Διαφημίσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ….Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ
http://www.protagon.gr/epikairotita/apotyximeni-outopiai-poli-fantasma-stin-kina-44341102450

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?? ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ?

ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ HOTSPOT – ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ…..ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ….ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ?

ΓΑΜΙΕΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ – ΜΑΜΩΝΑ

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…

ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΓΗΣ, ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΣΩ ΓΗΣ , ΚΑΙ ΤΟΥ Ο.Ε.Α. ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ …..Ε;; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΙΝΕΖΟΙ ;;; ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ Η Νο1 ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ;;; ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ) ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

ΑΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΑΣ “ΗΘΙΚΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΑΚΥΡΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!

ΑΡΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η’ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΜΕΣΩ ΛΙΤΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Η’ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!

ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ:

http://www.reportaznet.gr/2016/04/witter.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ.;;;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek