Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Από τις έξι το πρωί που πρωτοείδα στο russia today την είδηση για την εξαφάνιση του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών, είδα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από την πρώτη στιγμή στις 6 τα ξημερώματα σας έβαλα το χάρτη με το σημείο όπου δείχνει το τελευταίο στίγμα του μοιραίου αεροσκάφους.

Φρόντισα αρκετά από τα άρθρα να είναι και στην αγγλική γλώσσα, επίτηδες (φυσικά δεν περιμένω οι ομιλούντες την αγγλική να ενημερωθούν από εμένα) γιατί ήθελα να δω αντιδράσεις από τους Τούρκους, γι΄αυτό και πλειμήρησα τα άρθρα μου με # που είναι και το αγαπημένο μέσο ενημέρωσης των Τούρκων.

Στο σχετικό has που υπάρχουν πάνω από 2.500 αναρτήσεις – μηνύματα περίπου στις 10 το πρωί ξεχώρισα ένα. Μια τουρκάλας που έλεγε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη νότια της Τουρκίας. Ήταν το δόλωμα που έψαχνα.
Ασχολούμενος εδώ και 15 χρόνια με τα Ελληνοτουρκικά γνωρίζω ότι η περιοχή στην οποία υπήρχε υποψία ότι κατέπεσε το αεροσκάφος είναι η υπ΄αριθμον ένα αμφισβητούμενη περιοχή για τους Τούρκους και έχουν φροντίσει να την γκριζάρουν εδώ και πολλά χρόνια, αφού ουσιαστικά αποτελεί την τρύπα στην ΑΟΖ που επιθυμούν τόσο πολύ.

Όσοι ασχολούμαστε με τους μογγόλους, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλα τα παιχνίδια τους τα παίζουν με τις επιχειρήσεις SAR (ΈΡΕΥΝΑ & ΔΙΑΣΩΣΗ).

Έχουμε λοιπόν ένα αεροσκάφος να έχει πέσει σε μια περιοχή που είναι στις λεγόμενες αμφιλιγόμενες και στις οποίες στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι μογγόλοι μας τα έχουν κάνει κυριολεκτικά τσουρέκια, φθάνοντας να αμφισβητούσουν την κυριαρχία μας, ακόμα και κάτω από τη Γαυδοπούλα.

Και όμως σε μια τόσο σημαντική επιχείρηση οι Τούρκοι κάνουν ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ με την σιωπή τους. Και να σας πω την αλήθεια απορώ πως οι φίλοι τουρκολόγοι δεν το έχουν αναδείξει αυτό…

Επίσης μην ξεχνάτε δύο σημαντικά στοιχεία… α)η Τουρκία εδώ και 2 χρόνια διαθέτει σκάφη ηλεκτρονικού πολέμου β)ο πιλότος δεν πρόλαβει να πει ούτε SOS παρότι για αρκετά δευτερόλεπτα σταθεροποίησε το αεροσκάφος από τα 37.000 στα 9.000…

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσω ότι αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη η μεγάλη άσκηση με πραγματικά πυρά της Τουρκίας με την επωνυμία ΛΕΥΚΗ ΘΥΕΛΛΑ και ότι η χώρα μας έχει μετασταθμεύσει μεγάλο μέρος της ναυτικής της δύναμης στο Καρπάθιο πέλαγος (2 φρεγάτες, 2 υποβρύχια και σκάφη υποστήριξης). Πλοία τα οποία αυτή τη στιγμή συμμετέχουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Επίσης είναι ΑΚΡΩΣ ύποπτη η στάση των Ρώσων και των Αμερικανών…

Ο Ρώσος ούτε 3 ώρες μετά την ανακοίνωση της εξαφάνισης μας λέει ότι το αεροσκάφος το έριξαν… Ο Ρώσος έχει στο Αιγαίο δύο σκάφη (πλοία) ηλεκτρονικής σάρωσης. Ένα στην Αλεξανδρούπολη και ένα στην Κάρπαθο (εννοείται όχι στα λιμάνια…). Ελέγχει Αιγαίο, στενά, όλες τις τουρκικές ναυτικές βάσεις και αεροπορικές βάσεις και φυσικά όλη την ανατολική Μεσόγειο. Που σημαίνει πως ότι και να έγινε το ξέρει… Όπως ξέρει πολύ καλά και που έπεσε το αεροσκάφος.

Ο Αμερικάνος επίσης κάνει την πάπια… Προσέξτε μιλάμε για την περιοχή που αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται το 100% του 6ου στόλου…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “Η στάση της Τουρκίας στην πτώση του #MS804 είναι τέρμα ύποπτη…”
  1. ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠ΄ΑΥΤΟ “ΦΩΝΑΖΟΥΝ”…

    ΓΚΑΛΖΟΥ.

  2. Υπήρχε μια φήμη το πρωί ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν μυστικοί πράκτορες της Γαλλίας. Αληθεύει? Αν ναι πήγαιναν σε αποστολή η συνόδευαν την πτήση για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνουνμε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *