Διαφημίσεις

Χιλιάδες σπίτια απειλεί η πυρκαγιά που ξέσπασε από χθες, έξω από το Λος Άντζελες, όταν ένα μικρό σε μέγεθος φορτηγό που κινείτο σε κεντρική λεωφόρο, προσέκρουσε με υπερβολική ταχύτητα σε στύλο ρεύματος, τον οποίο έκοψε στα δύο.

Η πτώση του στο έδαφος προκάλεσε έκρηξη και εν συνεχεία φωτιά, η οποία πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να εκκενωθούν 3.000 σπίτια.

Η φωτιά καίει μια έκταση 200 στρεμμάτων στο Calabasas, μια μικρή πόλη στην κομητεία του Λος Άντζελες, περίπου 10 μίλια από τα παράλια του Ειρηνικού Ωκεανού.

«Αυτή είναι μια επικίνδυνη φωτιά που κινείται γρήγορα», δήλωσε ο αρχηγός της πυροσβεστικής της κομητείας του Λος Άντζελες, Ντένις Κρος. «Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να δουν πού είναι η φωτιά, λόγω του πυκνού καπνού και της στάχτης στην ατμόσφαιρα».

Η φωτιά ανάγκασε 5.000 άτομα στα Highlands, Eddingham και Adamsville, να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, είπαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής. «Κανείς δεν μπορεί να καθίσει σε δρόμους τους ή να κάθονται στα σπίτια τους όσο συμβαίνει αυτό. Θα πρέπει να πάρουν το αυτοκίνητό τους και να εκκενώσουν την περιοχή αμέσως», δήλωσε ο Κρος.

Αρκετά σπίτια υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με αξιωματούχους της πυροσβεστικής, και υποχρεωτικές εκκενώσεις διατάχτηκαν για ορισμένους κατοίκους του Calabasas. Στη μάχη με τις «πύρινες γλώσσες» έχουν σπεύσει περίπου 250 πυροσβέστες. Ελικόπτερα και αεροσκάφη ανεφοδιασμού επίσης πραγματοποιούν συνεχώς ρίψεις νερού.

Σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης Calabasas, Τόνι Κοροάλες, περίπου 3.000 σπίτια, έχουν εκκενωθεί.

ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ! Εκκενώθηκαν 3.000 σπίτια – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ - Εικόνα1

ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ! Εκκενώθηκαν 3.000 σπίτια – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ - Εικόνα2 ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ! Εκκενώθηκαν 3.000 σπίτια – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ - Εικόνα3 ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ! Εκκενώθηκαν 3.000 σπίτια – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ - Εικόνα4

crashonline.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ! Εκκενώθηκαν 3.000 σπίτια – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Κάτι λέγανε τόσες μέρες για την παρακάτω είδηση:

    6-6-16: Satanists in Los Angeles Will Construct a Giant Pentagram to ‘Raise Awareness’ for Satanism
    http://www.charismanews.com/opinion/57497-6-6-16-satanists-in-los-angeles-will-construct-a-giant-pentagram-to-raise-awareness-for-satanism

    Οπότε τώρα από τη μία θα φλέγεται ο τόπος και από την άλλη θα γίνεται το Event ??? Καλή φάση…

    SATANIC TEMPLE OF LOS ANGELES PLANS TO COVER CITY OF LANCASTER IN A PENTAGRAM ON 6/6/16
    https://www.youtube.com/watch?v=JZZcfQXjvBg

    Satanists In Los Angeles ‘Raise Awareness’ For Satanism on 6-6-16
    https://www.youtube.com/watch?v=T7OaGDVPDoo

    Marilyn Manson – The Mephistopheles Of Los Angeles
    https://www.youtube.com/watch?v=V-sD5Xy2N-E

    Για να δούμε λοιπόν το SHOW.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *