ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Προσφυγικό: Χάθηκε κάθε έλεγχος

· Κατοχικά Νέα

Τρέχει τώρα η κυβέρνηση να προλάβει με το προσφυγικό. Τρέχει να ενημερώσει τους πρόσφυγες να φύγουν από τους αυτοσχέδιους καταυλισμούς που έχουν στήσει όπως αυτόν του Πειραιά. Αλλά κανείς από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες δεν την εμπιστεύεται, δεν την πιστεύει και δεν ακολουθεί τις οδηγίες της. Όπως ακριβώς γινόταν και πριν με την Ειδομένη.

Δεν την εμπιστεύονται γιατί φοβούνται την επαναπροώθηση στην Τουρκία. Και εκεί ακριβώς πρόσφυγες και μετανάστες γίνονται έρμαια κάθε ύποπτης για τους σκοπούς της ΜΚΟ και διαφόρων «επαγγελματιών» αλληλέγγυων.

Η κυβέρνηση άφησε χύμα τα πράγματα όσο δεν ήταν κλειστά τα βόρεια Ευρωπαϊκά μας σύνορα και τώρα που ουσιαστικά με την απόφαση συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας της ζητείται να κλείσει τα σύνορα στο Αιγαίο επικρατούν σκηνές χάους σε κάποιες περιοχές με θύματα και τους ίδιους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Και ύστερα από όλα αυτά έρχεται και ως κερασάκι στην τούρτα ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί την κυβέρνησή του γιατί επί των ημερών της τα ΜΑΤ συνεχίζουν να δρουν χέρι χέρι με τους χρυσαυγίτες και εκδηλώσεις μίσους κατά προσφύγων και μεταναστών όπως αποδεικνύουν και οι εικόνες που είδαμε την Παρασκευή στον Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη να σπάει κάθε δικό της ρεκόρ αναποτελεσματικότητας, αναξιοπιστίας, αφερεγγυότητας και ασυνέπειας προγραμματικών προεκλογικών λόγων και κυβερνητικών πράξεων ή και κυβερνητικής απραξίας. Δύσκολα στην ελληνική πολιτική ιστορία θα καταγραφεί τέτοια κυβέρνηση που να αυτοδιαψεύδεται για κάθε λέξη που έχει πει… Θα μπορούσε να βγάζει άφθονο γέλιο αν δεν επρόκειτο για τραγωδία που ζει η χώρα.

antinews.gr RSS feed

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία αρτοποιείου — όχι κατάστημα ΧωριάτικοΕΛΛΑΔΑ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ: 59 συλλήψεις, 520 εταιρείες και η έρευνα για τα 100 εκατομμύρια

Ενδεικτική φωτογραφία κουζίνας πίτσας — όχι κατάστημα Pizza FanΕΛΛΑΔΑ

PIZZA FAN: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης – Η υπόθεση των 25 εκατ. και τα κρίσιμα ερωτήματα

Οικισμός – ενδεικτική φωτογραφίαΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΙΝΗΤΑ: Αλλαγές σε 12.000 οικισμούς – Η προθεσμία των 30 ημερών για τους ιδιοκτήτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *