Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

 

Πραγματικά όταν βλέπω μερικές χώρες να σκέφτονται λίγο πιο μπροστά χαίρομαι. Όχι γιατί έτυχε να το πω σε ένα άρθρο μου, αλλά γιατί βλέπω ότι τελικά οι “τρελοί είμαστε πολλοί”.

Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι εδώ μέσα δεν είμαστε καφετζούδες, αλλά ούτε μελλοντολόγοι.  Σας το είπε και ο Νίκος – STRANGER χθες το βράδυ. Αν ασχοληθείς πραγματικά με ένα αντικείμενο τότε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα από την απλή διαπίστωση των αποτελεσμάτων ενός γεγονός, μπορείς να προχωρήσεις σε εκτίμηση για το τι έρχεται.

Όταν λοιπόν πριν από μερικές εβδομάδες έτυχε να διαβάσω σε ένα ξένο πόρταλ ότι βρέθηκαν σε ντουλάπι σιδηροδρομικού σταθμού ξένης χώρας ίχνη υλικών που προσομοιάζουν στο αέριο Σαρίν, τότε εύλογο ήταν να σκεφθώ ότι η επόμενη επίθεση θα είναι με αέρια.

Και θα είναι με αέρια γιατί πλέον όλα τα αεροδρόμια της Ευρώπης και οι περισσότεροι σταθμοί ΜΕΤΡΟ έχουν κατακλυσθεί με  αστυνομικούς, οπότε οι τρομοκράτες πλέον θα έχουν μεγάλη δυσκολία στο να περάσουν τα εκρηκτικά, που σαν υλικά γίνονται άμεσα αντιληπτά από τους αστυνομικούς σκύλους.

Η επόμενη λύση για την τρομοκρατία  είναι η επίθεση με αέρια. Βλέπεται τα αέρια δεν μπορεί να τα μυρίσει ο σκύλος της μονάδας ανίχνευσης και  εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Είναι άλλο πράγμα. Και δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά τέτοιες επιθέσεις ο πλανήτης μετράει τουλάχιστον 2 και αυτήν του Τόκιο να είναι η μεγαλύτερη σε αριθμό θυμάτων.

Στα σοβαρά κράτη (βλέπε Μ. Βρετανία) από σήμερα ξεκίνησαν ασκήσεις ακριβώς για το θέμα αυτό. Στα 10 ταυτόχρονα σενάρια που δουλεύουν τα 4 περιλαμβάνουν επιθέσεις με αέρια.

Προσέξτε η Μ. Βρετανία εδώ και καιρό δουλεύει με σενάρια -10- ταυτόχρονων επιθέσεων, απλά τώρα ενέταξε πλέον και τις επιθέσεις με αέρια. Όχι με αφορμή τις Βρυξέλλες.

Από την άλλη μερικές χώρες όπως και η δική μας ακόμα διυλίζουν τον κώνωπα σε συσκέψεις και παρασυσκέψεις και ΑΝ κάνουν πότε άσκηση θα είναι πάλι μονοδιάσταση (όπως πάντα). Μάλιστα σκέφτονται έτσι την ώρα που η επίθεση στις Βρυξέλλες ήταν ουσιαστικά 6απλή (3 αεροδρόμιο, 3 στους 3 σταθμούς Μετρό – στον 1 έγινε ελεγχόμενη και δεν πήρε διάσταση).

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “Κάποιοι που είναι πραγματικά σοβαροί από χθες ξεκίνησαν ασκήσεις για αντιμετώπιση επιθέσεων με αέρια”
  1. Μαλακιες ζαχο,εγγλεζικες και αμερικλανικες.ασκησεις επι σειρα ασκησεων και οταν ερθει το μπαμ,ολοι ψαχνονται.ποια αερια,που θα τα βρουν? Και αν το βρουν,η γινει,απο που το βρηκαν τα μεμετια,οεοοο?κατι απαγορευμενο,που παραγετε μονο απο συωκεκριμενους? Οεοο? Εγω παντως δεν ξερω να κανω ουτε σαριν ,ουτε μουσταρδας!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *