Διαφημίσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

 

Μια απίστευτη εικόνα από ένα τεράστιο αντικείμενο που φαίνεται να βγαίνει και να απογειώνεται μέσα από τον ήλιο. Η Εικόνα είναι από το δορυφόρο SDO AIA304 στις 18 του Ιουλίου 2016.

Προσέξτε στο video που ακολουθεί το ίχνος της πορείας που αφήνει πίσω του και την «αναστάτωση» στην επιφάνεια του Ήλιου.

Πολύ δύσκολα μπορεί αυτό να χαρακτηριστεί ως κάποιο φλεγόμενο κομμάτι που εκτινάχτηκε, καθώς η ευθύγραμμη χωρίς καμπύλωση τροχιά του και το γεγονός ότι ανυψώνεται κάθετα στην διάμετρο του ήλιου και όχι σαν συνέχειά της, όπως θα όφειλε με βάση τους γνωστούς νόμους της φυσικής, δηλώνει το αυτονόητο: Δεν μπορεί να είναι κοσμική σκόνη ή κάποιο κοσμικό σωματίδιο, ούτε κάτι που μπορεί να σχετίζεται με τις εκδηλώσεις του Ήλιου.

Πρόκειται για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο το οποίο είτε «ρουφάει» ενέργεια από τον Ήλιο είτε, πολύ πιθανότερο, βγαίνει μέσα από αυτόν και απογειώνεται…

Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στην πιθανότητα της θεωρίας ο Ήλιος μας να είναι μία αστροπύλη, μία stargate. Αυτή είναι μία ακόμα απόδειξη ή έστω ένδειξη, που τείνει να επιβεβαιώσει την θεωρία αυτή.

Ο Ήλιος είναι μία Πύλη από την οποία μπαίνουν και βγαίνουν διαστημόπλοια άλλων διαστάσεων, ή διαστημικών περιοχών…

Δείτε το video:

diadrastika.com ‎

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Ο ΗΛΙΟΣ είναι ΠΥΛΗ – ΔΕΙΤΕ τι ΒΓΑΙΝΕΙ από ΜΕΣΑ του (video)”
  1. Σε όσους ακόμα πιστεύουν αυτά που τους σερβίρει η Nasa…καληνύχτα και όνειρα γλυκά

    1. Αυτό που νιώθεις όταν βλέπεις τον ήλιο τι νομίζεις ότι είναι?Δεν νιώθεις την θερμότητά του?

      1. σωστό, αλλά η θερμότητα δημιουργείται μόνο μέσα στην ατμόσφαιρα της γης, στο διάστημα δεν υπάρχει θερμότητα απ τον ήλιο….έτσι νομίζω τουλάχιστον.

        1. ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
          ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΙ!!!
          ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,Η ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
          ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
          ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ GPS,ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΥΛΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!
          ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,ΕΙΣΑΙ Σ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ,ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
          ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!
          ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ!!
          ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.
          ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΛΗ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ!!!
          ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    2. Πάρε έναν δυνατό προβολέα να σε χτυπάει για ώρες και θα ιδρώσεις. Δες τους παρουσιαστές στην τηλεόραση που σκάνε από την ζέστη μέσα στον χειμώνα. Αν αυτό κάνουν τα λίγα φωτόνια των προβολέων, φαντάσου τι κάνει ο ήλιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek