Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “ΡαδιοΓραφήματα 25-6-2016 Εκτακτο με τον Ζαχαρία για το Brexit”
  1. Καλημέρα αδέλφια,
    Καλημέρα Βασούλα και Ζαχαρία.

    Δεν θέλω να σας χαλάσω την χαρά και εγω σε αυτή ζώ!! Δεν είναι λίγο αυτο που ζούμε…
    Όμως υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να το δούμε σοβαρά.

    Υπάρχει περίπτωση το Brexit να έχει και άλλα μηνύματα….οπως το σπήλαιο του Πλάτωνα
    και προχωρώ…

    Υπάρχει κόντρα γεωπολιτική και το Brexit έγινε για να μην μοιραστεί η Αγγλία εδάφη με την Γερμανία και την Γαλλία…αλλα μόνο με την Αμερική..που λόγω θέσης θα πάρει τα καλύτερα..

    Αυτό μπορεί να ήταν και το σχέδιο μιας Ευρωπαίκής ένωσης χωρίς ένωση της Αγγλίας μιας και την κατάλληλη στιγμή θα έκανε αυτό που κάνει..

    Έβαλαν και το άλλοθι της δολοφονίας και έβαλαν τον κόσμο να το ψηφίσει και να ασχολείτε με νοθείες αλλα στην ουσία τον έβαλαν να διαφύλαξει τα συμφέροντα του αρχικού σχεδιού, δηλαδή να μην δεί το δάσος .

    Αναλύω κινήσεις που έχουν γίνει…
    Όταν στείλανε στόλο στο Αιγαίο του ΝΑΤΟ SNMG 2 δεν είχαν συμπεριλάβει Αγγλικά πλοία.. ενω ο αρχηγός της επιχείρησης ήταν και είναι Γερμανός.Όλοι έστειλαν απο ένα ….
    Ένα μήνα μετά με προσωπικη δήλωση Κάμερον οχι της Μερκελ και με πρόσχημα τους μετανάστες που δεν δέχεται κατέβασαν 3.. συν 1 ελικόπτερο

    Απο την άλλη πλευρά στου καντάφι την πατρίδα τα Γερμανικά πλοία κάνουν έρευνες σε πλοία τρίτων με την βοήθεια της Γαλλίας.

    Η Αγγλία στην απέξω..

    Η Αμερική συνεχώς ανεβάζει στρατεύματα και στην Μέση ανατολή αλλα και στα Βόρεια σύνορα της Ρωσίας με την βοήθεια της Αγγλίας.

    Η αντίδραση της Ευρωπαίκής ένωσης ήταν με απειλές γεωπολιτικές στις φίλιες χώρες δηλαδή κάτσε καλά γιατί θα σου πάρω εδάφη..

    Η αντίδραση της Γερμανογαλλίας ηταν γιατί οριστικά αλλάζει η γεωπολιτική που είχαν στο μυαλό τους.
    Όλοι έχουν το μυαλό στο να αρπάξουν εδάφη..
    ΤΟ είχε πει και ο Κίσιντζερ για την Γερμανία…

    Η αντίδραση της Αμερικής στην φίλη Αγγλία είναι διαφορετική… και κάτι αυτοκινητοβιομηχανίες και πρόστιμα
    και κάτι δηλώσεις περι Γερμανικών εταιρειών..
    Θυμίζω και τις ασκήσεις των ΑμερικανοΑγγλικών τρααπεζών. Θυμίζω και τις υποκλοπές με κοριούς..
    αναμεταξυ τους… γενικά δεν έπειζαν σωστα οι Γερμανο Γάλλοι…

    Πιστεύω λοιπόν οτι το Brexit και γενικότερα το δημοψήφισμα που προκάλεσε ο Κάμερον είναι ένα κόλπο διακρατικό όσο και να μας βολεύει που μας βάζει σε άλλες λογικές και μας αφήνει να φωνάζουμε όλο ευτυχία αλλα απο πίσω το σχέδιο πολέμου και της μοιρασιάς έχει ήδη γίνει απο την Αμερική και την Αγγλία.

    Ο χρόνος του δημοψηφίσματος πρίν τις Ισπανικές εκλογές δίνει τον τόνο διάλυσης της Ευρώπης όπως την έκαναν οι ΓΕρμανοΓάλλοι.

    Αν λοιπόν και η Ισπανία μπει στην έξοδο τότε ποιο Γιβλαρταρ…

    Με λίγα λόγια με τα στοιχεία που παραθέτω πιστεύω οτι όλοι είναι στο κόλπο άλλοι έτσι άλλοι αλλιώς και συμφωνώ οτι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για άλλους λόγους.. να μην μας πάρει ο ύπνος …

    Πρέπει επίσης να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους απέναντι στούς Αγγλούς διότι αν αύριο προκαλέσουν μία επίθεση και αιματοκυλήσουν κόσμο όπως και στο παρελθόν θα δημιουργηθεί μπέρδεμα.

    Μην ξεχνάμε οτι η Αγγλία είναι εχθρός της Ρωσίας..οπου αυτο δηλώνει πολλά.

    Μικρό καλάθι και ας δούμε τι θα γίνει..
    μιας και μας κατάντησαν υπόδουλους οι Γερμανογαλλοι… χωρις την ευκαιρία μιας απάντησης απο μέρους μας δυναμικής σαν Εθνος τούτη την ώρα.

    Άλλη μία παρατήρηση για την Δευτέρα που έρχεται θα συναντηθούν πρώτα Αγγλία Γαλλία και την επόμενη όλοι μαζί … Για ποιό λόγο???

    Όλόι μαζι δεν έχουμε το δήθεν πρόβλημα???

    Αρα και μόνο απο αυτό δηλώνει ύπαρξη διπλής αντζέντας..

    Συνγνώμη για το μακρύ του σχολίου όμως ας το δούμε και σαν γενικότερη άποψη για να μην την πατήσουμε απο την Νέα Τάξη…ας είμαστε προετοιμασμένοι γιατί οι Αθεοι κυβερνήτες μας εχουν τον νου τους στους μισθούς τους./

    Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία συνομοσίας του BRexit γύρω απο τις γεωπολιτικές εξελίξεις
    Καλο θα είναι να ερευνηθεί και να ανοίξει ενα παράθυρο ενημέρωσης.

    Υπάρχει θέμα…

    Προσοχή και προσευχή
    Με εκτίμηση

    1. Πράκτωρ, είπαμε με την Βασούλα να μην ρίξουμε τον κόσμο απευθείας στα βαθιά.
      Σκοπός αυτής της συζήτησης ήταν να καταλάβουν οι Έλληνες ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν τα εγχώρια ΜΜΕ.

      Σε όσα ανέφερες φυσικά και συμφωνώ. Να προσθέσω μοναχά τον βρώμικο ρόλο της Κίνας.

      1. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Ζαχαρία

        Κι εγω το έθεσα σαν ενα μεγάλο σχέδιο με κοστολογημένες αντιδράσεις για χειραγώγηση κοινού – λαού.
        Βέβαια θα μου πείς οτι σε μια τετοια περίπτωση καταλαβαίνει ο καθένας μας πόσο μικρός είναι…

        Όμως δεν πάυει να είναι και αυτό ενα ξεβράκωμα..
        όσα μυαλά το πιάσουν τόσο θα δυσκολεύει τ επίπεδο επιτυχίας τους…

        Να σαι καλά Ζαχαρία
        Καλή συνέχεια

    2. Κρατα μικρό καλαθι….
      Οι ΗΠΑ δεν θελουν ηγεμονια της γερμανιας στην Ευρωπη… Την εμποδισαν στον Β’ΠΠ και τωρα…
      Δεν θα αφησουν κανεναν να ηγεμονευει στην ευρωπη, αλλιως η παγκοσμια ηγεμονια των ΗΠΑ στον πλανητη ως μοναδικη υπερδυναμη, αρχιζει να τριζει….

      Μην ξεχνας και τις επερχόμενες εκλογες στην Ισπανία με πιθανο μελλοντικο Spexit…

      Αν γινει και αυτο, τοτε θα μιλαμε για την «πολιτειακή ανωμαλία» και θα είναι η αρχή του τέλους… καθως και η κατάρρευση της Deutsche Βank θα αποτελεσει «τραβηγμα πισω του κεφαλαιου»

      Απο τον Σεπτεμβρη θα εχουμε χοντρες εξελίξεις…. με κορύφωση μάλλον τον Νοεμβρη…

      1. Θυμίσου οτι την περασμένη χρονιά δεν αφήσανε το δημοψηφισμα στους καταλανους… Δεν ήταν έτοιμοι..
        Φέτος που είναι στόχευσαν ακριβώς τον χρόνο διεξαγωγής του Brexit για να περιορίσουν τις Γερμανικές αντιδράσεις .. αλλα και των φιλίων χωρών ..
        Σε ποια Ευρώπη θα πάνε οι φίλιες χώρες αν και η Ισπανία επιλέξει να μην βγάλει φιλογερμανική κυβέρνηση??

        Η Λεπέν φωνάζει … εδω στην Ελλάδα είμασταν οι πρώτοι που είπαμε όχι όμως επέτρεψαν στον Τσίπρα να το κάνει ναι … και τώρα αυτό τον έχει εκθέσει και τελικά θα είναι αυτό που θα τον διώξει απο την κυβέρνηση ….αύριο μεθαύριο..

        Η επιλογή λοιπόν διαστήματος εβδομάδας με τις Ισπανίκες εκλογές είχνει οτι οι εξελίξεις θα είναι άμμεσες…

        Θα προσπαθ’ησουν να πηδηξουν απο το πλοίο της ΓαλλοΓερμανίας μερικές χώρες αμέσως..

        π.χ Το Βέλγιο είπε την περασμένη εβδομάδα ΟΧΙ στην ένωση…
        Αν το αφήσει η Βρετανία θα χάσει το παιχνίδι οτι είναι να γίνει γίνετε τώρα ημέρα με την ημέρα…

        Καλή δύναμη

        1. ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ.

          ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΠΟΛΕΙΤΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
          ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ .
          ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
          ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

  2. αυτα τα δις ευρω εχετε ιδεα που πανε? χαθηκαν και πηγαν που? το εχετε σκεφτει ποτε sas?

    1. Aν θυμάμαι καλά το είπα προς το τέλος. Αλλάζουν χέρια, δεν χάνονται. Είπα και για τον Σόρος που έβγαλε 10 δις σε μια μέρα.

      1. και 100.000.000 δις και τρις να βγαλει ο Σόρος, οχι σε μια μερα αλλα σε ενα δευτερολεπτο, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!!

  3. Τα στοιχεία τα έδωσα με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν διαθέσιμα.
    Δεν μιλάμε για μετανάστες πρώτης γενιάς που δεν έχουν ούτως ή άλλως δικαιώματα, αλλά για τον γηγενή πληθυσμό του ΝΗΣΙΟΥ και τους μετανάστες 2ης γενιάς και πάνω.
    Επίσης δεν έχω περιλάβει τα διάσπαρτα κρατίδια – νησιά η ψήφος των οποίων ούτως ή άλλως δεν φθάνει ούτε το 0,5%.

  4. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΠΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΒΙΔ ΑΙΚ-ΙΣΑΑΚ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΠΕΤΟ, Ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ (=ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΙΝ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΣΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΓΓΟΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ 50% ΗΜΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ 100% ΕΡΠΕΤΟ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ “ΗΠ.Ε.Ι. 666” ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΠΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΧΟΝΓΚ..ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ “ΗΠ.Ε.Ι.”
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ.
    Η ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ” ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ “ΗΠ.Ε.Ι.” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:
    https://www.youtube.com/watch?v=4_9GYyZK7PI

  5. Μέγας σεισμός…
    Έρχεται κατάρρευση τραπεζών…
    Οικουμενικέ.. την οικουμένη άκου…
    Κούρεμα στις καταθέσεις…
    Χώρα των αγίων σε σένα θα γυρίσουν και θα αναπαυθούν τα παιδιά σου…

    Έρχεται και τίς δύναται σταθήναι……

  6. Παιδιά, διαβάζω ότι τίθεται θέμα έπισημης γλώσσας για την ΕΕ τώρα με το brexit.
    Δείτε εδώ:

    Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ! Το Brexit καταργεί και τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα της ΕΕ
    (http://www.)
    triklopodia.gr/pirgos-vavel-liberation-brexit-katargei-agglika-episimi-glossa-poia-glossa-sintassontai-episima-keimena/

    Θέτω λοιπόν το εύλογο ερώτημα: Αν με την αποχώρηση του ΗΒ τίθενται όλα όσα σχετίζονται με αυτό υπό αμφισβήτηση, μήπως το ίδιο ισχύει και για τις ρήτρες των μνημονίων, οι οποίες υπόκεινται στο βρετανικό δίκαιο;;;
    Αν και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η συμμορία των Βρυξελλών θα βρει τρόπο να μας κρατήσει δεμένους χειροπόδαρα, μήπως να ξεκινήσει από το διαδύκτιο καμιά κίνηση αμφισβήτησης των μνημονίων;;; Αν πάρει τη σωστή διάσταση το θέμα τότε θα αναγκαστούν να το αναφέρουν και τα ΜΜΕ(ξημέρωσης) που τόσο κόπτονται για το τι θα κάνουν τώρα οι Έλληνες φοιτητές εκεί….
    DP

      1. Ενδιαφέρον… Δεν ξέρω αν είναι συνωμοσιολογικό, αλλά το μυαλό μου τώρα αυτόματα συμπεραίνει ότι οι καλλιτέχνες απατεώνες της χούντας των Βρυξελλών ΗΞΕΡΑΝ!!! Άρα είναι στημένο και το Brexit; Το θέμα λοιπόν είναι και πάλι πού αποσκοπεί όλο αυτό. Γιατί αποκλείεται να είναι για καλό του ό,ποιου λαού!
        Ευχαριστώ για την πολύτιμη πληροφορία.
        DP

  7. Όλοι θυμόμαστε την Κριστίν Λαγκάρντ και τον «μαγικό» αριθμό 7

    29.09.2015 Another Black Monday for Wall Street since the 1987 stock market crash.

    .bloomberg.com/news/articles/2008-09-29/another-black-monday-for-wall-streetbusinessweek-business-news-stock-market-and-financial-advice

    24.06.2016 Brexit panic wipes $2 trillion off world markets – as it happened

    theguardian.com/business/live/2016/jun/24/global-markets-ftse-pound-uk-leave-eu-brexit-live-updates

    From and including: Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008
    To, but not including Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016
    Result: 2825 days
    403 weeks and 4 days
    Or 7 years, 8 months, 26 days excluding the end date
    7years 7months 7weeks 7days

    The Magic Number 7: Brexit Collapse Falls Exactly on Shemitah Date

    https://youtu.be/RsSN3dSp-FI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek