Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:38 - 09/04/2016

Ο χειρότερος πόλεμος είναι ο εμφύλιος – Τι πρέπει να προσέχουν από τώρα οι προετοιμασμένοι

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορείς τώρα να διακρίνεις τα σημάδια. Όχι το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι οι μετανάστες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είμαστε εμείς οι ίδιοι. Ήδη δημιουργείται μια τεχνική πόλωση…

Η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί την πόλωση…

Αριστεροί = Αλληλέγγυοι
Δεξιοί = Φασίστες μισάνθρωποι

Όχι δεν είναι έτσι το ξέρω πολύ καλά. Σας λέω όμως τι καλλιεργείται και σας το λέω γιατί οι πληροφορίες που μου μεταφέρουν οι πρόγονοι μου από την μικρή περίοδο μεταξύ της απελευθέρωσης και του εμφυλίου, αμφότερες οι πλευρές είχαν συμπεριφορά ανάλογη με την σημερινή.

Αυτοί που δεν συμπαθούν τους μετανάστες και θέλουν να φύγουν από τη χώρα έχουν βαπτισθεί ως χρυσαυγίτες και φασίστες, παρότι δεν ασπάζονται ούτε το 1 τις χιλίεις από την ιδεολογία αυτής της κοινωνικής και κομματικής ομάδας.

Όλα αυτό όμως, εμάς τους ανθρώπους που έχουμε εθνικό φρόνημα (δεν είμαστε εθνικιστές), υψηλό πατριωτικά αισθήματα και είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, πρέπει να μας βάλει στο ανώτερο επίπεδο συναγερμού.

Βλέπετε κάποτε όλοι αυτοί θα ξεσηκωθούν και όταν ξεσηκωθούν οι αλληλέγγυοι θα είναι και πάλι μαζί τους και τότε είναι που θα ξεκινήσει ο εμφύλιος σπαραγμός.

Τι κάνουμε όμως εμείς…

Καταρχήν κρατάμε όπως πάντα χαμηλό προφίλ. Ιδιαίτερα όσον αφορά την προετοιμασία την υλική. Δεν διατυμπανίζουμε ούτε ότι έχουμε προμήθειες, ούτε φυσικά και το χώρο που τις έχουμε αποθηκευμένες. Λογικό και αυτονόητο θα μου πείτε, αλλά πάνω στον ενθουσιασμό και στην προσπάθεια να σώσουμε τους συνανθρώπους μας εκτιθέμεθα και η έκθεση αυτή είναι άκρως επικίνδυνη, θανατηφόρα…

Φροντίζουμε ώστε η ομάδα να είναι 120% δεμένη. Αυτό είναι κάτι που καλλιεργείται σιγά σιγά, μέσα από την καθημερινή τριβή. Το ότι κάναμε μια ομάδα και αγοράσαμε 10 πράγματα δεν σημαίνει ότι είμαστε ομάδα. Για τα “συστατικά” της ομάδας που οδηγούν στην επιτυχία θα μιλήσουμε στα άρθρα στο www.etoimotita-enallaktiki-diaviosi.blogspot.gr σε ένα από τα άρθρα μας.

Προσέχουμε τι λέμε και σε ποιόν το λέμε. Θα δείτε τον επόμενο καιρό περίεργα πράγματα. Ήδη υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι ακόμα και σχόλια σε fb και σε ιστολόγια αποτελούν υλικό στοχοποίησης.

 

www.e-koutsobola.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. δεν υπηρξε κανενας εμφυλιος το 41-49. ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος ηταν εναντιον των εαμοβουλγαρων κομουνιστων σεπαρατιστων…..
    οι αναρχοκομουνιστες φονιαδες οτι κανουν το κανουν οχι απο αγαπη προς τους λαθρο ουτε για τα λεφτα αλλα απο μισος προς τους ελληνες προς καθε τι εθνικο και ελληνικο προς τον ελληνικο λαο προς την ελλαδα και τον ελληνικο πολιτισμο.
    βαλτε το ολοι καλα μεσα στο μυαλο σας και μαθετε επιτελους τι εστι μπολσεβικισμος τι εστι κοκκινη πανουκλα και πολιτισμικος μαρξισμος!!!!!
    οι αναρχοκομουνιστες δεν ειναι ελληνες στη συνηδειση και εχουν προσχωρησει με τους ισλαμιστες τους οποιους προτρεπουν και παροτρυνουν να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο.
    οποιος δεν μπορει να το κατανοησει αυτο δεν εχει κατανοησει τιποτα απολυτως στη ζωη του και ειναι ενας λουζερ χριστιανοδεξιουλης-αστουλης της καρπαζιας….
    ολοι οι ελληνες λοιπον ενωμενοι εναντιον των αναρχοκομουνιστων και των λαθρο τους!

    • ΑΝΤΙ - ΙΩΒ 04/10/2016 @ 6:44 ΠΜ

      Εναντίον της έννοιας του ΕΘΝΟΥΣ (άρα και του Ελληνικού) είναι ΟΛΑ τα ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ κινήματα!
      Στα πολιτικά αυτών εντάσεται κυρίως ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ο οποίος διαχωρίζει τους ανθρώπους σε τάξεις και όχι σε ΕΘΝΗ, τα οποία απορρίπτει έστω και σαν έννοια!
      Στα φιλοσοφικά αυτών εντάσονται σχεδόν όλες οι θρησκείες, άλλά κυρίως οι τρεις μονοθεϊστικές, ο Ιουδαϊσμός και τα παράγωγά του, Ισλαμισμός και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ο οποίος διαχωρίζει του ανθρώπους με βάση τα θρησκευτικά τους πιστεύω και όχι σαν ΕΘΝΗ, τα οποία απορρίπτει έστω και σαν έννοια!
      Τόσο ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και τα παράγωγά του (σοσιαλισμός, αναρχία, αριστερισμός), όσο και ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ και τα παράγωγά του (ισλαμισμός, χριστιανισμός) αποτελούν ιουδαικές – εβραικές “εφευρέσεις” – κατασκευάσματα του παρελθόντος, όπου ζώντας ένας ολόκληρος λαός ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ και φιλοξενούμενος στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ως ΞΕΝΟΣ έπρεπε να πείσει τις κοινωνίες που τον φιλοξενούσαν, ότι δεν πρέπει να σκέφτονται ΕΘΝΙΚΑ και να τον αντιμετωπίζουν ως ΞΕΝΟ – ΑΛΛΟΕΘΝΗ με οτι σημαίνει αυτό, αλλά να τον κρίνουν ή με βάση την κοινωνική τάξη στην οποία ανήκει (εργάτης – εργαζόμενος, το συντριπτικά μεγάλο πλήθος για την εποχή, άρα ΑΜΕΣΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ) ή με βάση τα θρησκευτικά πιστεύω του, όπου καθιστώντας τις κοινωνίες είτε χριστιανικές είτε μουσουλμανικές, τις οδηγούσε μέσω είτε του κορανίου είτε μέσω της Καινής Διαθήκης ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, τη συνδεση – συγγένεια της οποίας με τις γραφές τους τη δέχονται και οι δύο και μέσα από την μελέτη της Π.Δ. οι λαοί οικοδεσπότες θα αισθανόταν οικεία με τους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ των… “ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ” τους, θα του αποδεχόταν γρηγορότερα, κατάσταση που τελικά θα ευνούσε και θα οδηγούσε στη ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ τους!!!
      Οι ΙΟΥΔΑΙΟΙ βέβαια σαν λαός (και όχι μεμονωμένες εξαιρέσεις) ποτέ δεν υπήρξαν και δεν θα υπάρξουν τόσο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ όσο και ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ γιατί αυτοί δημιούργησαν αυτά τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ!
      Στην πραγματικότητα ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ κάθε μορφη ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ, αφού η γραφές τους όπως το Ταλμούδ αλλά και γενικότερα η ΤΟΡΑ (συμπεριλαμβάνει και την Παλαιά Διαθήκη), μιλούν για λαό ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ θρησκευτικά αλλά και ΑΝΩΤΕΡΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ βιολογικά, καθώς και για λαό που πρέπει να επικρατήσει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (καπιταλισμός) στον πλανήτη, ώστε να καταστήσει τους άλλους λαούς ΔΟΥΛΟΥΣ του (ΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ).
      Αν ξυπνήσουμε γρήγορα, απορρίψουμε ταμπελάκια και στερότυπα με τα οποία μας έχουν εκπαιδεύσει, μορφωθούμε πραγματικά, μάθουμε την αληθινή ιστορία μας και το ποιοί πραγματικά είμαστε, αποκτήσουμε κριτική σκέψη και εκτιμήσουμε τον εαυτό μας και την προέλευση του, τότε όχι μόνο θα αωθούμε αλλά θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε και ολόκληρη την ανθρωπότητα να βγει από αυτό το τέλμα!
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!!!

    • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 9:55 ΠΜ

      Ετσι! Τα «κονσερβοκουτια» δεν ξεχνιούνται….

  2. 4 απριλιου 2016.Δληλωση στο σταρ του αντιπροεδρου της βουλης βαρεμενου ‘Υπαρχει το ασχημο σεναριο να επιβληθουν στην ελλαδα επαχθη μετρα …ενας δυσβασταχτος συμβιβασμος’
    Σας θυμιζει κατι η λεξη δυσβαστακτος κ επαχθη μετρα που προανηγγειλε ο βαρεμενος?

    • 10 απριλιο 16 ..δηλωση συριζαιου δριτσα ‘το ταιπεδ ειναι παραλληλη εξουσια στην αιρετη του λαου.λειτουργει για την ικανοποιση δανειστων .κρατος εν κρατη(συμπληρωνω πως το κρατος εν κρατη πουλαει την ελλαδα δηηλαδη).εχουμε ακουσει οτι θα εχουμε κυβερνηση κ θα ειναι σαν να μην εχουμε…

  3. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 1:55 ΠΜ

    Η στοχοποίηση γίνεται και από τους μεν και από τους δε… η όποια προπαγάνδα μπορεί να αποτρέπεται με απλά χειροπιαστά επιχειρήματα.

    Όποιος αριστερός κ.λ.π. κατηγορεί κάποιον για φασίστα, του απαντάς με απλά επιχειρήματα. Φασίστας είναι όποιος εφαρμόζει μνημόνιο, διότι η φύση του μνημονίου είναι φασιστική… κάπου εκεί το βουλώνει ο άλλος, και τελειώνει και η κουβέντα περί φασισμού.

    Κάπως ανάλογα μπορεί κάποιος να απαντά σε όλες τις αίολες ενοχές και τα πλαστά αντίθετα που του πασάρουν μέσω της προπαγάνδας τα δυτικού τύπου μαλακισμένα.

    Όταν ξεκινήσει κάτι… οι αλληλέγγυοι όσοι από αυτούς, θα είναι μαζί τους… θα είναι μαζί τους αλλά ως μουσουλμάνοι σουνίτες!

    Το να είσαι πλάι με ένα φανατικό πολεμιστή του Ισλάμ… Ε! Δεν θα είσαι μαζί του βαστώντας το “Κεφάλαιο” του Μαρξ, ούτε βεβαίως το Κόκκινο βιβλίο του Μάο, η έστω τον “Αντιεξουσιαστικό σοσιαλισμό” του Μπακούνιν! Ίσως θα είναι λίγο δύσκολο να του εξηγήσεις τα γνωμικά των Δελφών… Έχω δε την εντύπωση, ότι ακόμα και αν βαστάς την Αγία Γραφή… η ακόμα το Τάο Τε Κινγκ του Λάο Τσε!… θα έχεις σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας!…

    Όποιος από τους αλληλέγγυους θα είναι με τους σουνίτες, θα είναι ως σουνίτης!… θα έχει κάνει την περιτομή του!.. θα τον έχει αρπάξει και λίγο από πίσω…. ο Προφήτης δεν το απαγορεύει!… 🙂

    Αυτά.

  4. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 3:10 ΠΜ

    Κυρ Ζαχαρία δεν υπάρχουν αλληλέγγυοι δίχως εκμίσθωση.

    Το ψωμάκι τους βγάζουν τα παλικαράκια που φερουν τον τίτλο “αλληλέγγυοι”

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ,ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ.

    Οπότε αν θα γίνουν εμφύλιες διαμάχες,θα γίνουν μόνο για τα φράγκα.

    Υ.Γ.:Ο μικρός γιος της νύχτας

  5. 21 απριλιου μαλλον θα γιορτασει πολυς κοσμος…….

  6. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 9:56 ΠΜ

    1 τοις χιλίοις*

  7. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 10:00 ΠΜ

    Απλα ο καθενας , μεσα στην αναμπουμπουλα, θα βρει την «ευκαιρία» να καθαρίσει όποιον είχε άχτι….
    Αυτοί είμαστε….

  8. Οι Αριστεροι επειδη ηταν λιγοι, αφησαν τα συνορα ανοιχτα ……για να γινουν πολλοι……
    Εχει δικιο ο Ζαχαριας …..ο σκοπος τους ειναι να μας βαλουν να σκοτωθουμε με τους Λαθρο …..

  9. Ανώνυμος 04/10/2016 @ 11:18 ΠΜ

    συνελληνες μια επισημανση θελω να κανω!!!

    αντε και πηρες την καραμπινα και τα φυσιγγια μεχρι εδω ολα καλα αλλα το παρακατω το σεφτηκες; να στρεψεις οπλο σε εναν ανθρωπο ειναι ευκολο το να πατησεις την σκανδαλη ομως δεν ειναι και το ποιο ευκολο πραγμα (ειδικα αν δεν το εχεις ξανακανει αυτο) να σκοτωσεις ανθρωπο, παντως να ξερεις οτι ο αντιπαλος που θα ειναι απεναντι σου δεν θα δειξει κανενα ελεος και η αφαιρεση ανθρωπινης ζωης ειναι ρουτινα και χαρα για αυτον ειδικα προς εμας τους απιστους! για αυτο σκεψου καλα τι θα κανεις!!!!!!!!!!!!!!!

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 04/10/2016 @ 11:54 ΠΜ

      Σωστή επισήμανση. Και το έχω αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο αποκλειστικά για αυτό το θέμα.

      • Οχι δεν είναι εύκολο,καθόλου μα για σκέψου αν κινδυνεύει η ζωή σου η των δικών σου ανθρώπων?
        θ αναγκαστείς να το κάνεις!
        Είναι θέμα επιβίωσης πλέον.

      • Ανώνυμος 04/10/2016 @ 1:45 ΜΜ

        κανε μια αναδημοσιευση του αρθρου αυτου!!!!

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 04/10/2016 @ 4:58 ΜΜ

      Οσον αφορα αυτο που λες ,εγω εχω να πω οτι εαν οι λαθραιοι -ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ- που μπηκαν τσαμπουκα ελεω Τσιπροκομμουνιστων στην Ελλαδα τολμησουν να κινηθουν εναντιον μας, αρπαξτε τα οπλα οσοι εχετε κ βαρατε στο ψαχνο (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ). αΝ ΧΡΕΙΑΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑς ΕΚΑΣΤΟς ΑΠΟ ΜΑς , ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ Κ ΟΣΟΥς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥς ΜΑΚΕΛΕΨΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.
      Ο Παισιος οταν ρωτηθηκε για τους ηρωες του 21′ ειπε οτι βρισκονται ηδη στον παραδεισο.
      Γαμηστε τους κ μην εχετε κανενας ενδοιασμο, ειναι εισβολεις , τρομοκρατες κ εχθροι της χωρας.
      ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!

    • (Πρεπει να βαλετε λειτουργια multi quote στα σχολια)

      Να πω στον ανωνυμο κ στο φιλο μου το Ζαχο οτι με το να σκοτωνεις εναν δολοφονο η εναν πιθανο δολοφονο στην τελικη γινεσαι το ιδιο με αυτον.

      Η θεωριτικη απαντηση στο ερωτημα τι κανω οταν στρεφουν ενα οπλο πανω μου ειναι η εξης.

      Σαν Χριστιανος παραδινεσαι προσευχομενος στον Χριστο. Τελικο κερδος ειναι ο παραδεισος κ ας εισουν ενας κλεφτης – δολοφονος – βιαστης κλπ. Το νοημα του Χριστιανισμου ειναι οτι ΔΕΝ διεκδικεις τιποτα. Ουτε την σαρκα σου καθως την υπαρξη σου (ψυχη) δεν μπορει να στην στερηση αλλος ανθρωπος. Του τεστην ο ανθρωπος ειναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

      Επισης ο δολοφονος σου θα λογοδοτησει για το εγκλημα του το οποιο ειναι οτι σου στερησε την σαρκικη ζωη στην Γη / Υλικο κοσμο. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

      Η ενναλακτικη ειναι να του αφαιρεσεις εσυ την ζωη βρισκομενος σε αμυνα. Πλην ομως εκεινη τη στιγμη λειτουργει το ενστικτο της επιβιωσης στο οποιο παραδινεσαι κ δεν ειναι τιποτα αλλο απ την αγωνιωδη ακριστρωση με ολα τα νυχια στην διατηρηση της σαρκικης ζωης η οποια ναι μεν ειναι ευλογια δωσμενη απ τον Θεο για να την χαρεις ΑΛΛΑ σε καμια περιπτωση δεν ειναι το ΠΑΝ.

      Ο ανθρωπος εχει κ ΨΥΧΗ η οποια ΔΕΝ πεθαινει στον υλικο κοσμο/Γη.

      Στην ουσια διαλεγεις κ περνεις. Για μενα το δυσκολο δεν ειναι να αποφασισω για μενα αλλα για τριτα ατομα. Τι θα κανω αν απειλουν τη ζωη αλλων ιδιως συγγενωνν μου μπροστα μου.
      Για αυτην την περιπρωση μπορεις να προσευχεσαι να μην ερθει ποτε και αν τελικα ερθει να μπορεσεις να αποφασισεις το σωστο γιατι βλεπω οτι οι περισσοτεροι σκεφτομαστε ανθρωποκεντρικα με βαση την υλη που ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι το μονο πραγμα που υπαρχει στο “συμπαν”.

  10. Ζαχαρια σψετικα με ενα αλλο θεμα για το ξαφνικα δεν συμφωνησα μαζι σου γιατι οι πιο πολλοι ειναι στη κοσμαρα τους.
    Νομιζεις πχ αν γινει αυριο κουρεμα δε θα ειναι σοκ???? Εδυ μσς μιλησρς για τα προηγουμενα 3μερα …λιγοι περμενουν κατι τετοιιο στην οικονομια…υπνωτισμενοι

  11. μπουρδες και ανωριμοι ειστε ολοι σας!
    θα σας σφαξουν σαν τα προβατα ισλαμιστες και αριστεροι….
    μπειτε στο νοημα τι εστι πολιτισμικος μαρξισμος και δειτε ποιος ειναι ο υψιστος εχθρος…αφηστε τους ιουδαιους δεν εχω δει ποτε κανεναν ιουδαιο να σκοτωνι ή να χτυπαει ελληνα. εχω δει ομως αριστερους να σκοτωνουν και να σακατευουν εκατονταδες ελληνες μονο και μονο επειδη εχουν την ελληνικη σημαια στο μανικι…..

  12. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς εμφύλιο κλπ;
    Κατ’εμέ που είμαι ένας αμόρφωτος Ελλην πολίτης υπάρχουν οι Ελληνες που σκέφτονται υπερ της Ελλάδας και των Συνελλήνων και είναι οι περισσότεροι, οι ανθέλληνες που είναι όσοι σκέφτονται με μίσος ό,τι Ελληνικό και φυσικά είναι εναντίον των Ελλήνων, που είναι λίγοι και τους ξέρουμε όλοι και φυσικά οι μισέλληνες που είναι όλη η Βουλή και οι τέως και οι διαπλεκόμενοι που έχουν τη δυνατότητα και δρούν ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ. Τωρα αν εννοείς εμφύλιο μεταξύ των πολλών που δεν θα το κάνουν και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ και των λίγων ή αν εννοεις έναν ψεύτικο εμφύλιο που θα δημιουργήσουν οι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ χρησιμοποιώντας τους λαθρο κλπ κλπ δεν το καταλαβαίνω οπότε χρειάζεται να μου το εξηγήσεις.

  13. ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ 04/11/2016 @ 6:37 ΠΜ

    ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΕΣ:

    Ο ΠΟΛΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΑΝΤΙΛΕΥΚΟΣ
    ΑΝΤΙΦΑΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΕΟΣ
    ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΜΕ 50-70 ΚΟΤΕΣ.

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…

    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
    ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΕΣ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΟΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΜΚΟ
    ΚΑΙ ΤΑ
    ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ………

    ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;;;;;
    Η ΠΟΡΔΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;
    ΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!
    ΕΞΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ

    ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΕΝΟ, ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΙΒΕ ΓΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ.

    ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΙΚΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
    ____________ΠΩΣ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.

    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
    ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΜΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΑΦΟΣ.
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.

    ΧΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,
    ΟΜΩΣ ΓΙΝΑΜΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ,
    ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    (ειναι ψεματα αναρχοκομμουνιστακια);
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ;
    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ.
    (οι ημιτρελοι ομως που ηταν);;;;;;;;;;

    ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝ.
    ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΤΡΕΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΤΟΥΣ
    ΤΑΚΑ ΤΟΥΚΑ ΤΑΚΑ ΤΟΥΚΑ.
    (αυτο δεν ειναι τιποτα κουφαλιτσες)

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ…ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ….

    ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΕΡΧΕΤΕ. ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ
    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ.
    (αλλα εσεις δεν φοβαστε, ειστε αγωνιστες).
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟ.
    ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΛΟΙΠΟΝ.. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΔΕΣ.
    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

    ΠΑΛΙΑ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ: ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΩΓΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ….
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

  14. Ανώνυμος 04/11/2016 @ 2:33 ΜΜ

    Έτσι είναι και από πάντα το έλεγα ότι ο καλύτερος φίλος των δαιμόνων της αριστεράς είναι οι δαίμονες της δεξιάς και vice versa. Οι μεν είναι η σκιά των δε και ο ένας ψυχασθενής δημιουργεί την ανάγκη για τον άλλο και δίνει υπόσταση και ενέργεια σε αρρωστημένες σκετπομορφές που κουβαλάνε την αρνητικότητα αιώνων και από τα πτώματα του Μαρξ φτάνουμε μέχρι τα πτώματα του Χίτλερ για αυτό άλλωστε και ο πνευματικός ευνουχισμός δεν είναι πάντοτε μια αρνητική πρακτική.

    Βασικά όλοι έχουν μπει σε μια διαδικασία αυτοκαταστροφής και δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα.

    Όλοι γνωρίζουν ότι ο πραγματικός εχθρός είναι σκοτεινές οργανώσεις που άγουν και φέρουν την άρχουσα τάξη και αντί όλοι να επικεντρωθούν στην ουσία κάθονται σαν μαλάκες και τσακώνονται για τις πορδοθεωρίες τους και ανασύρουν δαίμονες της ιστορίας προσπαθώντας να καταλογίσουν στις πορδοθεωρίες των άλλων την ευθύνη και ψάχνουν ακόμα και για θρησκευτικούς πολέμους γιατί μέχρι εκεί τους παίρνει η πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί και η μαλακία που τους δέρνει.

    Αυτό που χρειάζεται είναι κάτι ΝΕΟ απηλλαγμένο από τις αμαρτίες του παρελθόντος και για αυτό και η νέα τάξη θα έρθει ως αναπόφευκτη ανάγκη και είτε αυτή η νέα τάξη θα γίνει από ανθρώπους είτε από τους δαίμονες τα παιδιά τους που μαλακίζονται μέσα στο σκοτάδι της ιστορίας για να ταΐσουν την αρρώστια τους.

    Η δική μου πρόταση έτσι πρόχειρα είναι η αντιεθνικιστική αντικομμουνιστική αριστεροκεντροδεξιακαιναπανεολοιοιπολιτικοιαπατεωνεςναγαμηθουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*