Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:06 - 28/07/2016

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σήμερα Τετάρτη στις 13:30 περίπου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κος, Αγανικόλας Παράσχος, κατέθεσε στην εισαγγελία Καβάλας, μηνυτήρια αναφορά – καταγγελία, κατά των προσώπων που διατέλεσαν Πρωθυπουργοί Ελλάδος από το 2008, έως και σήμερα, κατά των Υπουργών οικονομικών από το 2008, έως και σήμερα, κατά των Προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων των τραπεζών, κατά παντός αποκαλυφθησομένου από την διαταχθησομένη ανάκριση υπευθύνου ή καθ’ οιονδήποτε τρόπον και υφ’ οιονδήποτε ιδιότητα συμμετάσχοντος και κατά, προς όσους γνωρίζουν την τέλεση της απάτης – κακουργήματος και δεν πράττουν τα όσα ορίζει το άρθρο 232 του Ποινικού Κώδικα.

Συγκεκριμένα η μηνυτήρια αναφορά – καταγγελία, αφορούσε τους:

Α) Φυσικά πρόσωπα που διατέλεσαν πρωθυπουργοί Ελλάδος από το 2008, έως και σήμερα.
1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
2. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
3. ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ
5. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
6. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
7. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ

Β) Των υπουργών οικονομικών από το 2008, έως και σήμερα.

1. ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
2. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
5. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
6. ΓΕΩΡΓΙΟ ΖΑΝΙΑ
7. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
8. ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ
9. ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
10. ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

Γ) Των προέδρων και διευθύνων σύμβουλων των τραπεζών:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.
ALPHA BANK Α.Ε.
EUROBANK ERGASIAS A.E.
ATTICA BANK A.T.E.
ΠΑΝΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και των υπολοίπων τραπεζών, που έλαβαν εγγυήσεις – ομόλογα σύμφωνα με τους νόμους ν.3723/2008, ν.3845/2010, ν.3864/2010, ν.3872/2010, ν.3965/2011, ν.4031/2011, ν.4056/2012, ν.4079/2012.

Όλοι οι παραπάνω καταγγέλθηκαν, διότι με τις πράξεις τους, σχεδίασαν, οργάνωσαν και έθεσαν σε εφαρμογή την μεγαλύτερη απάτη – κακούργημα, όλων των εποχών παγκοσμίως και σκοπό είχαν και έχουν την υφαρπαγή τόσο της κρατικής, όσο και της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

Περισσότερα δείτε την δήλωση του κ. Παράσχου Αγανικόλα, αμέσως μετά την κατάθεση της μηνύσεως.

https://www.youtube.com/watch?v=hwip_wNkHTQ

sok-eisaggelia-kavalas-mhnysh-kakourghma-theodoridis-aganikolas-daily-news-gr--27-07-2016-01

sok-eisaggelia-kavalas-mhnysh-kakourghma-theodoridis-aganikolas-daily-news-gr--27-07-2016-02

sok-eisaggelia-kavalas-mhnysh-kakourghma-theodoridis-aganikolas-daily-news-gr--27-07-2016-03

dailynewsgr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (58)

  1. Βάση πιανού συντάγματος έκανε αέρα με υπογραφή;
    Του αγγλικού από το 1ο μνημόνιο ή του δικού τους-ελληνικού που έπαψε να ισχύει ακόμα και αυτό;

    • Κατοχικά Νέα 07/28/2016 @ 2:32 ΜΜ

      Μην λες πολλα θα εκτεθεις εχε υπομονη … μαλλον ολοι λιγο υπομονη ακομα μεχρι αρχες σεμπτεμβριου…λιγο υπομονη!

      • Μαυρος Πιτ 07/28/2016 @ 4:05 ΜΜ

        δυστυχώς αυτα μπορεί να έχουν αποτέλεσμα σε ενα κανονικά κράτος
        εδω στην μπανανια της Ν Ευρώπης που πλέον έχει αλλάξει κ τυπικά χέρια μην περιμένετε ΤΙΠΟΤΑ απο (θεσμους)
        Ρε σεις είναι δυνατόν να υπάρχει παντου σαπίλα κ να περιμενεις από τον ανώτερο θεσμό,την δικαιοσύνη, που έχει επιτρέψει αυτήν την σαπίλα να κυκλοφορεί ελευθερα, να καθαρίσει την κοπριά??????????
        Αν το πιστεύεται μπράβο σας θα σας φέρει ο Αι Βασίλης δώρα
        ΥΓ το ίδιο έχει κάνει κ ένας γιατρός ή μηχανικός από την Χαλκίδα εδώ κ χρόνια

        • Κατοχικά Νέα 07/28/2016 @ 4:30 ΜΜ

          Ειναι απιστευτη η ισοπεδωση και η επιφανεια …και στην κρητη εχει μπανανες αλλα εσυ περνεις τις τσικιτα… ειμαστε ολοι μαλακες …το συτημα ειναι ανικητο …βγαλτε το ρεβολβερ ακι αυτοκτονηστε,..οπω ρε φιλαρακι…ασε και μια περιπτωση να εχουν κατι καποιοι στα χερια τους η την γκλαβα τους… γινανε πολλα …απο πολλους ε και; σημαινει οτι ολοι δεν θα ξερουν το ΠΩΣ!!

          • Μαυρος Πιτ 07/28/2016 @ 4:34 ΜΜ

            μακάρι να φανώ βλάκας
            ΜΑΚΑΡΙ
            απλά περίμενε την αρχειοθέτηση

      • Πραξικόπημα ή κάτι άλλο; 🙂

      • Kανουμε και τιποτα αλλο εκτος απο υπομονη……αφου και η ιδια η υπομονη μας βαρεθηκε πια…..

    • συγνωμη που δεν σου ζητησε συγνωμη

  2. σωτηρης γυθειο 07/28/2016 @ 2:38 ΜΜ

    Κατοχικα νεα ευχομαι ολοψυχα να βγεις αληθινος!!!

  3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 07/28/2016 @ 2:48 ΜΜ

    ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ.ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ,Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;΄ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΠΑΡΑΣΧΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    • Κατοχικά Νέα 07/28/2016 @ 4:35 ΜΜ

      Η ελληνικη δικαιοσυνη …δεν ειναι και τοσο ελληνικη δικαιοσυνη…οι συλλογοι και οι δικηγοροι εχουν συμφεροντα σε εναν τοπο που ειναι συνεχεια στην ανεχεια και την αναγκη τους..οπως βεβαια και αλισβεριση με το δικαστικο σωμα…αρα…;!!!

  4. Μιχαλης 07/28/2016 @ 2:59 ΜΜ

    Πως μπορούμε να συμμετάσχουμε ή να βοηθήσουμε αυτόν τον κύριο γιατι εχω την εντύπωση οτι η μήνυση του θα παει στο καλάθι των αχρήστων;

  5. Μητσάρας 07/28/2016 @ 3:44 ΜΜ

    Εισαγγελέας; Τι είναι αυτό; ΟΥΦΟ, Νεφελίμ, ή Pokemon;

  6. ΜΑ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    • Κατοχικά Νέα 07/28/2016 @ 4:27 ΜΜ

      Ναι ρε στρατο … ναι … ασε τα ονοματα τωρα … δεν ειναι αναγκη να δειξουμε τι ποιος που …αστο να κυλησει το νερακι! Ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι ο θεωδοριδης σε αυτο η και αλλοι; ..αλλα τι σημασια εχει ποιος ειναι που ; …

  7. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/28/2016 @ 4:18 ΜΜ

    Δείγμα τής πολιτειακής ανωμαλίας πού έρχεται …..

    Μία ο Βοτανικός,μια ειδικές δυνάμεις του στρατού που δήλωσαν θα βοηθούν μόνο έλληνες άστεγους…. τώρα αυτό…

    Βράζει ο τόπος…..

    Ζήτω οι έλληνες ….. αυτοί και πάλι θα συρουν το χορό…

  8. τώρα ξύπνησε αυτός; αντε και του χρόνου, λες και και δεν εχουν γινει χιλιάδες μυνησεις μεχρι τώρα αυτον περιμένουμε

    • Κατοχικά Νέα 07/28/2016 @ 4:26 ΜΜ

      Παλικαρι μου δεν θελει κοπο θελει τροπο..μην ανοιγεστε πολυ μερικοι θα γινετε μεγαλο ρεζιλη …καντε απλα υπομονη και μην κρινετε κατι με ναση τι εκαναν καποιοι κοκ….

  9. Περσέας 07/28/2016 @ 4:22 ΜΜ

    Μπράβο το παλικάρι έχει όρχεις.

  10. Γιαννης 07/28/2016 @ 4:24 ΜΜ

    Η μπίλια περασε αλλα δεν εκατσε σ εμας. Το πραξικόπημα εγινε στη λαθος πλευρα του Αιγαίου. Αλλη μια φορα ατυχήσαμε. Οτι κανει τωρα ο Εργντογαν στην Τουρκία επρεπε να γίνει στην Ελλαδα, με χιλιάδες συλληψεις πολιτικών, στελεχών τραπεζών, διοικητών ΔΕΚΟ και πολλα αλλα λαμόγια που ετρωγαν και ακόμη τρώνε με χρυσά κουταλια εις βαρος του λαού. Αυτα τα λίγα κι οποιος καταλαβε καταλαβε.

    • Κατοχικά Νέα 07/28/2016 @ 4:25 ΜΜ

      Καθιστε ρε …αραξτε …μην τα ξερετε ολα… μην ειστε ολοι τοσο του θανατα … δεν ειναι ολα ιδια τα δαχτυλα…καντε λιγο υπομονη

      • χρηστος 07/29/2016 @ 9:54 ΠΜ

        ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΥΠΟΜΟΝΗ”…ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΗ ΣΟΥ ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ…!!!ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΛΙΚ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙΣ ΤΗΝ “ΥΠΟΜΟΝΗ” ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ” ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ “ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ”….!ΘΕΛΕΙΣ “ΚΛΙΚ” ΚΙ ΑΛΛΑ….

  11. Ανώνυμος 07/28/2016 @ 4:24 ΜΜ

    Και τους εκανε την μουρη κρεας…!!! Αν ηταν ετσι με τοσες μηνυσεις που εχουν κατατεθει κατα καιρους θα επρεπε να ειναι ολοι τους μεσα!!!
    Και στο κατω κατω γιατι δεν εκανε σε ολους τους πρωθυπουργους απο την μεταπολιτευση και προς τα εδω?αυτοι δεν οδηγησαν την ελλαδα εδω που ειναι σημερα? μονο απο 2008 και μετα ευθυνονται?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

  12. Μαυρος Πιτ 07/28/2016 @ 4:31 ΜΜ

    οταν ακουω το ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΡΝΑΩ!!
    ποια δηκαισινη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!
    Αυτής που συλαμβάνει τον κουλουρά κ αφήνει τον κάθε πρώην υπουργό?
    χαχόλοι ε χαχόλοι

    • Κατοχικά Νέα 07/28/2016 @ 4:32 ΜΜ

      Οχι στηνε λληνικη δικαιοσυνη αλλα στα οπλα τους κατα τους!!

      • Μαυρος Πιτ 07/28/2016 @ 4:43 ΜΜ

        βλέπω τον Εισαγγελέα , αν ξεκινήσει ενέργειες να εγκενιάσει το νέο Εισαγγελικό γραφείο στο Καστελόριζο
        Αν δεν αυτοκτονίσει πέφτοντας πάνω σε μαχαίρι 22 φορες!

        • Βασίλης από Μπραχάμι. 07/28/2016 @ 8:22 ΜΜ

          Εγώ έχω να καταθέσω δήλωση γέροντα,ότι θα κάτσουν στο σκαμνί για τις μεγάλες αδικίες στόν λαό.Και το πιστεύω.Χωρίς να ξέρω πότε και πώς.

  13. PANTELIS DAFNOMILIS 07/28/2016 @ 4:37 ΜΜ

    Δεν πειράζει παίδες, λιγάκι υπομονη χιλειοειπωμενη

  14. ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 07/28/2016 @ 4:49 ΜΜ

    TA ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ????
    ΣΕΜΠΕΜΒΡΙΟ -ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ -ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΛΠ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ
    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΙΝΕς ΕΝΩ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ,,,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑς ΕΚΛΕΒΕ …ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΩς ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΧΩΡΙς ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ [CIA ]ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΡΙΝ?? Η ΝΤΟΙΤΣΕΜΠΑΝΓΚ ??/ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ????ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ????ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ????
    ΠΡΟΣΟΧΗ …….ΟΠΟΙΟς ΕΜΑΘΕ ΕΜΑΘΕ ΄΄ΟΠΟΙΟς ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΎ
    ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΦΩΤΑΨΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ
    ΑΡΑΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ???????
    Ο ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ???
    ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΤΈ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ …..

    • Οι φώταψιες είναι γεγονός ήδη σε όλα τα μήκη και πλάτη ειδικά της ελλανιας….
      Χαίρομαι ιδιαίτερα που μετά από καιρό διαβάζω σχόλιο σου όπως επίσης χαίρομαι που ο Ένας που βλέπει έδωσε σημεία ζωής.
      Περιμένουμε επιτέλους τους συγγενείς μας……αυτούς που είναι λίγο ψηλότερα από εμάς στον χώρο….
      Μια τοποθέτηση για το τι μέλη γεννεσθε από τον Έναν θα ήταν μια ανάσα αυξημένων δονήσεων που τόσο ανάγκη έχουμε.
      Για να δούμε στην λήξη της παράτασης τι έχει να σερβίρει το σύμπαν.
      Με φιλικούς χαιρετησμους….
      C-Spec

    • ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ 07/29/2016 @ 7:23 ΠΜ

      Αγαπητε μου φιλε ολα τα παιδια που ξεκινησαμε στην Καβαλα αποχωρησαμε σχεδον ολοι ακριβως πριν εναμιση χρονο γιατι εξαπατηθηκαμε αλλα και προδοθηκαμε.
      Επισης να γνωριζεις οτι η παραταξη χρηματοδοτηθηκε στο 100% απο εμενα προσωπικα και απο κανεναν σωρρα γι αυτο και η παρατξη συνεχιζει να υπαρχει μεσα στο δημοτικο συμβουλιο Καβαλας.Απλως πατησε πανω στον πατριωτισμο μας και μας εξαπατησε,,σε αυτους δεν εχουμε να απολογηθουμε για τιποτα γιατι το μονο που καταφεραν να κανουν ειναι να μπερδεψουν τον κοσμο και τους απλους πολιτες.Ολα τα παιδια ακουλουθησαν γι αυτο και αποχωρησαμε μαζικα,ουδεμια σχεση εχουμε και χαιρομαι παρα πολυ γι αυτη την επιλογη μας που επιβαιβεβεωνεται καθε μερα.Δεν εχουμε τιποτα να κρυψουμε ειμαστε ολοι καθαροι ,απλοι ανθρωποι που πολεμαμε και εμεις με οποιο τροπο μπορουμε να επανακτησουμε την Πατριδα μας πισω.

      με καθε σεβασμο
      ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

  15. Μαυρος Πιτ 07/28/2016 @ 4:54 ΜΜ

    Ανεκδοτο
    Παγκοσμιο Συνεδριο Βιολογίας

    Ανεβαίνουν οι Αμερικανοι στην εδρα κ λενε
    Διασταυρώσαμε Αγελάδα με Ελέφαντα κ καταφέραμε να παράγουμε απο κάθε ζώο ενάμισι τονο γαλα την ημερα ΄
    Χαμος από το κοινο απο τα παλαμάκια!
    Μετα ανεβαίνουν οι Ρώσοι κ λένε
    Διασταυρώσαμε πρόβατο με πολική αρκουδα κ παράγουμε απο κάθε ζώο 1 τόνο μαλι!
    χαμος απο το κοινο απο τα παλαμάκια !!
    ε ανεβαινει κ ένας Έλληνας βιολόγος κ λέει
    Διασταυρώσαμε μουνόψειρα με πυγολαμπίδα !
    οι επιστήμονες κοιτουν με απορία κ ο πρόεδρος του συνεδριου ρωτάει το αποτέλεσμα
    ο Ελληνα επιστήμονας λεει
    Ειναι ξεκάθαρο !
    Όπου φεγγίζει δεν μαμάμε!

  16. Ανώνυμος 07/28/2016 @ 5:14 ΜΜ

    Είδα το βίντεο…Έκλαψα από τα γέλια.
    ‘Αντε αγόρι μου να κυνηγήσεις κανα Pokemon και άσε τα κουλά. Η μήνυση σου σε πρόσωπα με δημόσια αξιώματα θα πάρει το δρόμο της όπως και οι 26 άλλες με παρόμοιο περιεχόμενο που έχουν υποβληθεί από το 2011 έως σήμερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
    Αλλά τι να πεις… το πολύ σανό φαίνεται να κάνει τους καταναλωτές του να βλέπουν όλες τις καταστάσεις απλές στο χειρισμό τους.
    Εύγε στο σανό. Είναι σούπερ τροφή.

  17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/28/2016 @ 5:15 ΜΜ

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΟΤΙ ”ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ”, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΓΕΛΟΥΣΑ….

  18. Ανώνυμος 07/28/2016 @ 5:28 ΜΜ

    O Σημίτης πάλι στην απέξω??

  19. ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΕΛΛΑΔΑ 07/28/2016 @ 5:34 ΜΜ

    πρεπει να εχουν χεστει απ το φοβο τους η πολιτικη ηγεσια υστερα απ τη μυνηση….αρχιζουν και φευγουν τα τσαρτερ απ ο χθες για πολιτικο ασυλο…η μερκελ δεν κοιμηθηκε χθες..ο σοιμπλε σηκωθηκε απ τη καρεκλα απ το φοβο του…o νταισεμπλουμ μπηκε σε κοφι-σοπ της ολλανδιας για να ξεχασει τον πονο του…σεισμος μεγαλος ρε παιδακι μου…μπραβο και του χρονου..

    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/28/2016 @ 10:42 ΜΜ

      και όμως…. για σκέψου…. οταν γίνονται τέτοιες κινήσεις αμφισβήτησης μέσα σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο κατοχικό καθεστώς είναι σίγουρα προάγγελος επερχόμενων γεγονότων αλλά και βαθειάς ανησυχίας για τους προδότες….

      να είσαι επίσης σίγουρος ότι δεν είναι μόνος του….. ολο και κάποιοι θα βρίσκονται απο πίσω… έχει και πατριώτες η χώρα…

  20. Ανώνυμος 07/28/2016 @ 5:55 ΜΜ

    έπρεπε να ειδοποιηθούμε να την υπογράψουμε ΟΛΟΙ

  21. Ανώνυμος 07/28/2016 @ 8:33 ΜΜ

    οταν ο διαολος μας βαζει αδιεξοδα Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ μας ανοιγει λεωφορους!!!!!

    ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ

    http://timiosstayros.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4762.html

  22. Ανώνυμος 07/28/2016 @ 8:44 ΜΜ

    Οι περισσότεροι εχουν βουλευτική ασυλία και θα πρεπει να γινει στην Βουλή ψηφοφορία για να αρθεί ωστε να δικαστουν….
    Εχω την εντυπωση οτι αυτός απλα εκανε μια τρυπα στο νερο!

    • ΗΛΕΚΤΡΑ 07/29/2016 @ 8:57 ΠΜ

      Αυτός μονος του ιςως. Για φαντασου ομως να το κάνανε αυτο ενα εκατομμύριο Ελληνες;;;;;
      Προφανώς παραδώσαμε κι εμεις τα οπλα, δεν εχουμε διάθεση να παλέψουμε για την ζωή μας, την ζωή των παιδιων μας και πάνω απ ολα για την πατριδα μας.

  23. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ 07/28/2016 @ 9:43 ΜΜ

    ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ;

  24. βλεπω να γινονται εκλογες…σχεδον οπως εγινε και με το προηγουμενο εξωδικο προς τη βουλη περσυ …ποσοι απο αυτους δεν εχουν ασυλια σκεφτηκατε??

  25. Ναι έχουν γίνει κι άλλες τέτοιες προσπάθειες στο παρελθόν. Όμως από μεμονωμένα άτομα. Έχω την άποψη ότι ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες να δημιουργηθεί μια βιομηχανία δικών εναντίων όλων αυτών που έχουν βλάψει την χώρα και των υποτακτικών τους που δεν είναι πολιτικά πρόσωπα.
    Σκεφτείτε αν τέτοιου τύπου ενέργειες αρχίσουν να γίνονται αδιάκοπα και μαζικά και στο τέλος οι μηνύσεις αρχίσουν να κατευθύνονται και εναντίων κάθε δικαστικού λειτουργού που αποφασίζει να θέσει στο αρχείο ή να απαλλάξει τέτοιου είδους πρόσωπα από κάθε ευθύνη, τότε ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα;
    Στο αρχείο αυτοί ξανά μήνυσεις εμείς, άντε να δούμε ποιανού τα νευρά θα σπάσουν γρηγορότερα.

    • Όταν ή δικαστική εξουσία διορίζεται από την πολιτική ηγεσία, αποτελεί δεκανίκι αυτής. Και κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

  26. Ανώνυμος 07/28/2016 @ 11:45 ΜΜ

    πως μπορουμε να συνυπογράψουμε ?

  27. NICK THE GREEK 07/28/2016 @ 11:51 ΜΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ. ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ. ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΥΝΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ.

    • ΗΛΕΚΤΡΑ 07/29/2016 @ 9:02 ΠΜ

      Μπράβο, αυτο ακριβως ήθελα να πω κι εγω. Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
      Με λύπη μου ομως βλεπω πολλούς να μας μιλάνε για υπομονή, να ειρωνεύονται τετοιες προσπάθειες κλπ. Δεν βλεπω πολλούς να φωνάζουν πως αυτο που εκανε αυτος ο άνθρωπος πρεπει να το κανουμε οοοολοι.
      Εγω ξερω πως οταν πέσεις στα τέσσερα, δεν πρεπει μετα να κλαις επειδη σε βιάζουν.
      Φανταστείτε τι θα γινει αν ενα εκατομμύριο Ελληνες έκαναν το ιδιο που εκανε αυτος ο άνθρωπος.
      Αλλα τι λεω, τωρα ειναι εποχή για τα μπάνια του λαού, που να τρέχεις!!!!

  28. ναι πειτε του .. ολους φυλακη θα τους στειλει …
    θεε μου ….

  29. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
    ΥΓ. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΕΣΙΜΙΣΜΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; ΑΝΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΛΕΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο …..ΑΓΑΘΟΣ; ΕΛΕΟΣ!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*