Διαφημίσεις

Γράφει ο Κυριάκος Κυριακόπουλος

Είναι λάθος και ψέμα συνειδητό να διαδίδεται, ότι αυτή η δοσίλογη κυβέρνηση Εφιαλτών και επίορκων, υπέγραψε μια συμφωνία ντροπής για 99 χρόνια προκειμένου να μη φαίνεται ο στρογγυλός αριθμός 100 ή πολύ περισσότερο να πλασάρεται όλο αυτό ως “συμφέρουσα εθνικά λύση”…

Η αλήθεια είναι πως υπέγραψαν να παραδώσουν τη χώρα για 99 χρόνια, διότι αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να την παραδώσουν για πάντα και οριστικά.

Διότι αυτή η συμφωνία ντροπής του κατοχικού υπερταμείου, λειτουργεί παράλληλα με το κατοχικό ΤΑΙΠΕΔ, και τα δύο μαζί με τον μνημονιακό – κατοχικό νόμο 3986 του 2011 περί “δικαιώματος επιφανείας”, πράγμα που σημαίνει απλά και…

με βάση το Κατοχικό πλέον δίκαιο, πως ότι εκχωρείται για πάνω από 80 χρόνια… εκχωρείται για πάντα και οριστικά.

Γι αυτό και οι 153 (και όχι μόνον) εφιάλτες και τα κόμματα που τους εξέθρεψαν, δεν είναι πλεον πολιτικοί μας αντίπαλοι αλλά επίορκοι, εφιάλτες και επικίνδυνη πέμπτη φάλαγγα στο μαλακό υπογάστριο της Ελλλάδας.

Ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται… Ως τέτοιοι πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Η βρώμικη νύχτα της εσχάτης προδοσίας, προετοιμάστηκε επιμελώς και σε χρόνο ανύποπτο, πολύ νωρίτερα από τον τρισάθλιο ΓΑΠ με τη σύμφωνη γνώμη και της Νέας Δημοκρατίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

thesecretrealtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Γιατί υπέγραψαν για 99 χρόνια και όχι για 79 και ποιά είναι η μεγάλη βρωμιά που κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία;”
  1. Αυτο με τα 79 ,99 και 109 παιδια νομιζω οτι ειναι μουφα ,τι παει να πει για παντα και οριστικα ,και οταν θα γινει δηλαδη ο 3ος παγκοσμιος και θα χαθουν ολα ;; ακομα θα ισχυουν;; Γι’ αυτα ολα ειναι θεμα λαων συμφωνα με τον οηε ,δεν μπορεις δηλαδη να δεσμευσεις εναν λαο

  2. Το άρθρο λέει:
    “….Διότι αυτή η συμφωνία ντροπής του κατοχικού υπερταμείου, λειτουργεί παράλληλα με το κατοχικό ΤΑΙΠΕΔ, και τα δύο μαζί με τον μνημονιακό – κατοχικό νόμο 3986 του 2011 περί «δικαιώματος επιφανείας», πράγμα που σημαίνει απλά και με βάση το Κατοχικό πλέον δίκαιο, πως ότι εκχωρείται για πάνω από 80 χρόνια… εκχωρείται για πάντα και οριστικά…”

    Ας δούμε όμως τί λένε οι ειδικοί:

    Διαβάζοντας τον νόμο υπάρχει αναγκαστική ελάχιστη και μέγιστη διάρκεια παραχώρησης. Το άρθρ. 19§2 εδ. β΄ και γ΄ Ν. 3986/ 2011 (όπως αντικαταστάθηκαν από το άρθρ. 3§13α Ν. 4092/ 2012) λένε ότι «Η επιφάνεια δεν μπορεί να συσταθεί για χρόνο μεγαλύτερο των ενενήντα εννέα (99) ετών και μικρότερο των πέντε (5) ετών. Επιφάνεια που συστήθηκε για χρόνο μεγαλύτερο των ενενήντα εννέα (99) ετών ή μικρότερο των πέντε (5) ετών, ισχύει για ενενήντα εννέα (99) ή πέντε (5) έτη αντίστοιχα».

    Το δικαίωμα επιφάνειας είναι ένα εμπράγματο δικαίωμα, θεσμός του βυζαντινορωμαϊκού δικαίου, το οποίο, καίτοι ισχύει σε συγγενείς έννομες τάξεις, είχε καταργηθεί υπό το κράτος του ισχύοντος Αστικού Κώδικα.

    Επανεισάγεται με τις διατάξεις του ούτω καλουμένου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, με σκοπό να συμβάλει στην ευελιξία της αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου.

    Πράγματι, η επιφάνεια δεν αποτελεί μεταβίβαση, μιας και είναι περιορισμένης διάρκειας, και άρα το περιουσιακό στοιχείο παραμένει στην κυριότητα του κυρίου -εν προκειμένω του Δημοσίου-, με αποτέλεσμα να επιστρέψει μετά τη λήξη της συμβάσεως στην πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή του Δημοσίου άνευ άλλου τινός.

    Αυτά λένε οι ειδικοί και αυτά που λέει ο αρθρογράφος είναι ανυπόστατα και εκ του πονηρού! Τοίδιο είχε γίνει και με το Χονγκ Κονγκ το οποίο οι Άγγλοι με την απειλή των όπλων είχαν πάρει για 99 χρόνια από την Κίνα και πρόσφατα το επέστρεψαν με την λήξη των 99 ετών και μάλιστα σε άριστη κατάσταση. Εμάς μας παίρνουν μέρος της κρατικής περιουσίας με την οικονομική απειλή οι δανειστές-τοκογλύφοι και ας ευχηθούμε για το καλό όλων μας να γίνει καλή αξιοποίηση από το νέο ταμείο αυτής της περιουσίας όπως και στην περίπτωση του Χονγκ Κονγκ.

  3. Καλησπέρα αδέλφια

    Ειναι λυπηρό.

    Η αλήθεια είναι οτι αυτό το σχέδιο ηρθε με εναν Απατρη λιμοκοντορο και με 300 γουρουνια συνοδία.

    Το σχέδιο απο εδώ και πέρα είναι μόνο ο αφανισμός.
    Ετσι κάνανε και με τους Ινδιανους πρώτα περασε η τεχνολογία και μετα εξαφάνιστηκαν.
    Το νέο κρατος που έχουν ονειρευτεί περιέχει φθηνό εργατικό χέρι και τίποτα πια δεν θα θυμίζει την ιστορία μας.

    Πρόλαβε και ο πάπας και έκανε την σύνοδο στην Κρήτη για να βάλει πρώτος δυτικό χέρι στις μπουρδολογίες του.
    Συμφωνία απο την πρώτη στιγμή που ανέβηκε…
    (αν θυμάσε την επίσκεψη)
    Αλήθεια μπορεί κανένας να καταλάβει με πόσο μίσος μας έφεραν σε αυτή την θέση?
    Πόσο δούλεψαν πόσο κουράστηκαν.
    Πόση μελέτη πόση σπουδή!!!

    Οί <> μας νομίζουν οτι με κάποια χιλιάρικα στην τσέπη δεν θα τους κουνήσει κανείς.

    Πόσο γελασμένοι είστε….

    Στα στρατόπεδα του Χαρχαρία και εσείς μαζι με εμάς θα είστε… αν προλάβετε μιας και οι προδότες φεύγουν πρώτοι…

    Η αλήθεια είναι οτι η Κυριακή που ξημέρωσε μας έφερε σε δεινή θέση και υπο διωγμό για άλλη μια φορά στην Ιστορία μας.
    Το επόμενο βήμα είναι η επίδειξη κυριαρχίας απο τους κατακτητές και δεν θα αργήσει να φανεί.
    Αμέσως μετα την σύνοδο που ο Θεος να δώσει να μην γίνει θα έρθει και το πολιτικό σκέλος.

    Είμαστε στην έσχατη φάση αλλαγής παγκόσμιας.ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

    Στις τελευταίες εκλογες δεν πήγα να ψηφίσω κανένα γουρούνι και ας με συχωρήσει ο Θεος πήρα την οικογένεια μου και πήγα να κοινωνήσω στο πιο απόμερο εκκλησάκι ζητώντας την βοήθεια του για την καθοδήγηση της χώρας.

    Ελπίζω και άλλα αδέλφια να έπραξαν το ίδιο.

    Ετσι λοιπόν ο Θεος αν και αμαρτωλοί και τελευταίοι στην αγάπη του δεν θα αφήσει να γίνει κακό.
    Ο Θεός δεν είναι ο΄ύτε Τσίπρας ούτε Μητσοτάκης ούτε Παπανδρέου ούτε , ούτε ούτε…..
    Μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε…
    Μπορείτε να χλευάσετε όσο θέλετε …

    Όμως να ξέρετε οτι οι μέρες σας είναι δωσμένες για μετάνοια.
    Δεν θα μείνετε ούτε μια ώρα παραπάνω απο όσο η μακροθυμία Του το επιτρέψει….

    Οσο για το Ιερατείο με τον Τούρκο στρατιώτη και την αφωνία της απο εδώ συνενοχής μια κουβέντα μόνο…
    κάποια στιγμή θα παραδώσουμε ψυχή Εκεί τι θα πούμε?????
    κλείνω με ενα σύνθημα που κάποτε είδα γραμμένο σε τοίχο και μου έμεινε…

    <>

    Καλη δύναμη προσοχή
    και προσευχή…
    ο παππούλης έλεγε μπόρες μπόρες θα ΄ναι

  4. Τίποτα δεν είναι οριστικό…..

    Όλα είναι αντισυνταγματικά και παράνομα…..

    Όλα καταργούνται με ΕΝΑ ΝΟΜΟ και σε ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ με μια ελληνική πατριωτική κυβέρνηση ……

    Στο χέρι μας είναι λοιπόν η τύχη μας ….. και μια επανάσταση……. που θα τ’ αλλάξει ΟΛΑ ….

    Οι ορθόδοξοι γνωρίζουν…… οι υπόλοιποι μπορούν να ζουν με τους εφιάλτες και την αγωνιά τους….. επιλογή τους είναι…….

    Και ακόμα δεν ήρθε ο ‘’μεγάλος και δυσβάστακτος φόρος….. αυτός που θα επιβληθεί με το περιουσιολόγιο αφού καταγράψουν τις περιούσιες ΟΛΩΝ ψηφιακά……

    Και πάλι όμως θα επαναλάβω…… οι ορθόδοξοι γνωρίζουν…… οι υπόλοιποι μπορούν να ζουν με τους εφιάλτες και την αγωνία τους….. επιλογή τους είναι…….

  5. Για λόγους “φιλοξενίας” πρέπει να σκεφτούμε ότι για 99 χρόνια όποιος τυχερός βάρβαρος τύχει της εδαφικής μας εκμετάλλευσης, σύμφωνα με το δικό μου δίκαιο πρέπει να εκτελείται επί τόπου χωρίς καμμία διαδικασία και απαραίτητη προϋπόθεση, με παρόντες τους κυρίους του ΤΑΙΠΕΔ και παγκόσμια προβολή του θέματος. Σοβαρότατος όρος θα πρέπει να θεσπιστεί ότι, αν η ζήτηση παύσει ή δεν παρουσιαστεί άλλος εκμεταλλευτής για 2 μήνες θα εκτελούνται επί τόπου και χωρίς καμμία άλλη διαδικασία οι διευθυντές και τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ και αμέσως θα ζητείται νέα διοίκηση.
    Την εκτέλεση μπορεί να αναλάβει οποιοσδήποτε θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα, διότι έτσι θα προστατεύσει το Σύνταγμα και την ακεραιότητα της χώρας του. Επί πλέον δεν θα κατηγορηθεί για δολοφονία αφού υπερασπίζεται την πατρίδα του και δεν θα κατηγορηθεί ότι πήρε το νόμο στα χέρια του βάσει του Συντάγματος περί προστασίας κλπ άρθρο 128.
    Η συνέχεια είναι εύκολο να γίνει αντιληπτή και ποιοί θα έχουν σειρά για βόλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *