Διαφημίσεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΤΑΜΒΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ 4/9/2012 ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΙΟΥΜΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΥΔΙΑ ΣΕΡΓΕΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ.ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ,Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ.ΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ….


ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΟ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΕ.ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΟΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ 6/9/2012 ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΩ,ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ.ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΓΕ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΕΓΩ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ.ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΘΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΑ ΟΠΛΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ :

ΤΑΜΒΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΛΙΟΜΗ ΑΙΓΑΛΕΩ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *