Διαφημίσεις

Περίεργη είδηση: Το ισχυρότερο εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ κάλεσε ως ομιλητή στο συνέδριό του πάστορα που λέει ότι ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος

Αυτό το έτος, η Αμερικανοϊσραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων, (American Israeli Public Affairs Conference ή AIPAC) η οργάνωση με την μεγαλύτερη επιρροή υπέρ του Ισραήλ στην Αμερική, έχει προσκαλέσει τον επίσκοπο Edwin Harper να μιλήσει στο ετήσιο συνέδριο της στην Ουάσιγκτον, αναφέρει είδηση του AlterNet.

man

Ο Edwin Harper, είναι Αμερικάνος επίσκοπος της αντι-τριαδικής πεντηκοστιανής εκκλησίας ‘Apostolic Life Cathedral’ και περιγράφει τον εαυτό του ως “φανατικό” που αναμένει με ανυπομονησία την Αρπαγή. Πιστεύει, επίσης, ότι όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, θα είναι Εβραίος.

Το 2012, ο Harper εμφανίστηκε στην εκκλησία του στο Huntington της Δυτικής Βιρτζίνια. Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες εκκλησίασμα, ο Harper αφιέρωσε το κήρυγμά του στον ερχομό του πυρηνικού πολέμου με το Ιράν και την επικείμενη Αρπαγή. Καθώς μιλούσε για έναν συνασπισμό κακοποιών που θα συμμαχήσουν κατά της Χριστιανοσύνης, ο Harper ξαφνικά άρχισε να καταφέρεται κατά του Obamacare, προειδοποιώντας το κοινό ότι θα εμφυτευθούν κρατικά τσιπ στα χέρια και τα κρανία τους, εφόσον υπογράψουν.

Σύμφωνα με τον Harper, η κυβερνητική υγειονομική περίθαλψη ήταν μια σατανική επιχείρηση, αλλά ο πρόεδρος που συνέλαβε αυτό το έργο ήταν ένα απλό εργαλείο του Εωσφόρου.

“Είναι ο Ομπάμα ο Αντίχριστος;” ρώτησε ο Harper το κοινό του. “Όχι. Αυτός δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Δεν είναι Εβραίος! Πρέπει να είναι Εβραίος! ”

aipac

Το AIPAC έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στο να κάνει τον Harper σύμμαχο. Το 2011, το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ισραήλ Αμερική που συνδέεται με το AIPAC- έστειλε τον Harper σε ταξίδι στο Ισραήλ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

frank

Ο Harper είναι τακτικός ομιλητής στον εορτασμό της Ημέρας του Ισραήλ στο Huntington της Δυτικής Βιρτζίνια και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια λόμπι που σχετίζονται με το AIPAC στο Καπιτώλιο, όπου ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με τον Frank Gaffney (φώτο), έναν εβραϊκής καταγωγής φανατικό αντι-μουσουλμάνο και σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής του Τεντ Κρουζ.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από τη Περιφέρεια της Δυτικής Βιρτζίνια της Πεντηκοστιανής Εκκλησίας, ο Harper “ήταν βασικός ηγέτης στην συγκέντρωση πάνω από 700 συμμετεχόντων στο Πανεπιστήμιο του Τσάρλεστον που φιλοξενήθηκε από τον γερουσιαστή Joe Manchin ΙΙΙ σχετικά με τους κινδύνους της συμφωνίας απαγόρευσης πυρηνικών του Ιράν.”

Το AIPAC δεν απάντησε στο ερώτημα για σχολιασμό των σχολίων του Harper για τους Εβραίους και τον Αντίχριστο.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το 1999 η εβραϊκή ADL είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση κατά του διάσημου ευαγγελιστή Jerry Falwell ο οποίος είχε πει επίσης ότι ο Αντίχριστος είναι Εβραίος, κάτι που για την οργάνωση θεωρήθηκε «σύνορα για τον αντισημιτισμό που έχει τις ρίζες του στον χριστιανικό θεολογικό εξτρεμισμό».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Περίεργη είδηση: Το ισχυρότερο εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ κάλεσε ως ομιλητή στο συνέδριό του πάστορα που λέει ότι ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος”
  1. Ναι αλλά μπορούμε όλοι να γίνουμε Jews. Αν πας σε μια συναγωγή και ζητήσεις να μυηθείς στον Ιουδαϊσμό, θεωρείσαι ως “Παιδί του Ισραήλ”. Και μετά γίνεσαι Ιουδαίος, δηλαδή JEW !!!! Ο Μεσσίας μπορείς να έχει γεννηθεί οτιδήποτε… Αλλά θα επιλέξει να μυηθεί στον Ιουδαϊσμό. Όσες οικογένειες κυβερνάνε τον πλανήτη τώρα, είχαν δεχθεί την Ιουδαϊκή Θρησκεία και έγιναν εβραίοι. Μάλιστα δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ αυτού που γεννήθηκε εβραίος και αυτού που το επέλεξε συνειδητά. Είτε σε γέννησε εβραία, είτε έγινες στην πορεία… είσαι παιδί του Ισραήλ.

    1. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΙΑΧΩΒΑ!
      ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!
      ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ!
      ΓΙΑ ΞΑΝΑΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ!

  2. Ὁ Νῶε εἶχε τρεῖς υἱούς· τὸν Χάμ, τὸν Ἰάφεθ (Ἰαπετός) τὸν γενάρχη τῶν Ἑλλήνων καὶ τὸν Σὴμ τὸν γενάρχη τῶν Σημιτῶν (Ἑβραῖοι καὶ Ἄραβες).
    Ὁ χαρακτηρισμὸς “ἀντισημίτης” σημαίνει ἀντιάραβας καὶ ἀντιεβραῖος.
    Ὁ Ἁβραὰμ, μὲ τὴν Σάρρα, ἐγέννησε τὸν Ἰσαάκ, ἐκ τοῦ ὁποίου οἱ Ἑβραῖοι, καὶ μὲ τὴν Ἄγαρ (Ἀγαρινοί), τὸν Ἰσμαήλ (Ἰσμαηλίτες) ἐκ τοῦ ὁποίου οἱ Ἄραβες.
    Ἄρα, ἀντισημῖτες εἶνε οἱ Ἑβραίοι ἀφοῦ μισοῦν τοὺς Ἄραβες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Επέτρεψε μου μια προσθήκη στο σχόλιό σου….
      “Ο Αβραάμ με τη Σάρα (Σαρακινοί)”…..
      Οι πειρατές της Μεσογείου ήταν οι Σαρακινοί!

  3. Ο Αντίχριστος θα είναι ….δύο. Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννου θα υπάρχει ο Αντίχριστος αλλά και η εικόνα αυτού (ο σωσίας του – το αντίγραφό του – δώστε όποια ερμηνεία θέλετε).
    Και σύμφωνα δε με τα …λεγόμενα προφητείες κλπ οι Εβραίοι περιμένουν το δικό τους Μεσσία (Γιαχβέ κλπ – ο ένας Αντίχριστος) και οι μουσουλμάνοι τον δικό τους (Ιμαμ Μεχντί).
    Να είναι όλα σύμπτωση. Υπομονή και όλοι σύντομα θα μάθουμε την αλήθεια.

    1. Δεν ξέρω για αυτούς αλλά εγώ θα ήθελα να περιμένω Ιμάμ Μπαϊλντί με τυρί, δύο φέτες ψωμί και μία σαλάτα!

  4. για να καταλαβω τι λετε!

    το υπερπαγκοσμιο μαγαζι των εβραιων [καθε ιδους εκκλησια] που πλασαρη ψευδοι στο ονομα Του Χριστου πως δηθεν ειναι εβραιος μεσσιας με ονομα ιησους μας λεει πως τωρα ο αντιχριστος δηλαδη αυτος που μπορει να δουλεψει στο μυαλο του καθε μπουρδα που οι εβραιοι εφτιαξαν με κατι λιγα λογια που περναν παντα απο Ελληνες ειναι εβραιος; Λογικο. αφου παντα αυτο ηταν το οπλο τους για να αντιμετοπησουν οτι δεν μπορουν αυτα. Αφου εχουν κατακληση τα παντα ως προς την ενημερωση με καθε τροπο, τωρα για μια ακομη φορα στρεφουν τους πολλους εναντιων του κανοντας το γνωστο τους “κολπο” που το παρουσιασαν και ως ρητο [παναθεμα τους] “χτυπα τον σκορπιο με το χερι του εχθρου σου, ετσι θα εισαι κερδισμενος σιγουρα με οποιο αποτελεσμα”.

    Για τους πολλους εγω προσωπικα εχω να πω μονο πως,

    ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    για τους εβραιους,

    ουτε ο τελευταιος μεσσιας σας [1054, ξερετε εσυς. για τα σχεδια του κουλου μιλαω 😉 ] δεν μπορει να σας σωσει απο τα ψεμαυτα που πουλατε απειρα χρονια, τωρα. Ξερω ακουγομαι καπως εχθρικος για εσας τις πανω απο 350 εβραικες οικογενιες της περιοχης μου αλλα φανταστητε πως ακομα εγω προσωπικα ζω σε κατασταση ειρηνης !!!

    υ.γ.

    Γιωργαρα, μιλα με τους αλλους και παρτους μαζι σου στις 4/4 το χειροτερο γι αυτους που μπορουν να μας κανουν, ειναι να μας σταυρωσουν. ποιος ξερει ισως να μας κολλησουν και εμας σε καμια μελλοντικη τους ππροφητια του εζνεπιδη!

    Και αφου δεν εφηγαν τα ερπετα [εβραιοι] απο εδω, τοτε εμενα δεν με χαλαει να σφραγιστουν για παντα στις τρυπες τους [υπογειες στοες τους] μεχρι να κανουν εκει κατω τις προφητιες τους πραγματηκοτητα βλεπε “αγιο”ανδρεα.

  5. Εκείνος που θα βάλουν να «Παριστάνει τον Αντίχριστο», εννοείτε ότι Θα Είναι Της Κωλοφάρας, Κ Έχουν την Τεχνολογία Κ τους Κομπάρσους Για να Μας Παρουσιάσουν Ότι θέλουν… Απ’ ότι Βλέπω απ’ τα σχέδια τους, «Θα Στήσουν κ Αυτό το Γεγονός σε Συνδυασμό Με την Πανθρησκεία», όσο για τις λεπτομερείς, Αν Εναντιωθούν μεταξύ τους (Για Συνέχεια του Διχασμού), ή Θα Τον Παρουσιάσουν σαν Σωτήρα (σαν να συμφωνούν όλοι τους, Για να Παρασύρουν κ τον Κόσμο εκεί), αυτό Θα Δείξει …Ώμος «τον Πραγματικό (Χαρακτήρα) του Αντί-Χριστου» τον «έχουν Φυτέψει (πάρα πολλά χρονιά πριν)» Μέσα στα Άτομα Που υποδουλώνονται κ Πιστεύουν στα Παρακλάδια τους», αν ξέρανε πως να μην τους δίνουν ενέργεια, δεν θα παρασυρόντουσαν από μέσα τους…

    Να κάνω κ ένα λογοπαίγνιο…
    Πάντος κ ο -A-xel -C-ipra θα μπορούσε να παριστάνει τον Anti Christ, στην Ελλάδα εκτελεί καλά τα σχέδια τους…

    1. Αναρωτιέμαι όμως εάν ο ίδιος τους δέχεται. Άλλωστε γνωστό είναι πως η φάρα [εβραιοι] που βάλλει συνεχώς για πολλές χιλιάδες χρόνια στους Έλληνες και θέλει την Ελλάδα ως εξοχικό χωρίς Αυτούς, κάνουν τα πάντα για να φαίνονται ακόμη και οι Έλληνες ανήκουν σε αυτά τα ερπετά και τα σχέδια τους. Σκέψου λίγο και πες μου γιατί στην εκκλησια δεν υπάρχει ίχνος αρχαίων Ελλήνων. Σκέψου επίσης πως είναι δυνατόν να σου πουν πως πλέον κάθονται γυμνοί στα αγγούρια και τους αρεσει. Πως να σου πουν πως όλα τους τα σχέδια έχουν βάση να δείξουν τον Έλληνα που θα έχει το θράσος να τα βάλει κόντρα μαζί τους να φαίνεται εβραιος. Ο τολμών νικά μόνο εάν είναι τολμών

      1. Φώτη τώρα το είδα…

        Ότι θέλουν την Ελλάδα για εξοχικό χωρίς εμάς, όχι απλά σύμφωνο, το έχω αναφέρει πολλές φορές, δεν θυμάμαι κάποιον που το ανάφερε πριν από εμένα, κ έχω κάνει κ ανάλυση πάνω σε αυτό, όταν όλοι μιλάγανε για να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη… Ρίξε μια ματιά (αν δεν το έχεις διαβάσει), είναι κάτι καινούριο που έχω γράψει κ αναφέρω κ αυτό μέσα…

        http://katohika.gr/ellada/gia-kalo-olokliris-tis-anthropotitas/

        Στην εκκλησία «υπάρχει ίχνος» Αρχαιοελληνικό για να τους χλευάζουν στις γραφές που παραχάραξαν…
        Έχουν χτίση εκκλησίες πάνω σε Αρχαιοελληνικούς Ναούς…
        Το σύμβολο της ορθοδοξίας, είναι Αρχαιοελληνικό, όταν 2 αετοί ξεκίνησαν από τους Δελφούς σε αντίθετες κατευθύνσεις, έκαναν τον γύρο της Γαίας κ συναντήθηκαν πάλι στους Δελφούς, έτσι δημιουργήθηκε το σύμβολο του «δικέφαλου αετού» το οποίο συμβόλιζε «το κέντρο του κόσμου», κ όχι της ορθοδοξίας…
        Στο Βυζάντιο έχουν κλέψει κ άλλα Αρχαιοελληνικά σύμβολα, που τα παριστάνουν σε διαφορετικούς συμβολισμούς, ένα από αυτά είναι «Το Τριφύλλι», στο Βυζάντιο λένε ότι συμβολίζει «την ισορροπία ανάμεσα στο πνεύμα την ψυχή και το σώμα», όμως κ αυτό είναι Αρχαιοελληνικό σύμβολο που συμβολίζει τις «3 Φυλές Του Ολυμπίου Διός = Πελασγοί, Λάπιθες, Περραιβοί»…
        Όπως καταλαβαίνεις, την ιστορία, τα ονόματα, κ τα σύμβολα, τα έχουν αλλάξει…

        Όσο για το πως έχουν δημιουργήσει τα ερπετά τον νεοέλληνα, το εξηγώ στο λινκ που άφησα…

        1. Τότε μάλλον θα είναι ώρα να κλείσουν αυτό που ζωγράφισαν οι αετοί.
          2 χρόνια πίσω όταν πλέον άρχιζα να μαθαίνω κάποια κομμάτια της ιστορίας η πρώτη απορία που είχα ήταν και η πιο απλή. Αφου όλοι οι γνωστοί κυβερνητάδες έχουν στόχο να κατακτήσουν με κάθε τρόπο τον πλανήτη με νόμους κανόνες και όρους δικούς τους. Αφου ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ εναν παγκόσμιο χειμώνα. Και αφου στην Ελλάδα δεν κάνει κρύο. Τότε ποιός μπορεί να μου πει ότι όλοι αυτοί “οι αόρατοι” που χειρίζονται τις κυβερνητικές μαριονέτες δεν είναι στα εξοχικά τους. ποιος μπορει να μου πει ότι δεν είναι ένας παππούς μεσα στο τρένο της γραμμής Θεσ/νίκη Σέρρες. είναι ρητορικές ερωτήσεις, δεν χρειάζονται απαντήσεις και αυτό γιατί ήμαστε η κούφια γη. Της τρύπες που έκαναν στην Ελλάδα ούτε η αγγλία δεν μπορεί να τις φανταστεί.
          Όσο για τις εκκλησίες [κάθε υδους] Φίλε μου γνωρίζω πολύ καλά πως η εκκλησία του “αγιου” δημητριου στην Θεσ/νίκη είναι χτισμένη πάνω σε Πελασγικές κολόνες τις οποίες τις έχουν στολίσει κιόλας, φυσικά για να μην αναγνωρίζονται, τώρα εάν έχει και καμία υπόγεια τρύπα… Δεν το γνωρίζω !

          Αλλά ας κάνω πως δεν γνωρίζω για να μπορέσω να σε ρωτήσω. Πως γίνετε παράδειγμα εγώ, να πιστέψω στον λόγο της εκκλησίας όταν ξεκάθαρα είναι αιματοβαμένος με άπειρους τρόπους και πρώτος να έρχεται οι θυσίες σε έναν αιμοδιψή θεό τους; Πως γίνεται να δεχτώ το βυζάντιο της ρωσίας όταν βλέπω την Κύπρο ως plan b του βυζαντιου για να μπει στο Αιγαίο; Πως γίνεται να δεχτώ να συνυπάρχω με όλους αυτούς που το υποστηρίζουν μόνο και μόνο για να μην αντισταθούν απο φόβο; Πως γίνεται να δεχτώ μια αυτοκρατορία που ο μαρμαρωμένος βασιλιας των εβραιων την μετονόμασε σε οθωμανική αυτοκρατορία και η εξουσία ήταν οι ίδιοι εβραιοι; Αυτό δεν είναι λούπα; δεν είναι μια επανάληψη που πατάει στα πιστεύω που εχτιζαν στα μυαλα των πιστων τους αφου πρωτα τους σφάγιασαν;

          Είμαι Στην Ελλάδα και δεν μπορώ να βρω τίποτα Ελληνικο. Βλέπω μόνο αμέτρητα μαντριά με ανοιχτες πόρτες. δεν σου κάνει το ενα; πάνε στο αλλο. δωδεκαθεοιστες χριστιανοι, χριστιανοι ορθοδοξοι, καθολικοι, προτεσταντες και στην τελική τι; όλοι μιλουν για τα ιδια προσωπα σε αλλες καταστασεις με αλλαγμενα λογια. Σαν να μας λενε “αυτα ειναι μαλακα που θα μαθεις θες δεν θες. Δικη σου νοηση, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ”.
          Και αν αυτό ακούγετε νεοταξήτικο για κάποιους η ότι αλλο τότε τον προκαλώ να μου πει ενα πιστευω του που δεν πηγάζει απο την εκκλησια, απο την πολιτικη, απο κάθε αίρεση και καθε τι μασωνικο η εβραικο πιστευω.

          αανωνημε ευχαριστω πολυ για την πληροφορία σου, είναι κουτί. γνωρίζα για την προπαγανδα που κανουν για τον Λύκο. αλλα όχι για τον Αετό.

          Και πάλι ευχαριστώ.

          1. Μόλις διάβασα και το άρθρο. Για την ακρίβεια δεν το τελείωσα ακόμη.
            Μόλις όμως με έδωσες φόρα για να ανεβάσω κατι που καιρό τωρα εφτιαχνα ! ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ

          2. Φώτη δεν κατάλαβα αν το “κουτί” είναι με την κακή έννοια ή ότι σε βοήθησε να δέσεις κάτι (να αντιληφθείς κάτι), ότι κ να είναι, θα σταθώ σε κάτι που μου έκανε εντύπωση…
            …Έχεις πάρα πολύ καλές ερωτήσεις, κ σκεφτικό, έχω την εντυπώσει ότι δεν χεριάζετε να απαντήσω, πιστεύω πραγματικά ότι έχεις κ τις απαντήσεις μέσα σου (κ ας μην έχεις εντοπίσει ακόμα κάποιες), ο τρόπος της σκέψεις σου είναι σωστός, πραγματικά αυτό βλέπω, αυτό μετράει, Εύγε Φώτη…

          3. Καλοπροαίρετα, Αλήθεια. Ίσως να έβαλα λάθος λέξη, το πιο λογικό. Έπρεπε να το γράψω έτσι.

            Ευχαριστώ για την είδηση Του Αετού. Πραγματικά για αρχή καταλαβαίνω πως ο τρόπος σκέψεις Του Λύκου Και Του Αετού έχουν μια συγγένεια με Τους Έλληνες. Τον αντιγράφουν ισως για να νοιώσουν λίγο από το μεγαλείο Της Ελληνικής Ψυχής και καποιοι άλλοι να λερώνουν αυτή. Δεν έκατσε κουτί.Με βοήθησε τόσο, Σαν να έχτισες μια γέφυρα ανάμεσα σε δύο ασύνδετες πληροφορίες-σκέψεις.

            Καλό είναι σίγουρα για εμένα από εσένα. Ένας όμως που ανήκει μέσα σε όλο αυτό το φιάσκο σίγουρα δεν θα το θεωρούσε καλό.
            Και πάλι ευχαριστώ για την γέφυρα.

    1. Ακριβώς την ίδια ημέρα έγινε στη ΓΗ η ΣΥΛΛΗΨΗ μίας ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ, η οποία ήρθε να λειτουργήσει ως ΑΝΤΙΡΡΟΠΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ της ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ και να ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ τον μελλοντικό ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ της ανθρωπότητας, που θα οδηγούσε σε ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
      ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek