευεργετες του κομπλεξισμου σας. LOL

    Πηγαινε να πηδηξεις κανενα παιδακι να γινεις «αξιος» απογονος των αρχαιων για να αποκτησεις καποια αξια μεσα στην μιζερια σου και προσεχε να μην συναντησεις καμια πραγματικη Μεδουσα, εκει στις εσχατιες της δυσης και μεσα στις χαμηλες συχνοτητες οπου αυνανιζεσαι και φτασει το σκατο σου στην καλτσα, που θα μιλησεις εσυ και για την Αιγυπτιακη παραδοση και τους αρχαιους θεους, αξιολυπητε Ελληνοτραγελαφε, που αμα συναντησεις τους θεους και ξυπνησεις στην πραγματικοτητα των ανωτερων συχνοτητων θα βουλιαξεις μεσα στο σκατο σου, και εκει θα μαθεις και για τον Εωσφορο.

    Επι τη ευκαιρια να σας θυμισω το θεμα του Εωσφορου:

    Αρχικα να πω οτι ο Εωσφορος του Χριστιανισμου δεν εχει καμια σχεση με τον Ιουδαισμο, καθως το εδαφιο της παλαιας διαθηκης που χρησιμοποιησε ο Χριστιανισμος για να δημιουργησει αυτο το στοιχειακο μιλαει ξεκαθαρα για τον Βαβυλωνιο βασιλεα τον οποιο για καποιον αποκρυφιστικο λογο (που ειναι λιγο δυσκολο να αναλυθει επι του παροντος) οι Εβραιοι συνεδεσαν με τον Πρωινο αστερα = Πλανητης Αφροδιτη = Φωσφορος/Εωσφορος μεσα τα πλαισια της διαμαχης που ειχαν με τους Βαβυλωνιους.

    Η μοναδικη αναφορα που υπαρχει περι Εωσφορου/Lucifer στην Βιβλο ειναι οταν αυτος συνδεεται με τον Ιησου Χριστο στην μεταφραση του ακολουθου εδαφιου:

    “et habemus firmiorem propheticum sermonem cui bene facitis adtendentes quasi lucernae lucenti in caliginoso loco donec dies inlucescat et lucifer oriatur in cordibus vestris” Peter 1:19

    19. Και έχομεν βεβαιότερον τον προφητικόν λόγον, εις τον οποίον κάμνετε καλά να προσέχητε ως εις λύχνον φέγγοντα εν σκοτεινώ τόπω, εωσού έλθη η αυγή της ημέρας και ο φωσφόρος ανατείλη εν ταις καρδίαις υμών· Πέτρου Β’ Κεφ. 1

    Με βαση αυτο το εδαφιο καποιος μπορει να υποθεσει οτι οι αποστολοι προσπαθουσαν να προετοιμασουν το εδαφος για τον ερχομο του υιου της αυγης (δηλαδη του Εωσφορου) σε ατομικο επιπεδο για τους μυημενους, καθως μιλαμε για το φως της κατανοησης/γνωσης (και για αυτο μιλαμε για για Γνωστικους Εωσφοριστες) αλλα και σε συλλογικο επιπεδο πιθανοτητα σε συνδιασμο με την δευτερα παρουσια του Χριστου που θα ερθει και για του μυημενους, αλλα και για τους πιστους.

    Το θεμα φυσικα δεν ειναι τοσο απλο, καθως αυτοι που ψαχνουν για το φως μεσα στις σκιες και ταυτιζουν τον Εωσφορο με τον Αντιχριστο ελκουν ενα δαιμονικο στοιχειακο το οποιο ειναι φορτισμενο με τις αντιστροφες ενεργειες που παραγουν τα τελετουργικα μαυρης μαγειας τα οποια συνηθως σχετιζονται με την αναποδη πενταλφα που ειναι το συμβολο του Πρωινου Αστερα/Πλανητης Αφροδιτη.

    https://www.youtube.com/watch?v=fFDBeTdPKig

    Αμα κατανοησετε αυτο το σχημα θα καταλαβετε και απο που προερχεται η μανια ορισμενων κατα των Χριστιανικων μυστηριων και η αντιχριστιανικη μανια γενικοτερα.

    —-

    Σας στελνω ολους την αγαπη μου και προσεχυομαι στον περιτημεμενο Εβραιο Ιησου να δειξει ελεος στους μαλακες και τους ηλιθιους που ειναι και αυτοι ανθρωποι σε θεωρητικο επιπεδο.

    Σε σχεση με τον αποκρυφισμο απλα να πω οτι κατα την ταπεινη μου αποψη οι βλακες και οι επιδοξοι βιαστες της Σοφιας νομιζουν οτι υπαρχει καποιου ειδους στατικη και ακινητη μεσα στον χρονο «γνωση» που μαλιστα συνδεεται και ειναι ιδιοκτησια καποιας συγκεκριμενης παραδοσης, καποιου συγκεκριμενου τοπου και χρονου.

    Η ακινητη βασικα «γνωση» ειναι η γνωση της μηχανης και την υλης και οχι η Γνωσις του Αεικινητου Πυρ και του Ζωντα Λογου. Ο αποκρυφισμος βασικα για να μπορει να εχει καποιο αποτελεσμα πρεπει να μπορει να σε μαθει να μαθενεις και να ερμηνευεις τις πλανητικες εκπορευσεις σε συγκεκριμενο τοπο και χρονο για να αποκτησεις την ικανοτητα να διασταυρωσεις τις πολικοτητες του αριστερα και του δεξια και να φερεις το πανω στο κατω, και να φερεις δηλαδη το φως των θεων στους ανθρωπους και να γινεις Εωσφορος

    Σχετικη με αυτο το ζητημα ειναι και η απαντηση που εδωσα στον «φιλο» του Stranger και του Μιχαλακη και του Καδμου και του Αγιου Γεωργιου κλπ στο ακολουθο θεμα:

    http://katohika.gr/diethni/foro-ston-eos-foro-europi-deixnei-alithino-prosopo

    Φωσφορος, Εωσφορος/Lucifer, Αυγερινος ονομαζεται ο πλανητης Αφροδιτη και το συγκεκριμενο εδαφιο μεταφραζετε και ως:

    http://biblehub.com/2_peter/1-19.htm

    We also have the prophetic message as something completely reliable, and you will do well to pay attention to it, as to a light shining in a dark place, until the day dawns and the MORNING STAR rises in your hearts.

    Because of that experience, we have even greater confidence in the message proclaimed by the prophets. You must pay close attention to what they wrote, for their words are like a lamp shining in a dark place–until the Day dawns, and CHRIST THE MORNING STAR shines in your hearts.

    Επισης:

    WHO IS LUCIFER = 888

    888 = MORNING STAR

    Ασφαλως η πτωση του Εωσφορου ειναι μια αλληγορικη εκφραση που θα μπορουσε να συσχετιστει και με την αναποδη πενταλφα (μια και μιλαμε για το συμβολο του Πρωινου Αστερα) και να ταυτιστει ακομα με το απολυτο κακο και αυτη η οπτικη θα μπορουσε να εκφραζει ενα μερος η την μια πλευρα της αληθειας, αναλογα και με τις συνθηκες μεσα στις οποιες προεκευψε η δαιμονοποιηση του Εωσφορου, καθως αλλωστε το φως ΡΙΧΝΕΙ ΣΚΙΕΣ.

    Για παραδειγμα οι Σατανιστες «Illuminati» ισχυριζονται οτι ειναι πνευματικοι απογονοι του Πυθαγορα και πασχουν απο ενα συνδρομο ανωτεροτητας γιατι τρεφονται απο το διανοητικο φως που παρηγαγε το συστημα του και για αυτο συνηθως μιλαμε για μανιακους, αλλα και για σαδιστες που προσπαθουν να επιβαλουν την διανοητικη τους «ανωτεροτητα» σε αντιδιαστολη με τους δουλους του «κακου» θεου της Βιβλου και του υιου του που κρατησε την ανθρωποτητα στο «διανοητικο σκοτος».

    Το θεμα φυσικα εχει να κανει με την ισορροπια του θηλυκου και του αρσενικου στοιχειου και την διαταραξη αυτης δια μεσω του μαυρου ταντρισμου που στοχευει συνηθως αποκλειστικα στην διανοητικη δυναμη (αυτο δηλαδη που συμββαινει με τις ανωτρους Ελληνοπληκτους τους υπολοιπους ηλιθιους οπως για παραδειγμα ο Μαγγος που εχουν γεμισει το κεφαλι τους με ΣΚΑΤΑ).

    Για αυτο αλλωστε αναλογα με την πολικοτητα του καθενος ο Εωσφορος μπορει να ειναι απο το απολυτο κακο μεχρι το απολυτο καλο και ολοι οσοι εκφραζουν καποια αποψη επι του θεματος μπορει να εχουν καποιο δικαιο, συμμφωνα και με την Ερμητικη αρχη της πολικοτητας που λεει οτι ολες οι «αληθειες» δεν ειναι παρα μισες αληθειες.

    Για μενα βασικα ο Εωσφορος ειναι η Χρυση Αναλογια και αρμονια αναμεσα στα πεντε στοιχεια και μπορει να εκφραζετε ακομα και ως Σατανας, αναλογα με την πολικοτητα του υποκειμενου.

    “Everything is Dual; everything has poles; everything has its pair of opposites; like and unlike are the same; opposites are identical in nature, but different in degree; extremes meet; all truths are but half-truths; all paradoxes may be reconciled.”

    Σε σχεση με τον Ησαια διαβασε και τι λενε οι Εβραιοι για τα κειμενα που γραφτηκαν στην γλωσσα τους και αφορουν την παραδοση τους:

    http://www.jewishencyclopedia.com/articles/10177-lucifer

    Διαβασε και αυτο:

    However, according to both Christian[22] and Jewish exegesis, in the Book of Isaiah, chapter 14, the King of Babylon, Nebuchadnezzar II, conqueror of Jerusalem, is condemned in a prophetic vision by the prophet Isaiah and is called the «Morning Star» (planet Venus).[23][24] In this chapter the Hebrew text says הֵילֵל בֶּן-שָׁחַר (Helel ben Shachar, «shining one, son of the morning»).[25] «Helel ben Shahar» may refer to the Morning Star, but the text in Isaiah 14 gives no indication that Helel was a star or planet

    https://en.wikipedia.org/wiki/Lucifer

    Το μονο βεβαιο δηλαδη ειναι οτι το συγκεκριμενο εδαφιο αναφερετε στον Βαβυλωνιο βασιλεα και οχι σε καποιον «εκπτωτο» αρχαγγελο.

    Βασικα κατα την ταπεινη μου αποψη το προβλημα που εχετε ολοι εσεις οι «φιλοσοφοι» ειναι οτι δεν προσπαθειτε βασικα να κατανοησετε τις πλανητικες εκπορευσεις σε συγκεκριμενο τοπο και χρονο, αλλα να προσπαρμοσετε την πραγματικοτητα στα μετρα σας αναλογα με το πως αυτο εξυπηρετει τις ιδεολοψιες σας και συνηθως τα διεστραμμενα στοιχειακα που παραγει ο εθνικος σας συμπλεγματισμος σε σχεση με τους «ανωτερους» προγονους σας και αυτο βασικα ειναι ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ και θα μπορουσε καποιος να θεωρησει μαλιστα οτι αυτο που κανετε εχει σχεση και με την αναποδη πενταλφα, καθως επι της ουσιας μιλαμε για την προσπαθεια του ανθρωπινου νου να διαστρεβλωσει την πραγματικοτητα και να υποταξει το πνευμα στην υλη και αυτο ειναι που βασικα συμβολιζει η αναποδη πενταλφα με τον τραγο.

    Αρχη Σοφιας φοβος Κυριου.

    —————————————————————-

    Υ.Γ Να γιατι ο Σολομωντας που ηταν ασφαλως αβαταρας υπηρξε ο σοφοτερος των ανθρωπων. Ο Ελληνοβλακας ψαχνει για την σοφια μεσα στα νοητικα τεχνασματα και ο αβαταρας ψαχνει για την Shakti = 408 = Sophia και για το Rose of Sharon και ασφαλως αρχη σοφιας φοβος κυριου και η αποδειξη περι αυτου ειναι οι αθεοφοβοι, αρχαιοπληκτοι ειδωλολατρες. Δηλαδη ΕΣΕΙΣ που δεν φοβαστε ουτε τον Απολλωνα (τον πραγματικο οχι τον παιδεραστη) που ετρεμαν οι αρχαιοι.

    Υ.Γ 2 Αμα νομιζετε οτι ο Εωσφορος και γενικα οι θεοι ειναι το παιχνιδακι των ιεροσυλων αρχαιβλακοσαυρων think again. Δεν περιμενω φυσικα απαντηση. Αυτο που καταλαβατε, καταλαβατε και οταν θα ξυνησετε μεσα στα σκατα σας και διαπιστωσετε οτι δεν υπαρχει καμια διεξοδος απο το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ περα απο την ΜΕΤΑΝΟΙΑ και το RESTART θα ειναι πολυ αργα.

    Σε σχεση τωρα με τον εμφυλιο πολεμο που επιδιωκουν οι αρχαιοελληνοπληκτοι, απλα να πω να προσεχετε να μην τα παρει στο κρανιο κανενας Πουτιν και να ευχεστε να μην εκλεγει ο Τραμπ και γινει τιποτα και ενωθουν Καθολικοι, Προτεσταντες και Ορθοδοξοι και μετα δεν σας σωζει ουτε ο Τσιπρας που ονομασε τα παιδια του Φοιβο και Ορφεα και δεν παντρευτηκε ασφαλως σε εκκλησια. Θυμαστε τι παθανε οι πραγματικοι σας προγονοι απο τους Ναιτες;

    Ελληνοτραγελαφε Αντιχριστε “Αυγα” ψαχνεις και εσυ για Χριστιανικο αιμα και για “Ιερο Πολεμο” για να ταισεις τους δαιμονες που πηδουσαν τους αρχαιους; lol

    Να προσευχεστε στον πουσταρα παιδεραστη τον “Δια” να μην γινει η επιθυμια σας πραγματικοτητα γιατι οι Ελληνορθολοξοι δεν θα μπορεσουν σας σωσουν. Αν και φυσικα αντι να σας θαψουν οι Χριστιανοι θα μπορουσαν και να σας καψουν για να μην μολυνετε αλλωστε το χωμα με το “ανωτερο” DNA σας.

    Αμα δεν εχετε τιποτα καλυτερο να κανετε απο το να ψαχνεστε για θρησκευτικους πολεμους μπορειτε να παρετε ενα σχοινι να το τυλιξετε γυρω απο τον λαιμο σας and you know the rest.

    Μην περιμενετε να επανελθω. Αρκετα βρωμισα με τους δαιμονες σας και για αυτο αλλωστε αποφασισα να ασχοληθω με την υπολοιπη ανθρωποτητα και βασικα εχω ξεκινησει κατι, που ασφαλως δεν σας αφορα. Θα σας στελνω ομως email εκει στα Ταρταρα που θα κανετε παρεα στον Μιχαλολιακο που θα σας λεει τις θεωριες του για το αστραφτερο σκοταδι του Εωσφορου.

  7. ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΟΕΑ-ΟΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ.ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ.ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΚΟΥΖΕΤΑΙ.
    ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.

    1. ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
      ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝ ΘΙΞΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ.
      ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΗΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ!
      ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ, Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.
      ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ.
      ΑΛΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Δ-Ι-Ε-Θ-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ.
      ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
      ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Ή ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ Ή ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ή ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ; ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.
      ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Ή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΕΣ Ή ΟΧΙ.
      Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ.
      ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ……………. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ.
      ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.
      ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
      ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.

      1. ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ.
        ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.
        ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ.
        ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
        ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ.
        ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΥΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΙΟΤΙ Η ΠΟΛΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΛΘΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΈΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΕΙ.
        ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ.

        1. “Δύο πράγματα ενώσανε τους Έλληνες σε… ΟΛΗ(;;;) την ιστορία, η… Θρησκεία(;;;;) και η πατρίδα”

          Έχεις διαβάσει ΟΟΟΛΗ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και αν ναι ποιες ιστορικές περιόδους ΕΞΑΙΡΕΣΕΣ;;;;
          Από πότε επικράτησε-καθιερώθηκε-επιβλήθηκε (ή ότι άλλο θέλεις) ο χριστιανισμός στον Ελλαδικό χώρο και στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ; Μήπως στο σύνολο της επικράτειας μετά το 600μΧ;;;
          Έχεις “ΦΑΕΙ” μια ΧΙΛΙΕΤΙΑ ή μου φαίνεται; Εκτός αν αυτούς δεν τους θεωρείς ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ σου και ΕΛΛΗΝΕΣ οπότε σε βλέπω από τους… ΟΨΙΜΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” και δεν με πολυαφορά η γνώμη σου!
          ΠΑΤΡΙΔΑ η Ελλάδα είναι και για τις γενιές των μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ!
          Αν κατάλαβα καλά λοιπόν εσύ είσαι… “ΕΝΩΜΕΝΟΣ” με τους “Έλληνες” – Αλβανούς, με τους “Έλληνες” – Πακιστανούς και όποιους άλλους εννοείς; Αν ναι, πάλι δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τις απόψεις σου και ΔΕΝ θα ασχοληθώ!
          Το σημαντικότερο όμως που είναι το ΕΘΝΟΣ ούτε αν το ανέφερες, γιατι; Μήπως δεν σε αφορά;
          ΘΡΗΣΚΕΙΑ ίδια έχεις με πολλές άλλες φυλές, ΠΑΤΡΙΔΑ ίδια έχεις επίσης με πολλές άλλες φυλές και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στην Ελλάδα έχουν πολλές άλλες φυλές!
          Πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια αλλά το ΕΘΝΟΣ πουθενά;
          Δηλαδή για να καταλάβω καλά… ο ΕΛΛΗΝΑΣ αγνωστικιστής, που ζει στην Αργεντινή και έχει οικογένεια εκεί και εσύ δένεσαι με Αιγύπτιο χριστιανό, που μένει στην Ελλάδα και έχει κάνει οικογένεια εδώ!
          Αδελφός σου ο Αιγύπτιος και ΞΕΝΟΣ ο Έλληνας που είναι μακριά;
          Αν εγώ πήγα κάτι να πω εσύ δεν μας τα λες καθόλου καλά!
          Καλά θα κάνεις και να βγάλεις από το μυαλό σου και αυτά που σου έμαθαν στην εκκλησά περί ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΥ γιατί τέτοιο
          κάτι τέτοιο δεν πίστευαν ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
          Τέλος για την ΜΑΣΟΝΙΑ να σε ενημερώσω ότι η ο τόπος προέλευσής της είναι η επικράτεια του ΙΣΡΑΗΛ (άγιοι τόποι για το ιερατείο του χριστιανισμού) με τη βασική της δοξασία να αφορά τον “ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΧΙΡΑΜ”, ενός αρχιτέκτονα που έφτιαχνε τον ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ (μυθικός βασιλιάς της Παλιάς Διαθήκης που αφορά το 50% της Αγίας Γραφής, ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ του χριστιανισμού) στην ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (ιερή πόλη του ιερατείου τόσο του χριστιανισμου και όλων των ιουδαιογενών θρησκειών) και όλα αυτά συμβαίνουν στη χώρα των ΕΒΡΑΙΩΝ!
          Αν λοιπόν πιστεύετε ότι οι Εβραίοι αποτελούν τους μεγάλους ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και οι ΜΑΣΟΝΙΑ γεννήθηκε από αυτούς και στον τόπο τους, τότε πως αφορά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ που αποτελούν τον ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι το χριστιανικό ιερατείο και τα θύματά του, που ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;
          Είσαι Θύμα ή δόλιος φίλε μου;

          1. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
            ΑΥΤΟ.
            ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.
            ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΤΥΦΛΟΣ.
            ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ.

          2. Από όλο το σχόλιό μου, με τόσες τοποθετήσεις και τόσες ερωτήσεις για να τοποθετηθείς, εσύ βρήκες να πετάξεις αυτή υην ανούσια παπαρίτσα;
            Κρίμα γιατί σε έκοψα για καλύτερο!

  8. Ρε γουρουνακια δεν χρειαζετε να πω κατι αλλο. Δεν υπαρχουν μεγαλυτερα σουργελα απο τους απογονους των αψυχων δουλων που παριστανουν τους Ελληναρες και κυνηγαε Χριστιανους και ψαχνουν για εμφυλιο πολεμο και μιλανε και καλα για “Ελληνοχριστιανισμο” οι ΤΡΟΤΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. lol

    Εσεις εισαστε τοσο αχρηστοι και ψυχανωμαλοι που επι της ουσιας προσπαθειτε να αποδειξετε οτι ο Ελληνισμος ειναι ενας ΚΑΡΚΙΝΟΣ και το καταφερνετε ΑΨΟΓΑ υπερτραγελαφοι υπερελληναρες, ρεντικολα της πλασης ολακερης που προσπαθειτε να πιειτε το αιμα των αρχαιων ταχα μου προγονων σας και πινετε τα ουρα τους και τρωτα τα σκατα τους. lol

    Το ολο θεμα ειναι εκει που θα σας θαψουν Ελληνοκλανιαρηδες που ψαχνεστε για θρησκευτικους πολεμους, ειναι αν θα φτιαξουν τουαλετες για να περνανε ολοι οι υπολοιποι ανθρωποι να σας χεζουν στον ταφο.

    θα πρεπει βασικα ολοι οι ζωντανοι να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ. Οποιος δηλωνει Ελληνοπληκτος μεσα απο αυτα που λεει θα πρεπει θεωρειται ΝΕΚΡΟΣ.

    Δεν υπαρχει κανενας λογος να απανταει καποιος στους ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ, ΨΥΧΩΤΙΚΟΥΣ, ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ και ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ που ψχνουν για ΑΙΜΑ και σας εχουν ΒΡΩΜΙΣΕΙ με ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

    Οι απογονοι των αψυχων δουλων προσπαθουν να κλεψουν καποια αξια απο τους αρχαιους ανωμαλιαρηδες αλαζονες γιατι ειναι βασικα τα απολυτα μηδενικα και αυτο ειναι γνωστο εις την πλαση ολακερη και φυσικα δεν μπορουν να αντεξουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που λεει οτι οι προγονοι τους εσφαζαν τους ανωμαλιαρηδες αλαζονες Ελληναρες και για αυτο αλλωστε μαλλον οι περισσοτεροι εγιναν ΑΓΙΟΙ και μαλιστα βλεποντας εσας (και αυτους ακομα που σας ανεχονται) δεν μπορω παρα να το θεωρησω πιθανο οτι για παραδειγμα ο Θεοδοσιος εγινε αγιος.

    Φαντασου τωρα για παραδειγμα να κατεβει ο Πουτιν και να σας ανοιξει ολους ενα ταφο και να σας βαλει ολους μεσα ετσι οπως ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ. Δεν θα πρεπει να θεωρηθει ως αγιος, εκει οπου μαλιστα θα κανει το θελημα σας πραγματικοτητα;

    Αυτο που ψαχνουν ειναι ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Φαντασου τωρα αυτες οι τραγελαφικες τροτεζες του Σατανα να βρουν αυτο που ψαχνουν και να τις θαψουν ολες ετσι οπως ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ. LOL

    Τιποτα αλλο δεν υπαρχει. Το αποδειξατε οτι ο Ελληνισμος ΣΑΣ ειναι ενας ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Τελειωσε το θεμα μαζι σας. Αντε στο διαολο απο εκει που ηρθατε απογονοι των αψυχων δουλων που πουλησατε την ψυχη που σας εδωσε ο Ιησους και τωρα θα πρεπει βασικα να θεωρηστε ολοι αψυχοι και ΠΤΩΜΑΤΑ και αυτος που θεωρει οτι αξιζετε το αερα που αναπνεετε, προφανως ουτε και ιδιος αξιζει τον αερα που αναπνεει.

    Ασφαλως οποιος ΜΑΛΑΚΑΣ που δηλωνει Χριστιανος και πιστευει στον Ιησου θεωρει αυτα τα καθαρματα “αδεφλους του” και “δικους του” ειναι ενα και το αυτο και τελειωσε το παραμυθι σας και η “Ελληνορθοδοξια” σας και στο επομενο email θα σας πω και που θα την βαλετε.

    Τα νεοναζισιτικα Ελληνοκοπρανα που προσπαθουν να ανυψωσουν ως την υπερτατη αξια την φυλη και το εθνικοτητα και φυσικα τον ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ θα σωσουν και την ανθρωποτητα λεει. lol

    Μιλαμε δεν υπαρχουν μεγαλυτερα σουργελα και αυτος που ισχυριζετε το αντιθετο ειναι ΨΕΥΤΗΣ και για αυτο μαλλον ειναι και “γνησιος” Ελληνας.

    Ειναι φυσικα ολα καλα να βριζετε τους χριστιανους αλλα να μην σας απαντησει καποιος και σε σχεση μαλιστα με αυτους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ τους οποιους ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ. LOL

    Ελατε τρισαθλια αξιολυπητα, ψυχωτικα, μανιακα Ελληνοσαυρακια, παρτε φορα να τα βαλετε με το συμπαν και με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που σας εχει ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ και εσας και την ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΑΣ. LOL

    Τι καημενοι που ειναι μωρε οι τρισαθλιοι Ελληνοκλανιαρηδες απογονοι των ξενοφερτων και αψυχων δουλων που εχουν και απαιτησεις απο το συμπαν γιατι τους γεννησε υπερμαλακες. lol

    Αντε παρτε φορα να κανετε “Ιερο Πολεμο” με τους Χριστιανους που οπου να ναι θα πανε ενωμενοι εναντιον του Ισλαμ. Συνεχιστε να παρακαλατε το συμπαν να περασουν πρωτα πανω απο τα πτωματα σας. Οχι τιποτα αλλο, αλλα να ξεβρωμισει και το συμπαν απο τους ψυχανωμαλους που σας εχουν βρωμισει με τα ψυχοπνευματικα σκατα τους και συνεχιζουν να παραληρουν και να παρακαλανε το συμπαν να τους θαψει.

  9. Η υποκρισια και η χυδαιοτητα φυσικα των ειδωλολατρων Ελληνοπληκτων μη Ελληνων ξενοφερτων απογονων των δουλων και των σφαγεων των αρχαιων ανωμαλιαρηδων εχει ξεπερασει καθε οριο λογω και της πλυσης εγκεφαλου που εχουν υποστει απο τα Ελληνοκεντρικα πνευματικα μικροβια που εχουν ξεπερασει καθε οριο κομπλεξισμου και βλακειας στα παγκοσμια χρονικα και παραγουν ακομα και φαινομενα τυπου Σωρρα κλπ.

    Το προβλημα βασικα ξεκινα απο τους ταχα μου “Ελληνορθδοξους” εθνικιστες τυπου Πλευρη που αναμεσα σε αλλα πουλανε και την απατη σε σχεση με τους νομους κατα της ομοφυλοφιλιας στην αρχαια Ελλαδα που θεσπισε και καλα ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ κατα τα αλλα Σολωνας.

    Μιλαμε βασικα για μια κωμικοτραγικη κατασταση που βασιζετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΨΕΜΑ και στον ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ και παρουσιαζει και καλα τον Ελληνισμο ως το αντιπαλο δεος του Ιουδαισμου και τωρα και καλα και του Ιουδαιοχριστιανισμου και εδω ειναι που βασικα προκυπτει το οτι να ναι για τους απογονους των αρχαιων λαμογιων που νομιζουν κιολας οτι οι ψυχωσεις τους και τα σκατα που παραγει ο εγκεφαλος τους εχουν καποια πραγματικη αξια σε συναρτηση με την πραγματικοτητα.

    Βασικα το πρωτο πραγμα που πρεπει να μαθουν και να εμπεδωσουν οι Ελληνοπληκτοι ειναι οτι οι αρχαιοι συμμαχησαν με τους Εβραιους κατα των Χριστιανων και ειναι απειρα τα παρααδειγματα οπου η Ελληνορωμαικη εξουσια τα ειχε καλυτερα με τους Εβραιους παρα με το Χριστιανικο ιερατειο, το οποιο βασικα ασκουσε πνευματικη εξουσια και για αυτο δεν ηταν ευκολο για κανενα να τα βαλει μαζι του μετα την εδραιωση του Χριστιανισμου και πριν ακομα τον Κωνσταντινο και για αυτο αλλωστε εμεις οι “Εωσφοριστες” κρυβομασταν μεσα στις σκιες και οχι φυσικα δεν συνδεεομαστε με τον Ελληνισμο κατα αποκλειστικοτητα.

    Οχι οτι υποστηριζω το ιερατειο, απλα για να καταλαβουν ορισμενοι ποσο ηλιθιο ειναι αυτο το σχημα με το οποιο προσπαθουν να τους βαλουν τα εγκλωβισουν το μυαλο μεσα σε ενα μιζερο και αξιολυπητο Ελληνοκεντρικο κουτακι που απλα μεγεθυνει τον κομπλεξισμο και την γενικοτερη βλακεια.

    Ο Ιουλιανος ο λεγομενος και παραβατης οχι μονο συμμαχησε με τους Εβραιους κατα των Χριστιανων, αλλα μαλιστα επιχειρησε κιολας να αναγειρει τον ναο του Σολωμοντα με δικα του μαλιστα εξοδα. Οχι οτι απαραιτητα συμφωνω με τους Χριστιανους σε αυτο το θεμα, απλα για να σας βοηθησω να ξυπνησετε μεσα στο θλιβερο Ελληνοκεντρικο σας κουτακι (στις υπαρχουσες του ασφαλως μορφες και μιλαω για ΟΛΕΣ τις υπαρχουσες του μορφες, καθως τα παντα κρινονται απο το περιεχομενο και οχι απο την ταμπελα) το οποιο βασικα ειναι ενας ΚΑΡΚΙΝΟΣ που μπορει μονο να σας οδηγησει στην αυτογελοιοποηση και στην αυτοκαταστροφη.

    Ενας επαναπροσδιορισμος του Ελληνοκεντρισμου μεσα σε ενα οικουμενικο πλαισιο που δεν θα εχει ασφαλως κανενα προβλημα με την καταγωγη του Ιησου θα μπορουσε να εκπροσωπει κατι διαφορετικο, αλλα αυτο βασικα ειναι ενα ονειρο θερινης νυκτος, οπως και το αλλο που λεει οτι και καλα οι Ελληναρες θα μαζευονται και θα μιλαμε φιλικα στα συμποσια οπως ο Σωκρατης πριν η μετα την δολοφονια του and whatever και θα εχουν βασικα και τους δουλους να δουλευουν για αυτους καθως μαλακιζονται με το νοητικο τους για να “σωσουν τον πλανητη” απο τα νοητικα και τα ψυχοπνευματικα μικροβια που οι ιδιοι παραγουν.

    Για να γινει βασικα αυτος ο επαναπροσδιορισμος θα πρεπει να πεσει ΑΝΑΘΕΜΑ στις υπαρχουσες μορφες του Ελληνοκεντρισμου ο οποιος φυσικα ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙ πανω απο ολα τα εθνος και μεσα σε αυτα τα πλαισια θα τα κανει πλακακια ακομα και με τους Σατανιστες νεοναζι και για αυτο βασικα αυτο δεν προκειται να γινει ποτε καθως ο Ελληνισμος εχει ηδη παρει τον δρομο του για τα Ταρταρα απο οτι φαινεται.

    Ο οικουμενικος Ελληνοκεντρισμος (που προφανως δεν θα υπαρξει ποτε) θα μπορουσε να βαλει στο επικεντρο της ανθρωπινης διανοησης καποιες πανανθρωπινες αξιες και οχι φυσικα την μιζερη και ανεδαφικη ιδεα της εθνοφυλετικης απομονωσης.

    Το εθνος βασικα απο μονο του ειναι τις περισσοτερες φορες ενα αισχρο κατασκευασμα συγκυριων που δικαιολογει καθε ειδους χυδαιοτητα και αισχροτητα και αυτο ειναι που πραγματικα συμβαινει με τους Ελληνοπληκτους απογονους των μη Ελληνων ξενοφερτων αψυχων δουλων που αυτο που πραγματικα χρειαζονται ειναι ενας Πουτιν και ολα τα αλλα ειναι περιττα.

    Το εθνος και ο ¨Ολυμπισμος” των αρχαιοπληκτων που τα κανουν πλακακια ακομα και με τους Σατανιστες νεοναζι αξιζει οσο μια κουραδα μεσα στα πλαισια ασφαλως μιας αρρωστημενης ιδεας περι του εθνους που ειναι και καλα η υπερτατη αξια.

    Το μεγαλυτερο προβλημα και ο μεγαλυτερος εχθρος βασικα του Ελληνισμου υπηρξε απο παντα η αλαζονεια και ο κομπλεξισμος του αλλα οταν φυσικα μιλαμε για την σημερινη κατασταση σε συναρτηση μαλιστα με την κατασταση που επικρατει στην υπολοιπη ανθρωποτητα μιλαμε για μια κωμικοτραγικη κατασταση.

    Μεσα σε αυτα τα πλαισια λοιπον αυτο το τραγελαφικο μορφωμα της “Ελληνορθοδοξιας” που εχει ως επικεντρο τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ειναι βασικα ενα ΑΙΣΧΡΟ κατασκευασμα που συμβαλλει σε ολη αυτη την τραγελαφικη κατασταση καθως ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ετσι οπως θα ΕΠΡΕΠΕ να αντιδρασει στις συνεχομενες αισχρες προκλησεις λογω της αρρωστημενης ιδεας περι εθνους, το οποιο αλλωστε εχει παρει ηδη τον δρομο προς τα Ταρταρα, καθως παραγει βασικα κατα κυριο λογο μαλακια, αλαζονεια, βλακεια, ψεμα, λαμογια, κομπλεξισμο κλπ κλπ και αλλωστε τα ξερετε δεν χρειαζετε να σας τα πει. Ειναι τραγελαφικο να βλεπεις τους “Ελληνορθδοξους” να κανουν πιπες στους αρχαιοανωμαλους για να ειναι και καλα “ενωμενοι” μεσα στα πλαισια μιας αρρωστημενης ιδεας περι εθνους που δεν εξιζει ουτε οσο η κουραδα ενος σκυλου, καθως αυτοι βριζουν τα “ιερα τους” και για αυτο βασικα αυτο που χρειαζονται ολοι οι Ελληνοανωμαλοι ειναι να ενωθουν ολοι οι υπολοιποι προφανως Χριστιανοι και να τους παρουν με τις πετρες, καθως αυτο ειναι που βασικα χρειαζετε ο οργανισμος τους.

    Εδω βασικα θα μπρουσε καποιος να επαναφερει το θεμα ΦΟΒΟΣ ΚΥΡΙΟΥ και ως ενα μηνυμα της Σοφιας του Σολωμοντα απο τα βαθη της ιστοριας (του οποιου αλλωστε ο τελευταιος εθνικος αυτοκρατορας επιχειρησε να αναγειρει τον ναο ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ) καθως βασικα μιλαμε για αθεοφοβους και εξυπνοβλακες ειδωλολατρες που σας εφτασαν σε αυτο το χαλι ακομα και αν μιλαμε για παπαδες, ειτε για τους Πλευρηδες κλπ.

    Αυτη την “Ελληνορθοδοξιας” σας λοιπον μπορειτε να την τυλιξετε and you know what to do with this shit.

    This could be the last email from God so BE worried and reconsider aboout who you are and what the fuck you are doing in this planet and in this universe other than being a Greektard.

  10. Το θεμα βασικα ειναι οτι πρεπει να μελετησετε την Βαβυλωνιακη παραδοση για να καταλαβετε ισως οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο τα παρουσιαζουν οι πρωκτοσοφοι οι οποιοι αρνουμενοι μαλιστα την πνευματικη τους καταγωγη απο την Βαβυλωνα βρισκονται σε μια πολυ δυσκολη κατασταση και μιλαω και για τους Εβραιους και για τους Ελληναρες που διεκδικουν επι ματαιω “αυθνετικοτητα” της παραδοσης τους.

    Για παραδειγμα:

    1) Δαιμονες και κακοβουλα πνευματα.

    2) Λιλιθ που ηταν η ενεργειακη εχθρος της Ισταρ/Αφροδιτης.

    3) Εκπτωτοι που επαναστατησαν κατα του/των θεου/θεων.

    4) Πρακτικες των μαυρων μαγων που προσπαθουσαν να βγαλουν τον θεο π.χ Ιησου μεσα απο τους ανθρωπους και να ανοιξουν πορτες σε δαιμονες που ασφαλως τους υποσχονταν διαφορα, ετσι οπως τα παρουσιαζει και ο Χριστιανικος μυστικισμος.

    Ο δαιμονισμενος φιλος του “Αυγα” για παραδειγμα που συνεχιζει να επαναλαμβανει οτι δεν χρειαζεται καποιος να ακολουθει καποιον αλλο π.χ καποιον αβαταρα και πασχει βασικα απο το συνδρομο της κατσικας, προσπαθει επι της ουσιας να βαλει το εγω σας σε πειρασμο προωθοντας το σκεπτικο του αντιθεου εχωντας φυσικα πληρη αγνοια για την ουσια των πραγματων και τα αρχαια μυστηρια τα οποια φυσικα για τους αρχαιοπληκτους δεν καμια αξια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, καθως επισης ουτε παγανιστες ειναι οπως για παραδειγμα οι wicca με τους οποιους τα βρισκω μια χαρα, ουτε και πιστευουν σε κατι αλλο περα απο το αρρωστημενο εγω τους και σε σχεση με το ποσο πολυ μπορει να ταισουν το εγω τους οι αρχαιοι αλαζονες με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΟΦΙΚΟ ΕΓΩ. Βασικα κοινα μπορουν να βρουν κυριως με τους Σατανιστες που δεν τα πανε καθολου καλα με τους Wicca.

    Θα μπορουσα να αναπτυξω αρκετα θεματα αλλα αυτο ειναι που βασικα πρεπει να σας απασχολει:

    Πιστευει καποιος πραγματικα οτι οι “αυτονομοι” κατα φαντασιαν αρχαιοπληκτοβλακες εχουν θεο μεσα τους;

    Ποιος βρωμιαρης σκατας ειναι ο θεος τους αφου βασικα δεν πιστευουν ουτε στον Απολλωνα και βασικα δεν πιστευουν οτι υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη πανω απο την ειδωλολατρια και τον βρωμοελληνισμο τους που δικαιολογει ως μια αφθαιρετη εννοια καθε ειδους αισχροτητα και εδω βασικα προκυπτει και το θεμα της Σοφιας του Δαυιδ σε αντιδιαστολη με την ειδωλολατρια αλλα να μην το ανοιξω επι του παροντος.

    Υπαρχει ΜΕΣΑ τους θεος;

    O θεος που ειναι ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ και δεν ειναι ενα ΕΙΔΩΛΟ του εξωτερικου τοποθετει μηπως ως υπερτατη αξια το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και το ΣΩΜΑ που μπορει να γεννηθει και ως Ελληνας και ως Εβραιος κλπ η μηπως τον “Ολυμπισμο” και γενικοτερα τον ΝΟΗΤΙΚΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ σε σχεση με τις εκπορευσεις του αρχετυπου και σε σχεση με το πως αυτες εκφραζονται στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και στο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ;

    Καποιος μπορει να καταλαβει καλυτερα αυτο το σχημα αμα μελετησει γνωστους αλχημιστες που εξηγουσαν οτι το διανοητικο φως του Εωσφορου ειναι το ΨΕΥΔΕΣ ΦΩΣ που συνηθως παραγει ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ και ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και βασικα ο στοχος των αλχημιστων ηταν να μεταστοιχειωσουν το φως του Εωσφορυ στο φως του Χριστου και φυσικα δεν ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΝ σε σχεση με τις δομες τις επιφανειας και σε σχεση με την καταγωγη του Ιησου και σε σχεση με την ενεργεια του Χριστου ετσι οπως εκφραζεται και μεσα απο τα Χριστιανικα μυστηρια.

    Καποιος γνωστος Ελληνοσχιζοοφρενης εδω μεσα μιλαει για καποιο και καλα “επιστημονα Δια” ετσι οπως τον εκλαμβανει το ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ του αλλα φυσικα αυτος ο “Διας” δεν υπαρχει ΜΕΣΑ ΤΟΥ και φυσικα δεν υπαρχει λογος να προσευχεσε και να πιστευεις στο ΜΕΣΑ ΣΟΥ και στο πνευμα γενικοτερα, αλλα να μην το αναπτυξω γιατι δεν βγαινει και ακρη με τους Ελληνοσχιζοφρενεις που εκλεψαν τους θεους και την εωστερικη γνωση της ανατολης για να δημιουργησουν μια τετραγωνισμενη και “επιστημονικη” πραγματικοτητα. Μονο που φυσικα ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν μπορει να το χορεσει το αρρωστο διανοητικο τους οτι το παν προερχεται απο τον ΚΥΚΛΟ και απο το πνευμα και οχι απο το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ και την μασονικη σκακιερα επι του προκειμενου.

    Οταν μιλαμε για τον Σολομωντα και τον Θωθ κλπ σε συγκριση με αυτα τα φαινομενα ειναι σαν να συγκρινουμε τους θεους με τους πιθηκους και αυτο ειναι που βασικα ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβετε, οτι οι Ελληνες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΙ και βασικα οποιος πιστευει οτι ειναι Ελληνας ειναι Ελληνας και αξιος να λεγεται τετοιος, ακομα και αν ειναι μαλακας, καθως η ταμπελα απο μονη της δεν φερει καποια συγκεκριμενη αξια και φερει μαλιστα εκτος απο τα καλα και ολα τα κακα και για αυτο το να λεει καποιος αρρωστημενος Ελληνοπληκτοβλακας οτι ενας Ορθολοξος δεν μπορει να ειναι Ελληνας γιατι βασικα πιστευει στον Ιησου και οχι στον παιδεραστη “Δια” για παραδειγμα, που μεσα στους αρχαιους προφανως εμπαινε μονο με το πουλι του απο πισω, ειναι αισχρο αν και πιστευω οτι το καλυτερο που θα μπορουσε να γινει σε αυτη την περιπτωση ειναι να πεταξουν ολοι οι Χριστιανοι την ταμπελα Ελληνας στα σκουπιδια για να μην υπαρχει και αυτο το προβλημα αλλωστε με τους αλαζωνες υπερελληναρες, ολυμπιστες κλπ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ.

  11. Ο Χριστιαννισμος ασφαλως και δεν επιβληθηκε στους αρχαιους ανωμαλιαρηδες που ασφαλως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ και περα απο την εμφυτη πουστια και χυδαιοτητα δεν νομιζω να εχετε και την παραμικρη σχεση μαζι τους, καθως ουτε παγανιστες εισαστε, ουτε και εχετε και ουτε θα αποκτησετε ποτε στους αιωνες των αιωνων την παρμικρη σχεση με τα μυστηρια των θεων τα οποια και δεν θα μπορουσατε ποτε να σεβαστειτε, περα απο την ειδωλολατρικη αρρωστια σας και σε σχεση με τους “ανωτερους” και καλα “προγονους” σας και περα απο τους δαιμονες που εχουν ξεκωλιασει τα πολυ γνωστα σε ολους μασονακια που εσπειραν αυτην την αρρωστια.

    Εισαστε απλα κατα φαντασιαν Ελληναρες, μανικαοι και ψυχωτικοι και υπερκομπλεξικοι που εχετε υποστει πλυση εγκεφαλου απο μια πολυ συγκεκριμενη αντιχριστιανικη και ισοπεδοτικη προπαγανδα που ηρθε απο την δυση και βασικα η θρησκεια σας ειναι ο αντιχριστιανισμος και ομοιοι σας ειναι οι Σατανιστες ολου του πλανητη και δεν εχετε βασικα και την παραμικρη σχεση με τους πραγματικους παγανιστες οπως για παραδειγμα η wicca και το ολο θεμα μαζι σας ειναι απο θλιβερο εως και κωμικοτραγικο. Ολοκηρη σας η υπαρξη ειναι μια απατη για αυτο αλλωστε και εχετε φτασει σε αυτο το σημειο και εχετε γεμισει αθεοφοβα λαμογια κλπ.

    Οι χριστιανοι υπεστησαν αλλεπαλληλες μαζικες σφαγες απο τους αρχαιους ανωμαλιαρηδες αλλα βασικα οσους περισσοτερους εσφαζαν τα αλαζονικα Ελληνορωμαικα ζωα τοσο περισσοτεροι χριστιανοι ξεφυτρωναν μεχρι που και εγιναν πλειοψηφια οταν αποφασισε ο Κωνσταντινος να τους χρησιμοποιησει για τα πολιτικα του παιχνιδια προφανως, και ετσι προεκυψε και η Ορθολοξια μεσα απο το λεσβιακο σεξ με την Ελληνορωμαικη εξουσια που απλα συνεχισε το εργο της με τον μανδυα του Χριστιανισμου.

    Σε σχεση με τους Εβραιους αυτοι ειναι βασικα πρωτα απο ολα αντιχριστιανοι και αυτο το γνωριζουν οι παντες και εχει σχεση και με την εχθροτητα του Χριστιανικου ιερατειου προς αυτους και την θρησκεια τους.

    Απλα θυμηθηκα και κατι που ελεγε ενας ψυχωτικος Ελληνοτραγελαφος που ειναι και εδω μεσα οτι και καλα οι Χριστιανοι δημιουργησαν το Ισλαμ. Μιλαμε το ποσο μαλακες εισαστε δεν περιγραφετε και βασικα το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει καποιος με τον “Ελληνισμο” σας ειναι να τον ριξει στα λιονταρια για να διασκεδασει το χριστιανικο πληθος.

  12. Γρηγορα, να φωναξουμε εναν υδραυλικο !!!!

    Η «Γεωπολιτικη Σκατιερα» του Μπρεζινσκι,
    εχει προβλημα !!!

    Η Σπασμένη Σκακιέρα. Ο Μπρζεζίνσκυ εγκαταλείπει το Σχέδιο Αυτοκρατορίας

    Αγγελία Θανάτου Κοσμοκρατορίας : Mike Whiney, Counterpunch. 26-8-2016

    [Ο κεντρικός αρχιτέκτονας του σχεδίου αμερικανικής παγκόσμιας κυριαρχίας, κορυφαίος στρατηγικός εγκέφαλος και σύμβουλος προέδρων,
    ο πολωνικής καταγωγής Σμπίγκνιου Μπρζεζίνσκυ,
    του οποίου το τελευταίο σύγγραμμα «Η Μεγάλη Σκακιέρα» κατέστη βίβλος αναφοράς για τους διεθνολογούντες και στην Ελλάδα,
    υποχρεώνεται σε ρεαλιστική ανασύνταξη σε αμυντικές θέσεις,
    διαπιστώνοντας «τεκτονικές διεθνείς ανατροπές» των δεδομένων.

    Αυτή η πολυσήμαντη και ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη αναθεώρηση υπολογισμών καταγράφεται σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Αmerican Interest» και αναλύεται στο κατωτέρω άρθρο του δημοσιολόγου Μάϊκ Χουίτνυ, στην ιστοσελίδα Counterpunch, έγκυρο όργανο της παράλληλης ελεύθερης ενημέρωσης.

    Πολύτιμη θρυαλλίδα και αφετηρία σοβαρού προβληματισμού,
    για όσους -αρμοδίως ή μη- αναζητούν στρατηγική εθνικής επιβίωσης,
    το διαφωτιστικό άρθρο αναφέρει τα ακόλουθα – με υπογραμμίσεις του συγγραφέα:]

    yiorgosthalassis.blogspot.com/2016/08/blog-post_725.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek