Διαφημίσεις

Είναι από τις φωτογραφίες που βλέπεις και νιώθεις ντροπή. Βλέπεις οι Γάλλοι μπορεί να έχουν χίλια δύο προβλήματα αλλά μάχονται εδώ και έναμίση μήνα στους δρόμους με τεράστιες συγκέντρωσης. Ένα από τα πολλά συνθήματα που έχουν οι Γάλλοι είναι ότι “δεν είμαστε Έλληνες να κοιμόμαστε” προσπαθώντας να κάνουν και άλλους λαούς της Ευρώπης να ξεσηκωθούν και να βγουν στους δρόμους.

Βλέπετε εκεί δεν έχουν συνδηκαλοποατέρες όπως εδώ και δεν υπάρχει το ΠΑΜΕ….

Παρακαλούμε τους Γάλλους να κάνουν λίγο ησυχία γιατί εδώ ξεκίνησε η ανάπτυξη….

Scoops.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Οι Γάλλοι είναι στους δρόμους για το Ασφαλιστικό και φωνάζουν: “Εμείς δεν είμαστε Έλληνες να κοιμόμαστε” (ΦΩΤΟ)”
  1. Άντε βγείτε στους δρόμους να παραλύσει η χώρα και θα βρέξει λεφτά.
    Κλείστε με απεργίες οτι έμεινε και παράγει καθώς και τα ξενοδοχεία που αναμένεται να σπάσουν ρεκόρ τουριστών λόγω γεγονότων στους γείτονες ανταγωνιστές μας. Κλείστε τα όλα , μην πω κάψτε τα κιόλας μην τυχόν βρεθεί κανένας επιχειρηματίας και επενδύσει .

    1. Αγέρα μου, το τερμάτισες στο ραγιαδισμό λέμε!

      Λες και θα δει λεφτά ο εργαζόμενος ακόμα κι αν έρθουν 7 δις τουρίστες.

      Ησυχία παίδες, ο αγέρας έπεσε σε νηνεμία…
      ανάπτυξης.

      1. ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΣΕΙΡΑ

      2. Πάνε να απεργήσεις και θα βρέξει λεφτά απ’την επόμενη. Μόλις κλείσει και το τελευταίο μαγαζί τότε οι εργαζόμενοι θα είναι νικητές

    2. ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
      ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ !!!!!
      ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
      ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
      Η ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.
      ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΠΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΕΡΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΜΟΥ .
      ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ .
      ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΒΛΑΚΑ

      1. Καλά είσαι τόσο χαζός ή το παίζεις? Ρε κακομοίρη η Ελλαδίτσα τελείωσε είναι υπο κατοχή. Ιστορία έμαθες στο σχολείο ή χαμούρευες τις πιτσιρίκες μόνο ? Στην κατοχή είναι ο σόζων ευατό σωθήτω . Ποια Ελλάδα και μ@λακίες μου λες?

        Εδώ καταστρέφεται το σύμπαν και συ μου μιλάς για ρομαντισμό ? Όταν η Ελλάδα σε χρειαζόταν έπινες φραπεδιές και έχτιζες εξοχικά , έβαζες βυζιά στην βλάχα και ζαντικά στη μερσεντέ. Σκ@σε τώρα και κοίτα να σωθείς

        1. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΒΥΖΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΑ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
          ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ

  2. Δεν υπάρχει καμία σχέση στην νοοτροπία των Φράγκων με τους κάτοικους της χώρας των Ελλήνων και αυτό αποδεικνύεται εύκολα.

    Πέραν αυτού στην νεότερη Ελλάδα λόγο του κοινωνικού κλίματος των παρτάκιδων, ευδοκιμούν σε μεγάλο βαθμό τόσο οι παντός είδους πράκτορες, όσο και οι προδότες, κάτι που είναι σε χαμηλό βαθμό στην Γαλλία.

    Ναι! Μετά από 6 χρόνια πλήρους οικονομικής κατοχής… υπάρχουν ακόμα ψωλοβρόντιδες στην χώρα των Ελλήνων, που πιστεύουν ότι ο πλούτος πηγαίνει για την ανάπτυξη της χώρας, και όχι στους δανειστές!

    Αυτά.

  3. Εγώ αυτό που βλέπω είναι χιλιάδες Γάλλοι (όσοι έμειναν καθαροί) με λίγες Γαλλικές σημαίες, εντάξει δεκτό αλλά ας είχαν περισσότερες.
    Εδώ μόλις ο κόσμος κατέβει να διαμαρτυρηθεί σκάνε μύτη τα κομματόσκυλα κοπαδοποιημένα, να το κκε, να το σύριζα, να το κεερφα και αν βγει Ελληνική σημαία όοοολοι μαζί τους φωνάζουν φασίστες καλά κάνει λοιπόν και δεν κατεβαίνει ο κόσμος να φωνάξει έτσι κι αλλιώς πάλι θα εμφανιστούν τα αναρχοάπλυτα να κάνουν τη δουλειά του κράτους σπάζοντας τη διαδήλωση και πιθανόν να έχουμε και τίποτα νεκρούς τύπου MARFIN γιατί στον ταξικό πόλεμο οι απώλειες αθώων προβλέπονται.. Ε σκουπίδια;

  4. Θα φωνάξουν, θα φωνάξουν, θα εκτονωθούν και θα φύγουν….
    Άντε το πολύ πολύ να φάνε και κάνα δακρυγόνο και τέλος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek