Διαφημίσεις

Την τελευταία φορά που είχαμε αυτό τον σχηματισμό στους δείκτες των 50 εβδομάδων (Μπλε γραμμή) και τον δείκτη των 100 εβδομάδων (κόκκινη γραμμή) ήταν το 2008, λίγο πριν από το μεγάλο οικονομικό κραχ, όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα από το 2008!
Όταν ο μπλε δείκτης περάσει κάτω από τον κόκκινο δείκτη επέρχεται καταστροφή!

Το ίδιο φαίνεται να έχει συμβεί και 16 ολόκληρα χρόνια πριν όταν συνέβει και το 2001!

Το σημείο του “Σταυρού” όπως το ονομάζουν οι τεχνικοί αναλυτές έχει συμβεί ιστορικά….
μόνο δύο φορές και οι δύο ήταν καταστρεπτικές!

Αυτή τη φορά όμως δεν θα υπάρχει κανείς να διασώσει τις αγορές ή τις τράπεζες γιατί ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα πάσχει.

Εμείς δεν είμαστε ένα οικονομικού περιεχομένου blog, απλά μεταφέρουμε την εικόνα που έχουμε από ξένους συνεργάτες μας και αυτή την φορά ειδικά, από site της Αμερικής, το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με άρθρα του εδώ και ημέρες για το οικονομικό χάος που επικρατεί στην Αμερικανή χρηματοπιστωτική αγορά, στην αγορά χρυσού στο Λονδίνο (Σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ), για την δυσχερή θέση της Deutsch Bank (Σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ), αλλά και την πρόβλεψη μεγαλοεπενδυτή για την παγκόσμια κατάρρευση της αγοράς, (Σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ)

Το πρόβλημα είναι πως οι κατά τα άλλα “ειδικοί” δεν έχουν παραδεχθεί ποτέ τουλάχιστον δημόσια ότι μια καταστροφή μπορεί να προβλεφθεί και έτσι χάνονται κυριολεκτικά περιουσίες.

1

2

3

4



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Ο “Θάνατος Σταυρού” στο Χρηματιστήριο; – Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό, οι αγορές συνετρίβησαν”
  1. Αγοράστε πραγματικό ασήμι, χρυσό, Bitcoin τώρα !!
    Η επερχόμενη κατάρρευση ευρώ δολαρίου θα γίνει με διαφορά λίγων ωρών
    Προβλεπόμενη κατάρρευση του παγκόσμιου Τραπεζικού συστήματος, το καλοκαίρι του 2016 !!
    Το κραχ του 29 και το 2008 θα μοιάζουν με παιδική χαρά .
    Ταραχές θα ξεσπάσουν ταυτόχρονα για 24 ώρες σε όλο τον πλανήτη !!
    Κάντε ένα απόθεμα τροφίμων 2-3 μηνών και όλα θα πάνε καλά στην χώρα μας σε σχέση με αυτά που θα πάθουν στην Βόρεια Αμερική και Βόρεια Ευρώπη !
    Η πρόβλεψη αυτή δεν είναι δική μου αλλά ενός φίλου από Αμερική !!

      1. η πληροφορία σου για κατάρρευση το 2018 ήταν σωστή μέχρι την εμφάνιση του Τραμπ στην Αμερικάνικες εκλογές, αυτό το γεγονός προκάλεσε τρόμο στην παγκόσμια ελίτ και τα Think tanks (Tavistock Institute) που την συμβουλεύουν με αποτέλεσμα επιταχύνεται η κατάρρευση για το καλοκαίρι του 2016 !
        Επειδή η εξαφάνιση του φυσικού χρυσού και του ασημιού, αρχίζει να παίρνει διαστάσεις επιδημίας, μόνη λύση αν προλάβεις είναι το bitcoin !!

  2. Υπάρχει μια μερίδα οικονομολόγων που είναι μόνιμα αρνητικοί και μια άλλη μερίδα που είναι μόνιμα θετικοί. Υπάρχει τέλος και μια μερίδα που πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Οι δημοσιογράφοι, ως έντιμοι και ικανοί αναλυτές κάθε φορά που συμβαίνει κάτι διαλέγουν τον αντίστοιχο οικονομολόγο. Αν ανέβει η αγορά εμφανίζεται ο γκουρού και λέει “Εγώ σας τα έλεγα ότι θα ανέβει”, αν πέσει η αγορά φωνάζουν αυτόν που μόνιμα υποστηρίζει τις καταστροφές και λέει και αυτός με την σειρά του. “Εγώ σας τα έλεγα”. Και έτσι περνάνε οι μέρες των δημοσιογράφων και των αναλυτών.
    Με άλλα λόγια θέλω να πω ότι αντίστοιχο ανοδικό σταυρό είχαμε το του 2010 όταν ο SP ήταν στις 1000 μονάδες και έφτασε τον Δεκέμβριο του 2015 στο ανώτατο των 2100 μονάδων. Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό κάποια στιγμή να αρχίσει να πέφτει, τώρα μάλιστα που οι Αμερικάνοι μιλάνε και για αύξηση των επιτοκίων στο δολάριο

  3. ο ‘σταυρος’ οπως τον ονομαζετε ειναι ενα τυχαιο γεγονος και συμβαινει σχεδον καθημερινα και δεν σημαινει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ… σταματηστε να πουλατε τρομο!

    1. Επειδή μιλάμε για εβδομαδιαίο γράφημα δεν είναι καθημερινό φαινόμενο και σίγουρα όταν ο γρήγορος ΜΟ τμήσει τον αργό έχει αλλάξει η τάση αλλά συμφωνώ ότι δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε καταστροφή.

  4. Μήπως οι αγορές έχουν προεξοφλήσει το BREXIT?
    Μήπως μιλάμε για ξαφνικό θάνατο -πτώση Μέρκελ
    Μήπως το BRE θα κανει το Exit για να πάει το χρήμα απ το Βορρά στο Βασίλειο.
    Μέσα σε αυτά τα μήπως υπάρχει το μπέρδεμα που έρχετε.

    Όλα σε μία γραμμή…..

    Καλη συνέχεια
    και προσευχή για ησυχία μέχρι να αλλάξει η μέρα

  5. Τα διεθνή χρηματιστήρια εδώ και μερικά χρόνια είναι εντελώς χειραφετημένα…. από τους δείκτες μέχρι και τα νομίσματα. Συνεχώς τα σπρώχνουν τεχνητά επάνω και μετα τα αφήνουν λίγο… και πάλι….. και πάλι….. όποιος κατέχει τεχνική ανάλυση και παίζει real time γνωρίζοντας και διεθνή οικονομικά μεγέθη καταλαβαίνει απόλυτα τι λέω…..

    Η μασονία έχει παίξει τα ρέστα της στα διεθνή χρηματιστήρια ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια…….

    Έπρεπε να έχουν κατάρρευση ΟΛΑ από το ’13….

    Φυσικά ούτε να σκεφτεί κανείς για ελληνικό χρηματιστήριο….. δεν υπάρχει κάτι τέτοιο….

  6. Τι ακριβώς συμβαίνει στην Σιγκαπούρη ;
    maritime-executive.com/article/crude-oil-floating-storage-rises-in-se-asia

    19 Μαΐου 2016: «Οι όγκοι του πετρελαίου αποθηκεύονται στη θάλασσα στη Νοτιοανατολική Ασία – κυρίως τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία – φαίνεται να έχουν αυξηθεί σημαντικά»
    Πρωτοφανής αριθμός ναυλωμένων σούπερ τάνκερ ως μονάδες πλωτής αποθήκευσης γεμάτα με αργό.
    Ίσως το φαινόμενο να προκλήθηκε μετά τις πυρκαγιές στον Καναδά, τα σαμποτάζ στη Νιγηρία και τον εμφύλιο στη Λιβύη.
    Αμφισβητείται εάν πρόκειται για φαινόμενο contango –ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι όπου αγοράζεται φθηνό πετρέλαιο με σκοπό να πουληθεί αργότερα. Βάση δεδομένων, δεν θα υπάρξει κέρδος σύμφωνα με κάποιους τραπεζίτες και ουσιαστικά στην παρούσα στιγμή δεν συμφέρει το κόστος ναύλωσης. Δηλαδή ότι δεν πρόκειται για παιχνίδια αγοράς, αλλά αποθήκευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *