ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ (Μέγα Δράκο) ΤΑ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΒΡΕΦΗ.
ezoic
Στήριξε το έργο μας!
Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις.
Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!
Σε αυτή την φάση τη ζωής και μέχρι τα έξι χρόνια το αστρικό σώμα τους έχει πολύ δυνατή ενέργεια, οπότε κάτι ξέρουν. Είναι η μόνη θυσία για την οποία δεν μπορώ να είμαι εναντίων, διότι αφού θα πεθάνει που θα πεθάνει το έμβρυο, γιατί να χαθεί άσκοπα η ζωτική ενέργειά του;;; Είναι κρίμα. Οπότε είναι θετικό που προσφέρονται στον Μεγάλο Δράκο, ας το δούμε σαν μια αναβίωση των τυπικών της λατρείας του Μολώχ. Άλλωστε αφού το μωρό θα πεθάνει στην έκτρωση, τι διαφορά έχει αν γίνει ή όχι μια διαβολολατρική τελετή;;; Συν ότι δεν έχουμε να κάνουμε με έγκλημα αφού το επιτρέπει ο νόμος.
Φυσικά είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Αληθινός Σατανισμός δεν κάνει καμιά θυσία. Αυτοί που λατρεύουν τον “Μεγάλο Δράκο” είναι διαφορετική σέχτα, είναι ομάδα διαβολολατρών και δεν έχουν σχέση με την Εκκλησία του Σατανά του Άντον Λαβέϊ. Τα τελευταία 50 χρόνια ύπαρξης του Μοντέρνου Σατανισμού έχουμε τονίσει ότι ο Σατανισμός δεν είναι Διαβολολατρεία διότι η Διαβολολατρεία είναι Θεϊστική, ενώ ο Σατανισμός είναι Αθεϊστικός. Είναι σαν να συγκρίνεις τους Χριστιανούς με τους Μάρτυρες του Γιεχωβά!!! Δηλαδή καμία σχέση!!!
τον κακο σου τον καιρο αγαπητε σατανοπληκτε…
Χριστιανο-Απειλές, πονηριά και μαγκιά!!! Αυτά είναι κυρίες και κύριοι τα φρούτα της Ελλάδος… Και ο ψεύτικος μάγκας θα μείνει να βαράει μύγες περιμένοντας την αναμέτρηση με τον “Σατανιστή”! χαχαχα!!! Συνέχισε Ζυγέ να μας κάνεις να γελάμε, είμαστε ευγνώμονες για αυτό.
Εγώ δεν γελάω όμως με εσένα τον άθρησκο κ με τον άλλο σατανιστή…περιμένω να σαλπάρω την βάρκα μου πάνω στα δάκρυα σας.
Πολύ φαντασία έχετε. Δείτε καλύτερα την ταινία “Το Μωρό της Ρόζμαρι”.
Σας έχω και το link της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους!
http://dai.ly/xfkgh5
Στην ταινία γεννήθηκε ο Σατανάς στις 30/4/1966. Το λένε στο τέλος της ταινίας αυτό και φονάζουν ότι είναι το Έτος Ένα. Οπότε τώρα έχουμε Έτος Πενήντα Σύμφωνα με την ταινία και την Πρωτομαγιά θα έχουμε το Έτος 51.
Blue Stahli – The Devil (FULL ALBUM)
https://www.youtube.com/watch?v=TmSU_wezXZ4
Blue Stahli – Ο Διάβολος
https://youtu.be/TmSU_wezXZ4