00:15 - 28/03/2016

Η θεά Ίσιδα και συμπτώσεις

Διαφημίσεις

Η θεά Ίσιδα και συμπτώσεις

Η θεά Ίσιδα συμβολίζει την εύφορη γη, την υγεία το γάμο και την σοφία και μάλλον η λατρεία της δεν τελείωσε ποτέ…οι επικυρίαρχοι φυσικά δεν λατρεύουν μόνο αυτή τη θεά. Η αριθμοσοφία μας δίνει αυτά εδώ τα στοιχεία:
Isis.322

Islamic State Fighters in Simple Gematria Equals: 223

The Synagogue Of Satan in Simple Gematria Equals:223

Masonic in Jewish Gematria Equals: 223 ή 322 ή 22/3 επίθεση απάτη στις Βρυξέλλες.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 03/28/2016 @ 1:17 ΠΜ

    Είναι γεγονός ότι τσάμπα κλάνει η λάμπα στην χώρα των Ελλήνων… το μόνο αισιόδοξο γεγονός είναι η έλευση των λαθραίων… η μοναδική ελπίδα για επιτάχυνση της αρχαία θυσίας, ώστε να ξεβρομίσει ο τόπος.

    Για της 22/3 κ.λ.π. σας γράφαμε πριν από 3 χρονάκια… και αυτό βεβαίως είναι μια ακόμα απόδειξη ότι τσάμπα κλάνει λάμπα στην χώρα των Ελλήνων.

    Τι γράφαμε.

    2 Σεπτεμβρίου 2013 @ 18:42
    …”Β) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ… Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΘΝΗΣΚΟΝΤΟΣ ΘΕΟΥ ΑΤΤΗ… ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΘΝΗΣΚΟΝΤΟΣ ΘΕΟΥ ΟΣΙΡΙ… ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΚΣΩΣ (ΙΞΩΣ), Η ΑΝΝΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Η ΧΑΝΕΜΠΟΥ (ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ) ΣΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ”…

    …”Γ) Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙ… ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΙΡΙ… ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΚΣΩΣ – ΧΑΝΕΜΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΙΚΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ’…

    EKTAKTO: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΟΜΑΝ…

    Βεβαίως κανένας αποβλακωμένος δεν πήγε να ερευνήσει για την τέλεση των Μυστηρίων του Άττη.

    Θα αντιγράψουμε από κάποιο βιβλίο… …”Σκοπός τους ήταν η ευκαρπία της γης. Η τέλεση των μυστηρίων ήταν η αναπαράσταση του μύθου του Άττη. Κρατούσαν συνολικά 13 ημέρες. Τα μυστήρια άρχιζαν στις 15 Μαρτίου… Στις 22 Μαρτίου οι πιστοί με το ξόανο της θεάς πάνω σε άρμα ξεχύνονταν στα γύρω βουνά και λαγκάδια σε αναζήτηση του χαμένου Άττη. Ήταν οι στιγμές της αγωνίας…. Η 23η Μαρτίου περνάει σε βαθύ πένθος για τον νεκρό Άττη. Και ακούγεταιαπό την μια θρήνος για το χαμό του Άττη και από την άλλη με σάλπιγγες κυνηγούν τα κακά πνεύματα ώστε να μπορέσουν να περάσουν έτσι, στο κύριο μέρος των μυστηρίων που λέγεται Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ”….

    Ο λαός που λάτρευε την Κυβέλη και τον Άττη ήταν οι Πελασγοί Φρύγες, οι σημερινοί Φράγκοι, όπου για ιερείς τους είχαν τους Γάλλους, τους σημερινούς Γαλάτες…

    http://www.ancientanatolia.com/historical/maps/phrygia.gif

    Η αρχαία πόλη στην Μικρά Ασία Πεσσινούντα… έχει άμεση σχέση με την Γαλλική εταιρεία PECHINEY, όπου κατά την δεκαετία του 1960 ίδρυσε την Πεσινέ Αλουμίνιο Ελλάδος… αλλά μέχρι εδώ, γιατί μετά πάμε και στην θυσία του δίστομου… το αίμα είναι εργαλείο και πολλούς σκοπούς… από αυτούς άλλοι είναι αγαθοί, και άλλοι όχι… τα σφάγια όπως και να έχει θα σφαγούν.

    http://viotikoskosmos.wikidot.com/pesine

    Ακόμα, δεν νομίζω ότι αντιλαμβάνεστε τι είναι στο σύνολο τους οι μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης… και για ποιο λόγο ακριβώς γίνονται οι θυσίες.

    Όπως και να έχει οι ημερομηνίες έχουν σχέσει με αρχαία Μεγάλα Μυστήρια… του θνήσκοντος Θεού, και όχι με γραμματοαριθμητικές αναλύσεις.

    Αυτά.

  2. Το αιγυπτιακό όνομα της ISIS είναι ASET.
    Το Αιγυπτιακό Τάγμα του Θρόνου της Ασέτ (Ίσιδας) ονομάζεται KEMETIC ORDER OF ASET KA. Στην ουσία αποτελεί την Μαύρη Αδελφότητα (που λένε και κάποιοι ερευνητές). ΚΑ είναι η ζωτική ενέργεια, αλλά σημαίνει και θρόνος επίσης. Η Ίσιδα είναι η Λίλιθ η μητέρα των Βρικολάκων ή αλλιώς Τιαμάτ. Στο αντίπαλο δέος υπάρχει Το Κόκκινο Τάγμα του Σέθ με επίσημη ονομασία RED ORDER OF SETH ή Temple of Set. Αυτό αποτελει την λεγόμενη Λευκή Αδελφότητα. Ο Σέθ είναι ο Σαμαέλ ή Σατανάς.

    Ρίξτε μια Ματιά στο Τάγμα της Ίσις (Λίλιθ):
    http://www.asetka.org/index.shtml

    Επίσης δείτε τον Ναό του Σέθ (Σαμαέλ):
    https://xeper.org

    Αυτά βέβαια αποτελούν την Public εικόνα των ταγμάτων… λίγοι άνθρωποι είναι όσοι προχωράνε σε πιο Private διδασκαλίες και καταστάσεις. Κάντε τις έρευνές σας!!!

  3. Επισης στο εμβλημα των SKULL n BONES μπορεις να διακρινεις τον αριθμο 322 οπου 3+2+2=7(Ενας απτους 3 σημαντικοτερους και πιο αγιους αριθμους στο κοσμο του μυστικισμου και των αποκρυφων).Δυο ειναι οι παγκοσμιες γλωσσες,τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ και τα ΣΥΜΒΟΛΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*