Διαφημίσεις

Η κάρτα του πολίτη και το σφράγισμα του αντιχρίστου

Η κάρτα του πολίτη και το σφράγισμα του αντιχρίστου από την αποκάλυψη του Ιωάννη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Η κάρτα του πολίτη και το σφράγισμα του αντιχρίστου”
  1. ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΤΑΝ.Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΧΥΣΗ ΣΤΑ ΒΡΕΘΗ ΝΑΝΟΤΣΙΠΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ;
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ…

  2. Σκεφτειτε παιδια οτι σημερα εχουν κατασκευασει κουνουπι σε μεγεθος οπως το πραγματικο ρομποτικο κατασκοπο.Αν αναλογιστουμε το οτι μπορει να κατασκοπευει,να προσκολλαται επανω σε οποιονδηποτε ανθρωπο,να τον παρακολουθει,να παιρνει δειγμα αιματος και ιστου,να εμβολιαζει κ.ο.κ τα πραγματα ειναι τρομερα απο οποια αποψη και να το δει κανεις.
    Καποια στιγμη στην τηλεοραση υπηρχε μια σειρα ονοματι “REVOLUTION” η οποια διαπραγματευοταν ακριβως την δυναμη της Νεας Ταξης Πραγματων και ο ελεγχος του κοσμου με νανιτες.Αξιζει να την δειτε για να παρετε μια γευση το τι σκεφτονται να κανουν.Ειχε μεγαλη τηλεθεαση και ξαφνικα την κοψανε αποτομα.
    Νανιτες που να διασπειρουν ιους και μικροτσιπς σε μεγεθος nano,να κατασκοπευουν,να ελεγχουν την ηλεκτρικη ενεργεια και ενα τεραστιο αριθμο εφαρμογων,οχι απλα τρομαζουν αλλα δειχνουν και το μεγεθος του αρρωστου μυαλου αυτων που σημερα μια μεριδα ανθρωπων τα ζηλευουν κιολας.Να μην αναφερουμε την προσπαθεια τους να ρομποποιησουν τον ανθρωπο μεταφεροντας τις σκεψεις σε μη ανθρωπινα σωματα υποσχομενοι οτι ετσι θα εισαι αθανατος.
    Πραγματικα πιστευω σε λιγα χρονια θα αρχισουμε να καταλαβαινουμε το μεγεθος οσων θα υποστει η ανθρωποτητα και δυστυχως θα ειναι αργα.Ουτε τον αερα που θα αναπνεουμε θα μπορουμε να εμπιστευτουμε ή το νερο που θα πινουμε.
    Ο Θεος να μας φυλαει.

  3. ΟΤΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΝΟ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Υ.Γ. Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣΩΝΑΚΟΣ ΚΟΡΑΞ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ.

    1. Με λες με το επιθετο μου ομως … γνωριζεις που ειμαι …. γνωριζεις το τηλεφωνο μου… εγω απο την αλλη δεχομαι εσενα να με κρινεις ; ..κρυμενος στην σκια;…Πρεπει φιλε μου να κανω καταπληκτικη δουλεια εναντιον σας /…

      1. ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ (!!!), ΕΥΓΕ.

        ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ…..ΑΝΑΚΑΤΑ….ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ….ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 11 ΣΤΟ 12 Η ΑΚΟΜΑ;

        ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΤΩΡΑ.

      2. Κάθεσαι και ασχολείσαι πάλι…αντί να μαζέψεις κανένα δίκροκο αυγουλάκι και δη από κότα Μολοσσό….Τι να σου πει κανείς τώρα ;;

    2. ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΔΕΡΦΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΒΙΕΣ…ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΠΡΩΤΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΣΩΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ…

  4. Εξω απο την ΕΕ και ολους τους οργανισμους της ΝΤΠ.Μας υπερχρεωσαν για να ελεγχουν τον φυσικο μας πλουτο ωστε να δυσκολευτουμε να καλλιεργησουμε μονοι μας την γη μας και να επιβιωσουμε χωρις αυτους.
    Μονη λυση ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ εναντιον του Αντιχριστου και να ζητησουμε την συγχωρεση του Χριστου ωστε να μας οδηγησει με ασφαλεια σε ενα ασφαλες λιμανι.
    Αδερφια η ωρα πλησιαζει,μεινετε ενωμενοι και μην αφηνετε να σας αποσπα κανεις απο τον Χριστο και τον μοναδικο Θεό.Αφηστε τους αλλους να τσιπαρονται.Να δημιουργησουμε δικο μας νομισμα και να παραγουμε μονοι μας αυτα που χρειαζομαστε.Ας μας φωτισει ο Χριστος ολους.

  5. Η κα Κατερίνα Βασιλείου έκανε μία εξαιρετική εργασία.
    Μέρος των θεμάτων προς συζήτηση της περσινής διάσκεψης Μπίλντερμπεργκ ήταν και τα όσα εξέθεσε η κα Βασιλείου. Και φυσικά η Ελλάδα μας.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2015, 63ης διάσκεψης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Τέλφς της Αυστρίας.

    bilderbergmeetings.org/press-release.html

    Τα βασικά θέματα προς συζήτηση συμπεριελάμβαναν:
    → ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ !!!
    → ΚΥΒΕΡΝΑΣΦΑΛΕΙΑ !!!
    Απειλές χημικών όπλων
    Τρέχοντα οικονομικά θέματα
    Ευρωπαϊκή στρατηγική
    → ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!
    → ΕΛΛΑΔΑ !!!
    Ιράν
    Μέση Ανατολή
    ΝΑΤΟ
    Ρωσία
    Τρομοκρατία
    Ηνωμένο Βασίλειο
    ΗΠΑ
    ΗΠΑ Εκλογές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *