Διαφημίσεις

Εξήγηση Ιμάμη γιατί οι μη μουσουλμάνοι γίνονται ομοφυλόφιλοι οι άνδρες και πόρνες οι γυναίκες.

Δείτε και θα καταλάβετε τα πιστεύω όσων έφεραν εδώ στην χώρα μας παράνομα και σε λίγο θα χτίζουν τζαμιά για να λένε αυτές τις σάχλες στην πατρίδα μας.

Φαντάσου ότι τους βάζουν στην θεολογική σχολή ο Φίλης κι η παρέα του-δίπλα στην αίθουσα που διδάσκεται ο Χριστός,να διδάσκονται τέτοιες βλακείες…για να μην πούμε και για χειρότερα…πόσο ασφάλεια θα νοιώθει ένας γονιός να στείλει το παιδί του(και πιο πολύ την κόρη του) στην θεολογική σχολή πια αν διδάσκονται πώς να σφάξουν τους αλλόθρησκους ή πώς να βιάσουν τις χριστιανές αφού έτσι κι αλλιώς είναι πόρνες;

Οι καθηγητές ,ο πρύτανης πρέπει να αρνηθούν πάσει θυσία κι ο κόσμος πρέπει να ξεσηκωθεί.Αλλιώς να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και ν’ ανοίξουν αλλού καθαρά ορθόδοξο Πανεπιστήμιο κι ας αφήσουν την θεολογική σχολή στους ισλαμιστές)

https://www.youtube.com/watch?v=FQb07QVa1SM

Πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Εξήγηση Ιμάμη γιατί οι μη μουσουλμάνοι γίνονται ομοφυλόφιλοι”
  1. Παρακαλώ πολύ! Η εξήγηση του φερόμενου ως ιμάμη, λέγω «φερόμενου» αφού ιμάμης δεν δύναται να βλασφημήσει την θρησκεία του όπως ετούτος,

    Είναι Ιστορικά, Κοινωνιολογικά, πρακτικά και λογικά, αλλά και Ψυχολογικά αίολη, αστήρικτη, και ανακριβής. Ψευδέστατη. Είναι αναληθής. Είναι ψέμα.

    Για τους εξής λόγους.

    Μεταξύ των πιστών του Ισλάμ, των μουσουλμάνων ισχύει πρώτον ο θεσμός γύρω από το «γιουσουφάκι». Νεαρό αγόρι, του οποίου την πρωκτική διείσδυση ο μουσουλμάνος απολαμβάνει ως εκτόνωση και χαρά και, παρακαλώ σημειώσατε, ως λόγω ανάπτυξης (συναισθηματικού και εν τη καθημερινή πράξει και εν τη γενετησία πράξη ) έρωτα προς αυτό το παιδί.

    Δεύτερον, ο θεσμός γάμου με ανήλικη κορασίδα, κατά προτίμηση μόλις της έλθει φυσιολογικά η καταμηνιαία ρύση για πρώτη φορά

    Αποδίδοντας στον Διάβολο, μια οντότητα πλασμένη και δημιούργημα της φαντασίας των, αν όχι της υστεροβουλίας των, την υποβάθμιση του νεαρού αγοριού και κορασίδας, από ανθρώπινο πλάσμα σε αντικείμενο και υπάκουο δοχείο των εκκριμάτων της ηδονής και της διεστραμμένης φύσης και ανελλιπώς ανεπτυγμένης φύσης ως ανθρωπίνου πλάσματος από το θηλαστικό θηρίο, του άρρενα μουσουλμάνου, αθωώνουν το κτήνος.

    Άργος – oofia@yahoo.com.

  2. Σε ολο τον αραβικο κοσμο εχουν τις γυναικες κλεισμενες στα σπιτια και τις πηδουν οταν αποφασισουν οτι ηρθε η ωρα για το επομενο παιδι,
    και τον υπολοιπο χρονο οι ανδρες ξεσκιζονται ΟΛΟΙ μεταξυ τους ανα δυο, σε δωματια,λαγουμια,χαμαμ, απλως προσεχοντας μην τους αντιληφθει τριτο ατομο. Παρολα αυτα ο μουσουλμανικος κοσμος δεν βγαζει καθολου φούστηδες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!……..

    Κ-Τ

  3. Βασικά καμία Θεολογία δεν πρέπει να διδάσκεται σε πανεπιστήμια.Ο Ιησούς,Δημιουργήθηκε χωρίς σεξ -έκανε το νερό κρασί-μίλαγε με διαμοσνισμένα γουρούνια-περπάτησε στο νερό-είναι Θεός και αυτοκτόνησε με φριχτό τρόπο και τελικά Αναστήθηκε -εάν αυτά, είναι λιγότερο γελοία ,τότε ας πάμε πάσο.

      1. Φίλε μου Ο Θεός ελπίζω,να μην είναι ένα παιδί που πάιζει the Sims στο playstation και εμείς είμαστε τα ανθρωπάκια στην οθόνη.

  4. ΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ….
    …ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΗΓΥΡΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
    ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ… ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΔΙΑ.
    ΤΙΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ … ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ.
    ΕΤΣΙ, ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ!!!

  5. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

    -AYTOKTONHΣΕ??
    -ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΔΗΛΑΔΗ??
    -ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΗΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ
    ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΩΡΗΔΟΝ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ, ΔΕΝ
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΪΜΟΣ, ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ, ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ. ΑΪΝΤΕ ΔΡΟΜΟ, ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    “Τhe best name”

    1. Φυσικα και αυτοκτόνησε αφου ως θεός γνώριζε το μέλλον του και προχώρησε-αν δεν έγινε αυτό τότε δεν τυρανήθηκε δεν πονεσε και απλα έπαιζε θέατρο.
      επίσης πάιζει να ήταν παλαβός -η Ιστορια είναι γεμάτη με τρελλούς.
      Υπήρχε σοβαρός λόγος να κάνει όλο αυτο το σκηνικό αν δεν ήταν παλαβός Νάρκισσος;
      Δεύτερον που είδες εσύ να γράφω ότι βρίσκω ωραίες τις μαλακίες των ιμάμηδων-τονίζω ότι όλα αυτα είναι καραγκιοζηλίκια χριστιανικά ,ισλαμικά κτλ ΟΛΑ
      Τρίτον όσοι είναι σκεπτικιστές είναι αναρχοάπλυτοι;
      τι φοβερο συμπέρασμα είναι αυτό;
      ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΠΑΦΟ ;;;;
      Τέταρτον ποιος είσαι εσυ ρε καημένε που θα μου πείς να φύγω απο την Πατριδα μου;
      ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ BEST NAME ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΥΔΩΝΥΜΟ; ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ
      Το μέρος το λατρέυω και φυσικα δεν ανηκει σε κανενα υπερφυσικο παραμυθι αλλα στο εθνος και τους κατοικους του
      ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
      Πεμπτον ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ;
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
      ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ:
      Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ -ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ
      ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΟΥΗΤΩΝΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ (!!)

      Τελευταιο

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ Η ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ;

      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ
      ΟΛΟΙ.

      1. Για τον ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ
        Φίλκε μου πολύ καλές οι τοποθετήσεις σου. Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από την αληθινή ιστορία του Ιησού και του Χριστιανισμού διάβασέ τα στο παρακάτω σάιτ που είναι σε τέσσερις συνέχειες με αρκετή τεκμηρίωση από όλες τις ιστορικές πηγές. Θέλει λίγο γερό στομάχι και είναι ακατάλληλο για δογματικούς:

        http://www.esperos-paranormal.com/index/h_alhthinh_istoria_toy_ihsoy_christoy/0-739

          1. Φίλε μου απ’ ό,τι είδα στο τέλος κάθε κειμένου σε στέλνει στο επόμενο αλλά από το πρώτο πάει στο 3ο και μετά στο 4ο, παραλείποντας το 2ο τμήμα του άρθρου που περιέχει πολλές «ομορφιές» και θα το δεις εδώ: http://www.esperos-paranormal.com/index/h_alhthin_istor_a_toy_ihso_meros_b/0-1018

  6. Εγω ξερω πως ολοι όσοι κανουν περιτομή ειναι ανωμαλοι.
    Οταν κόβουν το συγκεκριμένο τμήμα του πέους, κόβουν και πολλούς νευρώνες. Ετςι ο άντρας δεν νοιώσει τόση απόλαυση στο σεξ και αναγκαστικά καταφεύγει σε ανωμαλίες.

  7. απο μονος του μας ενημερωνει ο ιμαμ μπαιλντης οτι διαβολος και ισλαμισμος πανε πακετο .
    Ευχαριστουμε πολυ κατακαθι της κοινωνιας.

  8. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ?
    ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. . . . ΕΛΠΙΖΩ.
    “Τhe best name”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *