Διαφημίσεις

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΚΥΘΗΡΙΟΣ

Μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία τα blogs όπως είναι φυσικό έχουν οργιάσει με αναλύσεις για τους λόγους και τους υποκινητές του πραξικοπήματος. Ακούμε πληθώρα απόψεων, όπως πχ ότι ο Ερντογάν ξέφυγε από την επιρροή της νέας τάξης πραγμάτων, οπότε αυτή προσπαθεί να τον ανατρέψει (πχ Γρυπαίος ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «NO BORDER» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ), έως την άποψη ότι το πραξικόπημα ήταν σχεδιασμένο από τον Ερντογάν για να κερδίσει την υποστήριξη του Τουρκικού λαού (Καλόγερος).   Σε αυτό το άρθρο θα παραθέσω μια άλλη άποψη η οποία σε γενικές γραμμές συγκλίνει με αυτή του γέροντα (Καλόγερος).            Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την άποψη, όπως είναι γνωστό οι Τούρκοι εδώ και χρόνια ζητάνε μερίδιο από τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και αερίου που υπάρχουν στην ΝΑ Μεσόγειο στην περιοχή μεταξύ Ελλάδας, Αιγύπτου, Ισραήλ, Κύπρου και Τουρκίας.
 Δυστυχώς όμως για την Τουρκία το Καστελόριζο και κάποια άλλα νησιά τριγύρω στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά τους και δίνουν όλο το κρίσιμο κομμάτι της ΑΟΖ στην Ελλάδα. 

Μιά επιλογή λοιπόν της Τουρκίας είναι να κάνει μια επίθεση και να καταλάβει αυτά τα νησιά.  Αυτή όμως η επιλογή είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί από μια εκλεγμένη και δημοκρατική κυβέρνηση όπως αυτή του Ερντογάν δεδομένου ότι μετά την επίθεση θα έχει να αντιμετωπίσει πλήθος προβλημάτων διεθνούς νομιμότητας από ΟΗΕ, διεθνή δικαστήρια, ΝΑΤΟ. Μια λύση σε αυτό το πρόβλημα λοιπόν θα ήταν η εξής: Γίνεται ελεγχόμενο από τον Ερντογάν πραξικόπημα στην Τουρκία και η στρατιωτική κυβέρνηση αναλαμβάνει να κάνει την “βρώμικη δουλειά”, την κατάληψη δηλαδή του Καστελόριζου και των άλλων Ελληνικών νησιών (οι πληροφορίες μου λένε ότι αυτό είχε προγραμματιστεί για τον Αύγουστο). 

Όταν λοιπόν αυτά τα νησιά θα ήταν πια αναπόσπαστο μέρος της Τουρκίας, ο Ερντογάν (ο οποίος θα είχε στο μεταξύ καταφύγει πχ σε κάποια άλλη χώρα), κάνει ένα “αντι-πραξικόπημα” και γυρίζει θριαμβευτής στην Τουρκία.  Η διεθνής νομιμότητα της Τουρκίας επανέρχεται, αλλά de facto τα νησιά αυτά (άρα και η ΑΟΖ) θα αποτελούνε πια αναπόσπαστο κομμάτι της Τουρκίας. Επίσης όλος ο λαός  θα είναι πια με το μέρος του Ερντογάν και έτσι θα μπορέσει να αλλάξει το σύνταγμα και να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει δηλαδή ο απόλυτος “σουλτάνος” της Τουρκίας. 

Τι πήγε στραβά τώρα στην όλη ιστορία;  Το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι ενημέρωσαν τους πραξικοπηματίες ότι είναι “αναλώσιμοι” στο όλο σχέδιο και έτσι κάποιοι στρατηγοί έκαναν την τελευταία στιγμή στροφή 180 μοιρών και το σχέδιο ακυρώθηκε.  Ίσως να είναι και αυτό που λέει ο Γέροντας (Καλόγερος) ότι ο Θεός δίνει συνέχεια αναβολές και “μεταθέτει χρονικά και συνεχώς το ποθούμενο”.

Πάντως σύμφωνα με τις πηγές μου τώρα πια με διαλυμένο το στρατό της είναι πολύ δύσκολο για την Τουρκία να χτυπήσει κάποια νησιά της Ελλάδας !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥ
ΜΗΠΩΣ ΤΑ 14 ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΟ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ !!!!

+++

anargyros61



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο ““ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ” (ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ)”
  1. Τα 14 πλοία και τα 43 ελικόπτερα των Τούρκονε τα ρούφηξε η τρύπα στον κόλπο του Άντεν !!!
    χιχιχι…

  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΓΡΟ’Ι’ΚΑ ‘Η’ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!! ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek