Διαφημίσεις

ΠΩΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ! ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ «ΓΚΡΙΖΑΡΟΝΤΑΙ»!

Ως ευκαιρία για να προωθήσει τα ακραία εθνικιστικά της παιχνίδια στην Ελλάδα «βλέπει» η Τουρκία την επικείμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρεί να πείσει ακραίες ομάδες της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ξάνθη αλλά και την Κομοτηνή να συνασπιστούν και να δημιουργήσουν ανεξάρτητο μουσουλμανικό κόμμα.

Και τούτο γιατί η εφαρμογή της απλής αναλογικής αφήνει ελπίδες ακόμη και σε πολύ μικρά κόμματα να μπουν στη Βουλή, ανεξάρτητα με το εάν το όριο εισόδου παραμείνει στο 3% ή μειωθεί στο 2,5%.

Σκοπός της Άγκυρας είναι να δράσει εμπρηστικά, αξιώνοντας υπογείως από τους μουσουλμάνους της Θράκης να καταγράψουν τη δύναμή τους ως μειονότητα, για πρώτη φορά μέσω εκλογικών διαδικασιών.

Δηλαδή, με άλλα λόγια, επιχειρούν να «γκριζάρουν» τον χάρτη της Ροδόπης και της Ξάνθης, στο όνομα μελλοντικών διεκδικήσεων για χάρη της μειονότητας και σίγουρα σε βάρος της εδαφικής ακεραιότητας στην Ελλάδα.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, βολιδοσκοπούνται διάφοροι εξτρεμιστικοί κύκλοι στους δύο νομούς, οι οποίοι θα βγουν σύντομα στο… σεργιάνι, επιχειρώντας να πείσουν πολιτικά πρόσωπα που σχετίζονται με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης να στηρίξουν την προσπάθεια για την ίδρυση ανεξάρτητου κόμματος που θα απαρτίζεται αποκλειστικά από βασικούς παράγοντες του μουσουλμανικού στοιχείου.

Το ζήτημα που ανακύπτει είναι εξαιρετικά σοβαρό, καθώς η Τουρκία, όντας πιστή στο «παιχνίδι» της ανοικτής πρόκλησης, επιχειρεί να ερεθίσει επικίνδυνα τα πνεύματα σε δύο από τις πλέον ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδας. Είναι γνωστή, άλλωστε, η διείσδυση που συστηματικά εφαρμόζει το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, πάντοτε υπό τις «ευλογίες» και το άγρυπνο βλέμμα της τουρκικής κυβέρνησης.

Σε αυτό, ακριβώς, το σημείο προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα: Τι ενέργειες θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση, ώστε να αποτρέψει μια τέτοια κίνηση, μπροστά σε μια ενδεχόμενη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες;

Γιατί, δεν είναι μόνο το ζήτημα εάν θα υπάρξει ανεξάρτητο μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα, αλλά το εάν η επίσημη Πολιτεία θα εξακολουθεί να αφήνει ανενόχλητο το «βαθύ κράτος» να αλωνίζει στη Ροδόπη και την Ξάνθη.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αγνοεί ένα τέτοιο γεγονός: Γνωρίζει πολύ καλά ότι η Άγκυρα εδώ και χρόνια πασχίζει να προσεταιριστεί ανθρώπους που είναι πολιτογραφημένοι αλλά και νιώθουν Έλληνες πολίτες, αλλά που το ίδιο το κράτος τους έχει λησμονήσει.

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ALERT! ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek