Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:36 - 29/06/2016

Ποια κρίση , ποιο brexit, ποιες απώλειες ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μας αρέσει τελικά στους ανθρώπους να ζούμε σε Παραμυθια και να έχουμε ρόλους μέσα σε αυτά αντι να ζούμε την αληθινή Ζωή μας!

Μας αρέσει να υιοθετούμε το οποιοδήποτε ψέμα απο το σεναριο του εκάστοτε παραμυθιού!

Δεν αντέχουμε να ζήσουμε ελευθερα και να έχουμε σαν εικόνα αυτό που ο καθένας μας είναι πραγματικά..και προτιμούμε την υποκρισία και το θέατρο ..γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε ότι το ψέμα της ελίτ το έχουμε κάνει σημαία!

Απώλειες τρις μετά το brexit ; Αλήθεια εε; Και που πήγαν τα χαμένα χρήματα ταξίδι αναψυχής σε άλλο πλανήτη; .. Η θα πεις μα έχασε αξία η λίρα ..ε και; Αφού μπορείς να “τζογαρεις” και ανάποδα στα μπουρδέλα που λέγονται χρηματιστήρια!!

Πηγαίοι τίτλοι καταστροφής από όλους..και αναγκαστικά και από εμάς αναδημοσίευσης και έρευνα της νέας μοδος!

Όταν παίζεις τρις ..η διαχειρίζεσαι τρις η λέξη έκπληξη δεν υπάρχει …μόχλευση και στήσιμο ναι..έκπληξη όχι!

Λέμε όμως χάθηκαν λεφτά…αντι να πούμε ΚΕΡΔΗΘΗΚΑΝ ΤΡΙΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΣΙΜΟ!!

Τα χρήματα δεν πετάνε σε εξωπλανητες ..απλά αλλάζουν θέσεις …κρίση δεν μπορεί να υπάρχει πάρα μόνο τεχνητή για να δημιουργήσει νέους σκλάβους και να υποταξεις νέες χώρες !!

Θα το πω τελευταία φορά …

Χρήμα = χρόνος σου!!!!

Από την στιγμή που έγινε το χρήμα εμπόρευμα και κάποιοι με funds μπορούν να αλλάζουν την αξία του χρήματος …. εκείνη την στιγμή έδωσες το δικαίωμα στους έχοντες.. να εμπορεύονται τον ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!

Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει καμία αγορά αξιων που να λέει την αλήθεια η να δείχνει την πραγματική αξία του ανθρωπινου χρόνου….και ούτε θα βρεθεί βέβαια γιατί δεν θέλουν να ξυπνήσεις … θα συνεχίσεις να είσαι Σκλάβος από την μέρα που γεννιέσαι σε αυτή την γη!!

Δεν καταλαβαίνεις γιατί χρήμα =χρόνος;…με τι ανταλλαζεις τον χρόνο σου στην δουλειά σου;

Ήρθες λοιπόν σε μια γη φυλακή και αντι να ψάξεις να βρεις ποιος είσαι , τι ήρθες να κάνεις , ποιος θα πραγματωθείς , ποια η αποστολή σου και η πρόσφορα σου …κατάντησες να γίνεις δούλος του ευρώ και του κάθε ευρώ…και κάθε Σωρρου που αύριο μπορεί να στο ρίξει 50% …!

Εσύ με το 50% νιώθεις ότι χάνεται η Ζωή σου …ο χρόνος σου …για αυτό επί της ουσίας λυπάσαι και πιέζεσαι…Τι λέμε όταν χάνουμε κάτι..έχασα την περιουσία μου το βιος μου…βιος τι είναι ..ο χρόνος της Ζωής μας!!

Σε πατάνε λοιπόν στο ποιο σημαντικό και ακριβό πράγμα στην γη στον χρόνο…κάνοντας κάτι σε ένα χαρτάκι!!!!!…Πως τους άφησες να το κάνουν αυτό ; Τι διάολο μαγεία είναι αυτό;

Εκτός και αν είσαι από του τελείως κοιμισμένους και μου πεις …δεν είναι χρόνος ένα σπίτι η ένα αυτοκίνητο…κοκ…και ότι είναι αξία…!

ΟΛα είναι χρόνος και ο ουσιαστικός λόγος που κλαις με την απώλεια θεωρητικής αξίας από άνευ αξίας πράγματα όπως τα χρήματα ..είναι ότι μέσα σου θυμάσαι γιατί ήρθες εδώ και η καρδιά σου κλαίει που πέταξες στα σκουπίδια το πολυτιμότερο αγαθό για να το ανταλλάξεις με κάτι που άλλοι ελέγχουν!

Ξανά σκέψου χωρίς εγωισμό η αποδοχή του ότι έγινες Σκλάβος με το που γεννήθηκες είναι το πρώτο βήμα απελευθέρωσης!!!!

Stranger..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. ΚΡΑ ΚΡΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 06/29/2016 @ 11:03 ΜΜ

    ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ!

  2. ΣΩΣΤΟΣ….!!!!!!!!!

  3. Όταν έχεις 100 μετοχές που αξίζουν 10 ευρώ η μία , τότε έχεις 1000 ευρώ αία στα χέρια σου . Αν οι μετοχές σου χάσουν το 50% της αξίας τους τότε θα αξίζουν 500 ευρώ .. Τα υπόλοιπα 500 χάθηκαν , δεν πήγαν πουθενά αλλού απλά χάθηκαν ,, Εξαφανίστηκαν ..

    • Κατοχικά Νέα 06/30/2016 @ 1:47 ΠΜ

      Του κητσου η μανα φιλε… οταν εσυ χανεις 500 καποιοι ελλοι εχουν βγαλει 1000… ξυπνα.. και στο κατω κατω μετοχες εχεις ..αλλαξε της …δεν ειναι θεμα κρισης να πεσει μια μετοχη ειναι θεμα γεγονοτος αν κανει αυτιο εναν σεισμο 9 ριχτερ στην καλιφορνια θα πεσει το δολαριο και θα ανεβει το γεν….αυτοι που επαιξαν γεν κερδισαν αυτοι που επαιξαν δολαριο εχασαν..παντα ετσι ηταν και ετσι θα ειναι απο ενα γεγονος πανω η κατω βγαζεις με διπλες εντολες…

      • Κανείς δεν έχει βγάλει τίποτα από τα 500 που έχασα ..

        Ο όγκος των μετοχών παραμένει ίδιος . αυτό που αλλάζει είναι η αξία που έχουν ..

        Αν ένα σπίτι είχε 100.000 ευρώ και την επόμενη μέρα το σπίτι αξίζει τα μισά , αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος πήρε από μένα το μισό μου σπίτι , αλλά πως θα μου πληρώσει τα μισά λεφτά για αν το αποκτήσει αν εντέλει αποφασίσω να το πουλήσω ..

        Όταν λοιπόν χάνονται οι αξίες των μετοχών , τα λεφτά αυτά χάνονται από τις συναλλαγές και την αγορά των μετοχών , αφού πέφτουν λιγότερα λεφτά στην αγορά για να αποκτηθεί ο ίδιος όγκος που θα είχε αποκτηθεί αν η αξία τους είχε παραμείνει ψηλά ..

        • Κατοχικά Νέα 06/30/2016 @ 4:47 ΜΜ

          Μαλλον δεν εχεις ιδεα απο forex η απο short η long εντολες …Μιλας για χρηματιστηριο εποχης 80 …αν λοιπον θες να γυρισουμε πισω τοτε θα δεις οτι οι μετοχες κανουν σκαμπανεβασματα ..και σωστη τακτικη στο πορτοφολιο σου ειναι να εχεις θεσμικη θεση για το 80 % των μετοχων σου …αρα αν εισαι θεσμικος εχεις μετοχες με μακροχρονια θεση …τωρα επεσε σε ενα χρονο θα ειναι 100+…απο την αλλη … αν ενα νομισμα πεσει σημαινει οτι για να αγορασει την μετοχη σου θα σου δωσει περισσοτερα χρηματα … γιατι οι μετοχες δεν παθαινουν το ιδιο κατεβασμα οσο το ιδιο νομισμα που πεφτει …! Κοιτα μην στο παιζω ξυπνιος αυτο που ειπα οτι δεν υπαρχει χαμενα λεφτα αλλα λεφτα κερδισμενα ειναι ακριβως ετσι…! Το παραδειγμα με το σπιτι ακρως ατυχες μιας και οι μετοχες μπορουν να γινουν αλλες μετοχες με σταθερη αξια , η να γινουν ομολογα με ασφαλειες …οταν καποιος εχει θελησει να εχει μετοχες και να επενδυει σε χρηματηστηρια ειναι ανοητο μεχρι ηλιθιο να χρησιμοποιει την ιδεα οτι επεσε κατι… γιατι απο την φυση του το χρηματηστηριο ειναι προσφορα και ζητηση ..δηλαδη ειναι σε συνεχη ροη και οχι στασιμοτητα …οταν επενδυεις ρισκαρεις και πρεπει να γνωριζεις τις κινησεις σου!ΑΑρα συνοπτικα σιγουρα υπηρξαν μετοχες που πηραν τα επαω τους απο το brexit και αν δεν υπηρξαν ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΤΟΛΕς ΝΑ ΠΑΙΞΕΙς ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Και τι σχέση είχε η Αγγλία ποτέ με το ευρώ;

  4. Ανώνυμος 06/30/2016 @ 1:48 ΠΜ

    Σκλάβος δεν γεννιέται ΚΑΝΕΙΣ.
    Ο καθένας μπορεί να ζήσει μια ελεύθερη ζωή μακρυά απο όλους και όλα.Το θέμα ειναι οτι για το χρήμα και τις σωματικές απολαύσεις επιλέγουμε αυτο που λες “σκλαβιά”.
    Πιάστε απο ενα βουνό και μια καλύβα.Μπορειτε;
    Να ζείτε απο και μεσα στην φύση.Ετσι ζούσε ο άνθρωπος.
    Αυτα που έχουμε σήμερα μας τα δώσανε ως “αναγκαια”.Οι ανάγκες δημιουργούνται.Ο άνθρωπος χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα τροφής ζεστασιά και δροσιά.
    Όλα αυτα που έχουμε ως δημιουργήματα τη τεχνολογίας και θα αποκτήσουμε αμέτρητα άλλα μας φυλακίζουν μας εξαφανίζουν.Το χρήμα ειναι ανθρώπινη εφεύρεση.

  5. Όταν πας στο Super Market η ταμίας τι σου λέει; 30 Ευρώ ή 1,5 ώρα από την ζωή σου; Άρα καλή η φιλοσοφία αλλά και το παραδάκι απαραίτητο για τους λογαριασμούς, εκτός και αν αποφάσισες να ζήσεις στο βουνό σε καμιά σπηλιά. Αλλά για να πληρώνεις συνδρομή στο internet και να διατηρείς site πάλι κάπου πουλάς τον χρόνο σου για χρήμα. Ο σκοπός είναι να τον πουλάς πανάκριβα και με μια ώρα δουλειάς να περνάς 1 εβδομάδα. Και αυτές οι αποδόσεις μόνο μέσω μοχλεύσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν.

    • να σου θυμίσω φίλε οτι 30 ευρώ ειναι πλεον μιάμιση μερα απ την ζωη σου….
      αυτος ειναι ο σκοπος τους….να μην εχεις χρόνο να ζήσεις…
      πλούσιος ειναι αυτος που ειναι έξω απ την ουσία,πλην ουσίας…
      απο μικρος έπαιζα ΜΟΝΟΠΟΛΗ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*