Διαφημίσεις

Καζάνι που βράζει η Ειδομένη! Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών σημειώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα – Λιθοβόλησαν κυλικείο της περιοχής

Δεκάδες άτομα συνεπλάκησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ειδομένης και προκάλεσαν φθορές στη τζαμαρία του κυλικείου. Στην συνέχεια άλλη ομάδα λαθρομεταναστών κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και κυριολεκτικά το διέλυσε!

Αναλυτικά, ένας «πρόσφυγας» το βράδυ της Τετάρτης απείλησε τους εργαζομένους κυλικείου που έκλεινε και στη συνέχεια φώναξε ομοεθνείς του που έσπασαν τις τζαμαρίες και στη συνέχεια όλοι μαζί επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που βρίσκεται λίγο παρακάτω.

Λίγο αργότερα ένας μεθυσμένος αλλοδαπός πήρε ένα μαχαίρι μέσα από το κυλικείο και προσπάθησε να επιτεθεί σε άλλους! Οι πιο ψύχραιμοι επενέβησαν και έτσι δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ

eidomeni_a_t_lathro_(2)

eidomeni_a_t_lathro_(3)

eidomeni_a_t_lathro_(4)
paradrasi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Ειδομένη: «Μετανάστες» έσπασαν το Αστυνομικό Τμήμα και το κυλικείο της περιοχής.”
  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ !

    Φαίνεται ότι «άρχισαν τα όργανα» της άλωσης της Πατρίδας μας από του ισλάμ. Δείτε την ακόλουθη είδηση και θα καταλάβετε τη δεινή μας θέση:

    Δασκάλες έβαλαν τα χριστιανόπουλα να προσευχηθούν στον αλλάχ! «Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν της πλατείες της Αττικής, για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ. Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας 4 – 5 ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα 3 ήταν μουσουλμανόπαιδα.

    Έτσι, αντί για μάθημα, τα παιδάκια «μυήθηκαν» στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει» (Ιστολ. http://orahmas.blogspot.gr)!

    Φρικτό και ανήκουστο: οι δάσκαλοι, τους οποίους πληρώνουμε από το υστέρημά μας, μυούν τα παιδιά μας στην δαιμονοθρησκεία, η οποία διδάσκει και εφαρμόζει τη βία, τον όλεθρο και το θάνατο !

    ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος, 15ης Απριλίου 2016, σελ .2

  2. Μπα? Οι ‘ταλαιπωροι’και ‘κακομοιροι’ κανουν τέτοια πράγματα στους ανθρώπους υ στην ουσία τους φιλοξενούν όταν όλοι οι άλλοι τους έχουν κλείσει την πόρτα? Δεν πειράζει παιδιά. Θα δούμε πολλά αλλά τέτοια κ μας αξίζουν γιατί εμείς μυαλό δεν βάζουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *