Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:53 - 29/07/2016

Σε λίγα λεπτά αποχαιρετώ τον τελευταίο φίλο μου και την οικογένεια του. Φεύγουν και αυτοί για την ξενιτιά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πριν από 20 χρόνια, μέσα από τυχαία γεγονότα μια παρέα 5 πιτσιρικάδων άνοιγε τα φτερά της. Σπουδές, πανεπιστήμια, στρατός, γάμοι, βαπτίσεις, κηδείες, οι 5 πραγματικοί φίλοι κατάφεραν και άντεξαν.

Άντεξαν ακόμα και από τις γκρίνιες των γυναικών τους, άντεξαν στην καλοπέραση (εκεί χωρίζουν οι περισσότεροι), άντεξαν τις απώλειες συγγενικών προσώπων. ΑΝΤΕΞΑΝ.

Μέχρι που ήρθαν τα μνημόνια.

Το πρώτο και το δεύτερο μπορεί να μείωσε τους μισθούς μας στο 50% και να χάθηκαν οι “καλές μέρες”, οι πολυήμερες κοινές διακοπές, όμως δεν χάθηκε η παρέα. ΑΝΤΕΞΑΜΕ για άλλη μια φορά.

Μέχρι που ήρθε το μνημόνιο 3…

Από τον Οκτώβρη μέχρι χθες οι δύο πρώτοι πήραν το δρόμο της ξενιτιάς. Ο ένας για Ντόχα (ως πολιτικής μηχανικός εκεί κάνει ζωή χαρισάμενη, αλλά δουλεύει και σαν σκυλί), ο άλλος για την Αλβανία όπου μεταφέρθηκε η εταιρεία του. Μείναμε 3…

Πριν 1,5 μήνα, μια μέρα μετά το κλείσιμο των σχολείων αποχαιρετίσαμε στο αεροδρόμιο τον τρίτο που έφευγε για την ξενιτιά… Και αυτός σε ένα βράδυ έμεινε άνεργος, αφού η εταιρεία του βάρεσε κανόνι. Το περίμενε καιρό και είχε κάνει όλες τις προετοιμασίες για να μην πεινάσει η πολυμελής οικογένεια του. Έτσι μόλις ισορρόπησε ψυχολογικά και αφού είδε και απόειδε και δεν έβρισκε εργασία ούτε με το ντουφέκι ακολούθησε τον δεύτερο στην εταιρεία στην Αλβανία…

Μείναμε 2…

Σε λίγη ώρα θα βρίσκομαι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος…

Ο τέταρτος της παρέας φεύγει με όλη του την οικογένεια για Κύπρο… Η εταιρεία του  σε μερικές εβδομάδες μετακομίζει και μαζί παίρνει και τους 55 υπαλλήλους της…

Μνημόνιο 3…

Ένα χρόνο μετά έμεινα μόνος…

Ότι δεν κατάφερε η φθορά του χρόνους, οι αποστάσεις, ο στρατός, οι γυναίκες μας, οι υποχρεώσεις, τα δάνεια, η εφορία, το κατάφερε το Μνημόνιο 3 και όλοι οι μαλάκες που το ψήφισαν. 

Για εμένα σήμερα έφυγε η γη κάτω από τα πόδια, χάθηκαν τα βραδάκια που πείναμε τις μπυρίτσες μας, που πηγαίναμε όλοι μαζί για κάμπινγκ…

Για την κόρη μου, που έχασε μέσα σε 9 μήνες 10 φίλους και φίλες οι απώλειες είναι μεγαλύτερες. Για άλλη μια φορά θα αποχαιρετίσει με κλάματα τους παιδικούς της φίλους/ες…

Για τη σύζυγο μου ομοίως… Μπορεί στην αρχή να μην γούσταραν η μια την άλλη όμως 15 χρόνια ψωμί και αλάτι δεν είναι λίγο. Ήταν μαζί όταν αρρώσταιναν τα πιτσιρίκια, μαζί όταν πριν 5 χρόνια  μετά από ένα ατύχημα για 5 μήνες η μόνιμη μου κατοικία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μαζί όταν χάσαμε συγγενείς, μαζί όταν χωρίς σεντς στην τσέπη διοργανώσαμε τα ομορφότερα βαφτίσια, τα καλύτερα γενέθλια…

Και τώρα μένουμε μόνοι…

ΥΓ Την ώρα που τελείωνα αυτό το άρθρο η καμπάνα του Αγίου Κων/νου χτυπά πένθημα… Κάποιος/α πήρε το εισιτήριο χωρίς επιστροφή… Καλόν Παράδεισο να έχει! Στον δικό μου κόσμο αυτό λέγεται συγχρονικότητα.

e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Τι να πει κανείς. 07/29/2016 @ 5:29 ΜΜ

    Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά κάπου, τότε τις “καλές” μέρες, που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι όλα αυτά ήταν δανεικά; Όταν τις παλιές καλές εποχές που είχαμε ένα μισθό των 70.000 Δραχμών και το πιο μικρό αυτοκίνητο είχε 3 εκατομμύρια και θα έπρεπε, ΝΑΙ, θα έπρεπε να βάλεις στην άκρη 42 ολόκληρα μηνιάτικα, μισθούς 3,5 χρόνων για να πάρεις το αμάξι χωρίς δάνεια και μόνο με μετρητά και το κρατούσες για 20 χρόνια. Όταν το σπίτι ήταν όνειρο ζωής και μετά βρεθήκαμε με 2-3 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα και μεζονέτα σε “καλή περιοχή” χωρίς να δουλέψουμε σαν σκυλιά ποιος είπε ότι τα δικαιούμασταν όλα αυτά απλά επειδή βρεθήκαμε στο Ευρώ; Βέβαια θα μου πεις μας έπαιρνε η τράπεζα τηλέφωνο και μας έστελνε το δάνειο στο σπίτι, ο γείτονας με απλή αίτηση μετακόμιζε στα βόρεια προάστια, εμείς γιατί να μην πάμε και ας πάρουμε δάνειο 30 ετών. Αυτά πληρώνουμε τώρα αγαπητέ Ζαχαρία και πάλι καλά να λέμε που σαν λαός ακόμα βρίσκουμε δουλειές στο εξωτερικό γιατί και γνώσεις έχουμε και γλώσσες μιλάμε και μόνο τεμπέληδες (εκτός Ελλάδας) δεν είμαστε.
    Τα κεφάλια μέσα λοιπόν, κομμένες οι βολτούλες και οι μπυρίτσες και τα ακριβά τα γούστα, μπας και καταφέρουμε να βγούμε από το πηγάδι.

    • Ανώνυμος 07/30/2016 @ 12:53 ΠΜ

      Μαλάκας ήσουν – μαλάκας θα είσαι βρε τιτανοτεράστιε!!
      Γιατί όλοι φταίμε;;; όπως σου λένε τα παπαγαλάκια;;;;
      Οι πιο πολλοί φίλε μου δουλεύαμε, τίμια, πέρναμε όσα πέρναμε και ζούσαμε όσο μπορούσαμε με αξιοπρέπεια και όπως περιγράφει ο φίλος ο Ζαχαρίας.
      Δεν πήραμε ποτέ δανεικά, ξοδεύαμε από αυτά που είχαμε και αγαπούσαμε την χώρα μας.
      Και ξέρεις κάτι ακόμα τιτανοτεράστιε;;;
      Μάλλον είμαστε και από τους πρώτους που φύγαμε πριν καν το 3 μνημόνιο.
      Κάποιος που γράφει πλέον από τα …καγκουρώ!!!!!!

    • Ανώνυμος 08/01/2016 @ 1:27 ΠΜ

      Aααα καλα …. εσυ οχι μονο την εφαγες … την εχεις χωνεψει κιολας την παραμυθα. Δλδ εσυ πιστευεις οτι οι πιστωτικες και τα καταναλωτικα χρεωκοπησαν το κρατος ? Ελεος ρε παιδια ξεχωριστε το δημοσιο απο το ιδιωτικο χρεος.

  2. σωτηρης γυθειο 07/29/2016 @ 6:35 ΜΜ

    Μυτιληνιε σε καταλαβαινω αρκετα καλα.ενα μονο εχω να πω.οσο καλα και να ειναι εκει που πας,π.χ ντοχα ο φιλος σου,δεν ειναι με τιποτα οπως στη πατριδα σου απο οποια μερια και να το πιασεις το θεμα.ελλαδα με τα καλα της και τα στραβα της δν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!! Και κατι ακομα για τον 17:29.γιατι ρε φιλε αυτοι που εχουν πολλα φραγκα δουλευουν σαν σκυλια? Και στη τελικη πρεπει να δουλευουμε απο νυχτα σε νυχτα για να ζουμε μια καλη ζωη?ποιος το λεει αυτο?απο που προκυπτει οτι πρεπει να ειναι ετσι? Εκτος και αν θεωρεις οτι για να ζησεις καλα πρεπει να πεθανεις δουλευοντας!!!!!

  3. Ανώνυμος 07/29/2016 @ 6:45 ΜΜ

    Εγώ πάλι βλέπω, ότι όσοι περίσσεψαν, περίσσεψαν.
    Οι υπόλοιποι, μια χαρά ζουν,
    και οι ταβέρνες γεμάτες, και οι διακοπές στο πρόγραμμα, και τα super marker στο full.

    Ακόμα δεν έχουμε κοιταχτεί στον καθρέφτη, να δούμε ποιοι στ’ αλήθεια είμαστε.
    (Δεν έχουμε όλοι μεζονέτα και 3 αυτοκίνητα)
    Πως να το κάνουμε ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι.

    Ζαχαρία, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμπάσχω μαζί σου, αλλά και με τους ανθρώπους που έφυγαν (δυστυχώς).
    Η απώλεια θα είναι πολλαπλή, σε πολλά επίπεδα (που αυτή τη στιγμή δεν είναι ορατή λόγω των επειγόντων ζητημάτων που είναι στο πρώτο πλάνο).

    Όμως το σύνολο της κοινωνίας (δράση-αντίδραση) έχει τεράστια ευθύνη, κι ας μου πει κάποιος, ότι αυτό δεν καταγράφεται καρμικά για να πληρωθεί στο μέλλον.

  4. Ανώνυμος 07/29/2016 @ 9:35 ΜΜ

    Κάπως έτσι τελειώνουν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων… μια ζωή χωρίς όραμα, με ένα άδοξο τέλος.

    Μια μικρή τυπική έρευνα για τους τελευταίους 2 μήνες… σε αυτοκτονίες… θανάτους από καρκίνο… καρδιακές προσβολές… και εγκεφαλικά… μπορεί να δώσει μια μικρή εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει όταν είσαι στο λαβύρινθο με το “θηρίο”…. για εμένα είναι άγνωστο, αν όλοι αυτοί που καταφέρνουν και φεύγουν από την τωρινή μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων, στην τελική είναι τυχεροί, η άτυχοι!!! Ο χρόνος θα δείξει.

    Αυτά.

  5. ΖΑΧΑΡΙΑ, ΑΠΟ ΞΕΝΙΤΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ.
    ΤΟ ΄92 ΓΥΡΙΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΩ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ.
    ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΘΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
    ΕΦΥΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑΛΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΤΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ.
    ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ΄ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ 2ΧΡΟΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

    Π

  6. Ανώνυμος 07/29/2016 @ 10:41 ΜΜ

    Ζαχ με συγκίνησε φίλε το γραπτό σου
    Κάποτε οτα έφυγα με πτυχία για εργάτης στο εξωτερικό κάποιοι γελούσαν και σήμερα είναι συνταξιούχοι και πρόλαβαν και το εφάπαξ
    Τι να πω δεν ξέρω! !!
    Είναι πολλά τα θέματα και πως θα τα διαχειριστεί αυτός ο λαός

  7. ΑΝΤΙ-ΒΟΘΡΟΣ 07/29/2016 @ 11:33 ΜΜ

    Τι εγινε τα σημαιακια οι παρατες και οι εθνικοφανφαρες δεν αποδιδουν; Που ειναι βρε το ηρωικο εθνος των ελληνων; Ουτε η εθνικη συνειδηση δεν αποδιδει; Τι εγινε ρε συνελληνες; Τι εγινε ρε ζαχαρια ουτε τους κοντινους σου φιλους δεν μπορεις να πεισεις; Να φανταστω οτι δεν ειχανε μεσα τους αρκετη εθνικοφροσυνη; Στην αλβανια μεταναστες μπορω να το θεωρησω και Θεια δικη.

    Εν το μεταξυ στην ιρλανδια
    http://www.koutipandoras.gr/article/sth-fylakh-treis-irlandoi-trapezites-gia-thn-krish-trapezwn-to-2008

    Να δουμε ποσα χρονια θα σας παρει για να καταλαβετε οτι χωρις συνδυασμο εθνικης και ΤΑΞΙΚΗΣ συνειδησης δεν πας πουθενα.

    Κατσε τωρα εδω με τον εθνοσυρφετο που μαζεψες που το μονο πραγμα που εχει ερωτευτει στην ζωη ειναι η ατομικη του ιδιοκτησια, να βγαλεις ακρη.

    Ελπιζω να να γινει κανα καλο μπαμ με το φαινομενο μαντελα μπας και ξυπνησουμε σε μια Ελλαδα χωρις μνημονια, γιατι χαιρι απο τον λαο των ραγιαδων δεν βλεπω.

    υ.γ. Οταν παρετε την Πολη κρατηστε μου ενα διαμερισματακι που να βλεπει βοσπορο

  8. Ζαχαρία,

    Τυχερός είσαι !!!!!!!!
    Φαντάσου να τους έχανες όλους εν έτει 2011 γιατί τους είπες ‘μας έχουν στο στόχαστρο κ θα μας μ@μήσουν ‘επειδή έχουμε πετρέλαια κάτω απ’τα βατραχοπέδιλά μας” – πού να τους έλεγες κ τους υπόλοιπους λόγους δηλαδή – …κ να σε θεωρήσουν όλοι ‘το ξυπνοπούλι’ που ‘το παίζεις και διαβασμένος’ κ ότι πήγες κ να ‘ανέβεις κ στην ιεραρχεία της παρέας’ εν μία νυκτί…….. Άσ’τα φίλε…Υπάρχουν κ χειρότερα…..ΠΑΝΤΑ!!!
    Εδώ…. κ τώρα… πολεμάμε την αντινόηση…κ φαντάζομαι σπόροι για λάχανα υπάρχουν ακόμα!!! α, και κουτιά για μελίσσια…
    …Όσοι μείνουμε ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

  9. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 07/30/2016 @ 12:40 ΠΜ

    Φιλία εστί μία ψυχή εν δυσί σώμασιν ενοικουμένη.
    Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

    μτφρ: Η φιλία [ή η αγάπη] είναι μια ψυχή που κατοικεί σε δυο σώματα.

    ΙΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΦΙΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΑΧΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ.
    ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΔΙΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΕΦΥΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΛΛΟΣ ΕΣΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.
    ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΦΡΑ ΤΟΥ, Η ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, Η ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.

  10. Ανώνυμος 07/30/2016 @ 1:32 ΠΜ

    ΓΑΙΑ ΜΟΝΟΝ Η ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΩΖΕΙ..

    ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ..

    ΤΟΤΕ

    ΘΑ ΔΕΙΣ ΦΩΣ

    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ..

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ

    ΦΑΕΘΩΝ

    φίλε Ζαχαρία που καιρός για δακρυα

    Ετοίμασε το έδαφος για την επιστροφή τους

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*